strajker 30.09.04, 15:45 Nietęgą minkę już wczoraj miał Durczok; i dobrze. Panie prezesie, niech Pan tam zrobi porządek- powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wartburg Re: Dworak przejął kompetencje Pacławskiego IP: *.pool.mediaWays.net 30.09.04, 15:56 To się tak długo ciągnie, że już zdążyłem zwątpić w Dworaka i jego skuteczność. Ale jeśli, jak piszesz, Durczok miał wczoraj minę nietęgą, to nadzieja znowu we mnie wstąpiła... Im szybciej on, Pieńkowska i cała reszta tych dyspozycyjnych miernot wyleci z Woronicza, tym lepiej dla tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Dworak przejął kompetencje Pacławskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:49 > Nietęgą minkę już wczoraj miał Durczok; i dobrze. > Panie prezesie, niech Pan tam zrobi porządek- powodzenia!!! Chciałeś chyba powiedziec - czystkę? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Dworak przejął kompetencje Pacławskiego 30.09.04, 17:54 tak właśnie! Niech wypierdoli na początek tego śmiecia Durczoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Dworak przejął kompetencje Pacławskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:55 > tak właśnie! Niech wypierdoli na początek tego śmiecia Durczoka Durczok jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Dworak przejął kompetencje Pacławskiego 30.09.04, 19:15 Bardzo w porządku wobec Kwiatkowskiego, Kwaśniewskiego, Czarzastego, Pacławskiego itd itd; o tak, racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg bizancjum IP: *.pool.mediaWays.net 01.10.04, 14:28 Durczok dla mnie to zjawisko z gruntu bizantyjskie. Taki wykidajło z zakładu gastronomicznego kategorii S ze strip teasem, w jakim za PRL-u zabawiały się partyjne tuzy. Promiennie uśmiechnięty dla nich i brutalny dla każdego, kto mógłby zakłócić sielankę. Właściwie nie tyle wykidajło, co wiecznie czujny oberkelner w przyciasnym fraku dyrygujący zastępem pomniejszych wykidajłów wyćwiczonych w odgadywaniu jego poleceń, wymownych gestów i min. Uniesionych brwi, skrzywień i kiwnięć głową.... W tej gestykulacji, trzeba mu przyznać, osiągnął klasę prawdziwego maestro. W Moskwie zrobiłby jeszcze większą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś