Dodaj do ulubionych

Profesor Krzemiński

03.09.15, 17:53
Prof. Krzemiński tłumaczy: przyczyny porażki Komorowskiego to agresywny Kościół, antysemityzm i "małomiasteczkowa prowincja"

A to nie wiedziałeś "profesurze"., że tak działa demokracja?
Oblałbyś pierwszy prosty test jeżeli chodzi na zasady demokracji.
wpolityce.pl/polityka/264238-bienkowska-krzyknelaby-ale-jaja-prof-krzeminski-tlumaczy-przyczyny-porazki-komorowskiego-to-agresywny-kosciol-antysemityzm-i-malomiasteczkowa-prowincja
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Profesor Krzemiński 03.09.15, 18:00
      artexe napisał(a):

> Prof. Krzemiński tłumaczy: przyczyny porażki Komorowskiego to agresywny Kościół
      > , antysemityzm i "małomiasteczkowa prowincja"
      Krzemiński otrzymał wysokie odznaczenie państwowe tuż przed końcem kadencji Komorowskiego z jego właśnie rąk.
      Przyczyny porażki Komorowskiego to głupota i kiepska kadra. To samo co będzie za jakiś czas przyczyną porażki PiS czytając artexe:)
      • artexe Re: Profesor Krzemiński 03.09.15, 18:05
        wiosnaludzikow napisał:

> artexe napisał(a):
        >
        > > Prof. Krzemiński tłumaczy: przyczyny porażki Komorowskiego to agresywny K
        > ościół
        > > , antysemityzm i "małomiasteczkowa prowincja"
        > Krzemiński otrzymał wysokie odznaczenie państwowe tuż przed końcem kadencji Kom
        > orowskiego z jego właśnie rąk.
        > Przyczyny porażki Komorowskiego to głupota i kiepska kadra. To samo co będzie z
        > a jakiś czas przyczyną porażki PiS czytając artexe:

No widzisz wiosenny, a mnie zarzucałeś głupotę, podczas gdy skala twojej głupoty nie nadaje się nawet do komentowania.
        • wiosnaludzikow Re: Profesor Krzemiński 03.09.15, 18:07
          artexe napisał(a):

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > artexe napisał(a):
          > >
          > > > Prof. Krzemiński tłumaczy: przyczyny porażki Komorowskiego to agres
          > ywny K
          > > ościół
          > > > , antysemityzm i "małomiasteczkowa prowincja"
          > > Krzemiński otrzymał wysokie odznaczenie państwowe tuż przed końcem kadenc
          > ji Kom
          > > orowskiego z jego właśnie rąk.
          > > Przyczyny porażki Komorowskiego to głupota i kiepska kadra. To samo co bę
          > dzie z
          > > a jakiś czas przyczyną porażki PiS czytając artexe:
          >
          > No widzisz wiosenny, a mnie zarzucałeś głupotę, podczas gdy skala twojej głupot
          > y nie nadaje się nawet do komentowania.
          Pomóż mi. Skleć kilka zdań uzasadnienia wskazując tę głupotę. Inaczej po prostu tylko plujesz nie mogąc intelektualnie zrozumieć o czym w ogóle mowa:)
          • artexe Re: Profesor Krzemiński 03.09.15, 18:10
            wiosnaludzikow napisał:

Pomóż mi. Skleć kilka zdań uzasadnienia wskazując tę głupotę. Inaczej po prostu tylko plujesz nie mogąc intelektualnie zrozumieć o czym w ogóle mowa:

Wybacz, ale nie mam chęci z tobą polemizować.
            Jesteś pajacem, tyle mam ci do powiedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka