Dodaj do ulubionych

PiSia młodzież w Brzegach,...

31.07.16, 10:54
...tacy z nich katolicy, jak "młodzież". TVPiS pokazuje notorycznie swołocz PiSią na czele z oberswołoczą agentem Jarem. Za godzinę będą łgać i kraść dalej.

Wśród "młodzieży" narkodostawca "Członek" z Przemyśla, obecnie formalnie druga osoba w państwie. Nie wiem, czy jest też "Pies" z Krakowa, szef PiSiego klubu, który wygłaszał peany na cześć narkotyków na zjeździe w Mielnie. Jest pociągowy bandzior "Jojo". A zwłaszcza naczelny Poputczyk i Sprzedawczyk, bezżenny łgarz i zboczur, zdrajca i Kain - zabójca brata.

Znakomite wzorce dla młodzieży.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: PiSia młodzież w Brzegach,... 31.07.16, 10:56
      Cosik ci się pomyliło z imprezką u Owsiaka.Rozumiem ,że nadmiar alkoholu musi wyparować.
      • piq nie pomyliło mi się, tawariszcz,... 31.07.16, 11:06
        ...jest dokładnie tak, jak naPiSałem. Będę się jeszcze bardziej śmiał, jak jest Rachoń z jawnogrzesznicą Hójską-Gejke. I wzorzec moralno-rodzinny PiSu Marta Wiecznie Dziewica.
        • taniarada Re: nie pomyliło mi się, tawariszcz,... 31.07.16, 11:40
          piq napisał:

> ...jest dokładnie tak, jak naPiSałem. Będę się jeszcze bardziej śmiał, jak jest
          > Rachoń z jawnogrzesznicą Hójską-Gejke. I wzorzec moralno-rodzinny PiSu Marta W
          > iecznie Dziewica.
          TW Szczyl ten się śmieje co ma argumenty.Ale wy ich nie macie i to nie jest śmiech to żałosne piskanie.Kogo dzisiaj poniżysz by się dowartościować .Nie mieliście tego na zebraniach przed roznoszeniem ulotek?
          • piq argumenty moje są wszędzie powyżej,... 31.07.16, 12:36
            ...a waszych nie ma żadnych, sowiecka łgaro. Jawnogrzesznica ma zdaje się 4 dzieci, z tym tylko 2 z dwoma mężami. Jest 2-krotną rozwódką.
          • belphegor-pisu Re: nie pomyliło mi się, tawariszcz,... 31.07.16, 12:42
            Już daleko w podróży?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,162064599,162064599,Ladnie_sie_zaczynaja_SDK.html?p=162066579

Behemot nie stresuj się wytrzymasz.Nie często Papież przyjeżdża.A co ja mam powiedzieć jak u mnie wszystkie ulice zablokowane.A w sobotę muszę się przetoczyć do Katowic.A później dalej w świat.
    • x2468 Re: PiSia młodzież w Brzegach,... 31.07.16, 10:59
      Morderca z Wrocławia wraz z bogobojną małżonką są?
      • m.c.hrabia Re: PiSia młodzież w Brzegach,... 31.07.16, 11:02
        a kundel wykastrowany ?
        • lumpior Re: PiSia młodzież w Brzegach,... 31.07.16, 11:04
          A biurwa Kempa z paktem z JPII?
    • piq karierowiczka Kempa leci kilkadziesiąt metrów... 31.07.16, 11:25
      ...podać łapę "na znak pokoju" tawariszczu Jarosławu. Kino.
    • taniarada Siema 31.07.16, 11:31
      Tak się działo .Lubuscy policjanci podali informację o bezpieczeństwie podczas imprezy organizowanej przez Jerzego Owsiaka. Okazało się, że w trakcie Przystanku Woodstock doszło aż do 169 przestępstw, a jeszcze więcej wykroczeń. Najwięcej związanych z narkotykami, ale nie brakowało również poważnych czynów kryminalnych.
      Do tego doszło do 189 wykroczeń, a wśród nich m.in. spożywanie alkoholu, nieobyczajne wybryki, kradzieże.

"W tym czasie w związku z opisanymi zdarzeniami, zatrzymanych zostało łącznie 83 osoby"- podaje lubuska policja
      • piq towarzyszko PiSia kłamczucho,... 31.07.16, 12:21
        ...w dniach 14-16 lipca br. nie pogorszyły się statystyki przestępczości w Polsce. 14 i 15 wręcz spadły wyraźnie. Wyraźnie podskoczyły 23 i 24 lipca. Co też się wtedy działo, towarzyszko?
        Policyjne statystyki przestępstw
      • belphegor-pisu Re: Siema 31.07.16, 12:44
        Behemot nie stresuj się wytrzymasz.Nie często Papież przyjeżdża.A co ja mam powiedzieć jak u mnie wszystkie ulice zablokowane.A w sobotę muszę się przetoczyć do Katowic.A później dalej w świat.

No to jak z tą podróżą w daleki świat?
    • mara571 pomodle sie dzisiaj na mszy w twojej intencji 31.07.16, 12:27
      "Słyszeliście, że powiedziano: Będziesz miłował swego bliźniego, a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził.
      A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych.
      Jeśli bowiem miłujecie tych, którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czynią?
      Bądźcie więc wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski."
      • piq Panu Bogu też skłamiesz, tak jak kłamiesz... 31.07.16, 12:39
        ...ludziom? Ja jestem przynajmniej celnikiem, gdy ty jesteś faryzeuszem.
      • taniarada Re: pomodle sie dzisiaj na mszy w twojej intencji 31.07.16, 12:48
        Mara napisała .Widzisz kochana tu modlitwy nie pomogą .Patrz na TW Szczyla.Tu musi zstąpić Duch Święty i wielką niebieską laską zdzielić .Modlitwa dla ancychrysta nie wskazana.
        • belphegor-pisu Re: pomodle sie dzisiaj na mszy w twojej intencji 31.07.16, 12:51
          Witaj obieżyświacie. Jak tam podróż?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,162064599,162064599,Ladnie_sie_zaczynaja_SDK.html#p162067236

• piq grzeszysz, Taniu, przeciwko Duchowi św.,... 31.07.16, 14:07
          ...a to jest ciężki grzech. Każdy katolik to wie. Prawdziwy.
      • belphegor-pisu Re: pomodle sie dzisiaj na mszy w twojej intencji 31.07.16, 12:52
        Zacznij od siebie i nie rozpowszechniaj plotek ,by szkodzić innym.
    • piq a PiSie ubeckie popychadło z Jasła było?... 31.07.16, 12:48
      ...na pewno był w ZMP.
    • volupte Re: PiSia młodzież w Brzegach,... 31.07.16, 14:10
      Tam młodzieży niepisiej jest wiecej.
      • piq Kempy i "Członka" oraz "Psa" nie będzie mi brak,.. 31.07.16, 14:13
        ...ale będę tęsknił za tymi cudownymi dzieciakami, które ożywiały przez tydzień ulice mojego miasta. Niech żałują ci panikarze i malkontenci, którzy wyjechali z powodu ŚDM. Nawet moja sąsiadka, ateistka, była zachwycona i ratowała jakiegoś zagranicznego biskupa, który się zgubił na naszej ulicy.
        • belphegor-pisu Re: Kempy i "Członka" oraz "Psa" nie będzie mi br 31.07.16, 14:24
          taniarada także wyjechał, tzn napisał że wyjeżdża:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,162064599,162064599,Ladnie_sie_zaczynaja_SDK.html?p=162066579

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka