Dodaj do ulubionych

Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petru

23.03.16, 08:34
Muszę wam coś powiedzieć wprost. Wasz król jest nagi a dosadniej
Wasz lider Petru to idiota
Jak tu czytam na forum jego mądrości np o tym że Wielkanoc wypadła w niedzielę, czy z ostatniej chwili " mamy do czynienia...„z zagrożeniem antyterrorystycznym"
Nie wspomnę o Święcie sześciu króli, Rubikoniu, Kamerunie czy setkach innych idiotyzmach.

niezalezna.pl/78034-co-mial-na-mysli-petru-jestesmy-w-sytuacji-zagrozenia-antyterrorystycznego
Obserwuj wątek
    • bogucjusz "Niezależna.pl" :-)))) 23.03.16, 08:43
      No comments.
      • 3alfa.alfa Re: "Niezależna.pl" :-)))) 23.03.16, 08:54
        Prawda o Petru jest niestety gorzka. Ale musicie ją przełknąć
        • czuk1 Re: "Niezależna.pl" :-)))) 24.03.16, 06:19
          Jeśli jest szefem głównej partii opozycyjnej to chyba ma sympatyków !! Też tu, na forum. Boisz się Petru .... sympatyku JK i jego paczki ?
          Wychodzicie z siebie.... aby wszelkimi metodami (też erystycznymi) faceta ośmieszyć. Zamiast usuwać w działalności PiS powodów do ośmieszania przez opozycję. Jednym ze sposobów na zniszczenie .Nowoczesnej .....jest przestrzeganie prawa przez PiS.
          • czekam.na.lewice Re: "Niezależna.pl" :-)))) 24.03.16, 06:37
            czuk1 napisał:
            > Wychodzicie z siebie.... aby wszelkimi metodami (też erystycznymi) faceta ośmie
            > szyć.
            Odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, że Petru sam się ośmiesza a nawet kompromituje szokującymi brakami w wykształceniu i wiedzy nawet o działalności Nowoczesna.
            • czuk1 Re: "Niezależna.pl" :-)))) 24.03.16, 18:27

czekam.na.lewice
              Czekałem na taką partię.... nie wodzowską. Do .Nowoczesnej dobrana została i weszła do Sejmu duża grupa mądrych, ambitnych i walczących posłów. Po wewnętrznych wyborach widzimy jak duże jest grono kierownicze .N , jak duży udział kobiet. Petru rzadko się myli. Nie narzuca jednak swojej twarzy i idei. A widziałaś takich omnibusów , którzy na wszystkim się znają ? Wystarczy, że nie jest
              bufonem, a człowiekiem kontaktowym, kulturalnym i dobrym organizatorem. W ciągu roku utworzył drugą siłę/partię polityczną w Sejmie.... od zera.
              • czekam.na.lewice Ty żyjesz w urojonym świecie 25.03.16, 17:13
                czuk1 napisał:

> Wystarczy, że nie jest bufonem,
                Żartowniś z Ciebie :)
                wyborcza.pl/1,75478,19415777,noworoczne-oredzie-ryszarda-petru-mowie-do-was-jako-lider.html
                • czuk1 Mój świat jest realny a życie doświadczone 25.03.16, 17:51
                  czekam na lewice. Piszesz, że żyję w urojonym świecie . Dowodem na to jest moja opinia, że Petru nie jest bufonem. Odsłuchałem wskazane przemówienie noworoczne Petru, i .... nie znalazłem tam bufonady Petru. W tej sytuacji pozostańmy przy swoich zdaniach na temat osobowości twórcy .Nowoczesnej.
                  Opis tego przemówienia:
                  " Szanowni państwo. Kończy się rok zaskakującego zwrotu. Rok, w którym Polacy głośno i zdecydowanie opowiedzieli się za zmianą. Za tym, aby nasze państwo było lepiej i sprawniej rządzone. Za marzeniami o lepszej i sprawiedliwej Polsce. Te nadzieje nie zostały jednak spełnione - zaczyna lider Nowoczesnej.
                  Petru ostrzega, że proponowane przez rząd pomysły gospodarcze grożą chaosem i cofnięciem rozwoju. - Za złe pomysły i nieudolność zapłacimy wszyscy - mówi, wytykając PiS demontaż państwa prawa, ustawy pisane nocą i na kolanie oraz całkowite przekreślenie dokonań poprzedników, nawet jeśli miały sens. - Z niepokojem patrzymy także na nieustanne dzielenie i obrażanie Polaków - dodaje.
                  - Zwracam się do państwa jako lider sejmowej opozycji. Dla wielu Nowoczesna stała się symbolem nadziei. Jestem wdzięczny za wszystkie głosy poparcia dla działań, które podejmujemy, prób apelowania o rozsądek, współpracę i namysł. Musimy wierzyć, że rozsądna zmiana jest możliwa. Proszę, abyśmy nie tracili nadziei na lepszą Polskę - mówi Petru.
                  - W ostatnich tygodniach obywatelskie protesty zgromadziły tysiące osób. Polacy wyszli na ulice nie dlatego, że nie chcą zmiany. Chcą zmian, ale to, co się dzieje, to są złe zmiany - stwierdza.
                  Na koniec Petru zwraca się do PiS. W nowym roku apeluje do sejmowej większości o odpowiedzialność.
                  - Nikt nie kwestionuje waszego prawa do rządzenia. Ale Polska nie jest własnością jednego ugrupowania. Każda władza ma swoje granice. Są nimi prawo, sprawiedliwość i zwykła przyzwoitość - mówi Petru.
                  - Wolne państwo, jego instytucje i obywatele wymagają elementarnego szacunku. Nic nie usprawiedliwia nastawiania brata przeciw bratu. Proszę was, abyście te zasady szanowali - dodaje.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,19415777,noworoczne-oredzie-ryszarda-petru-mowie-do-was-jako-lider.html#ixzz43vxfnzvk

PS. Musimy pamiętać, że na przełomie roku nie było programu wicepremiera Morawickiego.
                  • czekam.na.lewice Re: Mój świat jest realny a życie doświadczone 25.03.16, 18:08
                    czuk1 napisał:

> czekam na lewice. Piszesz, że żyję w urojonym świecie . Dowodem na to jest moja
                    > opinia, że Petru nie jest bufonem. Odsłuchałem wskazane przemówienie noworoczn
                    > e Petru, i .... nie znalazłem tam bufonady Petru. W tej sytuacji pozostańmy
                    > przy swoich zdaniach na temat osobowości twórcy .Nowoczesnej.

Twoje, oczywiste prawo.
                    Dla mnie uznanie się liderem opozycji i wygłaszanie jakiś noworocznych odezw do społeczeństwa to bufonada.
                    • czuk1 Re: Mój świat jest realny a życie doświadczone 25.03.16, 18:39
                      Dla formalności.
                      Na uznanie się liderem opozycji kreują lidera .Nowoczesnej sondaże opinii publicznej. Poniżej 2 ostatnie i jedno z 23.XII.2015 roku.
                      www.parlamentarny.pl/sondaze/siedem-partii-w-sejmie-rosnie-poparcie-dla-kukiz-15,79.html
                      www.parlamentarny.pl/sondaze/cbos-34-proc-poparcia-dla-pis-5-partii-w-sejmie,78.html
                      www.parlamentarny.pl/sondaze/zaskakujacy-sondaz-nowoczesna-wyprzedza-pis,62.html
                      • klodawa1952 Re: Mój świat jest realny a życie doświadczone 25.03.16, 19:27
                        czuk1 napisał:

> Dla formalności.
                        > Na uznanie się liderem opozycji kreują lidera .Nowoczesnej sondaże opinii publi
                        > cznej. Poniżej 2 ostatnie i jedno z 23.XII.2015 roku.
                        > www.parlamentarny.pl/sondaze/siedem-partii-w-sejmie-rosnie-poparcie-dla-kukiz-15,79.html
                        > www.parlamentarny.pl/sondaze/cbos-34-proc-poparcia-dla-pis-5-partii-w-sejmie,78.html
                        > www.parlamentarny.pl/sondaze/zaskakujacy-sondaz-nowoczesna-wyprzedza-pis,62.html
                        Na lidera sondaży być może ale lider opozycji to coś innego.
              • freies_man Re: "Niezależna.pl" :-)))) 25.03.16, 17:23
                Wystarczy, że nie jest
                bufonem, a człowiekiem kontaktowym, kulturalnym i dobrym organizatorem. W ciągu roku utworzył drugą siłę/partię polityczną w Sejmie.... od zera.

Nie tylko to zrobił, choć z tą drugą pozycją w Sejmie, to sprawa kontrowersyjna.
                Rysiek przekroczył nawet Rubikon na "Rubikoniu".
          • xystos Re: "Niezależna.pl" :-)))) 24.03.16, 06:37
            ..aa co chcecie.ich wylapac ?
            w sobote ustawcie sie przy Synagogach

ale zostawcie zapalki w domach !
    • derff Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 08:33
      Taki szmatławiec napisze głupotę i co z tego? Jak niespełna rozumu coś bredzi to ja mam w to wierzyć?
      Patent na zidicenie wyczerpują politycy Innej partii
    • erte2 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 13:52
      3alfa.alfa napisała:
      Nie wspomnę o Święcie sześciu króli, Rubikoniu, Kamerunie czy setkach innych idiotyzmach (wytłuszczenie moje).

"Uczył Marcin Marcina..."
      Żabciu, jeśli już zakładasz wątek na temat czyichś przejęzyczeń czy drobnych wpadek gramatycznych to na Boga przeczytaj choć raz te swoje "mądrości" zanim je puścisz w świat.
      A jeśli sama nie potrafisz napisać zdania jako tako poprawnie to poproś o pomoc np. jakiegoś szóstoklasistę.
      • lech1966 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 23:20
        erte2 napisał:

> 3alfa.alfa napisała:
        > Nie wspomnę o Święcie sześciu króli, Rubikoniu, Kamerunie czy setkach innyc
        > h idiotyzmach
        (wytłuszczenie moje).
        >
        > "Uczył Marcin Marcina..."
        > Żabciu, jeśli już zakładasz wątek na temat czyichś przejęzyczeń czy drobnych wp
        > adek gramatycznych to na Boga przeczytaj choć raz te swoje "mądrości" zanim je
        > puścisz w świat.
        > A jeśli sama nie potrafisz napisać zdania jako tako poprawnie to poproś o pomoc
        > np. jakiegoś szóstoklasistę.

Łyknąłeś to jak pelikan erte. On to napisał celowo żeby uwypuklić braki Petru,,czemu nie wytłuściłeś "rubikonu, Kamerunie, sześciu króli",,,łyknąłeś tylko "idiotyzmach" żuczku..
    • alistair-p Twoja Wielkanoc jest w środę? n/t 24.03.16, 14:16

• xystos Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 18:34
      spoko,on nawet ns madrego niewyglada
      ale chlopi przed telewizorami maja
      ubaw,maja kabaret i tylko wystepow zespolu ROMA brakuje ..
      • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 18:44
        Może trochę więcej kultuty xystosie.
        TY oceniasz osobowość człowieka ?. Jakim prawem.!!!
        Bardzo ciekawy jestem na jakiego ty wyglądasz. Spójrz w lustro.
        Facet jest dr ekonomii, wykładowcą, początkującym politykiem, uczciwy człowiek. Jakoś do tej pory psy medialne .... nie znalazły na niego haki. A notowania Petru i partii .Nowoczesna rosną.
        Karawana idzie dalej.... choć psy szczekają.
        • xystos Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 18:49
          Przepraszam,niepowinnem tak pisac.
          • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 18:52
            Lubię takich , starych stażem, rozsądnych Forumowiczów .... bez względu na światopogląd.
            • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 19:15
              Nie chcę chwalić p. Petru. Jednym z plusów to jego duże doświadczenie praktyczne. O Petru "mówi dobrze" jego życiorys (źr.Wikipedia).
              Urodził się we Wrocławiu, w rodzinie fizyków pracujących na wyższych uczelniach. W stolicy Dolnego Śląska ukończył V Liceum Ogólnokształcące im. gen. Jakuba Jasińskiego. .....przeniósł się do Warszawy, gdzie ukończył Szkołę Główną Handlową.W czasie studiów został asystentem posła Unii Demokratycznej Władysława Frasyniuka. Z rekomendacji swojego wykładowcy, Leszka Balcerowicza, rozpoczął pracę w fundacji CASE. Od 1995 był jego asystentem, a w latach 1997–2000, gdy Leszek Balcerowicz pełnił funkcję wicepremiera i ministra finansów, był jego doradcą pracując jako konsultant w biurze pełnomocnika rządu ds. reformy emerytalnej. W 1998 rozpoczął pracę jako asystent w Szkole Głównej Handlowej. Należał w tym czasie do Unii Wolności, z listy tego ugrupowania bez powodzenia kandydował w wyborach parlamentarnych w 2001, zdobywając 4646 głosów w okręgu podwarszawskim. W latach 2001–2004 pracował jako ekonomista ds. Polski i Węgier w Banku Światowym, gdzie zajmował się reformą finansów publicznych, polityką regionalną i klimatem inwestycyjnym. Później do 2008 zajmował stanowisko głównego ekonomisty w Banku BPH, a następnie pracował na stanowisku dyrektora banku ds. strategii i głównego ekonomisty w BRE Banku i w PKO BP. W latach 2011–2014 był partnerem w firmie PwC, odpowiedzialnym za polskie firmy prywatne.
              13 maja 2011 objął funkcję przewodniczącego Towarzystwa Ekonomistów Polskich. Współpracował z Forum Obywatelskiego Rozwoju, założonym przez Leszka Balcerowicza, jako prelegent na organizowanych przez tę fundację spotkaniach i seminariach.W 2013 był ekspertem i współprowadzącym – wraz z Kazimierzem Sową i Maciejem Ziębą – program Moralność i etyka czasów kryzysu w stacji religia.tv. Również w 2013 objął funkcję doradcy marszałka województwa dolnośląskiego ds. gospodarczych. W 2014 krótko był przewodniczącym rady nadzorczej Polskich Kolei Państwowych. W tym samym roku został przewodniczącym rady nadzorczej przedsiębiorstwa Solaris Bus & Coach.
              Jest autorem publikacji na tematy gospodarcze, m.in. książki Koniec wolnego rynku? Geneza kryzysu (2014), napisanej wspólnie z dziennikarzem Łukaszem Lipińskim. Współpracował z Grzegorzem Kasdepke przy jego dwóch książkach dla dzieci tłumaczących tajniki ekonomii był konsultantem merytorycznym Pestka.... oraz współautorem Zaskórniaki i inne dziwadła z krainy portfela. Obie pozycje wydało Narodowe Centrum Kultury w serii Liczby kultury.
              W maju 2015 powołał Fundację Nowoczesna RP z siedzibą w Rzeszowie oraz zainicjował powołanie ugrupowania NowoczesnaPL, rozpoczynając tworzenie wokół nich ruchu politycznego. W tworzenie formacji zaangażowali się m.in. Wadim Tyszkiewicz i Paweł Rabiej. 30 czerwca w związku z rozpoczęciem działalności politycznej zawiesił wykonywanie funkcji przewodniczącego TEP (pełniącym obowiązki został Bohdan Wyżnikiewicz).
              W sierpniu 2015 zarejestrowana została partia polityczna Nowoczesna Ryszarda Petru. W wyborach parlamentarnych w październiku tegoż roku Ryszard Petru zarejestrował się jako kandydat z pierwszego miejsca tego ugrupowania w okręgu stołecznym. W wyniku głosowania z 25 października 2015 uzyskał mandat posła na Sejm VIII kadencji, otrzymując 129 088 głosów. Zorganizowana przez niego partia zajęła w tych wyborach czwarte miejsce z poparciem 7,6%, wprowadzając do Sejmu 28 posłów.

.....bez komentarza.... ale warto porównać z życiorysami - AD, BS i JK.
              • 3alfa.alfa Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 19:52
                Podanie tego życiorysu to kiepski pomysł.
                Życiorys ten potwierdza to co napisałem w pierwszym poście

"Wasz lider Petru to idiota"
                A dowodem na to jest to, że w żadnej robocie nie utrzymał się dłużej jak kilka miesięcy, po czy m zostawał zwolniony. Miedzy poszczególnymi okresami zatrudnienia bywał też bezrobotnym o czym sam wspominał w radiu Tok fm
                • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 22:35
                  3alfa.alfa
                  3alfa.alfa....." w żadnej robocie nie utrzymał się dłużej jak kilka miesięcy, po czym zostawał zwolniony" ....

Tego nie dopatrzyłem się zwolnień. . Wg mnie. Miał nowe propozycje, awansował, w każdej nowej pracy uczył się - nabywał dodatkowe umiejętności. Bezrobocie - to też doświadczenie życiowe - dowód, że jest niezależny od jakichś mocodawców, partii politycznych,....
    • x2468 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 23:13
      Wrogowie pis sa moimi przyjaciółmi.
    • duda.laskawy Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 23:17
      Idiota to jest ten co sie nie może zdecydować czy robić przewrót czy tylko psuć panstwo. Jak narazie ten moralny karzeł wybrał bezprawie. Nie ma odwagi by wprowadzić swoja konstytucję, woli łamać obowiązującą.
      • 3alfa.alfa Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 24.03.16, 23:26
        O schetynie piszesz?
    • zoil44elwer Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 02:41
      Zagrożenie "antyterrorystyczne"? Nie lubię Petru,tego ekonomicznego gang(bank)stera ale czasem mimo woli udaje mu się powiedzie cuś mądrego!/Zagrożenie antyterrorystyczne to:Patriot Act-USA,Quntanamo-Cuba,Kiejkuty-POland,My Lai-Vietnam,Abu Ghraib-Iraq i afgańska wioska ostrzelana z moździerzy przez polskich żołnierzy(najemnych)
    • yosemitesam Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 02:47
      Szczerze mówiąc wiedza o tym, kiedy wypada Wielkanoc i święto iluś tam króli lata mi koło dzyndzla.
      Niech się Oberkaczor skonfrontuje z Petru w dziedzinie ekonomii - to się dopiero pośmiejemy.
      • zoil44elwer Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 03:11
        yosemitesam napisał:

> Szczerze mówiąc wiedza o tym, kiedy wypada Wielkanoc i święto iluś tam króli la
        > ta mi koło dzyndzla.
        > Niech się Oberkaczor skonfrontuje z Petru w dziedzinie ekonomii - to się dopier
        > o pośmiejemy.
        Petru (rumun Balcera)-typ ekonomicznego gang(bank)stera do władzy siem dobiera? O cholera ! POloki-wici rozsyłojcie,larum grojcie i z RP do Great Britain and Nothern Ireland uciekojcie
        • xystos Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 03:21
          Jest wiecej takich co ch chicieli by
          obwiesia obwiwesic jako pierwszego
          • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 06:12
            Takich (jak Petru) obwiesi obwiesić chcą ludzie-niedouki i to z chorobą psychiczną.
            • xystos Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 17:13
              "-niedouki i to z chorobą psychiczną."

Czesto sie naduzywa laciny
              "Inteligentny"=ten co szybko przyswaja wiedze

"Imbecyl" = dokladna odwrotnosc inteligentnego

ja nazwiemy ludzi ktorzy przez
              okolo dwa wieki nieprzyswoili sobie wiedzy?
              o co mi chodzi?pomysl,podpowiedz w linku o pseudo nauce na miare St.Inwwizycji

cchr.org

altywny czlonek od 1978 roku
      • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 06:09
        yosemitesam pisze ... "...Niech się Oberkaczor skonfrontuje z Petru w dziedzinie ekonomii - to się dopiero pośmiejemy."

Na samą myśl , jak by to było, zrywam boki.
        A przecież na dziś chodzi o to by partią rządzącą w Polsce kierował taki, jak junior Morawiecki czy Petru . Ludzie młodzi, wykształceni, potrafiący ogarnąć problemy Polski, dający trafne diagnozy i znajdujący drogi rozwoju Polski i jej unowocześniania. A tego nie da się zrobić bez stosowania
        prawa.
        Tego nie zrobi zapyziały i zgorzkniały,mściwy starzec-despota - bez konta bankowego, PC-ta, znajomości jeżyków obcych, świata i ludzi, bez jakiegoś autorytetu.... choćby naukowego.
        • matigrypl Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 06:44
          Sądząc z życiorysu to niezły kawał obwiesia! Wspólpracował z balcerowiczem i grabarzami nadziei związanych z solidarnością. Teraz zgodził się robić za Wallenroda z ramienia peło. Skończy jak palikot. Jak może być wiarygodna partia gdzie miejsce na liście kupuje się? Wystarczy dostać od szwaba na ten cel kasę i mamy organizację na usługach szwabów.
          • czuk1 Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 06:48
            To spiskowa ocena rzeczywistości i utopijna/spiskowa teoria przyszłości.
            Bez oceny tego co jest i co nas czeka .... od PiS.
      • 3alfa.alfa Re: Czy są tu sympatycy Nowoczesnej? dotyczy Petr 25.03.16, 09:55
        >Niech się Oberkaczor skonfrontuje z Petru w dziedzinie ekonomii

Ty tak na serio? Bo każda prognoza ekonomiczna Pe`trupa spełniała sie dokładnie tylko w drugą stronę
        • oba.ma.jadra Swetru się pruje 25.03.16, 10:10

W lecie zniknie.
          • czuk1 Re: Swetru się pruje 25.03.16, 12:14
            Z jakiego by powodu ?
            • oba.ma.jadra Re: Swetru się pruje 25.03.16, 13:14
              Z powodu ciepła.
              • czuk1 Re: Swetru się pruje 25.03.16, 16:09
                Swetr schowamy w lecie do szafy.
                A .N i jego partia w lecie umocni się..... dzięki PiS, jego reformowaniu ustroju Polski - bez liczenia się z obowiązującym prawem.
                • oba.ma.jadra Re: Swetru się pruje 25.03.16, 16:49
                  czuk1 napisał:

> Swet(e)r ...<

Może mały zakładzik na boku, że sweter mole zjedzą.
                • 3alfa.alfa Re: Swetru się pruje 26.03.16, 10:23
                  A co może Putin przyśle wsparcie w postaci zielonych ludzików?
    • wiarus-pl Twoje zdanie jest nieistotne, nie liczy się, 25.03.16, 17:21
      ponieważ w wyścigu szczurów biegniesz na samym końcu i tak już pozostanie.
      • xystos Re: Twoje zdanie jest nieistotne, nie liczy się, 25.03.16, 17:41
        Petru ? smutniejsza wersja PaliKota
        • klodawa1952 Re: Twoje zdanie jest nieistotne, nie liczy się, 25.03.16, 17:49
          xystos napisał:

> Petru ? smutniejsza wersja PaliKota
          Pan Janusz jest zdecydowanie bardziej oczytany i ma większą wiedzę ogólną.
          • oba.ma.jadra Prucie swetru 25.03.16, 20:47
            klodawa1952 napisał:

> Pan Janusz jest zdecydowanie bardziej oczytany i ma większą wiedzę ogólną.<

Fakt. Swetru to 1/8 Palikota. Tak samo skończy. Amen.
            • 3alfa.alfa Re: Prucie swetru 26.03.16, 10:21
              Dzień bez wygłupu Petrupa jest dniem straconym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka