Dodaj do ulubionych

Damo kier!

23.12.15, 10:50
Zwracam się z uprzejmą prośbą o stanowcze i kategoryczne potępienie tego wybryku, do jakiego doszło na marszu kodeków. Pamiętam ten wzruszający wątek o "lisie przybitym do transparentu", który gruntownie przemeblował moje jestestwo. Oczekuję, że tym razem będzie tak samo.
Poniżej załączam dowód:
pbs.twimg.com/media/CWmdQR9WoAAX9nH.jpg
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Damo kier! 23.12.15, 10:57
      Jajcarz z Ciebie, tw_wielgus, albo masz duże kłopoty ze wzrokiem, skoro nie odróżniasz symbolicznego rysunku od prawdziwego zabitego zwierzaka.
      • tw_wielgus Re: Damo kier! 23.12.15, 11:42
        Z tego naprawdę zabitego zwierzaka eksponowana byłe jedynie skóra.
        Jak rozumiem na nóżkach masz buciki ze skaju i ekologiczną, szmacianą, torebeczkę z kerfura?
        Bo jeżeli nie to rozpętam straszliwą awanturę o to, że ozdabiasz sobie stopy zwłokami zabitej świni albo martwej krowy.
      • 141288bs Re: Damo kier! 23.12.15, 12:04
        horpyna4 napisała:

> Jajcarz z Ciebie, tw_wielgus, albo masz duże kłopoty ze wzrokiem, skoro nie odr
        > óżniasz symbolicznego rysunku od prawdziwego zabitego zwierzaka.
        - a ja odrozniam myslenie doroslego od myslenia dziecka i wiem kim bedzie wmanipulowane dziecko
    • damakier1 tw_wielgus 23.12.15, 11:09
      Wesołych świąt! :)
      • tw_wielgus Re: tw_wielgus 23.12.15, 11:39
        Nie wiem, czy będą wesołe, gdy pomyślę o małych dzieciach wychowywanych w duchu nienawiści do ptactwa błotnego.
        Co z nich wyrośnie? Gdy już będą duże czy podobnie jak p. Komorowski nie złapią za dubeltówki by mordować niewinne ptaki odlatujące na zimowe legowiska. Kim są rodzice tych dzieci? To pewnie jakieś dzenderowe zwyrodnialce!
        • sverir Re: tw_wielgus 23.12.15, 11:45
          Przeginasz.

Kaczki to nie ptactwo wodne.
          • inocom Re: tw_wielgus 23.12.15, 13:17
            sverir napisał:

> Przeginasz.
            >
            > Kaczki to nie ptactwo wodne.

Przecież napisał, że błotne :)
            • sverir Re: tw_wielgus 23.12.15, 14:19
              > Przecież napisał, że błotne :)

Mea culpa, nie mogę pisać i myśleć równocześnie:)

Prawidłowo: kaczki to nie ptactwo błotne. Albo kaczki to ptactwo wodne:)
              • inocom Re: tw_wielgus 23.12.15, 20:50
                sverir napisał:

> > Przecież napisał, że błotne :)
                >
                > Mea culpa, nie mogę pisać i myśleć równocześnie:)

A gdzie maxima? :)
                Mamy podobnie. Nie przejmuj się. Wesołych Świąt.

--
                Aby dowiedzieć się kto naprawdę usiłuje Tobą rządzić, sprawdź po prostu kogo nie wolno Ci krytykować ~ Inocom
        • pispisia Re: tw_wielgus 23.12.15, 13:05
          pan Szydeł też lubi chadzać z dubeltówka\ą i robić z niej użytek. a Becia sama ubijałą świnie na wsi i jakoś wtedy o dziatkach nie myślałeś ,obłudniku.
          • snajper55 Re: tw_wielgus 23.12.15, 15:45
            pispisia napisała:

> pan Szydeł też lubi chadzać z dubeltówka\ą i robić z niej użytek. a Becia sama
            > ubijałą świnie na wsi i jakoś wtedy o dziatkach nie myślałeś ,obłudniku.

No i popatrz co z niej wyrosło.

S.
        • sclavus Re: tw_wielgus 23.12.15, 15:50
          Komorowski odłożył a Szydło strzela i strzela i... kto wie, czy nie do kaczek!!!
          PeeS - wspaniały rysuneczek!!! :D:D
        • erte2 Re: tw_wielgus 23.12.15, 17:20
          tw_wielgus napisał
          Gdy już będą duże czy podobnie jak p. Komorowski nie złapią za dubeltówki by mordować niewinne ptaki odlatujące na zimowe legowiska. Kim są rodzice tych dzieci? To pewnie jakieś dzenderowe zwyrodnialce!

A może to rodzina niejakiego E. Szydło ...?
    • kosel_maruvi Re: Damo kier! 23.12.15, 11:49
      tw_wielgus napisał:

> Zwracam się z uprzejmą prośbą o stanowcze i kategoryczne potępienie tego wybryk
      > u,

Porownujesz .jak to okreslil klasyk, AK-owca ze wspolpracownikiem Gestapo
      • tw_wielgus Re: Damo kier! 23.12.15, 11:52
        Tak? A wytłumacz mi proszę dlaczego?
    • l_zaraza_l Re: Damo kier! 23.12.15, 15:41
      3.bp.blogspot.com/-TrBW2T-CdIM/U091ZOB9XJI/AAAAAAAAERs/MoAaiV6L3JE/s1600/tumblr_ltt5zfXpvI1r2p72to1_500.gif
      i.ytimg.com/vi/1G8Xlx7dfT8/hqdefault.jpg

Doprawdy uważasz, że to jest dokładnie to samo, co zamordowanie zwierzęcia (nie zarodka tylko narodzonego, czującego ból i strach) tylko po to, by jego trupem bawić gawiedź i lżyć nielubianego dziennikarza?

• damakier1 Re: Damo kier! 23.12.15, 16:25
        l_zaraza_l napisała:

> Doprawdy uważasz, że to jest dokładnie to samo, co zamordowanie zwierzęcia (nie
        > zarodka tylko narodzonego, czującego ból i strach) tylko po to, by jego trupem
        > bawić gawiedź i lżyć nielubianego dziennikarza

Jestem pewna, że wielgus wcale tak nie uważa. Ale wydaje mu się, że jak po gebelsowsku będzie to powtarzał dostatecznie długo, to ciemny lud to kupi.
        • l_zaraza_l Re: Damo kier! 23.12.15, 16:39
          damakier1 napisała:

> Jestem pewna, że wielgus wcale tak nie uważa. Ale wydaje mu się, że jak po gebe
          > lsowsku będzie to powtarzał dostatecznie długo, to ciemny lud to kupi.

Trochę bez sensu wytraca energię bo jeśli ciemny lud pojawia się na tym forum to nie po to aby czerpać mądrości wielgusa a ciężko tyrać ku chwale Wolski.
      • sverir Re: Damo kier! 23.12.15, 16:41
        > Doprawdy uważasz, że to jest dokładnie to samo, co zamordowanie zwierzęcia

Niektórzy tak uważają, albo wręcz twierdzą, że to jest nawet gorsze. ABW na przykład.
    • a74-7 Re: Damo kier! 23.12.15, 17:09
      Rozumiem ze te wasze dzieci sa glupawe i nie wiedza co symbolizuje ten rysunek,
      gratuluje rowniez wychowania dzieciatek w demokratycznym duchu :-)
      • erte2 Re: Damo kier! 23.12.15, 17:24
        a74-7 napisał:

Rozumiem ze te wasze dzieci sa glupawe....
        Głupawe to są dzieci elbanowskich i pani minister edukacji; dlatego z takim uporem protesuja przecie obowiązkowi szkolnemu 6. latków.
        A przecież zarówno elbanowscy jak i ministrzyca mogą posłać swoich matołków do szkół specjalnych.
        • a74-7 Re: Damo kier! 23.12.15, 17:56
          Dzieci Elbanowskich nie sa tematem tego watku ,ercia.
          Ale rozumiem ,ze programowanie pociechy zaczyna sie w domu tu vide "ministrzyca"
          :-D
    • indeed4 Re: Damo kier! 23.12.15, 18:21
      Sorry, że nie przyłączam się do dyskusji, ale rozmawiałem o tym już kilka dni temu (niżej, w tej samej gałązce)

forum.gazeta.pl/forum/w,28,159911803,159912178,Ten_pan_tez_tak_krzyczal_.html
      • damakier1 Re: Damo kier! 23.12.15, 19:20
        indeed4 napisał:

> Sorry, że nie przyłączam się do dyskusji,

Ależ nic nie szkodzi... wątki, w których występuję, spokojnie możesz omijać z daleka.
        • m.c.hrabia Re: Damo kier! 23.12.15, 20:51
          tw zainkasował premię .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka