mao111 14.06.16, 10:40 Jak nie mówić, że PiS to V kolumna Putina? Caracale utknęły w Ministerstwie Gospodarki i końca nie widać. Wymiany trzech okrętów podwodnych nie będzie, po prostu okręty pójdą na żyletki i zostanie nam jedynie Orzeł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 11:22 Macierewicz chce rozkazac budowe lotniskowca. Zastanawia sie jeszcze tylko jaka maja mu dac nazwe. Jan Paweł II, czy Lech Kaczynski. Ma byc referendum w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:45 pies_na_czarnych napisała: > Macierewicz chce rozkazac budowe lotniskowca. Zastanawia sie jeszcze tylko jaka > maja mu dac nazwe. Jan Paweł II, czy Lech Kaczynski. Ma byc referendum w tej s > prawie. Jak referendum to musi wtrącił swoje 3 grosze były prezydent Komorowski , który jak wiemy jest wielkim funem referendów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bronek sie odezwal ? 14.06.16, 13:08 . to zapodaj o cco chodzi - bo ja wielkim fanem Bronka jezdem. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 12:48 mao111 napisał: > Jak nie mówić, że PiS to V kolumna Putina? Caracale utknęły w Ministerstwie Gos > podarki i końca nie widać. Wymiany trzech okrętów podwodnych nie będzie, po pro > stu okręty pójdą na żyletki i zostanie nam jedynie Orzeł. Mówmy o faktach: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114873,11229127.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:02 ....oplul Komorowskiego wystarczy ,czekasz jeszcze na wiadro pomyj na Tuska od ukrytego kartofla? Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:04 Czekam o opowieść o Gawronie, którego nie umiano zbudować od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 13:10 szwampuch58 napisał: > ....oplul Komorowskiego wystarczy ,czekasz jeszcze na wiadro pomyj na Tuska od > ukrytego kartofla? Masz jakieś rojenia. Wskaż gdzie oplułem kogokolwiek a tym bardziej Komorowskiego. Wskazałem na realny, konkretny przykład POlnische Wirtschaft. Boli ? Wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: PiS wszystko zamraża 14.06.16, 15:10 ..I slusznie,Caracal'e to niedobry ekonomicznie wybor,okrety podwodne na baltyku to plywajace trumny(zbyt maly akwen)lub konserwy podwodniakow.Polskie wybrzeze najlatwiej bronic z powietrza I nabrzezna artyleria,kilka kutrow rakietowych moze byc dopelniaczem. Odpowiedz Link Zgłoś