Dodaj do ulubionych

Typ Jurka Stępnia

25.05.16, 20:19
dlaczego przyniosłeś dwie flaszki, a dla siebie ?
Obserwuj wątek
    • yerychu.n Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 20:38

Juruś nie świadom czemu mają służyć butelki skupiony jedynie na zawartości dał się red Rachoniowi zamknąć w nich i zakorkować
      • mara571 Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 20:43
        najciekawszy byl przekaz: wszyscy jestescie idiotami, to my prawnicy wiemy wszystko lepiej.
        Dawno juz nie widzialam tak aroganckiego typa.
        • yerychu.n Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 20:56

i to jest to, arogancja do n-tej potęgi, w sposób na kretyna dał się zagonić swoimi argumentami których się zaparł, brakuje mu tylko rękawiczki do branzlowania w koncie a nie do TV

Rachoń powinien rozdawać takim kretynom te rękawiczki :)))))))))))))))))))
        • wtop.ek mara nurkuje do szamba zdunki 25.05.16, 21:03
          osoba, które kiedyś niegłupio pisała na forum świat, mizia się teraz ze szmatą piszącą za
          pieniądze
          • 141288bs Re: mara nurkuje do szamba zdunki 25.05.16, 21:10
            wtop.ek, to nie tak broni sie glaba Stepnia
        • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 23:35
          mara571 napisała:

> najciekawszy byl przekaz: wszyscy jestescie idiotami, to my prawnicy wiemy wszy
          > stko lepiej.
          nie wszyscy ale Rachoń to i owszem.
          • mara571 mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepnia 25.05.16, 23:48
            ale w ytm przypadku misja nie ma szansy na powodzenie.
            Stepien to balon napompowany do granic wytrzymalosci materialu, z ktorego zostal zrobiony.
            M. Rachoniowi udalo sie dzisiaj pokazac, ze wystarcza dwa lub trzy zdania i juz z balonika wychodzi powietrze.
            Wspolczuje studentom Stepnia: wykladowca, ktory stwierdza jestesci za glupi, zeby to zrozumiec nadaje sie wylacznie do zwolnienia. Zwlaszcza, kiedy proponuje prywatne korepetycje.

PS Juz nawet w Die Welt (Springer Verlag) pisza, ze PO przegralo z powodu arogancji.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 11:12
              Teraz już wiem dlaczego L. Kaczyński powołał go na Przesa TK w 2006 r. Bo z niego taki magister jak z mgr Przyłębskuiej albo mgr Pszczółkowskiego. No i jeszcze L. Kaczyński odznaczył go Krzyżem Zasługi.
            • mama303 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:23
              napompowany to jest gorący propagator dobrej zmiany bufon Rachoń. Niedługo zrobi program, gdzie będzie instruował lekarzy jak leczyć :P
              • mara571 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:31
                czy to redaktor Rachon uzyl argumentu: pan nie jest dla mnie partnerem do dyskusji.
                To red. Rachon prowadzil dywagacje na temat obowiazywania art 197 TK nie obowiazuje?

Poczytaj sobie jak to ludzie odebrali:
                twitter.com/SamPereira_/status/735537957726224384?lang=de&lang=de
                • mama303 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:36
                  mara571 napisała:

> czy to redaktor Rachon uzyl argumentu: pan nie jest dla mnie partnerem do dysku
                  > sji.

sorry ale nie bardzo jest partnerem do dyskusji, nie ten poziom! troche pokory by się młodemu przydało.
                  • lech1966 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:40
                    mama303 napisała:

> mara571 napisała:
                    >
                    > > czy to redaktor Rachon uzyl argumentu: pan nie jest dla mnie partnerem do
                    > dysku
                    > > sji.
                    >
                    > sorry ale nie bardzo jest partnerem do dyskusji, nie ten poziom! troche pokory
                    > by się młodemu przydało.

Stępniowi też by się przydało trochę pokory i samokrytyki. Co zostanie z niego jak następny redaktor przebije balon i spuści z niego powietrze??????
                    • mama303 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:48
                      lech1966 napisał:

> Stępniowi też by się przydało trochę pokory i samokrytyki.
                      przed kim ma pokorę wykazywać? przed bufonem Rachoniem co to niby na prawie i konstytucji zna?I tak wykazał się cierpliwoscią niebywałą
                      • lech1966 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 13:51
                        mama303 napisała:

> lech1966 napisał:
                        >
                        > > Stępniowi też by się przydało trochę pokory i samokrytyki.
                        > przed kim ma pokorę wykazywać? przed bufonem Rachoniem co to niby na prawie i
                        > konstytucji zna?I tak wykazał się cierpliwoscią niebywałą

A co,,jak mu zabrakło logicznych argumentów to miał dać Rachoniowi w zęby??
                        A pokora przydałaby sie nie wobec Rachonia,,,,a wobec Konstytucji RP którą to Stępień olał podobnie jak Rzepliński..
                        • mama303 Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 20:14
                          lech1966 napisał:

> A co,,jak mu zabrakło logicznych argumentów to miał dać Rachoniowi w zęby??

jak Rachoniowi zabrakło logicznych argumentów to jeszcze miał go lać? Z koniem sie kopać?
                • religijnych.uczuc.obraza Re: mamusiu, rozumiem, ze chcesz bronic mgr Stepn 26.05.16, 23:59
                  Nie bądź żałosna z tym odsyłaniem do Oarejry, kochanka Rachonia.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 07:24
          Trochę racji w tym jest. Np. Rachoń to idiota.
          • 141288bs Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 08:01
            Nie nie Rachon,to ty jestes idiota jesli nie zauwazyles,ze Stepniowi zabraklo argumentow i zimnej glowy.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 10:57
              Rachoń to idiota. Kiedyś razem z Parejrą udowdnił to w rozmowie z Laskiem.
              Jak tam pozwy do TS po audycie? Trybunał już nad nimi pracuje, śmieszno-głupi szafernekerowcu?
          • erka-4 jakim trzeba być idiotą,żeby... 26.05.16, 10:10
            religijnych.uczuc.obraza napisał: zagonił

> Trochę racji w tym jest. Np. Rachoń to idiota.

...nie zauważyć jak Rachoń Stępnia w kozi róg zagonił,a ponadto wykazał,że prawniczy establiszment zwykłego,prostego Polaka ma w doopie,chłopa polskiego także.
            Pan Stępień stwierdził pełnym "godności" głosem,że ja to jestem klasa !!! a ty dziennikarski prostaczku śmieciem jesteś i z tobą dyskusja nie ma sensu.
            No cóż taka to ta prawnicza klasa.
            A POszła won !!!

Słyszałem kiedyś,że dziennikarz jest głosem prostego ludu.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: jakim trzeba być idiotą,żeby... 26.05.16, 10:59
              Nie zauważyłem tego bo programowo nie oglądam tego typu programów a już zwłaszcza w bokszewicko pisowskich mediach tvp. To że Rachoń jest idiotą wnioskuję z jego dotychczasowej działalności w której wykazywał się bezgraniczym kretynizmem.
            • mama303 Re: jakim trzeba być idiotą,żeby... 26.05.16, 13:42
              erka-4 napisał:

> ...nie zauważyć jak Rachoń Stępnia w kozi róg zagonił

a to o to chodziło dziennikarzynie marnej?
              • 141288bs Re: jakim trzeba być idiotą,żeby... 26.05.16, 13:49
                nie, nie o to chodzilo...ja mysle,ze chodzilo o potwierdzenie,iz w Polsce istnieje korporacja prawnicza
                - Stepien potwierdzil istnienie korporacji prawniczej
                • mama303 Re: jakim trzeba być idiotą,żeby... 26.05.16, 20:19
                  141288bs napisał:

> - Stepien potwierdzil istnienie korporacji prawniczej

Duda tez tam należy? bo każdy prawnik to mafia :P
                  • 141288bs Re: jakim trzeba być idiotą,żeby... 27.05.16, 08:30
                    Andrzej Duda jest Prezydentem Rzeczypospolitej Polskiej .
                    Informuje,jezeli nie wiedzialas.
          • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 13:24
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Trochę racji w tym jest. Np. Rachoń to idiota.

kompletny.
            • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 13:35
              mama303 napisała:

> religijnych.uczuc.obraza napisał:
              >
              > > Trochę racji w tym jest. Np. Rachoń to idiota.
              >
              > kompletny.

To w takim wypadku kim jest prof. Stępień??? Który zagoniony do narożnika wywiesza białą flagę uciekając się do tak podłego stwierdzenia że "całe szczęście że nie jest pan moim studentem" i "nie jest pan dla mnie partnerem w dyskusji"???????
              Takich mamy "resortowych" profesorów prawa, którzy na prosto zadane pytanie nie potrafią udzielić zrozumiałej i tak samo prostej i rzeczowej odpowiedzi.
              Cała rozmowa w TVP przypominała mi moją rozmowę z forumowym Zenkiem vel głupota pogromcy czy mn7 vel marta759 -czy jakoś tak.
              Dno totalne i trzy metry mułu.
              • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 13:45
                lech1966 napisał:

> To w takim wypadku kim jest prof. Stępień??? Który zagoniony do narożnika wywie
                > sza białą flagę uciekając się do tak podłego stwierdzenia że "całe szczęście że
                > nie jest pan moim studentem" i "nie jest pan dla mnie partnerem w dyskusji"???
                > ????

nie manipuluj, wręcz zapraszał niedouka na studia prawnicze.
                > Takich mamy "resortowych" profesorów prawa, którzy na prosto zadane pytanie nie
                > potrafią udzielić zrozumiałej i tak samo prostej i rzeczowej odpowiedzi.
                Widze że i Ty nie usłyszałeś udzielonej 3 razy odpowiedzi podobnie jak Rachoń ewentualnie jak on nie zrozumiałeś nic.
                • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 14:03
                  mama303 napisała:

> lech1966 napisał:
                  >
                  > nie manipuluj, wręcz zapraszał niedouka na studia prawnicze.
                  > > Takich mamy "resortowych" profesorów prawa, którzy na prosto zadane pytan
                  > ie nie
                  > > potrafią udzielić zrozumiałej i tak samo prostej i rzeczowej odpowiedzi.
                  > Widze że i Ty nie usłyszałeś udzielonej 3 razy odpowiedzi podobnie jak Rachoń e
                  > wentualnie jak on nie zrozumiałeś nic.

Zrozumiałem,,zrozumiałem, a tak naprawdę publicznie potwierdziło się to co mówiłem od dawna. Ze mafia prawnicza chce rządzić w Polsce i dla tej mafii słowo "demokracja" to pusty frazes..tak samo jak słowo "prawo". Bo czym jest prawo,,,skoro olewają go właśnie prawnicy???
                  • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 20:17
                    lech1966 napisał:

>Ze mafia prawnicza chce rządzić w Polsce i dla tej mafii słowo "d
                    > emokracja" to pusty frazes..
                    jasne, dla Was wszyscy to mafia, macie manię prześladowczą ale żuczki kochane Wasz prezio i wasz prezydent to też prawnicy czyli .....mafia
        • prawdawaszaboli Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 13:54
          > wszyscy jestescie idiotami, to my prawnicy wiemy wszystko lepiej.

Bo faktycznie obecne prawo to "wiedza tajemna" (czytaj : szarlataneria...).
          Tam gdzie 3 prawników, tam 4 opinie :)
          Np. prawnik z TK ma inne zdanie , niż Prezes Rz. - dlatego Prezes zakazał mu wypowiadać się publicznie... :))
          • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 14:00
            prawdawaszaboli napisał:

> Bo faktycznie obecne prawo to "wiedza tajemna" (czytaj : szarlataneria...).
            > Tam gdzie 3 prawników, tam 4 opinie :)
            > Np. prawnik z TK ma inne zdanie , niż Prezes Rz. - dlatego Prezes zakazał mu wy
            > powiadać się publicznie... :))

No właśnie. Zastanawiam się czy jest jakaś instytucja co do której absolutnie nie ma wątpliwości,, która pokazałaby PTK Rzeplińskiemu gdzie są drzwi????
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:01
              Nie ma. I tak tacy jak ty zrobili by z takiej instytucji szambo gdyby orzekła coś nie po twojej myśli.
              • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:05
                Tak zrobili właśnie tacy jak TY..szambo z instytucji umocowanej w Konstytucji RP
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:09
                  Oczywiście kłamiesz bezmyślnie.
                  • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:12
                    Oczywiście mam odmienne zdanie niż Ty...Choć ja nie nazywam ciebie kłamcą,,,a mógłbym...
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:13
                      A ja ciebie nazywam bo kłamiesz.
                      • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:21

> A ja ciebie nazywam bo kłamiesz.

Kłamiesz nazywając mnie kłamcą...I choć sam w to nie wierzysz, to piszesz bo ci albo tak kazali,,,,albo wychodzisz z założenia że najlepszą obroną jest atak..
                        W każdym razie jesteś kłamcą do potęgi "n"
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:26
                          Skompromitowałes się biedaku gdy przyznałeś że "swoje" "opinie" opierasz na papce przygotowanej przez dziennikarzy zamiast na dokumentach. Jedziesz ładnie po propagandowej linii przygotowanej przez Nowogrodzką. Nie wierzę żeby ktoś ci za to płacił, ot po prostu wylewasz tu swoje frustracje zupełnie gratis. No i kłamiesz o tym kto zrobił syf z TK.
                          • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:32
                            Lubie czytać papkę,,ale jak coś jest niejasne zaglądam do oryginału. Nie jest moim podstawowym zajęciem badanie projektów ustaw, i nie jest to także mój obowiązek.
                            Jeśli zaś chodzi o TK,,,to jestem bardzo ciekawy kto popchnął PTK Rzeplińskiego poza granicę której nie powinien był nigdy przekroczyć.. Nie wierzę że sam o tym zdecydował, a jeśli zdecydował sam,,,to tym gorzej dla niego..
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:39
                              Rzepliński nie przekroczył żadnej granicy a to demonizowanie jego osoby nie jest już nawet śmieszne, lecz jest żałosne.
                              • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 00:45
                                Nikt go nie demonizuje, jest takim samym śmiertelnikiem jak każdy inny obywatel,,to raczej on siebie postawił ponad wszelkim prawem,,a nawet ponad Konstytucją RP.
                                Spadam już spać....Znajdź czas i przemyśl to wszystko jeszcze raz,,bo jesteś w ogromnym błędzie.
                                • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 06:44
                                  Rzepliński nie postawił siebie ponad prawem czy Konstytucją. Ten przekaz dnia już nie działa.
    • 141288bs Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 20:55
      Totalna kompromitacja Stepnia w"Minela 20",zenada,jak dziecko wypadl w tym programie. - W jednym
      zgadzam sie ze Stepniem,ze nie jest partnerem dla Rachonia. - Tak panie Stepien,szukaj pan partnrow w piaskownicach osiedlowych.
      Spadl pan nisko,panie Stepien.
      • mara571 co mi sie jeszcze bardzo podobalo to przejscie 25.05.16, 21:00
        do nastepnego goscia programu: M. Tyrmand i Rachon przechodzi na angielski.
        Dla prof. mgr Stepnia rzecz zupelnie nie pojeta.
        • 141288bs Re: co mi sie jeszcze bardzo podobalo to przejsci 25.05.16, 21:06
          Dzieki red.Rachon za pokazanie, jak totalnym glabem jest Stepien.
        • 141288bs Re: co mi sie jeszcze bardzo podobalo to przejsci 25.05.16, 21:12
          Ciekawe jak to przyjeli jego studenci? - moze ktorys sie odwazy i cos tu napisze?
          • mara571 jesli juz, to jeden z bylych studentow 25.05.16, 21:36
            141288bs napisał:

> Ciekawe jak to przyjeli jego studenci? - moze ktorys sie odwazy i cos tu napisze?
      • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 25.05.16, 23:37
        141288bs napisał:

> Totalna kompromitacja Stepnia w"Minela 20",zenada,jak dziecko wypadl w tym prog
        > ramie. - W jednym
        > zgadzam sie ze Stepniem,ze nie jest partnerem dla Rachonia. - Tak panie Stepien
        > ,szukaj pan partnrow w piaskownicach osiedlowych.
        > Spadl pan nisko,panie Stepien.

dla mnie skompromitował sie red. Rachoń. Buc.
        • oczy.za.oko Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 09:50
          A dlaczego Rachoń.
          Czy dlatego, że nie wpychał się Stępniowi w dupę?
          • mama303 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 13:34
            oczy.za.oko napisał:

> A dlaczego Rachoń.

bo mu kultury zabrakło ale to teraz takie typowe: wychodzi byle dziennikarzyna, co to sie na internecie kształci i pokrzykuje na innych, od których mógłby sie bardzo wiele nauczyć. Może to pokrzykuje. Przecież ten cały Rachoń to nawet nie był zainteresowany tym co Stępień mu tłumaczył. Mało tez z tego rozumie ale pokrzyczeć sobie na starszego pana /poważanego prawnika, działacza Solidarnosci, sędziego, senatora RP, sędziego TK, wielokrotnie odznaczanego za zasługi/ można a co!!!!!
            Teraz takie czasy, chamy na salony wylazły
    • mara571 lemingi i KOD-wcy ignoruja watek 25.05.16, 22:22
      wychodzi na to, ze sie za Stepnia wstydza.
      Czy ktos moze mi przypomniec kulisy nominacji tego pseudoprawnika na prezesa TK?
      • yerychu.n Re: lemingi i KOD-wcy ignoruja watek 25.05.16, 23:08
        Stępień to Kieleckie jak Kopacz
      • aniechto.only Re: lemingi i KOD-wcy ignoruja watek 25.05.16, 23:39
        mara571 napisała:

> wychodzi na to, ze sie za Stepnia wstydza.

Maruś, rozgryzłaś te głupie lemingi, nie poznali się na inteligentnych i wysublimowanych żartach yerychuja i ignorują wątek:

yerychuj.n napisał:
        Kijowski brzydzi się swoich dzieci

on się brzydzi że je spłodził

on teraz nie dotyka gołą ręką swego fiuta tylko w rękawiczce smile))))))))))))

Mara i yerychuj , dwaj prawdziwi pispatrioci na FK.
    • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 01:25
      Cały czas o tym mówię tu na forum. PTK Rzepliński złamał konstytucje,,,a część świty prawniczej poklepywała go w tym czasie po ramieniu i popychała go do tego..Ciekawe kto teraz wypije to naważone piwo?? Mam nadzieje że Rzepliński podzieli się tym piwem z tymi co najbardziej go popychali w tę czarną dziurę.. Zwłaszcza nasz "głupota pogromcy i mn7 vel marta795" bodajże.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 26.05.16, 07:23
        Ja cały czas mówię że Rzepliński nie złamał Konstytucji.
        • erka-4 mów tak dalej... 26.05.16, 10:19

> Ja cały czas mówię że Rzepliński nie złamał Konstytucji.

...to może w końcu sam uwierzysz,że to "prawda".
          A mogę spytać PO co tak mówisz,czy aby po to,żebym uwierzył iż ktoś z nas dwóch jest głupi ?
          • matigrypl Re: mów tak dalej... 26.05.16, 10:39
            Dzisiejsi wyznawcy liberalizmu który w swej istocie jest totalitaryzmem wyznają zasadę; ustąpić tylko wtedy gdy naprawdę rzecz jest nie do osiagnięcia. Nawrócony na liberalizm komuch stępień jest wyznawcą tej idei i się jej trzyma dokładnie tak jak ten co się wypiera że to nie moja ręka. Jest to swietny trick do rozweselania ludzi. To jest coś bardziej kamieniste niż uważany za to dotąd beton. Ważne jest też kto to wypowiada. Jeśli robi to zdziczały fanatyk któremu oczy błyszczą jak psu w nocy do tego tonem odkrywcy idei zbawiającej świat to mamy widowisko jak się patrzy! I za to lubię stępienia!
            • mama303 Re: mów tak dalej... 26.05.16, 13:39
              matigrypl napisał(a):

> Dzisiejsi wyznawcy liberalizmu który w swej istocie jest totalitaryzmem wyznaj
              > ą zasadę; ustąpić tylko wtedy gdy naprawdę rzecz jest nie do osiagnięcia. Nawró
              > cony na liberalizm komuch stępień jest wyznawcą tej idei i się jej trzyma dokła
              > dnie tak jak ten co się wypiera że to nie moja ręka.

kto jest komuchem? Stępień?
              Dziecko pojecia Ci sie mieszają
          • religijnych.uczuc.obraza Re: mów tak dalej... 26.05.16, 11:03
            Mówię tak katrina bo taka jest prawda. A ty prawdy katrina nie lubisz.
            • matigrypl Re: mów tak dalej... 27.05.16, 09:44
              Ten stępień jest uczestnikiem tajnej umowy z Magdalenki. I po prostu wypełnia swoje zadanie by komuchy nie odpowiadały za swoje uczynki. A ze robi to wyjątkowo nieudolnie to mamy to co mamy. Jego nazwisko figuruje na tzw liście Milczanowskiego. Jako człowiek "honoru" woli się zbłaźnić niż przyznać do prawdy!
      • pogromca_bzdury Re: Typ Jurka Stępnia 27.05.16, 10:37
        lech1966 napisał:

> Cały czas o tym mówię tu na forum. PTK Rzepliński złamał konstytucje

I cały czas wszywscy ci tłumaczą, że nic takiego nigdy się nie zdarzyło. A ty nadal powtarzasz tę brednię, bo cio za to płacą.
        • 141288bs Re: Typ Jurka Stępnia 28.05.16, 18:35
          Ciagle piszesz o placeniu za posty - ciekaw jestem ile placa? - Stawka jest zalezna od jakosci,czy ilosci wierszy,czy od godzin np.w szczycie wiecej,noca mniej.Oswiec mnie w tym...chcialbym dorobic do pensji.
          • lech1966 Re: Typ Jurka Stępnia 29.05.16, 01:15
            141288bs napisał:

> Ciagle piszesz o placeniu za posty - ciekaw jestem ile placa? - Stawka jest zal
            > ezna od jakosci,czy ilosci wierszy,czy od godzin np.w szczycie wiecej,noca mnie
            > j.Oswiec mnie w tym...chcialbym dorobic do pensji.

Mnie nic nie płacą...ale pogromca głupoty krocie. jakieś 20 000 PLN bo to przecież jest buc Rzepliński Nikt nie jest w takim matrixie jak Rzepliński
            • 141288bs Re: Typ Jurka Stępnia 29.05.16, 11:40
              Oj, chyba przesadzasz z ta kasa?Mysle,ze zarabia 1/4 tej kwoty,to i tak duzo. - Ciekawe z czyjej "kieszeni" to idzie?
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Typ Jurka Stępnia 30.05.16, 10:16
              Co ty biedaku poczniesz w grudniu gdy Rzepliński skończy kadencję? Do którego sędziego się przyczepisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka