aniechto.only 05.11.16, 13:22 ... i okazało się , że stoi po kolana w PiSim gó...e. Wszystkiego najlepszego z okazji Święta Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: Polska powstała z kolan... 05.11.16, 18:49 Żeby tylko po kolana. A trzoda pisia wciąż dokłada gówna bo nic innego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 06.11.16, 07:33 E tam , od razu geniusz, taki geniuszek wśród pisich intelektualistów Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 07:31 Szczególne zasługi w tym procederze ma Antoni Macierewicz. Po nim będzie naprawdę ciężko sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran sytuacja z Macierewiczem... 06.11.16, 07:45 ... że w tej chwili nawet Waszczykowski, który sam ma sporo za uszami w psuciu relacji z głownymi państwami UE, podjął jakieś (po zwojemu nieporadne) działania w celu ich ratowania: www.msz.gov.pl/pl/aktualnosci/wiadomosci/minister_waszczykowski_do_msz_francji__jestesmy_zainteresowani_udzialem_francji_w_modernizacji_sil_zbrojnych Jak widać w tym komunikacie, MSZ podkreśla, że "to nie my, to inne ministerstwa": 4 października Ministerstwo Rozwoju poinformowało o zakończeniu rozmówz Airbus Helicopters, producentem Caracali, ws. umowy offsetowej dotyczącej kontraktu na zakup tych śmigłowców. Jak uzasadniał resort, kontrahent nie przedstawił oferty "zabezpieczającej w należyty sposób interes ekonomiczny i bezpieczeństwo państwa polskiego". My, MSZ, jesteśmy w porządku: 11 października minister Witold Waszczykowski rozmawiał z szefem francuskiego MSZ m.in. o sprawie śmigłowców. 13 października szef polskiej dyplomacji przyjął nowego ambasadora Francji w Polsce Pierre'a Levy'ego. 28 października minister spraw zagranicznych zaprosił szefa francuskiej dyplomacji na spotkanie Grupy Wyszehradzkiej i Trójkąta Weimarskiego pod koniec listopada. Polska sprawuje obecnie przewodnictwo w Grupie Wyszehradzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: sytuacja z Macierewiczem... 06.11.16, 07:51 Rozpaczliwa próba ratowania własnej dupy nawet nie pozycji Polski. Przecież nikt Waszczykowskiego nie będzie traktował poważnie skoro decydują Macierewicz z Kaczyńskim i to za jego plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wolne zarty 06.11.16, 07:54 Decyduje sam PrezesPan i demonizacja maCierewicza smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: wolne zarty 06.11.16, 07:55 To że próbujesz wypowiadać się w tej sprawie tak, jakbyś cokolwiek wiedział, śmieszy jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziecie... smecisz. 06.11.16, 07:59 znalem kilku z wierchuszki PZPR, gdy ty byles pewnie jeszcze w piaskownicy, albo w planach. a o Adasiu M. przez grzecznosc sie nie wypowiadam. Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K. w 1981 dzialacz "S" w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: dziecie... smecisz. 06.11.16, 08:02 To że znałeś kilku z wierchuszki PZPR, jakoś mnie nie dziwi. I chcesz powiedzieć, doktorku bez promotorka, że dzięki temu tak się świetnie orientujesz w sprawie relacji w PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziecie... nadal smecisz. 06.11.16, 08:07 co do PiSu ? - nie orientuje sie. w ogole ich nie znam. za to znam paru ludzi z PO. - dobrze, ze po 8-miu latach stracili wladze. nie mieli juz zadnych pomyslow na dalsze Rzady. Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: dziecie... nadal smecisz. 06.11.16, 08:09 No to dlaczego, półanalfabeto, wypowiadasz się w sprawie relacji w PiS-ie, podpierając się znajomością paru towarzyszy z czasów Gomułki czy Gierka? Tak zupełnie nie rozumiesz, co czytasz? Może zaloguj się jako obrotowy, wtedy pójdzie ci łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dlatego, belkocie: 06.11.16, 08:12 by cie podenerwowac - lubie, jak sie wpieniasz :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista w 1981, dzialacz "S" w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: dlatego, belkocie: 06.11.16, 08:17 Czyli nie masz bladego pojęcia o czym piszesz, ale klepiesz te swoje niegramotne dyrdymały, ponieważ wydaje ci się, że twój rozmówca się wpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal dlatego, belkocie: 06.11.16, 08:23 nie wydaje mi sie - ze sie wpienia, wpienia sie naprawde :) daruj sobie te dyrdymaly i nie oczekuj na dyskusje ze mna. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. a tu masz dzialke koshera na pocieszenie: Buenas noches. spirits.com.pl/wp-content/uploads/2015/03/Kosher-Vodka-Bielsko-Biala.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nadal dlatego, belkocie: 06.11.16, 08:48 Chyba faktycznie jesteś na tyle głupkowaty, że wydaje ci się, że ktoś mógłby brać na serio twoje dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal dlatego, belkocie: 06.11.16, 09:05 jestes ignorantem politycznym, provincjuszu. - a takich tylko wysmiewam. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. w 1981 dzialacz "S" w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: I nadal dlatego, belkocie: 06.11.16, 09:51 Nadal dlatego, że wypunktowałem twoją bezbrzeżną głupkowatość? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:16 o punktowaniu mozesz pomarzyc w akupunkturze :) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista w 1981 dzialacz "S" w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:21 Każdy średnio zaawansowany uczeń podstawówki, nawet na podstawie twoich wpisów w tym wątku (jak mądrzenie się na temat relacji w PiS na podstawie własnej gruntownej znajomości wierchuszki PZPR sprzed kilkudziesięciu lat) jest w stanie dostrzec, że produkujesz odpowiedzi na wpisy kompletnie nie rozumiejąc ich znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:30 bo to nie ja sprawuje wladze w tym kraju - tylko PiS, ktory mi zreszta lata i poviewa - podobnie jak PO. a ze to cie gnebi ? to zglos sie do psychiatry -a nie do mnie. Tfu(j), jak zawsze,. Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:35 Kolejna odpowiedź bez żadnego związku z treścią poprzedniego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:39 zdzichu. wspomnialem ci , ze, dzieciontko , nie jestes dla mnie partnerem intelektualnym. wystarczy, czy jeszcze cos dodac ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. dzialacz "S" w warszawie w 1981. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: I nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:40 Niewątpliwie. Jedyny partner intelektualny dla ciebie, to dobry terapeuta. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:42 dziecie. placzesz w rekaw. ale juz mnie - tylko sobie. Buenas Noches. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: I nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 10:43 Udajesz się do swojego "terapełty"? To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: I nadal belkoczesz, dzieciontko, bez sensu 06.11.16, 23:11 Pojedzie na koniku, jakoś musi zniwelowac stres. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: wolne zarty 06.11.16, 08:06 >Decyduje sam PrezesPan Oczywista oczywistość, no i zdecydował,że w pewnych srawach decyduje Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tu zgoda 06.11.16, 08:10 aniechto.only napisała: no i zdecydował, że w pewnych sprawach decyduje Macierewcz. Tu pelna zgoda. nawet Marszalek Pilsudski nie robil wszystkiego. konkretne zadania zlecal ludziom - i tu tesz jest nie inaczej. Ale najwazniejsze decyzje podejmuje PrezesPan - OSOBISCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wolne zarty 06.11.16, 23:12 Nie zapomnij że Macierewicz dysponuje kwitami na całą kaczą ferajnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Bredzisz jasiu. 06.11.16, 21:17 Macierewicz ma silne kwity na kaczora, a poza tym twardy elektorat fanatyczno-katolicki woli Antoniego, niż Jarosława, którego wielu nie uważa nawet za katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bredzisz jasiu. 06.11.16, 22:18 > niż Jarosława, którego wielu nie uważa nawet za katolika. Bo i niedawno się nim ogłosił. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Cienszko jest pod PiSim buciorem, ale PeOvieczki.. 06.11.16, 07:47 zawsze maja wyjscie honorowe: image.freepik.com/darmowe-zdjecie/bia%C5%82y-sznur_21026751.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Cienszko jest pod PiSim buciorem, ale PeOviec 06.11.16, 07:55 Za to lewica ma się świetnie, glosowali na PIS na złość PO no i wybitni przedstawiciele lewicy zaczynają być docenieni. Ogórek już, teraz na wynagrodzenie Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Z obecnej Lewicy smieje sie tak samo jak z PO 06.11.16, 08:01 (a raczej z jej obecnego stanu) i to mimo moich lewicowych pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ... "forumowa" lewica gdzieś znikła ... 06.11.16, 08:15 Czyżby nie po drodze jednak było z "eSeLDowską" mizerią? aniechto.only napisała: > Za to lewica ma się świetnie, glosowali na PIS na złość PO no i wybitni przeds > tawiciele lewicy zaczynają być docenieni. Ogórek już, teraz na wynagrodzenie Mi > llera. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: ... "forumowa" lewica gdzieś znikła ... 06.11.16, 08:31 Też zauważyłam, ale co się dziwić, ciężko jest się przyznać, że było się frajerem bo broniło Millera . Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: ... "forumowa" lewica gdzieś znikła . 06.11.16, 08:51 aniechto.only napisała: > Też zauważyłam, ale co się dziwić, ciężko jest się przyznać, że było się frajer > em bo broniło Millera . Tylko niedouczone trolle mogły uważać SLD za lewicę. SLD jest taką samą lewicą jak PO liberałami:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: ... "forumowa" lewica gdzieś znikła . 06.11.16, 08:58 czekam.na.lewice napisał: > Tylko niedouczone trolle mogły uważać SLD za lewicę. SLD jest taką samą lewicą > jak PO liberałami:) Zgadza się, napisałeś coś śmiesnie glupiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie, napisal cos smiesznie mondrego 06.11.16, 09:08 aniechto.only napisała: Zgadza się, napisałeś coś śmiesnie glupiego :) nie , napisal cos smiesznie mondrego. pod koniec swojej swietnosci obie te partie byly centrowe Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Nie, napisal cos smiesznie mondrego 06.11.16, 09:16 j-k napisał: > nie , napisal cos smiesznie mondrego. Śmiesznie mondre? Można i tak nazwać. > pod koniec swojej swietnosci obie te partie byly centrowe Zbyt duże uogólnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie jestem historykiem Polityki, ale... 06.11.16, 10:19 jestem przekonany, ze historycy sceny politycznej III RP - moja diagnoze potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie, napisal cos smiesznie mondrego 06.11.16, 23:15 Ma być śmiesznie więc mondre. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Cienszko jest pod PiSim buciorem, ale PeOviec 06.11.16, 10:18 Ty j-k jesteś naprawdę przygłupi czy udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Cienszko jest pod PiSim buciorem, ale PeOviec 06.11.16, 10:22 On jest po prostu głupkowaty, ale przy tym wszystkim niesamowicie zadowolony z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nadal ci Cienszko jest pod PiSim buciorem? 06.11.16, 10:26 viem, ze to boli, hloopcze. ale bylo isc na wybory, a nie plakac tu mi na foro. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nadal ci Cienszko jest pod PiSim buciorem? 06.11.16, 10:27 Ten półgłowek ma także poważne problemy z ortografią, które próbuje zamaskować pisząc z błędami wszystko, co tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wysmiewam sie z PeOvieczek :) 06.11.16, 10:24 (nie bedac PiSiaczkiem) boli, czy jak ? - jesli boli - to zmien foro. Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Wysmiewam sie z PeOvieczek :) 06.11.16, 10:52 Przede wszystkim boli jak patrzę na twoją pisownię języka polskiego. Już 2 razy prosiłem ale jak widać za dużo wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 07:52 Zgadzam się z Tobą całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 08:17 aniechto.only napisała: > ... i okazało się , że stoi po kolana w PiSim gó...e. Grząskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 08:34 Na reputację zarabia się latami a trwoni się w sekundę. Dotyczy też państw. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie dotyczy 06.11.16, 09:10 aniechto.only napisała: > Na reputację zarabia się latami a trwoni się w sekundę. Dotyczy też państw. nie dotyczy niektorych. USA i Rosja maja reputacje w d... maja zasoby i bronie atomowe i Swiat i jednym i drugim moze im "naskoczyc" Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Nie dotyczy 06.11.16, 09:21 Jeśli panna nie jest piękna i posażna, to powinna być choć sympatyczna, a nie nabzdyczona. Rację miał Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal Nie dotyczy 06.11.16, 10:21 PL nie szuka nowych sojuszy. jest w NATO i UE - o wzgledy innych starac sie jusz nie musi. - taki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: nadal Nie dotyczy 06.11.16, 12:13 PiSpanna się nabzdyczyla na najwiekszych graczy w UE i NATO. Taki czas. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 10:13 only napisała Polska powstała z kolan.Ciekawe to dlaczego mnie dzisiaj akurat bolą kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 10:31 taniarada napisał(a): > only napisała Polska powstała z kolan.Ciekawe to dlaczego mnie dzisiaj akurat b > olą kolana? Klęcznik bez wyściółki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 12:16 Podobno jesteś osobą duchowną. Za długo klęczałeś przed swoim przełożonym? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Polska powstała z kolan i wlazła na drabinkę 06.11.16, 19:30 bi.gazeta.pl/im/1f/e5/13/z20863519IH,Godnosc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Polska powstała z kolan... 06.11.16, 23:18 Widać przeor wolno dochodził. Odpowiedz Link Zgłoś