Dodaj do ulubionych

K***a, jaki wstyd

08.07.16, 18:05
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20372620,bdquo-k-a-jaki-wstyd-rdquo-sierakowski-jednym-zdaniem.html#MegaMT
Stoi Duda z tym swoim inteligentnym wyrazem twarzy i słucha, jak Obama przypomina mu o znaczeniu Konstytucji 3 maja, o trudnej polskiej historii, o Solidarności i polskiej drodze do wolności, z której nie warto zawracać. I trudno powstrzymać to uczucie: ku..., jaki wstyd - kończy socjolog.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:06
      I nic tu dodać.
      --
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot.
      • anty.leming [...] 08.07.16, 18:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • czekam.na.lewice (...) 09.07.16, 07:18
    • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:09
      To "K***a, jaki wstyd" stanie się chyba dewizą herbową Maliniaka.
      • pies_na_czarnych Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:10
        Moze jakis order na ta okazje kaza bic? :)
        • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:16
          Zanim order wybiją, to ja wstawię to sobie do sygnaturki. :-)
          • witek.bis Test sygnaturki 08.07.16, 18:21
            Działa :-)
            • pies_na_czarnych Re: Test sygnaturki 08.07.16, 18:24
              :))))
            • 141288bs [...] 08.07.16, 21:56
              • witek.bis Re: Test sygnaturki 08.07.16, 22:05
                :-)
                Nie wiem, skąd to się bierze, ale z reguły kiedy ta górna półka zagada, to zaczyna od "cymbale", "durniu", "pachołku" i innych takich. Czy dzięki temu czuje się przez chwilę trochę mądrzejsza, lepsza, albo ważniejsza?
                • czekam.na.lewice Re: Test sygnaturki 09.07.16, 07:19
                  witek.bis napisał:

> :-)
                  > Nie wiem, skąd to się bierze, ale z reguły kiedy ta górna półka zagada, to zacz
                  > yna od "cymbale", "durniu", "pachołku" i innych takich. Czy dzięki temu czuje s
                  > ię przez chwilę trochę mądrzejsza, lepsza, albo ważniejsza?
                  To Ryj, Hrabia, Alistair należą do tej półki ?
                  Zacytować ?
                  • witek.bis Re: Test sygnaturki 09.07.16, 07:28
                    Widzę, że lubisz pogadać o nieobecnych :-) Ja za tym nie przepadam, ale skoro tak lubisz cytaciki, to proszę:

czekam.na.lewice 11.04.16, 13:13
                    religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A jaki jeszcze przegapiłem? I kiedy Kwiatkowski z Czarzastym dokładnie stawili
                    > się na dywaniku u Rydzyka?
                    >
                    Spasuj leminży durniu.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,161165867,161165867,Nie_tylko_Tv_Trwam.html#p161171376
                    • pies_na_czarnych Re: Test sygnaturki 09.07.16, 12:20
                      :)))
      • anty.leming Tak.Sierakowski to charakter z duszą parobka. 08.07.16, 19:05
        Tak.Sierakowski to charakter z duszą parobka lub pachołka.
      • taniarada Re: K***a, jaki wstyd 09.07.16, 08:16
        tu to samo i ty to akceptujesz
    • znak-wodny Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:14
      ?Stoi Duda z tym swoim inteligentnym wyrazem twarzy i słucha, jak Obama przypomina mu o znaczeniu TK? - pisze Sławomir Sierakowski w teście opublikowanym na stronie "Krytyki Politycznej". I dodaje: ?Trudno powstrzymać to uczucie - ku..., jaki wstyd?.
      Publicysta zaznacza, że mimo tylu kłopotów, z którymi zmaga się teraz Zachód, amerykański prezydent ?postanowił wprost powiedzieć o zaniepokojeniu USA sytuacją wokół Trybunału Konstytucyjnego?. ?I wszystko to w obecności polskich polityków, w tym ministra obrony Antoniego Macierewicza, oraz dziennikarzy ze wszystkich redakcji światowych? - podkreśla Sierakowski.

Założyciel i redaktor naczelny ?Krytyki Politycznej? zaznacza, że Baracka Obamy od kwestii TK nie odwiódł nawet Brexit, przez co usłyszeliśmy mocne słowa. ?Stoi Duda z tym swoim inteligentnym wyrazem twarzy i słucha, jak Obama przypomina mu o znaczeniu Konstytucji 3 maja, o trudnej polskiej historii, o Solidarności i polskiej drodze do wolności, z której nie warto zawracać. I trudno powstrzymać to uczucie: ku..., jaki wstyd?

Ze wstydu powinien się spalić, a jago było stać tylko na zrobienie głupkowatej miny.
      • pies_na_czarnych Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:20
        Pisieta jeszcze dzisiaj rano liczyly na Dallas. Sku...ele jedne.
      • buldog2 Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:25
        Powiem tylko, że nawet nie chciałem do końca cytatu czytać, aż tak mnie skręca.
        Słów brak, chciałoby się walić po tępych komuszych mordach!

--
        SŁOWO I DIEŁO utinoje ! GOJDA ! GOJDA ! - PiS(b).
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot.
      • 141288bs [...] 08.07.16, 22:03
    • pies_na_czarnych Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:24
      i ta ich rownolegla rzeczywistosc :(((

- Prezydent Duda nie był zaskoczony słowami Baracka Obamy o Trybunale Konstytucyjnym - powiedział dziennikarzom rzecznik prezydenta Marek Magierowski, podaje portal 300polityka.pl. - Andrzej Duda odpowiedział, że trwają prace nad nową ustawą o TK. Obama docenił te starania i na tym się rozmowa na temat TK czy sporu politycznego zakończyła. - powiedział rzecznik.
    • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:27
      Biografia Sierakowskiego to biografia przeciętnego chłopaka z robotniczego blokowiska na warszawskich Jelonkach. ?Nie pochodzę z rodziny profesorskiej, raczej z przeciętnej: siódme piętro w bloku, te sprawy.? ? mówił Sierakowski w wywiadzie Roberta Mazurka. Od najmłodszych lat niezależny ? radził sobie jak tylko mógł : udzielał korepetycji z matematyki, mył okna żerańskiej fabryki i IPN-u przy Towarowej, sprzątał w lokalach Magdy Geissler?

Manager powierzchni płaskich. K...wa Sierakowski - ale obciach! ...:))))))))
      • pies_na_czarnych Usmiech przez lzy 08.07.16, 18:33
        bi.gazeta.pl/im/eb/6d/13/z20371691IH,Andrzej-Duda-i-Barack-Obama-podczas-szczytu-NATO.jpg
        • taniarada Re: Usmiech przez lzy 08.07.16, 18:40
          A dlaczego nie było nikogo z opozycji?I byłego Komorowskiego?To jego sukces.Pomógł by Dudzie ,choćby z angielskim.Dziecko kochane zjadłeś dzisiaj kanapkę?
          • pies_na_czarnych Re: Usmiech przez lzy 08.07.16, 18:46
            PiS rozdzielal wejsciowki, nie wiedzialas Taniu?
            • buldog2 Re: Usmiech przez lzy 08.07.16, 21:53
              Rozdzielał tak samo, jak przy wejściu do Tupolewa. Było coś o tym w raporcie Antonija?

--
              Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
              • 141288bs Re: Usmiech przez lzy 08.07.16, 22:09
                buldogu,wyrosniesz kiedys z tej dziecinady? - przekrecasz imiona i nazwiska,ze nie wiadomo
                o kogo chodzi...w piaskownicy to wy rozumiecie sie jak pchly,ale wiedz,ze nie kazdy jest zapchlony
      • witek.bis Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 18:35
        To już nie pochylamy się nad "zwykłymi Polakami"? Nie kokietujemy ich? Nie włazimy im w dupę? Przypomnieliśmy sobie, że my łuczszij sort i wyższa półka? Że my intligiencja żoliborska, a nie jakiś plebs z Jelonek?
        • pies_na_czarnych Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 18:41
          Towarzysz Wielgus sam pozostal na polu walki i stad ta frustracja jaka widac u niego przez caly dzien.
          Reszta czeka az Prezes sie obudzi.
        • uu1 Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 18:43
          > Że my intligiencja żoliborska, a nie jakiś plebs z Jelonek?
          ŻUliborska.
          ----------------
        • tw_wielgus Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 18:47
          Przepraszam Witku, to do mnie?
        • camille_pissarro [...] 08.07.16, 19:19
          • witek.bis Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 19:40
            Dzisiaj już gdzieś pisałem, parobku Jarosa (doceń to, że staram się dorównać ci pod względem kultury i ogłady), że Obama zaraz odleci, a poza tym w ogóle jest na wylocie i może PiS-owi naskoczyć... A PiS położył już mocne fundamenty pod piękną przyjaźń z następnym prezydentem USA - Dżumą albo Cholerą (niestety nie wiem, które z tych imion odnosi się do żony tego pana, który powinien się leczyć na głowę, ale to nie ma większego znaczenia). Tak więc z pewnością masz rację - przyszłość PiS-u będzie świetlana, a Maliniak będzie nadal dominował na scenie... w skórzanych stringach i z piłeczką w otworze gębowym.
            • tw_wielgus Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 19:43
              Witku! No nie wygłupiaj się:

"Warto dodać, że fundacja Sorosa wspomaga wydawanie ?Dziennika Opinii? redagowanego przez Sierakowskiego. Stałymi jego autorami są m.in. Zygmunt Bauman, Cezary Michalski, Kinga Dunin, Agnieszka Graff, Maciej Nowak, Maciej Gdula."

Bierze kasę os ściganego listami gończymi Żyda i ma wśród swoich przyjaciół prof. Baumanna...:))) Fajny z niego gość.
              • tw_wielgus Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 19:45
                A teraz Witia zasuń coś fajnego o PiSDudzie! Wiesz sam co, przecież Ty masz poczucie humoru i lewicową empatię, którą przed chwilą doprowadziłem do krokodylich łez. I koniecznie zagraj na fujarce żeby występ miał jakąś ilustrację muzyczną.
              • witek.bis Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 20:00
                Mam wrażenie, że tym razem wciskasz się między wódkę a zakąskę, a poza tym swoją sorosomanię mógłbyś uprawiać gdzie indziej. Naprawdę wystarcza ci to, że ten arbiter elegancji ze szkółki niedzielnej nazwał mnie "parobkiem Sorosa" i już mi tu jakieś wykłady na temat tego Sorosa fundujesz?
                • tw_wielgus Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 20:03
                  Przepraszam, nic nie chciałem sugerować. Masz oczywiście rację, już zabieram swoje woreczki.
                  Ale to prawda, że Sorosa w krajach Ameryki płd obłożyli listami gończymi?
                  Próbowałem znaleźć potwierdzenie tej informacji w GW, ale bez skutku.
            • tw_wielgus Witku! 08.07.16, 19:53
              Jakaż to poezja słowa, jak to działa na wyobraźnię:
              "a Maliniak będzie nadal dominował na scenie... w skórzanych stringach i z piłeczką w otworze gębowym.".
              Z ciebie to jest taki pozytywny gościu z potężnym bagażem życiowych doświadczeń. Pewnie pisujesz do KP ( dawniej KPP).
            • camille_pissarro Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 19:57
              Witja te twoje werbalne serwy,smecze, loby, slajsy, topspiny, returny, bekhendy, forhendy, woleje , dropshoty dają mniej więcej ten sam efekt co stosowane w dzisiejszym meczu na Wimbledonie przez T.Berdycha przeciw A.Murray'owi :-)
              • camille_pissarro Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 20:01
                ups - pomyliłem gałązki - sorki :-)
                • witek.bis Re: Ależ cięta riposta :-) 08.07.16, 20:03
                  Krótko mówiąc - jeb...łeś w aut? :-)
      • scoutek Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:38

Manager powierzchni płaskich. K...wa Sierakowski - ale obciach! ...:))))))))

rzeczywiście obciach, że Andrzej Duda z profesorskiego krakowskiego domu to prezydent RP
        ale, k...a, obciach
        • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:52
          Co Ty tak z tym Dudą? Ubawiło mnie to, że brał udział w "Kuchennych rewolucjach", w pierwszej edycji.
          Jeździł u Gessler na szmacie. I widać przesiąkł zapachem kuchni i namoczonej szmaty.

