Dodaj do ulubionych

Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką

IP: *.acn.waw.pl 14.04.02, 13:18
Takie cyrki jak u nich u nas są nie do pomyślenia. Day1 :Ludność na ulicach,
strzały, prezydenta ni ma. Day2: Ludnosć na ulicach, strzały, prezydent wraca.

Nb. Chavez wzbudził moją sympatię gdy czytałem jego prawie pośmiertny profil w
Rzepie w sobotę czyli wczoraj - poeta, idealista, komandos, czego jeszcze
chcieć od polityka ? :) Dziś niedziela i mój ulubieniec znów w siodle ! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:12
      ale są ku temu pierwsze przymiarki. Występy Leppera oraz wizerunek Balcerowicza
      na strzelnicy. być może zostanie on wygnany a po zmianie układu politycznego
      wróci....
      • Gość: Ania Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 14:15
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> ale są ku temu pierwsze przymiarki. Występy Leppera oraz wizerunek Balcerowicza
        >
        > na strzelnicy. być może zostanie on wygnany a po zmianie układu politycznego
        > wróci....

Napisz kto zostanie wygnany Lepper czy wizerunek Balcerowicza.
        • Gość: GMR Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:23
          To zależy kto bedzie wygrywać kolejne wybory... a poza tym Polska już stała się
          bananową republiką.. a raczej seks republiką. To jedyne co mamy do zaoferowania
          naszym klientom z zachodu. Wszystko inne już jest w ich rękach no może jeszce
          ziemię, która lada chwila mże stać się ich własnością
          • Gość: Ania Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 14:29
            Gość portalu: GMR napisał(a):

> To zależy kto bedzie wygrywać kolejne wybory... a poza tym Polska już stała się
            >
            > bananową republiką.. a raczej seks republiką. To jedyne co mamy do zaoferowania
            >
            > naszym klientom z zachodu. Wszystko inne już jest w ich rękach no może jeszce
            > ziemię, która lada chwila mże stać się ich własnością

A ja myslalam,ze to tylko w UE sa te domy z panienkami i ,ze Ty nie chcesz do UE
            zeby to nie przeszlo do Polski,ta zgnilizna moralna.
            • Gość: Oszolom Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:52
              12 lat rozpasanego lewactwa liberalizmu zrobilo swoje.. UE do Polski juz weszła
              a teraz jako łup, zdobycz chce nas zabrać do siebie. Poza tym burdeli najwięcej
              jest wzdłuż granicy z Niemcami oraz w wielkich miastach oraz na główych
              szlakach prowadzących na zachód..reszta Polski jest jescze względnie czysta. O
              zachowanie tej czystej części trwa własnie walka!
    • indris To jest to 15.04.02, 14:57
      Lewicowy populista przemawiający z krzyżem w ręce. Może wreszcie przestanie się
      utożsamiać lewicowość z antyreligijnością. Za to jedno należy się Chavezowi
      miejsce w historii.
      • Gość: GMR Re: To jest to- oczekiwana zamiana miejsc? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:08
        idąc tokiem rozumowania Indrisa prawicowiec powinien być antyklerykałem i
        obnosić się z symbolami niereligijnymi...ciekawe...
        • indris Doprecyzowanie 15.04.02, 15:18
          Wyjaśniam, że NIE to miałem na myśli. Lewicowość - SPOŁECZNA - NIE powinna być
          związana ze stosunkiem do religii, dokładnie tak samo jak prawicowość.
    • Gość: Brzydula Re: Chavez czyli nie jesteśmy bananową republiką IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:36
      Beda klopoty!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka