Dodaj do ulubionych

Rokita: PO nie poprze rządu Belki

IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.04, 17:46
Rokita, to ten seplemiący Jasiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakowianin Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:48
      NIE PRZENOŚCIE NAM ROKITY DO KRAKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Krakowianin Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:52
      Nie Jasiu,a Władziu! Tak go Mamuśkanazwali ze względu na podobieństwo do
      Gomułki!
    • Gość: Mundzio Re: A pan pseł do jakiej partii należy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 18:00
      Platforma nie zajęła jeszcze żadnego stanowiska, a pan poseł się wypowiada "nie
      poprzemy". Wiecie tow. Rokita, że nie macie racji wychylając się przed szereg.
    • Gość: elle hehe ,"seplemiący" to myślisz, że od plemić ? IP: 195.116.149.* 03.10.04, 18:08
      bo mówi się, purysto językowy, seplenić.Na WUMLU nie uczyli?
    • Gość: Tomasz Rokita największą nadzieją Unii Wolności! IP: *.ibch.poznan.pl 03.10.04, 18:18
      Odstrasza od PO umiarkowanych wyborców, a na takich liczy zarówno UW, jak i
      partia Borowskiego. Dalej tak Jasiu, dalej.
      • Gość: kosoń Re: Rokita największą nadzieją Unii Wolności! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:36
        Ma Pan rację. Jestem jednym z nich. Kiedy widzę tak wielką żądzę władzy, chce
        mi się robić "wbrew". Ale UW to jest jeszcze "goła woda". Tylko Platforma ma
        program i daje nadzieję (skromną, oj skromną), że nie będzie kradła, jak to
        pozostałe bydło. Co Pan sądzi o Wypowiedzi Kaczyńskiego, że jak dojdzie PiS do
        władzy to będzie prowadził "twardą politykę wobec Niemiec". To się
        nazywa "polityk całą gębą" ! Dlatego takich niedouków trzeba z życia
        politycznego eliminować.
      • Gość: UmiarkowanyWyborca zgadza się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:40
        jak ja mogę głosować na człowieka,który dla 0.5% w sondażach gotów jest
        wygadywać dowolne brednie : żądać reparacji od Niemiec,wyrzucać z Polski
        zagranicznych inwestorów etc.
        • Gość: kosoń Re: dla Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:48
          Tylko taki kabotyn Kaczyński ma nas obu....Pan wie gdzie. Jego program jak i
          programy pp. Borowskich, Giertychów i innej sfołoczy adresowany jest
          do "Prawdziwych Polaków", którzy nie mają PC, siedzą w kościele (a po sumie)
          chleją wódę i boją się, że wykupią ich Niemcy.
    • bartolomeo81 Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki 03.10.04, 18:58
      O ile jeszcze niedawno bylem goracym zwolennikiem Platformy, tak teraz po
      szopce ktora funduje nam Jan Maria, to juz nie wiem co sie dzieje :(
    • Gość: Marek Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: 217.197.67.* 03.10.04, 19:16
      W tej kwesti Rokita"pójdzie" z większością społeczeństwa ,a w innych kwestiach
      to "przypadkowe "społeczeństwo "OLEJE" -bo tak wygodniej?Panie Rokita ,gdzie
      KONSEKWENCJA słowa i czyny powinny isć w parze!!!!!!
    • zen16 Może by ktoś wreszcie coś dobrego napisał o Marysi 03.10.04, 19:24
      • Gość: Marysia Brzmienie jego głosu doprowadza mnie do orgazmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:40
      • Gość: Henryk Re: Może by ktoś wreszcie coś dobrego napisał o M IP: 82.160.16.* 03.10.04, 22:12
        Ależ proszę bardzo - Pan Poseł Jan Maria Władysław Rokita został A.D 2003 "Politykiem" - ? a może "Kabotynem" roku ? - cholera zresztą wie i tak na jedno wychodzi :)
        • Gość: Emeryt Re: Juz piszę!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 23:15
          Wspaniały minister w rządzie pani premier Suchockiej. Uratowal budżet obniżając
          bazę emerytom. Stąd stary portfel i dozgonna wdzięczność emerytów i rencistów.
          Cześć jego pamięci.
          • Gość: Henryk Re: Juz piszę!!! IP: 82.160.16.* 03.10.04, 23:35
            I ja przyłączam się do wyrazów "dozgonnej wdzięczności", niech MU Panu JMRW Rokicie ziemia kiedyś (gdy, jak na każdego, przyjdzie czas) lekką będzie :)
    • kindziorek Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki 03.10.04, 23:43
      to ten gosc raz Maria Raz janek Do wyboru do koloru
      • Gość: Emeryt Re:Z tego wynika, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 11:04
        że pan poseł jest partyjnym transwestytą.
        • Gość: aga Re:Z tego wynika, IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.10.04, 12:22
          Emerycie, ile Ty masz lat.Chyba oszukujesz, że jesteś emerytem.
          • Gość: janek to emeryt mundurowy,z wiadomych służb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:48
            • Gość: Emeryt Re: Pomyłka, kolego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 15:46
              Jestem aktywnym członkiem młodzieżówki Krajowej Partii Emerytów i Rencistów o
              czym już pisałem. Jakbym był ze służb kolego to nie użalałbym się na brak
              rewaloryzacji, w której wielopartyjny pan poseł odegrał rolę dominującą. No a
              teraz grzmi o para podatkach. Nie pozwolę naszemu ukochanemu ugrupowaniu
              odebrać głosów przez PO.
    • Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.telia.com 04.10.04, 13:39
      Uważam,że tutaj nie chodzi o profesora Belkę tylko o SLD.Pan Belka tego
      betonu nie jest w stanie ruszyć,a szkoda że wybrał sobie takich kompanów.
      Najwyższy czas żeby odeszli.Okres dwóch lat jest okresem straconym,a
      dokładając jeszcze od 1944 do 1990 i okres poprzedniej kadenci.Tyle straconych
      lat.Mam wielką nadzieję,że za PO inne partje postąpią nie inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka