Dodaj do ulubionych

"Tabletowy" frygał się w TVP.

27.11.16, 20:43
No i trochę miał racje. Jakie będą reakcje?
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 20:47
      szczegoly prosze bo tego badziewia Kurskiego nie mam w moim telewizorze
      • kfugktru23 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 20:50
        natemat.pl/195543,prof-glinski-wygarnal-wiadomosciom-to-jest-jakis-koszmar-dom-wariatow-panstwo-zescie-oszaleli pojechał im po rajtkach...
        • taniarada Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 20:52
          niepoprawni.pl/grafika/zbyszek-nieweglowski/totalna-opozycja
        • szwampuch58 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 20:52
          hmmmm,jego "kariera" chyba dobiega konca
          • buldog2 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:47
            Od dawna wiedzieliśmy, że był agentem amerykańskiego imperializmu i samego Goldsteina. Ale O'Brien go zdemaskował.

--
            Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
            • matylda1001 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 22:06
              Zupełnie jak za Stalina :)
      • qqazz Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:21
        Bana dostałeś?

pozdrawiam;)
        • taniarada Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:31
          Takie życie niepoprawni.pl/sites/default/files/galerie/9967-zbyszek%20nieweglowski/kod_co_to_jest.gif
        • taniarada Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:33
          qqazz napisał:

> Bana dostałeś?
          >
          >
          > pozdrawiam;)
          > A do kogo to pytanie?
          • qqazz Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:42
            Drzewka nie potrafisz odczytać?

pozdrawiam
            • taniarada Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:50
              qqazz napisał:

> Drzewka nie potrafisz odczytać?
              >
              >
              > pozdrawiam
              >Na wiele się nie wysilasz .Możesz więcej .Ale troszeczkę jesteś za leniwy.Jest pytanie ? Czy chcesz tu zaistnieć ? Czy tylko być .Lub mają ci płacić ?1. Zacznij dzień produktywnie.
              Jakieś kilka lat temu moim codziennym porannym rytuałem było spożywanie śniadania podczas oglądania telewizji. W końcu kilkanaście minut przy informacjach ze świata (nie wierzcie mi, oglądałam zazwyczaj same mało ważne głupoty) nikomu nie zaszkodzi, a i śniadanie jakoś tak bardziej w tych warunkach smakowało. No cóż, czas na finał – nigdy, ale to nigdy nie udało mi się wyłączyć telewizora wraz ze skończeniem jedzenia. Minuta za minutą mijały, a ja budziłam się nagle po godzinie, dwóch i łapałam się za głowę, bo przecież tyle czasu zmarnowane. Moja poranna motywacja znikała, a najlepsze dla mnie godziny pracy/nauki przepadały bezpowrotnie. Obiecywałam poprawę, która nie nastąpiła. W końcu postawiłam przed sobą sprawę jasno – poranek to świętość, a telewizor nie jest dla mnie o tej porze wskazany. Proste? Proste. Teraz moim codziennym rytuałem jest dobre śniadanie, kawa/herbata i planowanie z muzyką w tle. Znajdź swoją poranną rutynę. Nie pozwól, żeby cokolwiek zaburzyło Twój spokój i plany na dany dzień. Wstań wcześniej (przy czym pamiętaj, że musisz się wysypiać), naładuj akumulatory chwilą spokoju. Zaczynaj od rzeczy najtrudniejszych, bo kiedy dzień ma się ku końcowi, nasze plany się rozjeżdżają, motywacja spada, energia gdzieś się ulatnia – a to nie jest dobra podstawa do walki z wymagającymi zadaniami.makelifetasty.pl/2015/01/21/jak-ruszyc-z-miejsca-przestan-byc-leniem/
              • qqazz Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 22:27
                Widzisz, tylko Ja nie mam telewizora.

pozdrawiam
              • erte2 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 23:33
                taniarada napisał(a):
                Minuta za minutą mijały, a ja budziłam się nagle po godzinie, dwóch i łapałam
                się za głowę, bo przecież tyle czasu zmarnowane. Moja poranna motywacja znikała, a najlepsze dla mnie godziny pracy/nauki przepadały bezpowrotnie. Obiecywałam poprawę, która nie nastąpiła

Wiesz że to się daje łatwo zauważyć?
    • lumpior Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:00
      wyborcza.pl/7,75248,21039092,premier-glinski-pan-jest-profesjonalnym-dziennikarzem-to.html#BoxGWImg
    • witek.bis Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:27
      Krótko mówiąc, Wiadomości musiały Tabletowemu nadepnąć na jego własny, osobisty i rodzinny odcisk, żeby się wreszcie zorientował, co tam na Woronicza się wyrabia? Mam dziwne i graniczące z pewnością przeczucie, że gdyby jego żona nie została w to umoczona, to żadnej Komorowskiej czy Rzeplińskiej by nie przepraszał. Jakoś nie pamiętam, by się oburzał, kiedy pisowskie media razem z jego goowinianym kolegą z rządu badali rodowód Kijowskiego.
      • witek.bis Tablet szybciej mówi niż myśli 27.11.16, 21:53
        "Ja proponowałem kierownictwu polityczne... yyy... tak.... dzwoniłem nawet do kierownictwa telewizji w tej sprawie i proponowałem, że chętnie przyjdę do państwa programu i wyjaśnię..."
    • lumpior Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:39
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21039282,to-jest-kompromitacja-tvp-panstwo-zescie-oszaleli-glinski.html#MT
      • taniarada Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 21:44
        lumpior napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21039282,to-jest-kompromitacja-tvp-panstwo-zescie-oszaleli-glinski.html#MT
        Bez przesady .Gorzej dawali dupy.www.gazetaprawna.pl/galerie/537705,duze-zdjecie,9,jedynki-list-wyborczych-najwiekszych-partii-politycznych.html
    • matylda1001 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 22:28
      Tabletowy dużo pisich draństw firmował, i firmowałby dalej gdyby nie zaczęli dobierać się do jego żony :)
      Dopiero jak poczuł draństwo na własnej skórze, to poszedł po rozum do głowy.
      Z przyjemnością patrzyłam jak dziś na wizji podał się do dymisji, bo chyba tak to się skończy, Kurdupel mu tego nie daruje i wywali pod lada pretekstem :) Jednak brat miał rację twierdząc, że Piotruś to idiota :)
      • witek.bis Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 22:46
        Przykro mi, że po zmianie politycznej, na którą ja harowałem tyle lat, w TVP padają tego rodzaju zarzuty.

I tak oto wielki mędrzec Pierdokles z Tabletu przystąpił do Stowarzyszenia Ludzi Politycznie Zaharowanych im. Lwa Trockiego. :-)
    • erte2 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 23:37
      lumpior napisał:

>
      No i trochę miał racje. Jakie będą reakcje?
      To proste. Prezes naciśnie wyłącznik albo wyjmie baterię.
      • ta Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 23:44
        Pani Plotka powiedziała, że prezespan słabuje i popuścił (między innymi) sznureczki pacynek, a te zaczęły się chwiać nieprzywykłe... Gowin i Gliński, kto następny ?
    • matylda1001 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 27.11.16, 23:54
      "To jest program propagandowy. Wasza stacja uprawia propagandę i manipulację. Tak telewizja publiczna nie powinna funkcjonować"

Tak było dokładnie rok temu, w tym samym programie Gliński zaatakował publiczną TV i prowadzącą, Karolinę Lewicką. Po tym Kurdupel za pomocą Kurskiego wywrócił publiczną do góry nogami a Gliński wciąż niezadowolony. Doprawdy, trudno mu dogodzić ;)
      • marta596 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 00:51
        Być może docierają do niego opinie fachowców:
        Nie przypominam sobie w Wiadomościach informacji krytycznych dla obozu PiS - mówi dziennik.pl Łukasz Szurmiński, medioznawca z Uniwersytetu Warszawskiego, który zajmuje się zagadnieniem propagandy. Z jego obserwacji wynika, że po dobrej zmianie w TVP kierownictwo flagowego dziennika Jedynki sięga po techniki wykorzystywane w niechlubnej przeszłości. Takie same narzędzia stosowali Amerykanie w czasie I i II wojny światowej, Rosjanie w czasie Rewolucji Bolszewickiej, Niemcy w czasach III Rzeszy czy partia w PRL-u.
        Poza tym, coś się dzieje w kręgach rządowo - pisuarowych, i ta goowiniana, i tabletowa zmiana frontu... chyba nieprzypadkowa. Pomału grunt im siem spod nóżąt obsuwa (gospodarka, społeczne protesty, pogarszająca się pozycja Polski w UE).;)
        • matylda1001 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 02:31
          Gowin od dawna uprawia polityczną prostytucję więc wiadomo było, że ta jego miłość do Kurdupla to tylko stan przejściowy podyktowany chęcią zysku, ale Tabletowy jest przeżarty pisem do szpiku kosci. Nie wiem czy teraz atakuje czy się broni. Czy to jego reakcja na draństwa TVPis tak ogólnie, czy atak pisich na żonę był wymierzony w niego.
        • matylda1001 Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 02:31
          Gowin od dawna uprawia polityczną prostytucję więc wiadomo było, że ta jego miłość do Kurdupla to tylko stan przejściowy podyktowany chęcią zysku, ale Tabletowy jest przeżarty pisem do szpiku kosci. Nie wiem czy teraz atakuje czy się broni. Czy to jego reakcja na draństwa TVPis tak ogólnie, czy atak pisich na żonę był wymierzony w niego.
    • pies_na_czarnych Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 02:20
      Zona polozyla mu szlaban na lodowke. :)
    • taniarada Gliński 28.11.16, 05:08
      Te przeprosiny wywołały istną burzę w Internecie. Wyszło bowiem na jaw, że w istocie minister i wicepremier Gliński przeprasza swoją żonę. W tej samej fundacji "Stocznia", którą kieruje Zofia Komorowska, członkinią Rady Nadzorczej jest pani Ilona Koźlicka-Glińska, żona wicepremiera {TUTAJ (link is external)}. Klimat wypowiedzi internautów dobrze ilustruje tytuł tekstu MatkiKurki [Piotra Wielguckiego]: "Panie premierze Gliński, proszę Polaków przeprosić, nie Rzeplińską i fundacyjne kliki" {TUTAJ (link is external)}. Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że premier Gliński broniąc swojej prywaty, wszedł między wódkę i zakąskę, w chwili, gdy w końcu PiS się na poważnie zabrał za tę patologię, która dla niepoznaki nazywa się „organizacje pozarządowe”. Problem Glińskiego polega na tym, że jego żona zasiada w tych samych lub powiązanych strukturach pozarządowych, w jakich siedzi Róża Rzeplińska, Zofia Komorowska, Jakub Wygnański, czy „znana prawicowa blogerka” Katarzyna Sadło vel kataryna. Pani Renata Koźlicka-Glińska jest członkiem Rady Fundacji „Stocznia”, a w „Stoczni” znajdziemy wszystkie osoby przeproszone przez Glińskiego stocznia (link is external)..., czytaj koleżanki i kolegów żony Pana premiera. Jakoś o tym fakcie Piotr Gliński nie wspomniał, może zapomniał, za to pamiętał doskonale, że krewni osób publicznych działający w organizacjach społecznych, to nic złego.

Źródło: niepoprawni.pl/blog/elig/malzonka-premiera-glinskiego-zmusila-go-do-przeprosin
      • kfugktru23 Re: Gliński 28.11.16, 05:17
        Więc może do was dotrze że to co nie jest PiS to nie jest patologią?
    • czekam.na.lewice Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 05:46
      Okazało się, że siedząc "okrakiem na barykadzie" realizował jak większość program Rodzina Na Swoim.
      • lumpior Kto za to do kasacji? 28.11.16, 09:09
        Gliński,Kurski,a może tylko redaktor Adamczyk? / jak kiedyś Gembarowski /
      • lumpior Re: "Tabletowy" frygał się w TVP. 28.11.16, 11:33
        deser.gazeta.pl/deser/56,111858,21039938,po-wczorajszych-wiadomosciach-pis-wstrzymalo-oddech-co,,1.html#Czolka3Img

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka