pies_na_czarnych 09.05.17, 21:17 Mam pytanko :p bi.gazeta.pl/im/32/c6/14/z21785650Q,--Narod-nie-ma-zadnego-wplywu-na-wladze-sadownicza.jpg Czesto widze polskich politykow w takiej pozie. Czy im wszystkim z pyska jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnnyydammm Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:24 Od głodu wojny i powrotu rządów Platformy " Obywatelskiej"zachowaj nas Panie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:29 Panie odpowiedz pan na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:31 fajnnyydammm napisał(a): > Od głodu wojny i powrotu rządów Platformy " Obywatelskiej"zachowaj nas Panie !! > !!!!! Czy myślisz, że cholerę da się wyleczyć dżumą? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnnyydammm Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:35 wiara czyni cuda a czasem się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnnyydammm Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:38 ad vocem: to nie naród wybiera sędziów krs tylko bedzie pilnować by wyroki nie były rażąco wysokie i rażące niskie i bedzie klavo jak cholera bo sędzie sie nie narobią kase dostaną a większość odpowiedzialnośći za sądy weżmie lud Odpowiedz Link Zgłoś
fajnnyydammm Re: Mam pytanko 09.05.17, 21:40 ad vocem: to niech naród wybiera sędziów a krs tylko bedzie pilnować by wyroki nie były rażąco wysokie i rażące niskie i bedzie klavo jak cholera bo sędzie sie nie narobią kase dostaną a większość odpowiedzialnośći za sądy weżmie lud Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Mam pytanko 09.05.17, 22:35 Sądy ludowe? To stary pomysł. Jak zwykle u pis rodem z III Rzeszy: www.stefanopasini.it/images/Volksgerichthof.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Mam pytanko 09.05.17, 22:53 Nie. Chyba chodzi o to, że to są wskazówki i raport. No! Wiesz od kogo i dla kogo ;) ta dłoń stwarza pozory intymności i dyskrecji Odpowiedz Link Zgłoś