Jak sama widzisz wykpić kogoś to żadna sztuka. Sierakowski mi do kostek nie sięga.
          • pies_na_czarnych Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:55
            Faktycznie cos dzisiaj brales/piles.
            • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:12
              00-029 Warszawa
              ul. Nowy Świat 39
              (wejście od podwórza, domofon nr 5)
              Masz adres dilera bo mi nie dasz spokoju.
              • pies_na_czarnych Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:15
                Panisko w oficynie mieszka? Nie dla mnie takie niskie progi :)
                • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:30
                  To adres siedziby partii "Twój Ruch". Najarasz się do woli ,a przy okazji jeszcze zaspokoisz inne potrzeby duchowe.
          • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:58
            Jak sama widzisz wykpić kogoś to żadna sztuka. Sierakowski mi do kostek nie sięga.

I tu się grubo mylisz, bo to jednak sztuka :-) Naprawdę myślisz, że w tej sposób wykpiłeś Sierakowskiego? Bo ja akurat uważam, że sam się porządnie wygłupiłeś.
            • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:08
              Ależ możesz się Witku solidaryzować z chamskimi wypowiedziami tego kuchennego prostaczka. Jeżeli ten poziom Ci odpowiada to dlaczego masz do mnie pretensje, że staram się (twoim zdanie3m niezdarnie) skomplementować autora wypowiedzi, którą przytoczyłeś. Zastosowałem dokładnie taką samą retorykę w stosunku do pana Sierakowskiego i dlatego dziwi mnie brak radosnej akceptacji gdyż oczekiwałem, że taką wyrazisz. Naprawdę mnie to martwi.
              • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:14
                I tu się właśnie mylisz, bo Sierakowski dość dosadnie wyraził swoje uczucia w związku postępowaniem Dudy, za które wstydzi, natomiast ty równie dosadnie przypieprzyłeś się do czegoś, co Sierakowskiemu żadnej ujmy nie przynosi. Zresztą "konserwowanie powierzchni płaskich" ma na swoim koncie większość polskich inteligentów. Naprawdę nigdy nie studiowałeś? :-)
                • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:26
                  Naprawdę tak sądzisz? Sierakowski dość dosadnie się wyraził bo się wstydzi i ja również bowiem wstydzą się za was, iż kultową postacią, autorytetem, jest dla was konserwator powierzchni płaskich zafascynowany Kuroniem i Michnikiem. "Spóźniony rewolucjonista" , za póżno się urodził, gdyby urodził się wcześniej pewnie zdążyłby dołączyć do oddziału Che i strzelałby wieśniakom w potylicę.

Piszesz że większość polskich inteligentów startowała na ścierze, niektórzy tą ścierą mentalnie przesiąkli i do takich mam przyjemność zaliczyć pana Sierakowskiego. Pamiętam jak ten cham się w TV zachowywał w stosunku do Pana Wildsteina (dziecka Holocaustu).

Poza tym - Drogi Witku - zwróć uwagę, że zasugerowałeś jakobym zrezygnował z włażenia w dupę. Czy to grzeczne było?
                  • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:49
                    Nie, to nie było grzeczne, ale bardziej odnosiło się do Kaczyńskiego i spółki niż do ciebie.
                    A skoro to mamy już odfajkowane, to powiedz, proszę, czy Sierakowski robił jakieś aluzje do pochodzenia "Pana Wildsteina (dziecka Holocaustu)"? Bo jeśli nie robił, to po jaką "dżumę albo cholerę" dorabiasz Panu Wildsteinowi to dziecko?
                    • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:00
                      Nie Witku, nie odnosiło się do Kaczyńskiego ponieważ było adresowanie do mnie. W nieelegancki sposób zarzuciłeś mi praktyki homofobiczne ,co mogło i pewnie mnie zabolało.
                      W tym bezpośrednim ataku na moją osobę dopuściłeś się i innych nikczemności, które gotowy jestem Ci wybaczyć. Toteż Witku po prostu nie kłam.
                      A teraz podajmy sobie rękę na zgodę, bo nie może tak być żeby naszą potencjalną przyjaźń zakłóciła jakaś lewacka kreatura, który na nasze narodowe największe święto narodowe ( pewnie wiesz czym dla Polaka jest święto odzyskania niepodległości) zaprasza niemieckich terrorystów uzbrojonych w bejsbole i kastety.
                      • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:07
                        Zarzuciłem ci praktyki homofobicze?! No, słowo daję, że dawno się tak nie uśmiałem... A gdzie, jeśli wolno wiedzieć? :-)
                        • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:09
                          No i co z tym panem Wildsteinem, bo po prostu umieram z ciekawości?
                          • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:17
                            Wydaje mi się, że sama przynależność pana Wildstaina do grupy narodowościowej, która na terenie okupowanej Polski była niszczona ze szczególnym okrucieństwem w niemieckich obozach śmierci powinna w panu Sierakowskim obudzić pewną szczególną wrażliwość, delikatność i wyrozumiałość. Tym bardziej, że sam nawoływał jakiś czas temu: "tęsknie za tobą Żydzie". A tutaj masz, ma w studio przedstawiciela narodu żydowskiego i zachowuje się po prostu skandalicznie. Jak skończony cham.
                            • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:29
                              A mnie się wydaje, że uprawiasz w tej chwili pewną formę rasizmu. Jeśli Sierakowski Pana Wildsteina nie lubi, albo się z nim nie zgadza, to chyba ma prawo to wyrazić, nie zwracając żadnej uwagi na jego pochodzenie. Może to zrobić ładniej lub brzydziej, mądrzej lub głupiej, ale co ma do tego narodowość Pana Wildsteina? Co to, kurna, jest? Jakiś antysemityzm a rebours? Nie sądzę, żeby "Pan Wildstein" życzył sobie jakiegoś specjalnego traktowania, ale oczywiście mogę się mylić.
                              A tak przy okazji - jeśli piszesz "Michnik" i "Pan Wildstein", to znaczy, że "Pan Wildstein" jest bardziej "dzieckiem Holocaustu" niż "Michnik" i w związku z tym należą mu się większe honory?
                        • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:11
                          Tu: "nie pochylamy się nad "zwykłymi Polakami"? Nie kokietujemy ich? Nie włazimy im w dupę? "

W tym fragmencie wypowiedzi, łajesz mnie za to, że nie pochylam się, nie kokietuje i no wiesz... "oko saurona"
                          • witek.bis Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:19
                            Oj, ty to masz skojarzenia! No, no... :-)))
                            A tak serio, to wszystko to odnosiło się głównie do Kaczyńskiego, ale też do Szydłów, Dudów i całej reszty, a więc do tych, którzy ciągle z troską pochylają nad zwykłymi, prostymi Polakami, a jak przyjdzie co do czego, to leci
                            ciemny lud", "spieprzaj dziadu" i "konserwator powierzchni płaskich". Tak więc to było bardziej o tych, którym kibicujesz niż o tobie, ale jeśli koniecznie chcesz się podłączyć, to proszę uprzejmie :-)
                            PS
                            Tylko nie doszukuj się w słowie "podłączyć" jakiegoś drugiego dna, świntuchu! :-)
      • znak-wodny tw-wielgus, a ty jakie masz pochodzenie, 08.07.16, 18:53
        bo po wpisach błękitnej krwi u ciebie nie widać.
        Szorowanie sutanną po trotuarze w imię doktryny o stadzie aniołków i diabełków w życiu pozagrobowym o niczym nie świadczy.
        • tw_wielgus Re: tw-wielgus, a ty jakie masz pochodzenie, 08.07.16, 18:59
          A co Cię to kurna obchodzi? Gadamy o tekście Sierakowskiego i o "pięknie" puenty jaką zawarł w swoich przemyśleniach. Czyż nie o tym mówimy? A jak się ktoś pcha na ring i pokazuje jakim jest chamem i prostakiem to trzeba go kultury uczyć w języku jaki najlepiej pojmuje.
        • xystos Re: tw-wielgus, a ty jakie masz pochodzenie, 08.07.16, 19:00
          na temat Diablow sie niewypowiadaj
          bo cie do Piekla niewpuszcze !
          • znak-wodny Re: tw-wielgus, a ty jakie masz pochodzenie, 08.07.16, 20:42
            xystos 08.07.16, 19:00
            na temat Diablow sie niewypowiadaj
            bo cie do Piekla niewpuszcze !

Hmmm,
            nie z czasownikami pisze się rozdzielnie.
      • titerlitury Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:54
        A fakt, że sprzątał jakoś go dyskwalifikuje?
        • tw_wielgus Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:04
          Czy rozmawialiśmy kiedyś o symetrii reakcji? Ten bałwa,n nie lubi prezydenta Dudy (ma do tego prawo), postanowił tutejszym lemingom dostarczyć wrażeń i odrobinę pozytywnej energii
          Jaka się stała krzywda, że z tego pucharu radości wypełnionego po brzegi chamską i prostacką potrawą uszczknąłem łdrobinkę dla siebie?
          • x2468 Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 21:37
            Prezydent Duda? Ten od Kacperka i złotej miski jest prezydentem?
        • 141288bs Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 22:29
          Sprzatanie nie dyskwalifikuje,nie on jeden zmuszny byl dorabiac na"chleb". - Dyskwalifikuje go to,ze
          pracujac ciezko na utrzymanie,wyszedl na chama.
      • camille_pissarro Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:01
        co Sławomir Sierakowski, mistrz od polerowania szklanych powierzchni są cytowani na pierwszej stronie jednego ze znanych polskich, lewackich portali w necie. I jeszcze ten język, rodem z lumpenproletariatu od dziś będzie wyznaczał intelektualne granice portalu Michnika.
        • witek.bis Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:05
          A te twoje wszechobecne "durnie" i "peowskie głupie bździągwy", to właśnie ta najgórniejsza półka, z wyżyn której prawisz nam moralne nauki?
          • tw_wielgus Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:10
            Witku! Przywołuję Cię do porządku bo robisz się nieznośnie ordynarny, jak Sierakowski.
            • witek.bis Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:15
              Ja pierd... Marszałek Inoziemcow we własnej osobie? :-)
              • tw_wielgus Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:28
                "Ja pierd.." to widać po długości wypowiedzi, że nie bardzo masz czas na dyskusje.
                • witek.bis Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:44
                  To miał być taki żarcik nawiązujący do tego, co ty napisałeś wcześniej... Domyśliłem się, że nie załapiesz, więc wstawiłem uśmieszek. I znowu, kur.a, na darmo! :-)
                  • tw_wielgus Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:47
                    I tak też był, wyborny, ja mam przyciężkie poczucie humoru, wiec zanim się podniosło... sam rozumiesz.
              • camille_pissarro Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:30
                Cieszy ta nerwowość i zapalczywość, to znaczy nie mniej, ni więcej, że przedsięwzięcie pod tytułem KOD powoli odchodzi do lamusa :-) Brakuje paliwa, pozostaje już tylko lumpenproletariacka mowa i uciecha z możliwości utworzenia sygnaturki, której "oryginalna lewicowa" treść będzie podtrzymywać na duchu przez długie mroczne lata lata rządów formacji Kaczyńskiego :-)
                • pies_na_czarnych Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:32
                  Spadaj z watku trolu.
              • pies_na_czarnych Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 19:31
                Co bys nie mowil to wielgus czesciowo wykonal zadanie. Pisdaczym zwyczajem skierowal watek na boczny tor.
        • x2468 Re: Jakiż to wstyd, że ludzie tego pokroju 08.07.16, 21:44
          "język rodem z lumpenproletariatu", dobre! Napisz coś jeszcze genialny słowo-twórco, twoje humorystyczne przerywniki zrobią wszystkim dobrze.
      • kylax1 Widzisz, on sam zapracował na swoją pozycję. 09.07.16, 13:37
        A Kaczyński wszystko dostał od tatusia, agenta ZSRR.
        • camille_pissarro Re: Widzisz, on sam zapracował na swoją pozycję. 10.07.16, 13:12
          Jesteś pewien, że sam ? :-)) Kto wspierał Krytykę Polityczną ? Widać, że niewiele wiesz, a próbujesz się mądrzyć , ale to akurat nie powinno dziwić boś szeregowy leming :-) Czy Sierakowski sam zafundował sobie wyjazd do USA ? Byłbym wdzięczny za jakiś namacalny dowód :-)
    • xystos [...] 08.07.16, 18:47
      • znak-wodny Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 18:57
        UE i USA wcale nie muszą inwestować (sensu largo) w PiSmoher.
        Im Polacy szybciej przejrzą na oczy, tym lepiej chyba, że wolą skrzydła opiekuńcze Łukaszenki z pomocą Putina.
        • anty.leming [...] 08.07.16, 19:09
    • platfusy.ida.do.paki [...] 08.07.16, 19:06
      • xystos Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 19:13

..skad GW bedzie nadawac w najblizszej przyszlosci ?
        z Norwegi sie nieda , z Israela tez nie
        gdyz niebedzie juz tego sezonowego
        panstewka,UK to smiech na sali podczas lekcji histori.

pozatem uwazam ze i-net powinien
        byc podzielony kontynentalnie I
        przeksztalcic sie w internnet.
      • anty.leming [...] 08.07.16, 19:14
    • mara571 a ja sie wstydze, ze Sierakowski uzywa tego slowa 08.07.16, 19:11
      a gazietka to publikuje.
      • buldog2 Re: a ja sie wstydze, ze Sierakowski uzywa tego s 08.07.16, 22:00
        Nie, nie tak. Wstydzić się trzeba, że ktoś coś złego robi, kradnie, niszczy itd.
        Że kto inny mówi o tym, nie owija w bawełnę, nie używa wypranego z emocji języka i prawidłowo oddaje to co czuje, to żaden wstyd. "Odpowiednie rzeczy dać słowo" to nie wstyd. A to tutaj, niestety, jest jak najbardziej na miejscu.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
        Oni ukradli Express Wieczorny zgodnie z prawem.
        • prawdawaszaboli Re: a ja sie wstydze, ze Sierakowski uzywa tego s 10.07.16, 13:02
          > "Odpowiednie rzeczy dać słowo"

Słowo odpowiednie dla lewackiej swołoczy...

--
          Wielka manifa kodziaków :
          www.fronda.pl/a/marsz-kod-podczas-szczytu-nato-to-naprawde-garstka,74770.html
    • ave.duce Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:32
      bi.gazeta.pl/im/ea/6d/13/z20371690IH,Andrzej-Duda-i-Barack-Obama-podczas-szczytu-NATO.jpg
    • rzewuski1 Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 20:34
      Trzeba sie przyczajać , zaraz będą same klęski , czyli wraca normalność.
      • ave.duce Re: K***a, jaki wstyd 09.07.16, 13:10
        Nie klęski - zwycięstwa moralne ? la Pi$.
    • m.c.hrabia Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 21:29
      ,
      cumelek się raczył wpisać , płatny towarzysz takoż , więc jak najbardziej w samo sedno wątek.
      • x2468 Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 21:50
        Cumelek jak zwykle wprowadził odrobinę humoru do wątku. Kiepskiego ale On zawsze stara się rozweselić towarzystwo.
        Napisz coś jeszcze humorysto Pissuaro, w tych beznadziejnych chwilach na bezrybiu i rak ryba.
        • m.c.hrabia Re: K***a, jaki wstyd 08.07.16, 22:03
          a ileż słodyczy cukiereczek wprowadził, w nasze smutne forumowe życie :)
    • 141288bs [...] 08.07.16, 21:46
    • prawdawaszaboli Re: K***a, jaki wstyd 09.07.16, 16:16
      KODziaki znów siem wstydzom - zakompleksione ludziki...
    • prawdawaszaboli Wstydźcie się Kodziaki... 10.07.16, 13:20
      Obama mówił o wszystkich stronach konfliktu...

Za tę dywersję też się wstydźcie, zaprzańcy :)
      www.fronda.pl/a/marsz-kod-podczas-szczytu-nato-to-naprawde-garstka,74770.html
      • pies_na_czarnych Re: Wstydźcie się Kodziaki... 10.07.16, 13:24
        Falszywka. Caly Swiat smieje sie z tych waszych "tlumaczen" slow prezydenta Obama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka