Dodaj do ulubionych

im więcej gaf

14.08.15, 10:21
i kłamstw serwuje "nowy" prezydent, "nowa" kancelaria "nowego" prezydenta i "starzy wyjadacze" z PiS - tym większy HEJT wobec byłego prezydenta...
To nie dziwi, biorąc pod uwagę, że niczym innym przykryć tych gaf i kłamstw się nie da!!
Obserwuj wątek
    • cymber.gaj Re: im więcej gaf 14.08.15, 10:48
      sclavus napisał:

> To nie dziwi, biorąc pod uwagę, że niczym innym przykryć tych gaf i kłamstw się
      > nie da!!

Ale próbują. Głównie nowymi gafami i kłamstwami.
    • kotek.filemon Re: im więcej gaf 14.08.15, 10:52
      sclavus napisał:

> i kłamstw serwuje "nowy" prezydent, "nowa" kancelaria "nowego" prezydenta i "st
      > arzy wyjadacze" z PiS - tym większy HEJT wobec byłego prezydenta...

Podobno to wyborcy Komorowskiego nie umieją się pogodzić z jego przegraną, ale wygląda na to, że jeszcze bardziej nie mogą się z nią pogodzić wyborcy bł. dra Dody.
      • sclavus Re: im więcej gaf 14.08.15, 11:59
        może to spadło na nich, jak "grom z jasnego nieba"...??
        ... że się tak dali nabrać...
        Biedactwa, muszą teraz kontynuować "robotę", ale ... z zniesmaczonym uśmiechem!!
        Sięgając po coraz większe absurdy! :)
        • zoil44elwer Re: im więcej gaf 14.08.15, 12:17
          Jedno jest pewne,wyborcy Prezydenta A Dudy nie będą się wstydzić za język polski w mowie i piśmie w wykonaniu A Dudy.Bo były prezydent BK posługiwał się j polskim jak gimnazjalista z oślej ławki.
          • wagonetka Re: im więcej gaf 14.08.15, 12:20
            zoil44elwer napisał:

> Jedno jest pewne,wyborcy Prezydenta A Dudy nie będą się wstydzić za język polsk
            > i w mowie i piśmie

to może Duda powinien kandydować na stanowiska nauczyciela języka polskiego?
          • sclavus Re: im więcej gaf 14.08.15, 12:24
            ... miałem nie odpowiadać na twoje bzdury, ale...
            Skąd to wiesz???
            Spowiadał ci się (on się lubi spowiadać), że taki pewien tego jesteś??
            A po drugie, kłamstwa, które się wypowiada najczystszym polski, pozostają zawsze kłamstwami!!
            ... i po trzecie: jest zaledwie 8 dni prezydentem a kłamstwami mógłby obdzielić już połowę kadencji...
            PeeS - napisz coś więcej o polskim Komorowskiego, który ci się kojarzy "z gimnazjalistą z oślej ławki"
          • sverir Re: im więcej gaf 14.08.15, 13:20
            > Jedno jest pewne,wyborcy Prezydenta A Dudy nie będą się wstydzić za język polsk
            > i w mowie i piśmie w wykonaniu A Dudy

Wyborcy pana prezydenta nigdy nie będą się za niego wstydzić, cokolwiek nie zrobi. Nawet jeżeli okaże się, że czytał Tomasz Knapik.
          • damakier1 Re: im więcej gaf 14.08.15, 13:44
            zoil44elwer napisał:

> i w mowie i piśmie w wykonaniu A Dudy.Bo były prezydent BK posługiwał się j pol
            > skim jak gimnazjalista z oślej ławki.

Drodzy Wielcy Językoznawcy, sami prezentujecie tu taką polszczyznę, że zęby bolą, gdy się czyta i zanim weźmiecie się za ocenę obydwu prezydentów, zastanówcie się lepiej nad sobą.
            Prezydentowi Komorowskiemu zdarzały się błędy ortograficzne, miewał też ciągotki do niezbyt wysublimowanych zwrotów i żarcików, ale daj Boże każdemu politykowi taką umiejętność wypowiedzi. Prezydent Duda zaś wcale nie jest takim nadzwyczajnym mówcą, jakim usiłuje się go przedstawiać. Owszem, nie robi rażących błędów językowych. Styl Dudy faktycznie daleki jest od trochę rubasznego stylu Komorowskiego, za to bywa tandetnie pretensjonalny.
    • wojciech.2349 Re: im więcej gaf 14.08.15, 12:32
      Ładnom masz sygnaturkem.
      3 błendy ortograficzne.

Tak jak u Bula.
      Jedno zdanie 3 byki ortograficzne.
      Jak on zdał do szkoły średniej?
      • sclavus Re: im więcej gaf 14.08.15, 13:20
        ... a nie zauważyłeś, jak pięknie wyeksponowane???
        Każdy "błąd" wielką literą wywalony i pogrubiony na dodatek - specjalnie dla, takich jak ty i podobni ci, którzy z braku argumentów, czepiają się... sygnaturek :D:D
        PeeS - doskonale wpisałeś się w kadr założycielskiego postu :D
        PeeS2 - możesz zapodać, ten "trzeci" błąd Komorowskiego bo jak na złość - w ciągu ostatnich pięciu lat - poznałem tylko dwa...???
    • w_v_w Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 12:38
      sclavus napisał:

> i kłamstw serwuje "nowy" prezydent, "nowa" kancelaria "nowego" prezydenta i "st
      > arzy wyjadacze" z PiS - tym większy HEJT wobec byłego prezydenta...
      > To nie dziwi, biorąc pod uwagę, że niczym innym przykryć tych gaf i kłamstw się
      > nie da!!

To nie jest możliwe, 😃
      • artexe Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 13:14
        w_v_w napisał:

> sclavus napisał:
        >
        > > i kłamstw serwuje "nowy" prezydent, "nowa" kancelaria "nowego" prezydenta
        > i "st
        > > arzy wyjadacze" z PiS - tym większy HEJT wobec byłego prezydenta...
        > > To nie dziwi, biorąc pod uwagę, że niczym innym przykryć tych gaf i kłams
        > tw się
        > > nie da!!
        >
        > To nie jest możliwe, 😃

Jakiego znów Braka? nie potraficie sobie zainstalować polskich czcionek?
        • w_v_w Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 13:19
          Jesteś ortofaszysta?
      • sclavus Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 13:23
        Jakżeż??
        ... ma dopiero 8 dni a gaf i kłamstw już na połowę kadencji... :D
        PeeS - "artexe" ma rację - instalacja polskich znaków diakrytycznych, to zwykła dziecinada, ale ... chyba nie dla popierających PiS...
        • w_v_w Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 13:49
          Nie musze instalować, one są, ale je oszczedzam😉
        • artexe Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 13:50
          sclavus napisał:

> Jakżeż??
          > ... ma dopiero 8 dni a gaf i kłamstw już na połowę kadencji... :D
          > PeeS - "artexe" ma rację - instalacja polskich znaków diakrytycznych, to zwykła
          > dziecinada, ale ... chyba nie dla popierających PiS...

Dotyczy to również w większości hejterów z PO.
          Mnie to po prostu razi, bez względu na sens wypowiedzi sympatyków PiS czy PO.
          • sclavus Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 14:33
            ... jak pokazały badania, postów o Ewie Kopacz było 60 parę tysięcy, w tym ponad 30% hejtów...
            Postów o Beacie Szydło było niespełna 30 tysięcy, w tym 20% z maluśkim haczykiem hejtów...
            Teraz rozpatrz, co cię razi i tylko niech cię nie ogarnie rozpacz!
            • artexe Re: Duda nie przegoni Braka 14.08.15, 14:43
              sclavus napisał:

> ... jak pokazały badania, postów o Ewie Kopacz było 60 parę tysięcy, w tym pona
              > d 30% hejtów...
              > Postów o Beacie Szydło było niespełna 30 tysięcy, w tym 20% z maluśkim haczykie
              > m hejtów...
              > Teraz rozpatrz, co cię razi i tylko niech cię nie ogarnie rozpacz!
              >

To nie rozpacz mnie ogarnia, razi mnie oczywiście grafomaństwo hejterów z PO i PiS, ale nie będę rozpaczał jak Andzia w parku. Przeżyję to, tak samo jak przeżyłem PRL.
    • inocom Ty masz starych wyjadaczy i ich gafy 14.08.15, 14:22
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,158444216,158444216,Poslowie_sa_za_a_nawet_przeciw_.html
      • sclavus :)))))))))))) :))))))))))))))) :)))))))))))))))))) 14.08.15, 14:35

• inocom Re: :)))))))))))) :))))))))))))))) :))))))))))))) 14.08.15, 15:50
          sclavus napisał:

Naprawdę szkoda kasy na tych 460 matołów.

Kiedyś chyba Pawlak mówił o guziczkach zielonym i czerwonym.
    • xystos Re: im więcej gaf 14.08.15, 14:30

UDOWODNIJ TO,KLAMCZUCHU.

ZEN
      • sclavus Re: im więcej gaf 14.08.15, 14:34
        ... z nieba spadłeś, czy tylko z drzewa??
    • ukos "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" to debilizm 14.08.15, 14:44
      Żaden hejt pod adresem BYŁEGO prezydenta tego nie zmieni, nie przysporzy Maliniakowi powagi.

Debilizmów jest więcej:
      - Ja mam tyle energii!!!
      - Ja jestem niezłomny!!!
      - Ja będę dobrą pierwszą damą!!! (domyślnie: Ja jestem damą.)
      - My z mężem będziemy dobrze rządzić!!!

• artexe Re: "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" to deb 14.08.15, 14:47
        ukos napisał:

> Żaden hejt pod adresem BYŁEGO prezydenta tego nie zmieni, nie przysporzy
        > Maliniakowi powagi.
        >
        > Debilizmów jest więcej:
        > - Ja mam tyle energii!!!
        > - Ja jestem niezłomny!!!
        > - Ja będę dobrą pierwszą damą!!! (domyślnie: Ja jestem damą.)
        > - My z mężem będziemy dobrze rządzić!!!
        >

Mówiłem ci już, że jesteś hejterem?
      • w_v_w Re: "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" 14.08.15, 17:59
        tu nie chodzi o Dude, tylko uswiadomienie, nieuswiadomionym, ze mieli za prezia matola, podleglego Partii Oszustow i tyle :D
        • nachlany_wolak Nikt ci nie da tyle co Duda i PiS ci naobieca 14.08.15, 18:22
          U ciebie w domu wszyscy zdrowi, całodobowy wPiSywaczu ?
        • sclavus Re: "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" 14.08.15, 21:18
          Brawo!!
          ... taka prosta prawda: PiS to partia oszustów z nowym oszustem czołowym - Dudą!
          • w_v_w Re: "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" 14.08.15, 21:51
            nikt nie przebije kretacza z Sopotu niejakiego Tuska i najzdolniejszej jego uczennicy Efki ;D
            • sclavus Re: "Niech KTOŚ zrealizuje moje obietnice" 14.08.15, 23:06
              Ojtam, ojtam... jeśli było cokolwiek do przebicia, to Duda zrobił t - w bardzo krótkim czasie - w sposób "extraordynaryjny"...
              ... nie będę się więcej z tobą "przebijał" - zatem...
              EOD&EOT
    • mara571 poprosze o liste gaf, 14.08.15, 21:26
      bo na razie to gadanie po proznicy.
      • sclavus Re: poprosze o liste gaf, 14.08.15, 21:33
        Widzę, że listę kłamstw znasz :D ... listę gaf znajdziesz łatwo w internecie...
        ... szukaj Bari, szukaj... O! Pardon! - szukaj mara571, szukaj...
      • oliwa.sprawiedliwa Re: poprosze o liste gaf, 14.08.15, 21:44
        i kogóż to spytałaś Mara, Matuzalema? który być może jeszcze pamięta jak się nazywa i zabawę w "pomidor" i takoż Ci zawsze będzie odpowiadał. Szkoda czasu, są przyjemniejsze gry i zabawy
    • volupte Re: im więcej gaf 14.08.15, 21:53
      Winnego trzeba znaleźć i znajduja - Komorowski:-)
      • w_v_w Re: im więcej gaf 14.08.15, 21:58
        nie trzeba szukac, sam sie swietnie odnalazl :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka