Dodaj do ulubionych

"Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczytane

06.05.17, 16:28
na pasku PiSiej zakłamanej Gadzinówki zwanej TVP INFO.
Boże ty to widzisz i nic nie robisz, przecież taka chamska manipulacja powinna być karalna!
ps. Przecież nawet PiSia zakłamana Policja co co kwartał zmienia komendanta powiedziała, ze był 10 tys , a wiadomo, ze zawsze kilkakrotnie zaniża swoje dane!
Bo było co najmniej 50 tys i kolejni uczestnicy dołączali. Ratusz ocenia n 90 tys luda.
Obserwuj wątek
    • rccc Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 16:32
      www.newsweek.pl/polska/demonstracje-przeciw-pis,artykuly,376662,1.html
      Schetyna ocenia na milion :D
      • zoil44elwer Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:20
        rccc napisał:

> www.newsweek.pl/polska/demonstracje-przeciw-pis,artykuly,376662,1.html
        > Schetyna ocenia na milion :D
        A ksiegowy PO na 5 mln/.....PLN.
        • manhu Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 23:38
          To się da kreatywnie wytłumaczyć, że chodziło o sumę :) zaś esbeckie media już to podadzą jako prawdę.

A co do marszu to Gronkiewicz Waltz to Żydówka więc stąd 90 tys. smerfów. Np. w stodole w Jedwabnem zmieściło się 1600 Żydów do spalenia i te kłamstwa Grossa zostały uznane powszechnie za prawdę, mimo że proste dzielenie pokazuje, że to musiały być smerfy żydowskiego pochodzenia. Tu tak samo: policja i TVP liczą, że na marszu byli ludzie, a Waltz że smerfy.

PS. przypomnę, że "Smerfy są niebieskie, o budowie ciała podobnej do człowieka, „wzrostu trzech jabłek”" więc na marszu spokojnie zmieści się ich 7,5 raza więcej niż ludzi.
          • erka-4 no to jak to jest z tobą właściwie ? 07.05.17, 06:28
            manhu napisał:

> To się da kreatywnie wytłumaczyć, że chodziło o sumę :) zaś esbeckie media już
            > to podadzą jako prawdę.

- UBecko-eSBecko swołoczy nie cierpię,ale...

> A co do marszu to Gronkiewicz Waltz to Żydówka więc stąd 90 tys. smerfów. Np. w
            > stodole w Jedwabnem zmieściło się 1600 Żydów do spalenia i te kłamstwa Grossa
            > zostały uznane powszechnie za prawdę, mimo że proste dzielenie pokazuje, że to
            > musiały być smerfy żydowskiego pochodzenia. Tu tak samo: policja i TVP liczą, ż
            > e na marszu byli ludzie, a Waltz że smerfy.

...to coś antysemityzmem mi zajeżdża albo eSBecką prowokacją.
            • manhu Re: no to jak to jest z tobą właściwie ? 07.05.17, 12:48
              Raczej filosemityzmem :) Skoro *1600 osób mieści się w stodole to 90 tys. było na marszu.

*Ta prawda objawiona to nie tylko Gross czy Michnik, ale wszyscy rządzący Polską od 1989 roku więc z pewnością na marszu było 90 tys.

Ważniejsze jest KTO był, TVP fajnie ich przepytała o te zagrożenia wolności, kupa śmiechu, nie umieli żadnych podać :) Podczas gdy ja bym je wymienił bez problemu - z ich punktu widzenia ("Kali ukraść krowę dobrze, Kalemu ukraść krowę źle" więc Kalemu ukraść krowę to źle, przynajmniej tyle powinni umieć powiedzieć).
            • erte2 Re: no to jak to jest z tobą właściwie ? 08.05.17, 11:51
              erka-4 napisał:
              - UBecko-eSBecko swołoczy nie cierpię,ale...

...rodziny się nie wybiera, prawda? Ale nie martw się, podobne do twoich korzenie ma niejaki sławomir cenckiewicz, a zobacz jak awansuje.
              jarosław kaczyński swoim nie da umrzeć z głodu.
      • erka-4 mnożą się jak pantofelki 07.05.17, 06:22
        rccc napisał:

> Schetyna ocenia na milion :D
        • manhu Re: mnożą się jak pantofelki 07.05.17, 12:57
          Żarty żartami, ale gdzie zawiadomienie do PROKURATURY przez PO?

Zakładając, że na marszu było 90 tys ludzi to:
          -policja źle zabezpieczyła marsz mając policjantów na 12 tys.
          -policjant podający liczbę 12 tys bezczelnie kłamie więc powinien być wsadzony do aresztu (bo to drastyczne fałszowanie dowodów).

Skoro PO nie składa donosu to chyba nie wierzą w te 90 tys :)
          • zapijaczony_ryj Re: mnożą się jak pantofelki 07.05.17, 14:20
            A moze marszu w ogóle nie było?
            Bo Ci co mają tylko reżimowe gadzinówki mogli przeoczyć te ułamki sekund w jakich był pokazywany, a nie każdy ma normalne stacje informacyjne.
            • 141288bs Re: mnożą się jak pantofelki 07.05.17, 23:29
              Marsz byl,POtwierdzil to Kierwinski,ten komsomolski propagandzista nie widzial wszystkich uczestnikow,ale bez tych niewidocznych(tych z ub i sb)w/g jego wyliczenia tam gdzie stal,bylo 90 tys. - Zapewnil,ze sie nie pomylil z liczeniem.
            • erte2 Re: mnożą się jak pantofelki 08.05.17, 11:58
              zapijaczony_ryj napisał:
              A moze marszu w ogóle nie było? Bo Ci co mają tylko reżimowe gadzinówki mogli przeoczyć te ułamki sekund w jakich był pokazywany, a nie każdy ma normalne stacje informacyjne.

Mogło tak być. Bo przecież finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy wg kur.wskiej TVP również nie było; nie było jej do tego stopnia że nawet znaczki w klapach poznikały.
    • purchawkapuknieta Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 16:46
      Mam nadzieje, że Konsultantka Avonu rozliczy tych kłamców! (jak tylko dobierze sie do władzy)

www.instagram.com/p/BTv8YTuBcFl/
    • platfusy.wreszcie.ida.do.paki Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 16:50
      Jest bardzo słabiutko. Czy 9 czy 50 tys. to nie ma znaczenia. Miał być milion - tak zapowiadał rzezimieszek z Wrocławia Grzechu Schetyna.

Platformiani liderzy są uzurpatorami. Nie stoi za nimi żadne duże poparcie.
      • man_sapiens Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:12
        > Platformiani liderzy są uzurpatorami. Nie stoi za nimi żadne duże poparcie.

Pisiewicze mają bez wątpienia mniejsze poparcie niż PO, To jak ich nazwiesz? Może puczystami :D
        • platfusy.wreszcie.ida.do.paki Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:14
          Mają na pewno znacznie większe.
          Wilanów, Czerska, Wiertnicza to nie cała Polska jak ci się wydaje.
          Wy żyjecie już w baśniowym świecie :)
          • man_sapiens Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 20:55
            > Mają na pewno znacznie większe.

Jeżeli dla ciebie Rydzyk z Putinem to większość, to rozumiem.
        • 141288bs Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:36
          POwiadasz,ze maja bez watpienia mniejsze POparcie...dlatego rzadza - okazalo sie,ze POparcie platfusow niepotrzebne.
        • zapijaczony_ryj Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 08.05.17, 11:43
          Raczej Kaczystami bardziej pasuje
      • zapijaczony_ryj Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 18:06
        Skąd masz tą wiedzę?
    • matylda1001 Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 17:05
      Pierwszy raz nie mogłam być na marszu, szkoda, ale takich jak ja, którzy byli tam sercem i myślami, było przynajmniej kilkanaście milionów. Jednak te 90000 obecnych i tak zrobiło na pisiorach duże wrażenie :) Takie bzdury wygadują na TVPisInfo, że widać iż fajdają ze strachu. Tutejsze trolle też przecież nie ślepe, widzieli co się działo a co tu wygadują?
      • platfusy.wreszcie.ida.do.paki Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:07
        >> którzy byli tam sercem i myślami, było przynajmniej kilkanaście milionów ...

