Dodaj do ulubionych

PiS wszystko zamraża

14.06.16, 10:40
Jak nie mówić, że PiS to V kolumna Putina? Caracale utknęły w Ministerstwie Gospodarki i końca nie widać. Wymiany trzech okrętów podwodnych nie będzie, po prostu okręty pójdą na żyletki i zostanie nam jedynie Orzeł.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 11:14
      Kaczor
    • pies_na_czarnych Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 11:22
      Macierewicz chce rozkazac budowe lotniskowca. Zastanawia sie jeszcze tylko jaka maja mu dac nazwe. Jan Paweł II, czy Lech Kaczynski. Ma byc referendum w tej sprawie.
      • czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:45
        pies_na_czarnych napisała:

> Macierewicz chce rozkazac budowe lotniskowca. Zastanawia sie jeszcze tylko jaka
        > maja mu dac nazwe. Jan Paweł II, czy Lech Kaczynski. Ma byc referendum w tej s
        > prawie.
        Jak referendum to musi wtrącił swoje 3 grosze były prezydent Komorowski , który jak wiemy jest wielkim funem referendów.
        • mao111 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:56
          Co ty nie powiesz.
        • j-k Bronek sie odezwal ? 14.06.16, 13:08
          . to zapodaj o cco chodzi - bo ja wielkim fanem Bronka jezdem.
    • czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:48
      mao111 napisał:

> Jak nie mówić, że PiS to V kolumna Putina? Caracale utknęły w Ministerstwie Gos
      > podarki i końca nie widać. Wymiany trzech okrętów podwodnych nie będzie, po pro
      > stu okręty pójdą na żyletki i zostanie nam jedynie Orzeł.
      Mówmy o faktach:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114873,11229127.html?i=2
      • mao111 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:56
        No i?
        • szwampuch58 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:02
          ....oplul Komorowskiego wystarczy ,czekasz jeszcze na wiadro pomyj na Tuska od ukrytego kartofla?
          • mao111 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:04
            Czekam o opowieść o Gawronie, którego nie umiano zbudować od 15 lat.
          • czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:10
            szwampuch58 napisał:

> ....oplul Komorowskiego wystarczy ,czekasz jeszcze na wiadro pomyj na Tuska od
            > ukrytego kartofla?
            Masz jakieś rojenia. Wskaż gdzie oplułem kogokolwiek a tym bardziej Komorowskiego.
            Wskazałem na realny, konkretny przykład POlnische Wirtschaft.
            Boli ? Wiem.
    • xystos Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 15:10
      ..I slusznie,Caracal'e to niedobry ekonomicznie wybor,okrety podwodne na baltyku to plywajace trumny(zbyt maly akwen)lub konserwy podwodniakow.Polskie wybrzeze najlatwiej bronic z powietrza I nabrzezna artyleria,kilka kutrow rakietowych moze byc dopelniaczem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka