Dodaj do ulubionych

nowy szef PKP

12.12.15, 16:57
Tak, wiem, że wszyscy wiedzą, że Bogusław Kowalski to były współpracownik SB i że Kaczyński wyznaczył go na nowego szefa PKP. W końcu nikt nie jest zaskoczony.

ALE jakich to ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o panu Kowalskim? Okazuje się, że jest lub był współpracownikiem... Mateusza Piskorskiego, byłego posła Samoobrony i założyciela pierwszej otwarcie putinowskiej partii w Polsce. Cudownie, prawda?
twitter.com/A_SHEKH0VTS0V/status/675651201111838720
Mało tego. Według natematu członkiem rady nadzorczej Polskiej Grupy Zbrojeniowej został Marian Szołucha - również współpracownik Mateusza Piskorskiego. A o wszystkim donosi Cenckiewicz - kto by przypuszczał.
Link: natemat.pl/164985,pis-ma-az-tak-krotka-lawke-nowym-szefem-pkp-zostal-prl-owski-donosiciel

piqu, z przykrością po raz kolejny muszę ci przyznać rację, że PiS to Targowica. Mam nadzieję (ale coraz mniejszą), że jednak nasz wywiad i kontrwywiad ma tych zdrajców na oku i że PiS-owi do końca nie udało się położyć na służbach łapy. Przez jakiś czas takie zarzuty wobec PiS można było uzasadniać jedynie mocnymi przesłankami, teraz przestają się już kryć. Powtórzę to, co pisałam kilka razy na forum: oni się gdzieś spieszą i chcą jak najwięcej popsuć. Przecież to jest widoczne gołym okiem.
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: nowy szef PKP 12.12.15, 17:03
      axyzaaa, tak, wiem, miałam się już nie odzywać, ale co robić, jak Ojczyzna wzywa.
    • savage_sid cysterna z woda swiecona 12.12.15, 17:06
      Od tej pory w skladzie kazdego pociagu
    • wiarus-pl Nowy szef PKP? Były współpracownik SB!!! 12.12.15, 17:09
      Pewnie ma dużo informacji o działalności Kaczyńskiego w latach 80, podobnie jak prokurator Piotrowicz, a obecnie poseł PiS na Sejm. To nie nowina, że kolegami Kaczyńskiego byli i są nadal SBowcy. Wszyscy o tym wiedzą a moherowcy udają że nie wiedzą i to jest kłamstwo grubymi nićmi szyte. Pomroczności i tak się nie przekona, że białe to białe a czarne to czarne.
      • mietowe_loczki Re: Nowy szef PKP? Były współpracownik SB!!! 12.12.15, 17:12
        Widzisz, problem w tym, że ta współpraca z SB to najmniejszy problem.
    • mietowe_loczki Re: nowy szef PKP 12.12.15, 17:13
      Drodzy pisowcy, ale nie wydaje mi się, że kiedykolwiek otworzycie oczy.
    • axyzaaa wkleję tu, pozwolisz:) 12.12.15, 17:17
      Prime minister of Canada and a citizen

pbs.twimg.com/media/CWCV-HhWcAA5eYO.jpg
      • mietowe_loczki Re: wkleję tu, pozwolisz:) 12.12.15, 17:18
        U nas takim politykiem jest/będzie Biedroń.
        • axyzaaa Re: wkleję tu, pozwolisz:) 12.12.15, 17:20
          mietowe_loczki napisała:

> U nas takim politykiem jest/będzie Biedroń.
          >
          True!
    • czekam.na.lewice Re: nowy szef PKP 12.12.15, 18:16
      mietowe_loczki napisała:

> Tak, wiem, że wszyscy wiedzą, że Bogusław Kowalski to były współpracownik SB i
      > że Kaczyński wyznaczył go na nowego szefa PKP. W końcu nikt nie jest zaskoczony
      > .
      Zgoda. W ogóle kadra dla gospodarki w PiS prawie nie istnieje. Nie są w stanie sensownie obsadzić połowy stanowisk w spółkach związanych ze skarbem państwa. Tu będzie wielki cyrk.
      • mietowe_loczki Re: nowy szef PKP 12.12.15, 18:28
        Ale wprowadzić człowieka Piskorskiego do zarządu (!!!) Polskiej Grupy Zbrojeniowej?! Idiota czy agent?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka