Dodaj do ulubionych

W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo

IP: 192.168.5.* 11.04.02, 12:55
Chyba jakiś niepozbierany jestem, ale nie jestem w stanie znaleźć forum
dyskusyjnego na żadnej ze stron z gatunku egzotycznych (radio maryja,
wszechpolacy itp.).
Jeżeli ktoś dysponuje stosownym linkiem to proszę o zamieszczenie

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 195.217.253.* 11.04.02, 12:59
      Gość portalu: neutrum napisał(a):

> Chyba jakiś niepozbierany jestem, ale nie jestem w stanie znaleźć forum
      > dyskusyjnego na żadnej ze stron z gatunku egzotycznych (radio maryja,
      > wszechpolacy itp.).
      > Jeżeli ktoś dysponuje stosownym linkiem to proszę o zamieszczenie
      >
      > pzdr

Ale o czym tu dyskutowac, skoro obowiazuje jednomyslnosc?

PS. Jezeli jednak przypadkiem taki link znajdziesz - podziel sie wiadomoscia,
      prosze.
    • kimmjiki Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo 11.04.02, 13:19
      I nie znajdziesz, bo wolnosc slowa to oni uznaja, ale pod warunkiem, ze dotyczy
      ona tylko "jedynie slusznych pogladow". Jak slusznie mawial biskup (!)
      Krasicki, "Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi". I dlatego wlasnie na witrynie
      GW istnieje Forum, a do ND to sobie mozesz najwyzej maile wysylac.
      • Gość: Ania Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 13:38
        Wiem,ze napewno LPR ma forum tylko nie moge podac Ci teraz adresu bylam kiedys
        u nich na tym forum ale gdy chcialam cos napisac zazyczyli sobie szczegiolowych
        danych na moj temat wiec zrezygnowalam.Szukaj przez LPR
    • douglasmclloyd Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo 11.04.02, 14:46

> Chyba jakiś niepozbierany jestem, ale nie jestem w stanie znaleźć forum
      > dyskusyjnego na żadnej ze stron z gatunku egzotycznych (radio maryja,
      > wszechpolacy itp.).
      > Jeżeli ktoś dysponuje stosownym linkiem to proszę o zamieszczenie
      >
      > pzdr

www.ojczyzna.pl

Pelna cenzura. Nie postujcie z pracy, poniewaz w przypadku wpisu niezgodnego z
      jedynie sluszna linia partii administrator, niejaki Zbigniew Labedzki, wysyla do
      providera pelen obywatelskiej troski parszywy donos, jakoby post zawieral
      nieprzyzwoite tresci o zabarwieniu erotycznym.
      • Gość: Hania Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 195.217.253.* 11.04.02, 15:36
        douglasmclloyd napisał(a):

> Gość portalu: neutrum napisał(a):
        >
        > > Chyba jakiś niepozbierany jestem, ale nie jestem w stanie znaleźć forum
        > > dyskusyjnego na żadnej ze stron z gatunku egzotycznych (radio maryja,
        > > wszechpolacy itp.).
        > > Jeżeli ktoś dysponuje stosownym linkiem to proszę o zamieszczenie
        > >
        > > pzdr
        >
        > www.ojczyzna.pl
        >
        > Pelna cenzura. Nie postujcie z pracy, poniewaz w przypadku wpisu niezgodnego z
        > jedynie sluszna linia partii administrator, niejaki Zbigniew Labedzki, wysyla d
        > o
        > providera pelen obywatelskiej troski parszywy donos, jakoby post zawieral
        > nieprzyzwoite tresci o zabarwieniu erotycznym.

Popisze z domu. Niech cos przysla, he, he, he! Bedzie sie z czego posmiac w
        weekend.
      • Gość: Jaceq Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.szeptel.net.pl 11.04.02, 18:02
        douglasmclloyd napisał(a):

> www.ojczyzna.pl

Zgadza się. Łabędzki. Król, a może cesarz oszołomów.
        'Forum' moderowane, polega to na tym, że mogą tam być posty jedynie zgodne z wytycznymi.
        Próbowałem coś tam ze 2 razy opublikować, ale mi wycieli. Pod pretekstem, że podałem nieprawdziwe
        dane. Podałem, fakt, ale nie te, co myśleli, że są nieprawdziwe. Tamte akurat były prawdziwe.
        Nie zamierzam pomiatać swoim nazwiskiem po byle oszołomskich forach.

No i Liga Narodów, Republikanska, Cudzoziemska czy jak jej tam, podobno cos ma.
        • Gość: snajper Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 19:13
          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> douglasmclloyd napisał(a):
          >
          > > www.ojczyzna.pl
          >
          > Zgadza się. Łabędzki. Król, a może cesarz oszołomów.
          > 'Forum' moderowane, polega to na tym, że mogą tam być posty jedynie zgodne z wy
          > tycznymi.
          > Próbowałem coś tam ze 2 razy opublikować, ale mi wycieli. Pod pretekstem, że po
          > dałem nieprawdziwe
          > dane. Podałem, fakt, ale nie te, co myśleli, że są nieprawdziwe. Tamte akurat b
          > yły prawdziwe.
          > Nie zamierzam pomiatać swoim nazwiskiem po byle oszołomskich forach.
          >
          > No i Liga Narodów, Republikanska, Cudzoziemska czy jak jej tam, podobno cos ma.

Ja też napisałem parę razy na forum LPR. Było to tuż przed wyborami
          parlamentarnymi, a moje posty były hurra-optymistyczne: jak Bóg pozwoli to LPR
          zdobędzie 60% głosów i inne takie głodne kawałki. Też wycięli. ;))

Pozdrawiam.
          • Gość: Kraken Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.ipt.aol.com 11.04.02, 20:26
            Chcialbym w tym miejscu przypomniec losy forum "onetu"-wszystko bylo w
            porzadku,dopoki nie wprowadzili fuchy "moderatora" czyli cenzora-I FORUM
            ZDECHLO SMIERCIA WLASNA W BARDZO KROTKIM CZASIE!!!
            Przypuszczam,ze podobny los czeka wszytkie "forumy",ktore maja takiego kogos-
            szybko bowiem zamieniaja sie w "kolko rozancowe"
            • Gość: snajper Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 20:34
              Gość portalu: Kraken napisał(a):

> Chcialbym w tym miejscu przypomniec losy forum "onetu"-wszystko bylo w
              > porzadku,dopoki nie wprowadzili fuchy "moderatora" czyli cenzora-I FORUM
              > ZDECHLO SMIERCIA WLASNA W BARDZO KROTKIM CZASIE!!!
              > Przypuszczam,ze podobny los czeka wszytkie "forumy",ktore maja takiego kogos-
              > szybko bowiem zamieniaja sie w "kolko rozancowe"

To wersja optymistyczna. Spórz jak często pojawiają sie nowe posty na takim np
              forum LPR. Raz dziennie, raz na kilka dni. Komu będzie się chciało rozmawiać z
              taką częstotiwością ? Nawet kółko różańcowe takiej rozwleczonej dyskusji nie
              wytrzyma.

Pozdrawiam.

• Gość: XXL Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.echostar.pl 11.04.02, 20:41
            Gość portalu: snajper napisał(a):

> Ja też napisałem parę razy na forum LPR. Było to tuż przed wyborami
            > parlamentarnymi, a moje posty były hurra-optymistyczne: jak Bóg pozwoli to LPR
            > zdobędzie 60% głosów i inne takie głodne kawałki. Też wycięli. ;))

Kurcze to oni wszystko wycinają. A może jest jakaś strona
            z postami wzorcowymi ?????
            Podpisac się wystarczy, co by się nie męczyć zbytnio myśleniem.........

> Pozdrawiam.

• Gość: snajper Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 20:44
              Gość portalu: XXL napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > > Ja też napisałem parę razy na forum LPR. Było to tuż przed wyborami
              > > parlamentarnymi, a moje posty były hurra-optymistyczne: jak Bóg pozwoli to
              > > LPR zdobędzie 60% głosów i inne takie głodne kawałki. Też wycięli. ;))
              >
              > Kurcze to oni wszystko wycinają. A może jest jakaś strona
              > z postami wzorcowymi ?????
              > Podpisac się wystarczy, co by się nie męczyć zbytnio myśleniem.........

Wystarczy poczytać to co zostaje po cięciach.

Pozdrawiam.

• Gość: XXL Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.echostar.pl 11.04.02, 21:03
                Gość portalu: snajper napisał(a):

> Wystarczy poczytać to co zostaje po cięciach.

Szczerze mówiąc to nie mam najmniejszej ochoty.

> Pozdrawiam.
                >
                >

• Gość: snajper Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 21:56
                  Gość portalu: XXL napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Wystarczy poczytać to co zostaje po cięciach.
                  >
                  > Szczerze mówiąc to nie mam najmniejszej ochoty.

To ja Ci opowiem. Masz wrażenie, że czytasz wstępniaka z ND. A każdy post, to TEN
                  SAM wstępniak pochylający się z troską nad strasznym losem czekającym Polskę w UE.

Pozdrawiam.
    • Gość: Zebu ONI BOJA SIE PRAWDY -FORUM NIE BEDZIE !! IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 20:39
      Gdyby nawet kiedys odwazyli sie zorganizowac jakies forum, kazaliby pewnie
      podawac dane osobiste aby za krytyke moc sie zemscic. Nie wiesz, ze oni
      dzialaja jak ubecja ?
      • Gość: snajper Re: ONI BOJA SIE PRAWDY -FORUM NIE BEDZIE !! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 20:46
        Gość portalu: Zebu napisał(a):

> Gdyby nawet kiedys odwazyli sie zorganizowac jakies forum, kazaliby pewnie
        > podawac dane osobiste aby za krytyke moc sie zemscic. Nie wiesz, ze oni
        > dzialaja jak ubecja ?

Ależ karzą. Trzeba podać imię, nazwisko i adres pocztowy. Specjalnie musiałem
        nową skrzynkę sobie założyć. A potem parę reklam do niej mi przysłano. Z nich
        takie cwane gapy.

Pozdrawiam.
    • kimmjiki Ciekawostka 11.04.02, 22:46
      Skrajni prawicowcy maja to do siebie, ze musza wtracic sie do kazdej dyskusji
      na Forum, tymczasem tutaj jeszcze zaden nie raczyl sie odezwac, choc sam tytul
      powinien zwabic cale ich stada... To jeszcze jedno potwierdzenie prawdziwosci
      tezy o ich cenzorskich zapedach - biedactwa nie maja zadnego pseudoargumentu...
    • Gość: neutrum Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 192.168.5.* 12.04.02, 13:49
      No to jestem straszliwie zawiedziony. Równocześnie dziękuję wszystkim za
      odpowiedzi.

Jak to jest możliwe, że ludzie którzy poznali JEDYNĄ PRAWDĘ nie wyjaśnili tego
      fenomenu? Czyżby nie chcieli zniżać się do naszego poziomu? Ale przecież są
      obecni na tym forum i męczeńsko niektórych nawracają.

Na pewno nie uwierzę jednak w to, że mają jakiegolwiek zapędy cenzorskie. A
      zarzucanie im braku samodzielnego myślenia to już skandal ;)

Wierzę w to, że po prostu nie zauważyli tego wątku...

pozdrowienia
      • Gość: Kraken Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.ipt.aol.com 13.04.02, 01:29

> No to jestem straszliwie zawiedziony. Równocześnie dziękuję wszystkim za
        > odpowiedzi.
        >
        > Jak to jest możliwe, że ludzie którzy poznali JEDYNĄ PRAWDĘ nie wyjaśnili tego
        > fenomenu? Czyżby nie chcieli zniżać się do naszego poziomu? Ale przecież są
        > obecni na tym forum i męczeńsko niektórych nawracają.
        >

ONI,ZANIM ZABIORA GLOS NA TEN BEZBOZNY TEMAT-NAJPIERW MUSZA OTRZYMAC DYSPENSE
        (czy jak sie to dziwactow nazywa) OD SEWGO SPOWIEDNIKA,LUB INNEGO PRZEWODNIKA
        DOODBYTNICZEGO!!!
        > Na pewno nie uwierzę jednak w to, że mają jakiegolwiek zapędy cenzorskie. A
        > zarzucanie im braku samodzielnego myślenia to już skandal ;)
        >
        > Wierzę w to, że po prostu nie zauważyli tego wątku...
        >
        > pozdrowienia

• Gość: zybi Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: 2.4.STABLE* / 10.0.12.* 08.05.02, 02:35
      poszukaj IEN RM wyszukiwarka! Ale musisz miec zaswiadczenie od proboszcza!
    • Gość: Elvis Ojczyzna IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 08.05.02, 09:57
      Byłem na tej Ojczyźnie.pl ale to jest kabaret a nie forum. Ale hasła tam
      odchodzą :)
    • indris forum Radia Maryja 08.05.02, 10:21
      Możesz je znależć wchodząc na adres
      www.ien.pl
      Ale dyskusji to tam raczej nie znajdziesz, za to trochę rozrywki...
      • Gość: Ania Re: forum Radia Maryja IP: *.upc.chello.be 08.05.02, 10:22
        indris napisał(a):

> Możesz je znależć wchodząc na adres
        > www.ien.pl
        > Ale dyskusji to tam raczej nie znajdziesz, za to trochę rozrywki...

Dzieki Indris !Juz lece!Nudno yu dzisiaj a mnie rozrywka potrzebna.
      • Gość: Elvis Re: forum Radia Maryja IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 08.05.02, 10:36
        "Wszystkim anonimowym, ukrytym za lipnymi adresami i nickami kawalarzom,
        złośliwcom, mścicielom i prowokatorom dla ich dobra przypominam, że nie
        istnieje coś takiego, jak anonimowy Internet, szczególnie ostatnio. "

Hasło z tego forum. To prawie brzmi jak groźba :) a może :(
        • Gość: t o pewnym forum IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 15:37
          Niedawno pojawiło się w sieci nowe forum prawicowe (ale otwarte dla wszystkich) :
          www.reaktor.org.pl, tyle, że nie związane z RM czy LPR, a o takie chyba tu
          wszystkim chodzi. O ile mi wiadomo twórcy "Reaktora" związani są z "Nowym
          Państwem". Forum jest dopiero na "dorobku", mimo to - zapraszam.
    • behemod Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo 08.05.02, 15:47
      Wlasnie jestem po wizycie na forum Ojczyzna.pl. Dla wszystkich spragnionych
      zamieszczenia tam swojego komentarza informuje,ze trzeba sie zalogowac podajac
      haslo.A zeby to zrobic trzeba wczesniej zarejstrowac sie.Na to juz nie mialem
      ochoty,a szkoda,po odnosnik do artykulu "Obludna wizja Polski w UE" korcil,zeby
      tam zajrzec:)
      Zaskoczyl mnie napis przy logo portalu:"Polski i katolicki portal"
    • Gość: Jaceq Re: W sprawie forum Radia Maryji i podobnych gatunkowo IP: *.szeptel.net.pl 08.05.02, 20:46
      jest jeszcze www.creationism.org.pl czy jakoś tak podobnie. Mają tam nie forum wprawdzie, ale tzw. 'księgę
      gości' i można się wpisać. Mnie wystarczyła w ramach zdrowej rozrywki sama lektura.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka