don.kichote5 05.03.16, 20:23 Pawlak jeździł Polonezem i żadna opona mu nie pękła? Ps. Jakby co, śwager ma Poloneza do sprzedania; chętnie dam kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamszem Czuł się bezpiecznie 05.03.16, 20:32 Pawlak miał, dzięki m.in. umowie w sprawie ropy i gazu, bardzo dobre notowania w Moskwie. Mógł więc czuć się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Czuł się bezpiecznie 05.03.16, 20:36 A teraz kto ma bardzo dobre notowania w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Miller, miał jeszcze lepsze 05.03.16, 21:02 a helikopter - spadł... adamszem napisał: > Pawlak miał, dzięki m.in. umowie w sprawie ropy i gazu, bardzo dobre notowania > w Moskwie. Mógł więc czuć się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq tawariszcz Szem, notowania Dudy w Maskwie są wyso- 05.03.16, 21:07 -ko, to w końcu on razem ze Szczerskim zgłosili kompromitującą dla Polski i korzystną dla Rosji inicjatywę w sprawie "formatu normandzkiego". Cały PiS ma w Maskwie świetne notowania: nie dość, że rosyjskiej jaczejce udało się wygrać wybory w Prywislanskim Kraju, to jeszcze natychmiast wyznaczyła Towarzysza Jasińskiego, żeby nabył ropy w CCCP za 27 miliardów złotych po cenie o połowę wyższej niż rynkowa. Lepiej siedźcie cicho, tawariszcz Szem, bo nader łatwo was zdemaskować jako ruskie popychadło. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie wiem czy to ważne, Putin jeździ Ziłem 05.03.16, 21:02 Może kupmy chociaż ten po Chruszczowie ? :) www.youtube.com/watch?v=vvuj5E58R0o Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Nie wiem czy to ważne, Putin jeździ Ziłem 05.03.16, 21:07 jola.iza1 napisała: > Może kupmy chociaż ten po Chruszczowie ? :) Ruski??? Nie wiesz, że choćby był najlepszy na świecie, to "ruskiego" żadna opcja nie kupi. Taka "karma"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś