ric-ard 27.02.16, 08:28 Rząd cieszy się dużym, realnym zaufaniem jak mało gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 08:56 Łukaszenka i rodzina Kimów mają jeszcze większe poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:06 PiSda vel BROCHA rowna do najlepszych . Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:10 Najładniejszy, najmądrzejszy, najpiękniejszy, najprawomyślniejszy, rząd spełnionych marzeń każdego pisdioty. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:11 Nie przesadzajmy,,najlepszy to może nie,,,ale na pewno inny niż te poprzednie. Mnie osobiście cieszy jedynie to że PSL tym razem mimo puszczania oka do PIS nie załapał się na ciepłe posadki i musi liczyć się z tym że straci wiele stołków w SSP.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:17 lech1966 napisał: > Mnie osobiście cieszy jedynie to że PSL tym razem mimo puszczania oka do PIS ni > e załapał się ....czyli ŻOND do PiSdy podobny , a ciebie cieszy porażka PSLu ? > Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 16:57 jaroslaw2104 napisał(a): > lech1966 napisał: > > > > Mnie osobiście cieszy jedynie to że PSL tym razem mimo puszczania oka do > PIS ni > > e załapał się > > ....czyli ŻOND do PiSdy podobny , a ciebie cieszy porażka PSLu ? Jasne że tak,,,tak samo cieszy mnie porażka PO...choć do radości ze zwycięstwa PIS mi daleko..Ale jak każdy nowy rząd ma u mnie limit na pomyłki i porażki i jeszcze tego limitu PIS nie wykorzystał... Nie skorzystałem na niczym za rządów PO +PSL,,,pewnie nie skorzystam na rządach PIS, ale ta bezkarność za czasów PO + PSL już mi wychodziła bokiem, dlatego cieszę się z tego że stary "układ zamknięty" odszedł do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 10:12 Mnie osobiście smuci, że pslowców na stołkach zastąpi ktoś inny. Wolałbym, żeby PSL zabrało te stołki ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:13 Pleciesz od rzeczy. Rzad KRLD ma zdecydowanie wieksze poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 09:35 Mimo rozlicznych sukcesów jednak im daleko do Hitlera i Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Golebico smolenska 27.02.16, 10:26 dobrze kwaczesz...baaaa,bardzo dobrze 300 zlotych twoje Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 10:33 Jak w Turkmenistanie i na Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 11:22 ..i jest najbardziej obrzucanym lajnem przez opozyce ktora niemoze pogodzic se z przegrana w wyborach. Wyborcy nieglosuacy na PO to wedlug opozycj ciemny lud i wsiory,takim wiec sposoem raz jeszcze zydy sie -przepedzic zydow z polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus-pl Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 11:42 Prawdziwy Polaku, podciągnij się z pisownią, bo jak się to czyta na rzygowiny zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 12:42 krzyz siegajacy pepka tez sobie zawiesiles ? tyle trudu nanic,samo pisanie od lewa do prawa wiele cie kosztowalo ..no i gramatyka,skladnia ,..tyle trudu a mimo to nieudalo.sie swej koszernosci ukryc. Cyklism tez lubisz ? - noo to pedaluj dalej, ja cie niewydam narodowcom Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 12:46 Mam propozycje,tylko dla prawdziwych polakow w kazda niedziele,w Cerkwi,Kosciele lub w domu pomodlmy sie W Intencji Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
ryj_zapijaczony.sponiewierany To fakt, szczególnie , ze jednoosobowy 27.02.16, 12:55 z ubezwłasnowolnionym premierem Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 13:12 Brawo, jeszcze tylko zostaje Ci do ucałowania śmierdzące gacie wielkiego prezesa i masz szanse zostać prezesem jakieś kopalni czy elektrowni , względnie zrobią cie komendantem milicji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Korea Północna ma lepszy 27.02.16, 17:01 który cieszy się większym zaufaniem niż rząd pani Premier Beaty Szydło. S. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 17:31 Najlepszy ma Państwo Watykańskie. Ale faktem jest, że za naszymi granicami chaos i pożoga za wyjątkiem naszych południowych braci demoludków... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Polska ma najlepszy rząd na świecie! 27.02.16, 18:22 Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje prezes naszego klubu, to śpiewałem ja ric-ard, płatny troll trzeciej klasy, w zeszłym tygodniu nie śpiewałem, byłem chory, mam zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś