wilk_z_wolfow 01.10.16, 08:38 Od dzisiaj Yuan (Renmibi) jest oficjalną walutą MFW. Co na to superman od slaydow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekam.na.lewice Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 08:48 ...ni i co na to Petru !? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 09:07 Dobre pytanie , ale Nowoczesna nie rządzi. Rządzi PiS , który patrzy z utęsknieniem na zadłużone po uszy juesej m.in w chińskich bankach . Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 09:09 wilk_z_wolfow napisał: > Dobre pytanie , ale Nowoczesna nie rządzi. > Rządzi PiS , który patrzy z utęsknieniem > na zadłużone po uszy juesej m.in w chińskich bankach . Owszem ale głos takiego fachowca jak Petru byłby istotny. Jego opnie o franku były kiedyś bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 09:57 Chętnie posłucham"proroków" od gospodarki i finansów , ale szczególnie Morawieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 10:01 wilk_z_wolfow napisał: > Chętnie posłucham"proroków" > od gospodarki i finansów , ale szczególnie Morawieckiego. Morawieckiego nie chce mi się już słuchać. Przypomina to literaturę Dołęgi Mostowicza lub obietnice pana Zagłoby. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 10:29 czekam.na.lewice napisał: > wilk_z_wolfow napisał: > > Morawieckiego nie chce mi się już słuchać. Przypomina to literaturę Dołęgi Most > owicza lub obietnice pana Zagłoby. Morawiecki osobiscie mnie kojarzy się z Erichem von Daenikenem . Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Co z gospodarką ? 01.10.16, 10:40 wilk_z_wolfow napisał: > czekam.na.lewice napisał: > > > wilk_z_wolfow napisał: > > > > > Morawieckiego nie chce mi się już słuchać. Przypomina to literaturę Dołęg > i Most > > owicza lub obietnice pana Zagłoby. > > Morawiecki osobiscie mnie kojarzy się z Erichem von Daenikenem . Däniken bardziej trzymał się realiów niż Morawiecki. Odpowiedz Link Zgłoś