Gość: hehe IP: *.szczecin.mm.pl 03.10.04, 17:46 Rokita, to ten seplemiący Jasiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakowianin Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:48 NIE PRZENOŚCIE NAM ROKITY DO KRAKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:52 Nie Jasiu,a Władziu! Tak go Mamuśkanazwali ze względu na podobieństwo do Gomułki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: A pan pseł do jakiej partii należy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 18:00 Platforma nie zajęła jeszcze żadnego stanowiska, a pan poseł się wypowiada "nie poprzemy". Wiecie tow. Rokita, że nie macie racji wychylając się przed szereg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle hehe ,"seplemiący" to myślisz, że od plemić ? IP: 195.116.149.* 03.10.04, 18:08 bo mówi się, purysto językowy, seplenić.Na WUMLU nie uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Rokita największą nadzieją Unii Wolności! IP: *.ibch.poznan.pl 03.10.04, 18:18 Odstrasza od PO umiarkowanych wyborców, a na takich liczy zarówno UW, jak i partia Borowskiego. Dalej tak Jasiu, dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: Rokita największą nadzieją Unii Wolności! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:36 Ma Pan rację. Jestem jednym z nich. Kiedy widzę tak wielką żądzę władzy, chce mi się robić "wbrew". Ale UW to jest jeszcze "goła woda". Tylko Platforma ma program i daje nadzieję (skromną, oj skromną), że nie będzie kradła, jak to pozostałe bydło. Co Pan sądzi o Wypowiedzi Kaczyńskiego, że jak dojdzie PiS do władzy to będzie prowadził "twardą politykę wobec Niemiec". To się nazywa "polityk całą gębą" ! Dlatego takich niedouków trzeba z życia politycznego eliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UmiarkowanyWyborca zgadza się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:40 jak ja mogę głosować na człowieka,który dla 0.5% w sondażach gotów jest wygadywać dowolne brednie : żądać reparacji od Niemiec,wyrzucać z Polski zagranicznych inwestorów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: dla Tomasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:48 Tylko taki kabotyn Kaczyński ma nas obu....Pan wie gdzie. Jego program jak i programy pp. Borowskich, Giertychów i innej sfołoczy adresowany jest do "Prawdziwych Polaków", którzy nie mają PC, siedzą w kościele (a po sumie) chleją wódę i boją się, że wykupią ich Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo81 Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki 03.10.04, 18:58 O ile jeszcze niedawno bylem goracym zwolennikiem Platformy, tak teraz po szopce ktora funduje nam Jan Maria, to juz nie wiem co sie dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: 217.197.67.* 03.10.04, 19:16 W tej kwesti Rokita"pójdzie" z większością społeczeństwa ,a w innych kwestiach to "przypadkowe "społeczeństwo "OLEJE" -bo tak wygodniej?Panie Rokita ,gdzie KONSEKWENCJA słowa i czyny powinny isć w parze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Brzmienie jego głosu doprowadza mnie do orgazmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Może by ktoś wreszcie coś dobrego napisał o M IP: 82.160.16.* 03.10.04, 22:12 Ależ proszę bardzo - Pan Poseł Jan Maria Władysław Rokita został A.D 2003 "Politykiem" - ? a może "Kabotynem" roku ? - cholera zresztą wie i tak na jedno wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Juz piszę!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 23:15 Wspaniały minister w rządzie pani premier Suchockiej. Uratowal budżet obniżając bazę emerytom. Stąd stary portfel i dozgonna wdzięczność emerytów i rencistów. Cześć jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Juz piszę!!! IP: 82.160.16.* 03.10.04, 23:35 I ja przyłączam się do wyrazów "dozgonnej wdzięczności", niech MU Panu JMRW Rokicie ziemia kiedyś (gdy, jak na każdego, przyjdzie czas) lekką będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kindziorek Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki 03.10.04, 23:43 to ten gosc raz Maria Raz janek Do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Z tego wynika, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 11:04 że pan poseł jest partyjnym transwestytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:Z tego wynika, IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.10.04, 12:22 Emerycie, ile Ty masz lat.Chyba oszukujesz, że jesteś emerytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek to emeryt mundurowy,z wiadomych służb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Pomyłka, kolego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 15:46 Jestem aktywnym członkiem młodzieżówki Krajowej Partii Emerytów i Rencistów o czym już pisałem. Jakbym był ze służb kolego to nie użalałbym się na brak rewaloryzacji, w której wielopartyjny pan poseł odegrał rolę dominującą. No a teraz grzmi o para podatkach. Nie pozwolę naszemu ukochanemu ugrupowaniu odebrać głosów przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Rokita: PO nie poprze rządu Belki IP: *.telia.com 04.10.04, 13:39 Uważam,że tutaj nie chodzi o profesora Belkę tylko o SLD.Pan Belka tego betonu nie jest w stanie ruszyć,a szkoda że wybrał sobie takich kompanów. Najwyższy czas żeby odeszli.Okres dwóch lat jest okresem straconym,a dokładając jeszcze od 1944 do 1990 i okres poprzedniej kadenci.Tyle straconych lat.Mam wielką nadzieję,że za PO inne partje postąpią nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś