zoro_wieczorowo_poro 02.12.15, 08:49 po kiego się przepychać , żeby TO uchwalić. Można przecież uchwałą unieważnić Konstytucję i wtedy TAMTA będzie obowiązywała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Jarek, jest proste wyjście 02.12.15, 08:59 Konstytucja wg pis jest niekonstytucyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj można też odejść na należną sobie emeryturę 02.12.15, 09:03 albo wyjąć zza pazuchy pistolecik i palnąć sobie w łeb. NA ch...się tak męczyć...po nocach, po kryjomu, po ciemniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: można też odejść na należną sobie emeryturę 02.12.15, 09:26 zapijaczony_ryj napisał: > albo wyjąć zza pazuchy pistolecik i palnąć sobie w łeb. > NA ch...się tak męczyć...po nocach, po kryjomu, po ciemniaku... - cytujesz Tuska z kampanii wyborczej z przed dziesieciu lat Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: można też odejść na należną sobie emeryturę 02.12.15, 09:36 141288bs napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > albo wyjąć zza pazuchy pistolecik i palnąć sobie w łeb. > > NA ch...się tak męczyć...po nocach, po kryjomu, po ciemniaku... > - cytujesz Tuska z kampanii wyborczej z przed dziesieciu lat Piszę to co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: można też odejść na należną sobie emeryturę 02.12.15, 09:55 zapijaczony_ryj napisał: > 141288bs napisał: > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > albo wyjąć zza pazuchy pistolecik i palnąć sobie w łeb. > > > NA ch...się tak męczyć...po nocach, po kryjomu, po ciemniaku... > > - cytujesz Tuska z kampanii wyborczej z przed dziesieciu lat > > Piszę to co myślę. Pełna racja, sęk w tym, że nie myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Zapijaczone myslenie 02.12.15, 09:58 zapijaczony_ryj napisał: > Piszę to co myślę.< Nie powinienes wiec nic pisac. Odpowiedz Link Zgłoś