ketepud 10.12.15, 22:06 Prawdziwi Patrioci. www.tvp.info/23069748/reporter-tvp-info-poturbowany-podczas-miesiecznicy-smolenskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:14 Starzy zmanipulowani ludzie. Chorzy na ciele i umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:20 ale co siem stalo ? Zyje? Strzelali do niego ? Skopali go ? spacyfikowali ?…inne ..wpisz ..pokaz dowody Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:20 pieskowo dupkowa paranoja jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 13:46 Według ciebie musiałby nie żyć lub stracić zdrowie, żeby uznać to za atak i potępić? Widzę, że twoje "szwagierki" mają więcej rozumu i dlatego ty się nudzisz, a nie one. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:27 pies_na_czarnych napisała: > Starzy zmanipulowani ludzie. Chorzy na ciele i umyśle. - pokazali,ze nie zycza sobie medialnych manipulacji...8-letnia manipulacja otrzymala odpowiedz. Jesli nowa wladza nie zrobi porzadku w mediach,zrobia to ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:39 Kość z kości PiS, tak jak "kibice" z 2012. Prawdziwi fani Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 23:32 Prawdziwy Naród rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdynand_007 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 10.12.15, 22:22 Strasznie agresywni i chamscy. Ładny przykład dla młodzieży. Potem się dziwią, że młodzi nie ustępują miejsca w tramwaju. Jednak mądrość nie przychodzi z wiekiem. Głupiś żeś sie urodził, głupi zemrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 10:38 Idolek Pietru przykladem .Po odzywkach w sejmie zastanawiam sie czy on swojej starej nie daje z liscia Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 kibole juz sie skrzykuja 10.12.15, 22:24 bedzie cieplutko 12/12 o dwunastej Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: kibole juz sie skrzykuja 10.12.15, 22:30 krystian71 napisała: > bedzie cieplutko 12/12 o dwunastej - z KOD tylko poiol wiatr rozniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 22:29 "To były drobne przepychanki po tym, jak zgromadzenie zostało już rozwiązane – przekazał niedługo po zdarzeniu Radomir Wit, w telefonicznym połączeniu z prowadzącym program. Dodał, że „organizatorzy, którzy starali się załagodzić sytuację, podkreślali, że to nie było zależne od nich”. – Cała miesięcznica przebiegała raczej spokojnie. Nie było żadnych incydentów. Dopiero pod koniec, kiedy próbowałem zrelacjonować jej przebieg, znalazło się kilka osób, które wiedziało, co i w jaki sposób chcę powiedzieć – skwitował Wit" Brawo! Wzorowy wychowanek GW - możesz spokojnie pisać tytuły do ich zmanipulowanych, histerycznych artykułów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 23:35 Kaczemu cynglowi atak kojarzy się tylko z kijem bejsbolowym. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 10.12.15, 23:47 Kto sieje wiatr, zbiera burzę. W paszczu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 00:53 Jakaś babcia ściągnęła chłopakowi z ucha słuchawkę, potem został ze trzy razy popchnięty - no nie było to miłe, ale histeryzować nad kilkusekundowym incydentem? Niektórym już całkiem odbija :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 "Poturbowany" 11.12.15, 00:56 według słownika znaczy pobity lub zraniony - ktoś go bił, albo zranił? O mamo... Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: "Poturbowany" 11.12.15, 01:11 Tępy jesteś jak cała twoja banda i nawet tłiterek nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: "Poturbowany" 11.12.15, 02:26 Uwielbiam jak antypisowskim talibom chodzi gula :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 01:13 Leć do kaczki, bo widzę, ze już się stęskniłeś. sajgon napisał: >W paszczu:))))< Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 06:59 Zwariowana wariatka dupetek. W paszczu. ( na fzd wszyscy mają takiego pie...dolca i paranoję?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 06:35 indeed4 napisał: > "To były drobne przepychanki po tym, jak zgromadzenie zostało już rozwiązane > 8211; przekazał niedługo po zdarzeniu Radomir Wit, w telefonicznym połączeniu z > prowadzącym program. Dodał, że „organizatorzy, którzy starali się załago > dzić sytuację, podkreślali, że to nie było zależne od nich”. www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Drobne przepychanki kilku osób = ATAK 11.12.15, 10:53 Ewidentnie naruszenie nietykalności cielesnej. I tylko ktoś taki jak ty tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Woronicza w panice,Krasko zabarykadowal sie w 10.12.15, 22:44 damskim kiblu, wyjdzie 14 tego Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Pisbydło - nie bójmy się tego słowa 11.12.15, 04:30 PiSbydło będzie teraz miało wojskową asystę honorową. Państwo polskie rzuca perły przed wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice jak bydło to bydło 11.12.15, 06:34 www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 06:47 Nie mam słów.Coś ty za jedno?Lewicy i to skrajnej u władzy już się doczekało.Mało ci jeszcze?Wyciąga jakąś prowokację niezrównoważonej "dziennikarki" i co?Nawet twoi lewacy z PiSuaru już tego nie wyciągają.Czego jeszcze chce?Czego oczekuje,cholernie jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 06:58 alistair-p napisał: > Nie mam słów.Coś ty za jedno?Lewicy i to skrajnej u władzy już się doczekało.Ma > ło ci jeszcze?Wyciąga jakąś prowokację niezrównoważonej "dziennikarki" i co?Naw > et twoi lewacy z PiSuaru już tego nie wyciągają.Czego jeszcze chce?Czego oczeku > je,cholernie jestem ciekaw. Boję się, że jako stronniczy w swoim oszołomieniu tego nie zrozumiesz. Powiem dla formalności, to i tak nic Ci nie da, zło jest złem a dobro dobrem niezależnie gdzie występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 08:05 Następny błędny wniosek.Odpowiedz o co ci chodzi.Szwenda się po tym forum i wypisuje nieskładne opinie.W każdym wpisie inne.Nie mam zamiaru oceniać stanu twojego umysłu,to rola specjalistów.Moja rada : usztywnij kręgosłup,teraz jest niezwykle elastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: jak bydło to bydło 11.12.15, 08:18 alistair-p napisał: > Następny błędny wniosek.Odpowiedz o co ci chodzi. Nie chcę Cię obrazić ale ńie moją winą jest, że noe rozumiesz. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. Jeżeli to bedzie pytanie to życzliwie odpowiem. >Szwenda się po tym forum i wyp > isuje nieskładne opinie.W każdym wpisie inne.Nie mam zamiaru oceniać stanu twoj > ego umysłu,to rola specjalistów.Moja rada : usztywnij kręgosłup,teraz jest niez > wykle elastyczny. Tego nie komentuję. obłąkańcze frustracje . Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 07:19 ketepud napisał(a): > Prawdziwi Patrioci. > Zwykla pisowska padlina Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 07:56 gfycat.com/DecentBlondDorking Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Marszałek Karczewski 11.12.15, 08:00 Karczewski mówi,że dziennikarze nie powinni wchodzić w jądro manifestacji. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Marszałek Karczewski 11.12.15, 10:49 [i]axyzaaa napisał(a): > [b]Karczewski mówi,że dziennikarze nie powinni wchodzić w jądro manifestacji.[/ > b][/i] - nie fanzol idiotyzmów,słuchałem jego wypowiedzi,wyraźnie stwierdził,że dziennikarz jest nietykalny na swoim stanowisku. A moim prywatnym zdaniem nie winien się pchać do tłumu,który go może niechcący rozdeptać. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Lichocka 11.12.15, 08:05 Joanna Lichocka - Niemniej: stało się to po uroczystościach;natychmiast znaleźli się ludzie, którzy wzięli w obronę reportera; atak mógł byc prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Lichocka 11.12.15, 10:56 axyzaaa napisał(a): > Joanna Lichocka -......atak mógł byc prowokacją. > Oczywiscie, ze byla to prowokacja PiS-owskiej swołoczy Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa W sumie dobrze się stało 11.12.15, 08:20 Panu Redaktorowi nic się nie stało, a z tej mega hucpy zostanie zapamiętany włąśnie ten obrazek. Prowokacją nie jest spolegliwe stanie na ulicy, więc o żadnej prowokacji mowy być nie może. Za miesiąc, i 10 każdego kolejnego miesiąca co odważniejsi z logo TVN i Newsweeka powinni grzecznie stać, pokornie się uśmiechać, ustępować z drogi i przepraszać za to, że "mój podbródek uderzył w pani różaniec". Trzeba nauczyć się w końcu wykorzystywać media w ten sam sposób, w jaki od wielu lat wykorzystują je pislamiści. Odpowiedz Link Zgłoś
ryj_zapijaczony.sponiewierany Na takich spędach to normalka i prędzej, czy 11.12.15, 08:21 ketepud napisał(a): > Prawdziwi Patrioci. > > www.tvp.info/23069748/reporter-tvp-info-poturbowany-podczas-miesiecznicy-smolenskiej później poleje się krew, bo to ot w tym wszystkim chodzi! Krew się poleje to będzie pretekst do zamordyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 08:24 Aktyw parafialny w akcji.Starcza hołota się aktywizuje wzorem kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 08:43 Aż obejrzałem. Panu ze szczujni wyjęto z uszek słuchaweczki i pokazano takoż won od przyzwoitych ludzi. Szczujnia sobie zasłużyła. Czyli delikatnie acz stanowczo ludzie zrobili dokładnie to co trzeba tak jak trzeba. Sorki, ale z poturbowaniem to nie miało nic wspólnego. Jak zwykle propaganda volksdojczów z czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Bydło zaatakowało dziennikarza TVP-info 11.12.15, 10:57 poturbowanie to było wtedy jak Niesiołowski poturbował pod Sejmem Ewę Solidarną2010. Aż krew tryskała , a zęby grzechotały o kostkę brukową. Prawda poj3bany78? Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante I jak się teraz czują pajace którzy głosowali 11.12.15, 10:51 na PiS ręka w rękę z tymi fanatykami? Odpowiedz Link Zgłoś