a74-7 13.08.15, 13:26 media.wpolityce.pl/cache/02/64/026422504f500045d1b27c78e9e58552.jpg Czy Pani Premier wystepuje tu prywatnie czy jest to spotkanie sluzbowe? Cus taka bardzo rozchelstana przed tym wojskiem … Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 13:28 zeby nie byc goloslowna: niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/699191028301439463288.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:17 a co ciebie to obchodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:51 m.c.hrabia napisał: > a co ciebie to obchodzi . Jak to o co? Aby się przypier... S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 15:06 > Jak to o co? Aby się przypier… Nie koniecznie srajper . Tak swiecic camel toe na sluzbie- jest raczej zenujace. Czy widziales Angele zeby popelnila takie fo-pa? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 15:10 specjalnie dla malo kumatego srajpera pl.wikipedia.org/wiki/Cameltoe Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Czy widziales Angele zeby popelnila takie fo-pa?" 13.08.15, 16:27 Parę lat temu na otwarciu Festiwalu w Bayreuth sukienka jak zgrzebny worek z widokiem na połowe niezbyt apetycznego biustu. www.welt.de/icon/article130233474/Die-Stil-Entwicklung-der-Bundeskanzlerin.html Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: "Czy widziales Angele zeby popelnila takie fo 13.08.15, 16:57 bylo to zdaje sie wyjscie na jakis koncert ,kreacja wiecxzorowa nie mniej jednak zachodnia prasa komentowala :-)O ponizszej okazji mowiny chyba:bi.gazeta.pl/im/3/5117/z5117873X.jpg "Super Express" pisze o "Dorodnych niemcach", Dziennik.pl zastanawia się za to czy mamy do czynienia z "nową bronią masowego rażenia". Prasa brytyska pyta, czy jest to nowy oręż polityczny pani Merkel. W Niemczech zdjęcie kanclerz Merkel znalazło się na pierwszych stronach popularnej prasy. Dziennik "Bild" zauważa "Nigdy jeszcze nie widziano jej tak wydekoltowanej". "Oh, la la, pani Merkel!" - krzyczy na pierwszej stronie gazeta "Express". "Czy Niemcy mogą się tym przechwalać"? - pyta z kolei "Berliner Kurier" grając niemieckimi słowami "bruesten", czyli "przechwalać się" i "Brust", czyli "pierś". "Król Norwegii patrzył i cieszył się, ale u nas trwa gorąca debata: Ile może pokazać nasza kanclerz? - pisze gazeta powołując się na relację czytelników. Jedni są zachwyceni: "Wow, ona jest supersexy. Nie powinna ukrywać swojego ciała. Tak długo, jak nie przesadzi i zachowa dobry smak, będzie w porządku" - komentuje piosenkarz Chris Andrews. "Angela Merkel jest bardzo miłą kobietą. Dlaczego nie miałaby też być modna?" - ocenia polityk CDU, partyjny kolega pani kanclerz Wolfgang Bosbach. "Taki strój czyni ją niewiarygodną. Jako kanclerz powinna dobrze przemyśleć, jak się ubiera. Naszym mamom nie pozwoliłybyśmy biegać w czymś takim" - komentują dla PAP nastolatki z Monachium, Sarah i Julia. Być może Angela Merkel chce w ten sposób stać się kolejną gwiazdą czerwonego dywanu. Czy niemiecka kanclerz ma szanse zostać kreatorką nowych trendów? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:10 a74-7 napisał: > Nie koniecznie srajper . Ja, ha, jakie śmieszne. Zwoje ci się nie przegrzały? > Tak swiecic camel toe na sluzbie- jest raczej zenujace. Możesz pisać do mnie po polsku? Tego języka (wolski?) nie rozumiem. > Czy widziales Angele zeby popelnila takie fo-pa? Jakie faux pas (chyba en zwrot miałeś na myśli?)?? S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:20 podalam ci srajper wyjasnienie z wiki po polsku ,ale widze ze nie czytasz wiec masz po nieniecku de.wikipedia.org/wiki/Cameltoe Tu nie trzeba sobie bielizny wyobrazac , wystarczy spojrzec na obcisle porcieta na tej ryczacej piecdziesiatce i juz wszystko jasne. bosz,gdzie ty mieszkasz ,za wschodnia granica Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:30 a74-7 napisał: > podalam ci srajper wyjasnienie z wiki po polsku Szkoda że nie wyjaśniłeś swojego tekstu: "Tak swiecic camel toe na sluzbie- jest raczej zenujace." Ach, nie wiedziałeś, że cameltoe pisze się razem, tak jak nie wiedziałeś jak się pisze poprawnie faux pas i napisałeś fo-pa? Wiem, polska język trudna język. Ale skoro tak cię kręcą kobiety w spodniach, to masz, pooglądaj sobie: cdn.jolie.de/bilder/angelika-merkel-400x600-828022.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:49 snajper55 napisał: > > Ale skoro tak cię kręcą kobiety w spodniach, to masz, pooglądaj sobie: > > cdn.jolie.de/bilder/angelika-merkel-400x600-828022.jpg > S. No faktycznie- outfit kompletna porazka.Ale za to on a ma brain w porownaniu do premiery K. A camel toe czy cameltoe - wszyscy wiedza o co biega :-) Ty teraz tez bedziesz na biezaco :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:02 a74-7 napisał: > snajper55 napisał: > > > Ale skoro tak cię kręcą kobiety w spodniach, to masz, pooglądaj sobie: > > > > cdn.jolie.de/bilder/angelika-merkel-400x600-828022.jpg > > No faktycznie- outfit kompletna porazka.Ale za to on a ma brain w porownaniu d > o premiery K. > A camel toe czy cameltoe - wszyscy wiedza o co biega :-) > Ty teraz tez bedziesz na biezaco :-)) Jakbyś pisał poprawnie, to by nie był problemu. Ja twoje "Tak swiecic camel toe na sluzbie- jest raczej zenujace." usiłowałem tłumaczyć jako "Tak święcić camel to na służbie jest raczej żenujące." A co znaczy "święcić wielbłąda" to wolałem się nie domyślać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:14 Odpusc srajper sobie to piste gadanie,mona wiki podaje tak : Camel toe or cameltoe is a slang term that refers to the outline of a woman's labia majora, as seen through tightly fitting clothes. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:15 mialo byc puste gadanie ,moja wiki… Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:20 Tu nie o dekolt chodzi panie/pani gender :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:17 Kałach co ty gender jesteś? :p >podalam ci srajper wyjasnienie.. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:54 w tak skrojonych spodniach nie chodziłabym nawet po domu, nie wyprowadziłabym psa w wieczór ciemny, nie poszłabym na rower nawet w knieje i żadna ze znanych mi kobiet nie założyłaby takowych, żadna z moich znajomych i koleżanek a tu proszę, pani premier, krój fatalny i jakość materiału nei do zaakceptowania nawet na ścierkę do podłogi Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 11:28 oliwa.sprawiedliwa napisała: > w tak skrojonych spodniach nie chodziłabym nawet po domu A w takich? cdn.jolie.de/bilder/angelika-merkel-400x600-828022.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 11:57 snajper55 napisał: zadbaj o siebie człowieku, o swoją zdolność trzeźwego rozumowania, jakieś gry logiczne, testy może, itp. Przecież napisałam, ba, nawet cytujesz, że w tak skrojonych spodniach, itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 12:18 oliwa.sprawiedliwa napisała: > snajper55 napisał: > > zadbaj o siebie człowieku, o swoją zdolność trzeźwego rozumowania, jakieś gry l > ogiczne, testy może, itp. Przecież napisałam, ba, nawet cytujesz, że w tak s > krojonych spodniach, itp. Już musicie takich idiotyzmów się czepiać? To dobrze. Znaczy, że nie ma nic istotnego w co byście mogli się wgryźć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 14:35 nie posłuchałeś dobrej rady Snajper a szkoda. Inaczej zauważyłbyś, że wątek jest apolityczny, o stylu bowiem jest ci on. Pani Merkel jakkolwiek ogólnie szanowana kompletnie nie ma gustu. Przykrótkie obcisłe rękawki w żakietach o brzydkim kroju, mdłe kolory... a demonstrowane przez Ciebie spodnie istny horror Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 18:57 oliwa.sprawiedliwa napisała: > nie posłuchałeś dobrej rady Snajper a szkoda. Inaczej zauważyłbyś, że wątek jes > t apolityczny Ha, ha, ha, ha!!! Tak jak wątki o skakaniu Komorowskiego po nieistniejącym krześle. S. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 19:55 srajper sam fakt skakania pKomorowskiego po podescie byl na tyle niestosowny ,ze Japonczyk musial mu zwrocic uwage. Wiec nie sciemniaj , fo- pa bylo ( fonetycznie znowu napisalam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 20:20 snajper55 napisał: > Ha, ha, ha, ha!!! Tak jak wątki o skakaniu Komorowskiego po nieistniejącym krze > śle. > S. jeśli nawet nie było to krzesło, było miejscem niestosownym do wskakiwania i jeśli nawet i to pominąć, to ucho Twe pieściło Snajper przywoływanie "szoguna" ? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 20:22 o, widzę że już koleżanka to samo Ci Snajper napisała :) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 20:35 dokladnie oliwa,moze srajper nie wie ale japonczycy maja bardzo dziwne siedzenia , czasami siedzi sie na podlodze z nogami "w dziurze." Ale nie wypada wlazic z butami na wyznaczone siedzenie. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:27 Siedzenia to pół biedy. Byś ty zobaczył ich toalety :))) trzeba mieć IQ co najmniej 180 aby wiedzieć jak tam trzeba robić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:42 Pani Premier reprezentuje najwyzszy urzad panstwowy, wiec przed wojskiem dress code jest obowiazkowy,zwlaszcza ze chlopaki w uniformach w taki gorac. Wstyd ze ktos kto nie respektuje zasad rzadzi krajem zwanym Polska . To co zaprezentowala tu widzimy wyraznie na zdjeciu :podkoszulek i camel toe. A tera mi piszta co pani premier moze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:48 kobita przegrzala sie i rozgogolila, gdyby na gole cialo zalozyla kombinwzon pilota, to byl by lans, ale to prosta dziewucha bez polotu, ona ma jakis doradcow?, czy tylko misiek? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 20:55 A co, Misiek jakiś ułomny, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 21:56 wrecz przeciwnei niczym Gigi L` Amoroso, tylko troche inaczej :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:55 a74-7 napisał: > Pani Premier reprezentuje najwyzszy urzad panstwowy, wiec przed wojskiem dress > code jest obowiazkowy,zwlaszcza ze chlopaki w uniformach w taki gorac. To są uniformy??? Ja myślałem, że to galowe mundury. W końcu wizyta pani premier, to mogliby się przyzwoicie ubrać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:56 widocznie jaki premier takie uniformy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:13 w_v_w napisał: > widocznie jaki premier takie uniformy :D:D:D Raczej takie uniformy jaki charakter spotkania oraz temperatura. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 12:22 Służba to służba nie ma zmiłuj 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 17:36 > Pani Premier reprezentuje najwyzszy urzad panstwowy Pani Premier nie reprezentuje prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 17:42 No coz, jaka jest "kobyla" kazdy widzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 17:50 Znajdź jakąś latarnię i walnij w nią z rozbiegu. Będzie z ciebie większy pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 17:57 probowales tego? nie dziala, dalej bredzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 07:37 Ciekawe. U ciebie poskutkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 12:23 Już nie bredze😉 - Wawerka -- elektronika dziala "na dym". Jak caly dym z niej ucieknie-przestaje dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:33 Na płazy też w anzugu ma spacerować? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:53 a74-7 napisał: > media.wpolityce.pl/cache/02/64/026422504f500045d1b27c78e9e58552.jpg > Czy Pani Premier wystepuje tu prywatnie czy jest to spotkanie sluzbowe? > Cus taka bardzo rozchelstana przed tym wojskiem … No fakt. Przy ich galowych mundurach trochę razi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 14:58 a ten w garniturzze, to tlumacz? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Bielizny nie widać ! 13.08.15, 16:15 Szczegóły -sexappealu- też niewidoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bielizny nie widać ! 13.08.15, 17:02 chyba nie zrozumiales czy nie chcesz zrozumiec w czym rzecz. Primo - nieodpowieni dress code do okazji secondo pierwsze zdjecie w watku dokladnie pokazuje problem . Europejskie kobiety takie "wciecia",pisalam o nich wyzej, uwazaja za wpadke . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Bielizny nie widać ! 13.08.15, 17:43 ...toz ona jest z Szydlowca, to enklawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Bielizny nie widać ! 14.08.15, 14:46 a74-7 napisał: > secondo pierwsze zdjecie w watku dokladnie pokazuje problem . > Europejskie kobiety takie "wciecia",pisalam o nich wyzej, uwazaja za wpadke . A co Ty, a74-7, szpak jesteś, że tak się gapisz w... ? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bielizny nie widać ! 14.08.15, 15:55 nawet nie specjalnie sie wpatrywalam ,damulko, ta koszulina rozchelstana mnie odrzucila, bo obok stal facet w garniaku, a chlopaki zapiete pod szyje w szeregu pomimo upalu. Ale skoro w TVN 24 bylo i w prasie szeroko pokazywane- nie bede udawala zem slepa:-D Do czego jest dress code ? Obowiazuje politykow "na sluzbie" no chyba ze "premiera "to moze sobie olewac,co nie? To nie jest watek o stylu , nie zajmuje sie tu kolorem spodni ale prezentacja pani Premier stosownie do okazji i funkcji pelnionej. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Bielizny nie widać ! 14.08.15, 18:51 Coś podobnego! Koszula Cię mierziła (czemu się nie dziwię), a wpatrywałaś się w to, co szpak i z tego wpatrywania założyłaś wątek o wielbłądzie. Co też ten upał robi z człowieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bielizny nie widać ! 14.08.15, 19:44 jesli moje 20-22 to upal, zastanawiam sie ja ty znosisz upaly w Poolandii :-)) Przeczytaj ze zrozumieniem , zaczelam od podkoszulki ,nie moglam przemilczec wpadki zbyt ciasnych spodni.Ubranko zupelnie niestosowne do okazji . Ale nauczyli was(ciebie i innych ) przez te 5 lat ze od Rzadu nie trzeba i nie mozna wiele wymagac . Jaki pan(pani premiera) taki kram :-)) A szpaki - to sympatyczne ptaki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bielizny nie widać ! 15.08.15, 00:45 Facet w garniturku to jest jej goryl. Oni nawet na płazy w garniturach za nią łażą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Bielizny nie widać ! 15.08.15, 00:56 a moze sufler? a po co jej goryl, przeciez to chodzaca dobroc, kto by chcial zrobicj jej krzywde;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Bielizny nie widać ! 15.08.15, 06:42 przeciez wszyscy ja uwielbiaja, katoliczka calowala Franciszka w lapke, ma tylko jedna wade, brak zalet, ale to przejela po Tusku, u niego z tym podobnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bielizny nie widać ! 13.08.15, 20:15 adalberto3 napisał: > Szczegóły -sexappealu- też niewidoczne. Ale a74-7 sobie wyobraża. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Bielizny nie widać ! 15.08.15, 00:49 A gdyby nawet było widać to co? Wolę zobaczyć na zdjęciu kawałek dupy niż patrzeć na brudne i bez sznurówek buty premiera :) Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 18:08 Olać jak.W październiku jej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 20:55 Pani dobra , szlachetna, wrażliwa i czuła i jeszcze zatroskana, pani premier Szydło Beata powinna dać odpór upałom i suszy panującej za sprawą PO. Dziś i natychmiast, za sprawą naszej Beaty wypowiadamy wojnę z dominacją słońca w naszym kraju. Od dziś za sprawą naszego pana z malinowym nosem zdecydowanie mówimy stop nadmiernie wysokiej temperaturze. Od teraz tu i jeszcze gdzie indziej temperatura wykraczająca poza przewidywane normy zostaje ekskomunikowana. Egzorcyzmy mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:05 behe,rozumiem piwo karmelkowe, ale Mocarz chyba przerasta twoje mozliwosci :-D Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:11 Widzisz, jakoś nie mam ochoty na naparzanie się. Wpisałem się do Twojego tematu, nic więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:17 Ja rowniez nie wykopuje tomahawka, nawet usmiech zamiescilam . Goraco u was, staram sie zrozumiec ,ale od naczalstwa nalezy wymagac czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 13.08.15, 21:26 Dobranoc, po prostu. Ani Ty ani ja nie zamierzamy się cofać. Za jakiś czas na pewno na siebie burkniemy. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Służbowo jako 13.08.15, 22:08 a74-7 napisał: > media.wpolityce.pl/cache/02/64/026422504f500045d1b27c78e9e58552.jpg > Czy Pani Premier wystepuje tu prywatnie czy jest to spotkanie sluzbowe? > Cus taka bardzo rozchelstana przed tym wojskiem … broń odstraszająca... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Prywatnie czy na sluzbie? 14.08.15, 23:58 myślę, że to Efci strategia ubierać się w czasie kampanii niechlujnie, pospolicie, byle jak. Chodzi o przekaz do zapracowanych kobiet polskich: jestem jedną z was Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:07 Ci faceci w kombinezonach roboczych, a ona miała założyć Armani tilor made? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:13 widzales kiedys rozchelstana Bufetowa, ktorej nie cierpie, ale trzeba przyznac, ze potrafi przystosowac do otoczenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 00:54 Kopacz właśnie przystosowała się do otoczenia. Głupio by wygladała wsród tych chłopaków w kombinezonach gdyby ubrała się "galowo". W dodatku osoba mając nick przypominający mi kod Kałacha nie podała jaki charakter miała ta wizyta. Sadzać po zdjęciu nie była to wizyta oficjalna, Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 09:18 Jestem kobieta.Zawsze referowalam do ciebie per" kolezanka piesek," ale ty zdaje sie jestes kolega piesek :-D Wizyta byla oficjalna bo w towarzystwie; "Ewie Kopacz podczas wizyty w Powidzu towarzyszyli przedstawiciele Ministerstwa Obrony Narodowej ". Zadne tam: ot, tak jak stalam ,wpadlam na kawe:-D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Prywatnie czy na sluzbie? 15.08.15, 09:25 tiaa wrecz wtopila sie w otoczenie, ale bredzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W sumie nieodpowiednio ubrana ! 15.08.15, 10:31 Nawet w upał można się dobrze ubrać. Raczej coś przewiewnego, ze sztucznej tkaniny. www.c-and-a.com/ch/de/shop/damen/blusen-tuniken/alle-blusen-tuniken/satin-shirt-152712-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Pani premier zawsze jest służbowo ! 15.08.15, 15:20 Bluzka nadaje się do grylowania. W dodatku w pełnej tajemnicy. Kufelek zimnego piwa też można w niej wypić, a nawet ręce obetrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Pani premier zawsze jest służbowo ! 15.08.15, 15:31 a pazdzierniku zgrilujemy ja i pozostalych :D Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Pani premier zawsze jest służbowo ! 15.08.15, 18:16 Nie mów hop, o budyniu jeszcze tak w marcu gadali Odpowiedz Link Zgłoś