A co na ta twój lekarz?
        • matylda1001 Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:26
          Mój lekarz? ano był na marszu ciałem. To, co tu wypisujesz pisi trollu potwierdza to, o czym napisałam, ale żebyś nie wiem co zrobił to rzeczywistości nie zmienisz :)
          • platfusy.wreszcie.ida.do.paki Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:33
            Nic już nie zrobicie.
            Natomiast PiS musi zintensyfikować działania, żeby zacząć wreszcie wsadzać aferałów z KLD za przekręty, który się dopuścili.

No i oczywiście HGW na wał na nieruchomościach.
          • erka-4 matyldo,nie czaruj... 07.05.17, 06:35
            ...rzeczywistość jest taka jak jest,każdy ja widzi.
            Totalna klapa.
            Odgrzewane kluski,bicie piany i śpiewy,należało jeszcze POtańczyć,byłoby bardziej POważnie.
            I POpodskakiwać może udałoby się wam co niektórych wykiwać.
            • matylda1001 Re: Erka, nie udawaj :) 07.05.17, 11:15
              Gratuluję dobrego samopoczucia ale to, że "zauważyliście" tylko 1/10 manifestujących nie sprawi, że było ich mniej niż było:) Ja wiem, cały pislam stoi na kłamstwie ale jakieś resztki rozumu może macie?
              Przecież masz oczy więc uruchom wyobraźnię i zobaczysz nawet na zdjęciach i filmikach, że tych ludzi było dziesiątki tysięcy. Jak dla mnie to możesz nawet twierdzić, że marszu wcale nie było ale musisz wiedzieć, że to i tak rzeczywistości nie zmieni.
              • erka-4 ale o co ci chodzi,matyldo ? 07.05.17, 16:33
                ...nie ilość a jakość się liczy.
                A ja jakoś tam żadnej nowej jakości nie widziałem.

Kluski PO stokroć odgrzewane i bicie piany.
                Konstytucja jest łamana,a konkrety gdzie ?
                Wolność jest odbierana,no to konkretnie,kto w sobotę został wypałowany lub obsikany ?
                Demokracja liberalna jest odbierana,hmmm,a nie wystarczy demokracja ?
                I td. i tp. można mnożyć.

Mam oczy,zatem po co mam sobie cokolwiek wyobrażać,skoro widziałem wyraźnie te zapowiadane 500 tysięcy.
                • matylda1001 Re: ale o co ci chodzi,matyldo ? 08.05.17, 00:40
                  erka-4 napisał:

>ale o co ci chodzi,matyldo ?<

O fakt.
                  • erka-4 Re: ale o co ci chodzi,matyldo ? 08.05.17, 06:51
                    matylda1001 napisała:

O fakt.

-aaa,o fakty ?
                    No to takie są jakie każdy widział.
                    Totalne dno.

Na taki piknik każdy dooreń by się wybrał,jedynie zabrakło kiełbasek i piwka.
                    Co,zabrakło kasy ?
                    Raczej chyba nie,pan Soros groszem POsypie szmalcownikom.
                    Takie to są te fakty.

Wstydu nie mają szmalcownicy.
                    • matylda1001 Re: ale o co ci chodzi,matyldo ? 08.05.17, 17:21
                      Nawet natura się cieszyła i zorganizowała piękną pogodę, wyjątkowo :)

>No to takie są jakie każdy widział.<

No właśnie, każdy widział, pisiarze też widzieli a kłamią aż się kurzy :) Ale ludzie widzą, że pisi kłamią no i jak teraz te wasze plugawe gęby wyglądają?
        • zoil44elwer Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 17:34
          platfusy.wreszcie.ida.do.paki napisał(a):

> >> którzy byli tam sercem i myślami, było przynajmniej kilkanaście mili
          > onów ...
          >
          > A co na ta twój lekarz?
          NIE LECZY SIEM.
    • adalberto3 90 tys. luda broni matactw pani Hani ? 06.05.17, 17:22
      Tylko do 90 tys. potrafią liczyć w stołecznym ratuszu ? Nawet 9 kamienic przekazanych w ręce mafii, to 9 za dużo.
      • matylda1001 Re: 90 tys. luda broni matactw pani Hani ? 06.05.17, 17:32
        Potrafią liczyć i do 250000, rok temu tyle było i policzyli. I jak myślisz, czy ci, którzy byli rok temu a dziś nie, to nie mogli przyjść czy zmienili poglądy?
        • 141288bs Re: 90 tys. luda broni matactw pani Hani ? 06.05.17, 17:40
          Zdecydowali sie na wlasny poglad.
          • matylda1001 Re: 90 tys. luda broni matactw pani Hani ? 07.05.17, 11:58
            Znaczy się że własny pogląd im się zmienił?
        • zoil44elwer Re: 90 tys. luda broni matactw pani Hani ? 06.05.17, 17:41
          Bo Platfusy Mateusza Kijowskiego zabanowali.Tylko za kilka fakturek.
    • qqazz Wiarygodnośc ratusza... 06.05.17, 17:52
      Taz uni dalej sie upieraja że ichni sołtys nie ma nic wspólnego z afera reprywatyzacyjną.
      Tak więc z góry mozna załozyc ze jak cos ogłaszaja to nie ma to zbyt wiele wspólnego z prawdą.
      Niby jak to stwierdzili? Skad wiedzą ze uczestników marszu wolnosci dla złodziei, zdrajców i aferzystów było 90.000 a nie pół miliona? No tak na logikę, taz umoczonych, którzy rekami i nogami bedą się bronic przed prawem i sprawiedliwoscią jest z pewnoscią więcej niz 90.000.

pozdrawiam
    • dzi1a Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 18:05
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,21772776,marsz-wolnosci-na-ulicach-warszawy-opozycja-demonstrowala-m,,20.html--
      świeckaPolska.pl
    • jabbaryt Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 20:34
      w zeszłym roku było podobnie. Ratusz podał 240 tys a Policji wyszło 40 tys. No więc za przeliczanie głosów wziął się portal Gazeta.pl , którego o sympatie do PISu raczej nikt nie podejrzewa. Im wyszło 45 tys a wiec liczba zbliżona do danych policyjnych. To przekonuje mnie że Policja jednak potrafi liczyć.
      • m.c.hrabia Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 20:42
        jabbaryt napisał:

> No
        > więc za przeliczanie głosów wziął się portal Gazeta.pl , którego o sympatie do
        > PISu raczej nikt nie podejrzewa. Im wyszło 45 tys

oczywiste ,że nie trzeba cię prosić, byś podał namiary na te wyliczenia ,
        bo ja pamiętam że wyszło im 450 000
        • jabbaryt Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 20:56
          wiadomosci.wp.pl/dziennikarze-gazety-pl-policzyli-uczestnikow-marszu-kod-wyszlo-im-55-tys-a-nie-cwierc-miliona-jak-podawala-gw-6034823353545857a
          • m.c.hrabia Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 21:15
            cholera, nawet mając źródło pisior musi kłamać.
            • jabbaryt Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 07.05.17, 09:59
              z gupkami nie godom
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a - ja także pamiętam, że to było 450 tys. 06.05.17, 21:15
          m.c.hrabia napisał:
          oczywiste ,że nie trzeba cię prosić, byś podał namiary na te wyliczenia ,
          bo ja pamiętam że wyszło im 450 000

I ja też tak pamiętam, ale nie mam czasu teraz szukać linki.
          Więc może niech to zalinkuje autor kłamstewka.
    • ukos Wczoraj liczyli i tak wyszło n/t 06.05.17, 22:18

• yoma Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 06.05.17, 22:48
      Nie było widać demonstracji, bo ludzie zasłaniali :)
      • fredi07 Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 23:24
        Byłem i fakt , że marsz był mniejszy niż rok temu (250tys) W pułku 3 tys stawało na placu do Apelu. Z tego co widziałem to było ok 100 tys Na Placu Konstytucji kończyli przemawiać a z Bankowego jeszcze szli ludzie.
        Ludzie wychodzą by wygrać. 16-ty grudnia pod Sejmem, miesiączki kaczora, Wawel. Tam teraz pis gonimy. Uderzać by wygrać a nie tylko sobie przemaszerować
        • yoma Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 06.05.17, 23:52
          Zawsze przy takich okazjach przypomina mi się okładka z Angory: idzie wielki marsz, a na chodniku odwrócona tyłem ekipa TVP relacjonuje "Nie widzimy żadnego marszu..." :)
        • iza.bella.iza Było mniej niż rok temu, ale... 07.05.17, 00:01
          Primo - dziś był ostatni dzień Wielkiej Majówki!
          Secundo - dziś Marsz miał konkurencję w postaci corocznej Parady Schumana na Trakcie Królewskim, w której wzięło udział kilkanaście tysięcy ludzi, którzy w większości też nie popierają PiSdzielni:)
          Tertio - Marsz firmowała PO i to wielu osobom nie pasowało; rok temu odbywał się pod auspicjami KOD, który miałwyedy inne emploi niż obecnie:(

p.s. Na moje oko - było ok. 50 do 90 tyś. manifestantów.
          • yoma Re: Było mniej niż rok temu, ale... 07.05.17, 01:24
            Ad tertio: mnie nie pasowało. Ale wzięłam i poszłam :)
            • iza.bella.iza Re: Było mniej niż rok temu, ale... 07.05.17, 02:20
              Też poszłam mimo "niepasowania" :)

p.s. Schetyna w mediach jest nijaki-taki, ale mówcą wiecowym jest niezłym;)
              • yoma Re: Było mniej niż rok temu, ale... 07.05.17, 11:36
                Byłam w podcieniach przy tym duńskim sklepie* i do mnie nie docierało. Zresztą przyznam, że przemówienia staram się omijać :)

*zaraz pisi wrzasną: co za duński sklep w wolnej Polsce???
    • haen2010 Łżą jedni i drudzy 07.05.17, 05:57
      Byłem na tym wielkim marszu KOD. Tam setka była co najmniej i wiem jak to wygląda. Na tę sobotę wybraliśmy sobie Schumanna, bo platfusiarnia to PiS, tylko uperfumowany.

By TV oceniam ten marsz na trzecią, czwartą część tego co widziałem na KOD. Czyli max 40 tys i to dzięki ładnej pogodzie. Widziałem też, że na Pl. Konstytucji doszła może połowa.
      • 141288bs Re: Łżą jedni i drudzy 07.05.17, 08:30
        Widzialem tez,ze na PL.Konstytucji doszla moze polowa. - pisze haen 2010. - To cos jak na PRL-owskich pochodach.
        • haen2010 Kto był na Narodowym, ten wie... 07.05.17, 12:05
          Jak wygląda 50 tys w jednym miejscu. Warto sobie uświadomić, że stadion ma blisko kilometr po obwodzie trybun. Czyli wyprostować to idą bardzo ciasno, po dwujezdniowej ulicy. Marsze lubią rzadko i wolno, żeby efekt był większy. A skrót perspektywiczny tv fałszuje obraz okropnie.

Warto mieć realne wyobrażenie, niezbyt zgodne z idiotycznymi szacunkami na zamówienie.

• taniarada Gazeta Wyborcza doliczyła się 7,10 tyś 07.05.17, 10:38
      Kto temu przeczy to proszę się wynosić z tego forum.Kibice Legii zarzucili by ich czapkami. siema.
      • yoma Re: Gazeta Wyborcza doliczyła się 7,10 tyś 07.05.17, 11:34
        Na dwie godziny przed rozpoczęciem, tatiana.
    • adalberto3 Ważna jest radość w oczach uczestników. 07.05.17, 11:53
      www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/opinie/rado%C5%9B%C4%87-z-%C5%BCycia-w-pa%C5%84stwie-pis-paw%C5%82owicz-podsumowuje-marsz-po/ar-BBAOr6S?li=BBr5MK7
      "Jesteśmy dumni i szczęśliwi, że możemy być razem" powiedział Grześ. Nie jest tak źle z tą demokracją.
      • yoma Re: Ważna jest radość w oczach uczestników. 07.05.17, 12:02
        Radość z życia w państwie pis, ómarłam. To czemu p. Pawłowicz wiecznie skrzywiona, rozeźlona i z zaciśniętymi ustami, czemuż ach czemuż pan prezydent wiecznie krzyczy?
    • m.c.hrabia Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 07.05.17, 11:56
      Nie ważna frekwencja, ważne co powiedział o nim fuhrerek jeszcze zanim się odbył
      ma rację Paweł Kowal , kieszonkowy robił w galotki.
      • yoma Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności" 07.05.17, 11:59
        Właśnie miałam napisać: pisi przeżywają frekwencję jak żaba orgazm, jakby to ona była najważniejsza.
        • erka-4 to wy przeżywacie... 07.05.17, 16:38
          yoma napisała:

> Właśnie miałam napisać: pisi przeżywają frekwencję jak żaba orgazm, jakby to on
          > a była najważniejsza.
          >

...tą frekwencję,my mamy problem z tą wasza bylejakością.
          Trudno walczyć z kimś takim.
          Ulica i zagranica,a Kraj gdzie się POdział ?
          • yoma Re: to wy przeżywacie... 07.05.17, 23:24
            A co cię kraj obchodzi, imigrancie.
            • erka-4 Re: to wy przeżywacie... 08.05.17, 07:04
              yoma napisała:

> A co cię kraj obchodzi, imigrancie.
              >

- twoja odpowiedź potwierdza iż ja mówię prawdę.
              U was się liczy jedynie kasa.
              Kasa dla was.
              Kraj macie w doopie.

Zlikwidujemy CBA POwiedział pan Schetyna,niech złodzieje Kraj rozkradają nadal.
              Zlikwidujemy IPN bo Kraj bez swoich bohaterów goowno znaczy.

Jeszcze POwinien oświadczyć: ZLIKWIDUJEMY POLAKÓW i będziemy mieli kraj pełen szczęśliwości.
    • wkkr Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 08.05.17, 08:10
      Szedłem na czele marszu. Gdy wchodziliśmy na pl. Konstytucji ludzie jeszcze wychodzili z pl. Bankowego.
      Dlatego kłamstwa TVPiS nie da się obronić.
    • wkkr Re: "Niska frekwencja na Marszu Wolności"-przeczy 08.05.17, 08:14
      Jedna rzecz jest pewna. PiS doskonale wie ile było ludzi. Mają to zapisane w dokumentach... emailach itp.
      Być może w przyszłości te dokumenty zostaną ujawnione a wtedy jak się będziecie czuli drodzy propagandyści?
      Własna partia was w chooja robi.
    • prawdawaszaboli Marsz Ograniczonej Wolności 08.05.17, 08:52
      Działacze PO i KOD pogonili działaczy gejowskich z hasłem wolności dla związków partnerskich - nazywając ich prowokatorami... :)))

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21778021,z-teczowa-flaga-chcieli-przypomniec-po-o-zwiazkach-partnerskich.html#Czolka3Img

Zakłamana PO , zakłamany KOD...
    • prawdawaszaboli Marsz partyjny , nie obywatelski... 09.05.17, 08:45
      Marsz aktywu partyjnego. Szef PSL w chwili szczerości przyznał , że PSL zwiozło autokarami na Marsz 10 tysięcy działaczy z rodzinami ... To samo zrobiła PO. Coś dorzuciła .N i Funkcjonariusze PRL - i mamy ok. 30 tys. ... :)

--
      wiadomosci.wp.pl/dziennikarze-gazety-pl-policzyli-uczestnikow-marszu-kod-wyszlo-im-55-tys-a-nie-cwierc-miliona-jak-podawala-gw-6034823353545857a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka