Dodaj do ulubionych

Szydło: "Solidarność niszczy demokrację"

18.12.16, 06:13
dopiero teraz to mogłem przeczytać, nie słuchałem i nie będę słuchał jej wystąpień, jej głos powoduje u mnie obkurczanie się komórek włosowych, ale dość o mnie, to co wyczytałem to nieudolna próba zerżnięcia od swojego idola Jaruzelskiego tekstu, ( PiSięta, tak gwoli przypomnienia, Kaczyński odznaczył Jaruzelskiego, więc trzymajcie gumiory króciutko), i te błędy stylistyczne, babsko nie nauczyła się tekstu, i nieudolnie próbowała czytać co nie bardzo jej wychodziło, a tak w ogóle, to o co jej chodziło?

natemat.pl/197067,solidarnosc-niszczy-demorkacje-kuriozalne-oredzie-beaty-szydlo
Obserwuj wątek
    • erka-4 Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację" 18.12.16, 06:39
      Chodziło jej o dzisiejszą fałszem zmanipulowaną solidarność,tą z pokomunistycznymi zbrodniarzami.
      • czan-dra Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 06:55
        Czabański, Targalski, Kryże, Piotrowicz, Jasiński, Wolski, to tylko ułamek tych pokomunistycznych zbrodniarzy, ale o to Ci chodziło?
        Jeśli o to, to zgadzam się z Tobą.
        • erka-4 Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 07:17
          czan-dra napisał:

> Czabański, Targalski, Kryże, Piotrowicz, Jasiński, Wolski, to tylko ułamek tych
          > pokomunistycznych zbrodniarzy, ale o to Ci chodziło?
          > Jeśli o to, to zgadzam się z Tobą.
          >
          - nie,jedynie o tych UBecko-eSBeckich,którzy krew polską mają na swoich rękach.
          A mnie nie chodzi o to,żebyś się zgadzał ze mną a o to,żebyś jedynie logicznie myślał.
        • czekam.na.lewice Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 07:56
          czan-dra napisał:

> Czabański, Targalski, Kryże, Piotrowicz, Jasiński, Wolski, to tylko ułamek tych
          > pokomunistycznych zbrodniarzy, ale o to Ci chodziło?
          > Jeśli o to, to zgadzam się z Tobą.
          Przeciwnikami PiS są niestety psychicznie chorzy i to jest problem tego stanu rzeczy. Kto zagłosuje za śirami co to np. Wolskiego mają za ...postkomunistycznego zbrodniarza.
          • kfugktru23 Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 08:52
            Widzę że zaczynacie odklejać się od rzeczywistości.
            • czekam.na.lewice Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 09:03
              kfugktru23 napisał:

> Widzę że zaczynacie odklejać się od rzeczywistości.
              Uznając z Wolskiego za zbrodniarza postkomunistycznego stanowczo tak. Oderwali się od ziemi.
              • sverir Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 19.12.16, 07:43
                " Uznając z Wolskiego za zbrodniarza postkomunistycznego stanowczo tak. Oderwali się od ziemi"

Tzn. PiS? Bo w czym taki Wolski jest lepszy od sekretarki w MSW?
      • mara571 nie, lepiej odsluchaj od 7 min 18.12.16, 09:12
        https:/youtu.be/GsgZcGfIqeQ
        Byc moze Oscar Maya ma troche problemow z jezykiem polskim
        • erka-4 słuchałem co premier do Polaków powiedziała... 19.12.16, 05:54
          mara571 napisała:

> https:/youtu.be/GsgZcGfIqeQ
          > Byc moze Oscar Maya ma troche problemow z jezykiem polskim

...wyraźnie stwierdziła,że takie działania niszczą Polaków,a zwłaszcza ich SOLIDARNOŚĆ.
          Bo nie można być SOLIDARNYM jeśli staje się w jednym szeregu solidarnie z UBecko-eSBecko zbrodniarzem.
          Uważam,że jeśli Polak tego nie zrozumie to sam skazuje siebie na unicestwienie.
    • mariner4 Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację" 18.12.16, 07:28
      scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/15578554_716370125206585_4721732038534589587_n.jpg?oh=1bf7f1a23634ef6c1681e5b36f8cabb4&oe=58B30F63

To ona?
      M.
      • m.c.hrabia Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 07:32
        m.aszdziennik.pl/16c3f5560671e7d60b113b2eb8046a0c,1180,0,0,0.png
    • czekam.na.lewice w jednej kwestii POmyliłeś tutaj Szydło z ..... 18.12.16, 07:55
      ...z Adamem Michnikiem.
      Jaruzelski nie jest symbolem Szydło ale np. Adama Mich&%ika :
      www.google.pl/search?q=Jaruzelski+Michnik&biw=1600&bih=710&tbm=isch&imgil=lHRvi7bL-Hy0SM%253A%253BwMCY8eyivtwLTM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.sfora.pl%25252Fpolska%25252FSemka-Michnik-to-klamca-Poszlo-o-Jaruzelskiego-a57529&source=iu&pf=m&fir=lHRvi7bL-Hy0SM%253A%252CwMCY8eyivtwLTM%252C_&usg=__Odyg637xRD0e1PUMKskgXVWrKzQ%3D&ved=0ahUKEwiv5MmalP3QAhWBe1AKHelXAfgQyjcIMw&ei=czJWWO_eHIH3wQLpr4XADw#imgrc=lHRvi7bL-Hy0SM%3A
    • pajac.prezydencki Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację" 18.12.16, 08:00
      Oczywiście , Solidarność zniszczyła demokrację ludową A teraz wyciąga łapę po demokrację pisową . To cios w plecy kiedy ta młoda demokracja nie zdążyła utworzyć Ormo- Zomo (dopiero w powijakach) do obrony przed wichrzycielami.
    • mara571 tym razem nie Sikora, ale tez manipulator 18.12.16, 08:21
      Takie dzialanie dewastuje spoleczne zaufanie,solidarnosc, niszczy demokracje ....
      To odzialaniach opozycji.
      Mozesz sam odsluchac:
      od 7 min :
      wpolityce.pl/polityka/319853-premier-szydlo-apeluje-o-odpowiedzialnosc-nie-wolno-polakow-sklocac-mozna-sie-spierac-ale-nie-wolno-stawiac-polakow-przeciwko-sobie-wideo?strona=1
      • erka-4 totalnych,tak sądzę,boli strasznie to,że... 19.12.16, 06:14
        ...muszą POdzielić się z Polakami korytem,które uznali za własną własność,a koryto własnością jest Polaków jest przecież.

Ponad 11 mld zł zostało w budżecie dzięki uszczelnieniu systemu. Dlatego mogę powiedzieć, że dla Polaków i dla Polski to był dobry rok, taki też będzie następny. Potrzeba tylko spokoju i dobrej pracy.
        Dotrzymujemy słowa.

A zatem,trzymam panią,pani Premier,za słowo.
    • j-k maladcy z PO -chce wam sie na mrozie demonstrowac? 18.12.16, 08:24
      Koca nie podesle, bo obiecalem Slawojke dla sciaganych do Polski islamuskow.
      • pajac.prezydencki Re: maladcy z PO -chce wam sie na mrozie demonstr 18.12.16, 08:26
        To gdzie będziesz srał ?
        • j-k maladcy z PO -chce wam sie na mrozie demonstrowac? 18.12.16, 08:29
          ja ?
          u siebie w domu.
          w ciepelku.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          • pajac.prezydencki Re: maladcy z PO -chce wam sie na mrozie demonstr 18.12.16, 08:40
            Uuu beneficjent dobrej zmiany
            • j-k przeciwnie 18.12.16, 08:42
              Zwolennik Lewicy.
              • czekam.na.lewice Re: przeciwnie 18.12.16, 08:46
                j-k napisał:

> Zwolennik Lewicy.
                Nie zrozumie ! Zakład ?
                • pajac.prezydencki Re: przeciwnie 18.12.16, 09:03
                  A ty co zrozumiałeś? nie sięgasz intelektualnie i się kompromitujesz.
                  • j-k odpowiem w twoim stylu. 18.12.16, 09:08
                    pajac.prezydencki napisał(a):
                    nie sięgasz intelektualnie i się kompromitujesz.

odpowiem w twoim stylu:

- nie sięgasz intelektualnie, a kompromitacja (twoja) jest mi obojetna.

• pajac.prezydencki Re: odpowiem w twoim stylu. 18.12.16, 09:14
                      Chyba jak Czarnecki zapomniałeś się przelogować albo jest gorzej jeszcze..... To nie było do Ciebie.
                      • j-k nadal odpowiem w twoim stylu, hloopcze 18.12.16, 09:22
                        pod nickiem j-k
                        jestem na tym foro 13 lat.

a belkoczesz tu pod swoim nickiem od niedawna

• czekam.na.lewice Re: odpowiem w twoim stylu. 18.12.16, 09:30
                      j-k napisał:

> pajac.prezydencki napisał(a):
                      > nie sięgasz intelektualnie i się kompromitujesz.
                      >
                      >
                      > odpowiem w twoim stylu:
                      >
                      > - nie sięgasz intelektualnie, a kompromitacja (twoja) jest mi obojetna.
                      >
                      > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                      Wyluzuj :) To zwykły wpisywacz za 1.60 . Takich teraz tu zatrudniają. Są begli w prostych pyskówkach.
    • prawdawaszaboli Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację" 18.12.16, 09:32
      Tak - solidarność Totalnej Opozycji (Nocna Zmiana II ) niszczy demokrację
      • pajac.prezydencki Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 09:39
        Oczywiście a nasza przewodnia narodowosocjalistyczna partia nie pozwoli warcholom i rewizjonistom zachodnim zniszczyć naszych demokratycznych osiągnięć.
      • czekam.na.lewice Re: Szydło: "Solidarność niszczy demokrację&# 18.12.16, 14:58
        prawdawaszaboli napisał:

> Tak - solidarność Totalnej Opozycji (Nocna Zmiana II ) niszczy demokrację
        Głęboki stan frustracji jest tu uosabiany przez CZandra. To jest bardzo delikatne określenie wobec psychopaty, który np. Czabańskiego określa "zbrodniarzem".
        • erka-4 i Wolskiego... 19.12.16, 06:03
          czekam.na.lewice napisał:

> prawdawaszaboli napisał:
          >
          > > Tak - solidarność Totalnej Opozycji (Nocna Zmiana II ) niszczy demokrację
          > Głęboki stan frustracji jest tu uosabiany przez CZandra. To jest bardzo delika
          > tne określenie wobec psychopaty, który np. Czabańskiego określa "zbrodniarzem".

...dzięki któremu ubaw miałem i mam nadal,po pachy,daj Bóg Polakom takich "zbrodniarzy"miliony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka