11.07.17, 11:54
Dziękuję, że wprawiliście wczoraj Jarosława Kaczyńskiego w dobry humor. Takiej frekwencji na miesięcznicy nie było od dawna i to w dużej mierze Wasza zasługa.

Być może przyczyniliście się też do poprawy prawa - podobno zapowiadający blokowanie demonstracji lub nawołujący do zamieszek będą zobowiązani do finansowania zwiększonej ochrony policyjnej manifestacji. To chyba sprawiedliwe? Ma to być wpisane do prawa o zgromadzeniach.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Dzięki 11.07.17, 12:09
      Loda mu zrobiles?
      • taniarada Re: Dzięki 11.07.17, 14:11
        szwampuch58 napisał:

> Loda mu zrobiles?
        > Nie każdy to tak lubi jak ty.
    • man_sapiens Re: Dzięki 11.07.17, 12:12
      > Być może przyczyniliście się też do poprawy prawa - podobno zapowiadający bloko
      > wanie demonstracji lub nawołujący do zamieszek będą zobowiązani do finansowania
      > zwiększonej ochrony policyjnej manifestacji. To chyba sprawiedliwe? Ma to być
      > wpisane do prawa o zgromadzeniach.

Będzie także karana uprawa białych róż - kara ma wynosić od 3 do 15 lat więzienia.
      oko.press/boja-sie-bialej-rozy-dziennikarka-oko-press-wmieszana-tlum-smolenski-widziala-policja-wynosi-dziewczyne-miala-reku-kwiat/
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 12:14
      No to ONR dostanie po kieszeni.
      • qui-nn Re: Dzięki 11.07.17, 12:29
        W Polsce nie ma przyzwolenia na burdy organizowane przez kogokolwiek. Tu jest Polska - Zachód, a nie Hamburg - opanowany przez barbarię.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 12:33
          Jak nie ma, skoro PiS pochwala kibolskie burdy?
    • pies_na_czarnych Re: Dzięki 11.07.17, 12:21
      Szprycują go jak Breżniewa stad ten chwilowy dobry humor.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego 11.07.17, 12:26
        Ależ on pierdzieli bzdety.
        • pies_na_czarnych Re: Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego 11.07.17, 12:33
          Zaskoczony nieobecnoscia kontrmanifestantow zgłupiał i nie wiedział co ma mówić.
    • buldog2 Re: Dzięki 11.07.17, 12:24
      Frekwencja... To aż tyle było ZOMO?
    • pies.na.czarnych Kazdy by sie usmial 11.07.17, 12:45
      www.facebook.com/monika.twarogal?hc_ref=NEWSFEED
    • buldog2 Re: Dzięki 11.07.17, 12:48
      Tak, frekwencja Policji była ogromna.
      Specjalne Podziękowania Pana Prezesa wydrukowane zostaną w "W służbie Narodu Prawdziwych Polaków". Wymienione przedmiotowe Pismo zostanie reaktywowane.
      • qui-nn Re: Dzięki 11.07.17, 13:31
        Proszę, frekwencja: www.youtube.com/watch?list=UUg5TX3-fYYQbieYH4NJYJUQ&v=4CuxQ8qYID0
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 13:36
          Pełno pałkarzy w zielonych kaftanach bezpieczeństwa.
        • pies_na_czarnych Re: Dzięki 11.07.17, 13:52
          qui-nn napisał(a):

> Proszę, frekwencja:

:)
          memnews.pl/img/30633/mursmolenski-patrzcie-ludziska-to-miod-na-moje-sercekontrmanifestacja-brawoooo/
          • qui-nn Re: Dzięki 11.07.17, 14:00
            Taka mobilizacja na cały kraj i tylko 2,5 tys. A wśród zmobilizowanych i dziennikarze "GW", i prof. Rzepliński, i politycy PO, i politycy Nowoczesnej, i KOD.

Może byłby pewien problem, gdyby wszystkich trzeba było wynosić, ale policjanci zorganizowali to inteligentnie.
      • taniarada Re: Dzięki 11.07.17, 14:17
        buldog2 napisał:

> Tak, frekwencja Policji była ogromna.
        > Specjalne Podziękowania Pana Prezesa wydrukowane zostaną w "W służbie Narodu Pr
        > awdziwych Polaków". Wymienione przedmiotowe Pismo zostanie reaktywowane.
        > Ślinkak co ty tak tego religijnego obrazę uczuć cytujesz ciągle?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 14:26
          Mądrego człowieka warto cytować.
        • buldog2 Re: Dzięki 11.07.17, 18:16
          Jak tylko wyłapiemy i pozamykamy wszystkich PISowskich szpiegów, agentów wpływu, aferzystów i malwersantów, sprawa wreszcie przestanie być paląca. Ale jak Ty sobie wtedy poradzisz - co dzień na Belwederską po paczki i na Białołękę. Po 25 latach niektórzy będą mogli wyjść na warunkowe, ale to sporo czasu...

--
          PiS nie robi, tylko mówi, a jak robi, to odwrotnie, niż mówi - Piq
        • buldog2 Re: Dzięki 11.07.17, 18:16
          Jak tylko wyłapiemy i pozamykamy wszystkich PISowskich szpiegów, agentów wpływu, aferzystów i malwersantów, sprawa wreszcie przestanie być paląca. Ale jak Ty sobie wtedy poradzisz - co dzień na Belwederską po paczki i na Białołękę. Po 25 latach niektórzy będą mogli wyjść na warunkowe, ale to sporo czasu...

--
    • qui-nn Re: Dzięki 11.07.17, 13:49
      Podziękowania także dla policji za dobrą strategię prewencyjną wobec amatorów zadym.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 13:55
        Tak, te barierki dla członków sekty smoleńskiej to był dobry pomysł. Ci ludzie nadają się do odgrodzenia.
        • pies_na_czarnych Re: Dzięki 11.07.17, 14:00
          Rezerwat.
    • wagonetka ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 13:59
      uważam tak: niech pisiaki spotykają się co miesiąc sami z sobą - nie przeszkadzać, nie zauważać, nie komentować, nie transmitować

olać

• qui-nn Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:01
        Zgadzam się. Powinno być tak, jak było jeszcze przed trzema miesiącami. Spokojnie i godnie. Bez udziału awanturników.
        • wagonetka Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:04
          qui-nn napisał(a):

> Zgadzam się.

cieszę się, że zgadzasz się z tym, że trzeba was olewać

• qui-nn Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:32
            Cieszę się, ze zgadzasz się, że powinniśmy się unikać. Dla mnie spotkania z barbarią, ludźmi niecywilizowanymi, są nieprzyjemne.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:41
              To po co chodzisz na te miesięcznice?
              • wagonetka Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:48
                religijnych.uczuc.obraza napisał:

> To po co chodzisz na te miesięcznice?
                >

żeby spotkać sie z podobnymi sobie?
                www.youtube.com/watch?v=WCkRknf3KZs
                • qui-nn Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 16:37
                  Tak, spotykam się z ludźmi, których szanuję. Te miesięcznice są dla mnie cenne także z tego względu, że tak wielu takich ludzi w jednym miejscu.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 17:20
                    Szanujesz tę barbarię pajacującą co miesiąc w archikatedrze i potem na trakcie królewskim?
                  • buldog2 Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 19:57
                    Anwad PISała też, że ilekroć widzi Antoniego w towarzystwie Mr. D'Amato i Gospodina Kislina, za każdym razem klaszcze.

--
                    Partia Interesów Sowieckich - Obraza
                  • buldog2 Re: ja się z anwadzią zgadzam 16.07.17, 16:54

Lemingi zaplute karły reakcji
              • buldog2 Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 18:19
                Co za pytanie, chodzi, bo musi. Putin każe.

--
            • snajper55 Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:56
              qui-nn napisał(a):

> Cieszę się, ze zgadzasz się, że powinniśmy się unikać. Dla mnie spotkania z bar
              > barią, ludźmi niecywilizowanymi, są nieprzyjemne.

Dlatego tym razem zrobiono wybieg dla barbarii (jak w ZOO) i zadbano, aby ludzie się z nią nie mieszali. A dzicz szlła tym wybiegiem porykując sobie radośnie. Mnie to przypominało bieg byków w Pampelunie.

s.redefine.pl/dcs/o2/redefine/cp/4f/4fjdkgo5k2som5cbsv3kx1apsjnhuue7.jpg
              S.
              • pies_na_czarnych Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 15:47
                encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTS_eMN4mOaQgg5DvWtOtXHYCHCM-xNE-G2PlCkeg9TnrpWDaf2
      • pies_na_czarnych Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:02
        ignorowac gamoni
        • wagonetka Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:05
          pies_na_czarnych napisała:

> ignorowac gamoni
          >

ignorować: nie chodzić na ichnie imprezy, nie podawać ręki, nie zadawać się itp

robić swoje ale bez nich

• taniarada Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:15
            wagonetka napisał(a):

> pies_na_czarnych napisała:
            >
            > > ignorowac gamoni
            > >
            >
            > ignorować: nie chodzić na ichnie imprezy, nie podawać ręki, nie zadawać się itp
            >
            > robić swoje ale bez nich
            > I co ty biedna sama poczniesz ?Bez kucania też się nie odlejesz. Majtki musisz ciągle zmieniać .Przechlapane.Lol.
            >
            • religijnych.uczuc.obraza Re: ja się z anwadzią zgadzam 11.07.17, 14:17
              Takie tirówki jak ty to raczej nie noszą majtek. Ruski żołdak musi działać szybko, zwłaszcza w nieznanym terenie.
    • taniarada Nie za bardzo dzięki 11.07.17, 14:10
      Bo z Michałem Rachoniem dziennikarzem TYP nie było tak hallo .Na jednej z fotografii widać, że agresor był ubrany w koszulkę 22. Przystanku Woodstock (czyli odbywającego się w 2016 r.). Miał też znaczek KOD.
      niezalezna.pl/102047-michal-rachon-atakowany-na-miesiecznicy-zachowal-spokoj-zobacz-nagranie
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie za bardzo dzięki 11.07.17, 14:13
        Ta tłusta plama to penis Rachoń?
      • qui-nn Re: Nie za bardzo dzięki 11.07.17, 14:34
        Ale każdą taką akcją jeszcze bardziej osłabiają i tak słabą totalitarną opozycję. Należy to zapisać na poczet ich zasług.

A Michał dał radę - zachował stoicki spokój:)
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Dzięki 11.07.17, 14:55
      Anwad, ile dostałaś kasy od wsioków za reklamowanie na forum SKOKu Wołomin?
    • m.c.hrabia Re: Dzięki 11.07.17, 15:29
      Wg danych policji, zwolenników Pis było ok. 2 tys.,

w tym 1720 policjantów.
      • x2468 Re: Dzięki 11.07.17, 23:16
        Z tych 2000 członków najmniej 1000 to tajniacy, do tego aktyw robotniczy + kibole czyli oddziały szturmowe pis.
        Krzywousty tym razem nie wciągną na łebek gumowego ochraniacza?
    • ave.duce Re: Dzięki 11.07.17, 21:59
      To z tego dobrego humoru znowu plótł trzy po trzy. Erudyta od siedmiu boleści.
      • pies_na_czarnych Re: Dzięki 11.07.17, 22:14
        ave.duce napisała:

> To z tego dobrego humoru znowu plótł trzy po trzy. Erudyta od siedmiu boleści.
        >

Prezes został niczym zdezorientowany toreador bez byka... :)
        wyborcza.pl/7,75968,22082441,10-lipca-2017-r-na-krakowskim-przedmiesciu-zobaczylem-nicosc.html#BoxGWImg
        W chwili kiedy Obywatele RP odeszli z miejsca protestu, widziałem zmęczonego, otoczonego tysiącami policjantów, borowców i związkowymi bojówkami prezesa PiS, który podczas już 87. miesięcznicy nie ma kompletnie nic do powiedzenia.
    • ferdynand_007 Re: Dzięki 11.07.17, 22:09
      "Być może przyczyniliście się też do poprawy prawa - podobno zapowiadający blokowanie demonstracji lub nawołujący do zamieszek będą zobowiązani do finansowania zwiększonej ochrony policyjnej manifestacji".
      Jest to trzeba przyznać dobry pomysł. Wreszcie można by ukrócić narodowców zakłócających przebieg parady równości. Nikt sobie nie radzi z tymi oszołomami z ONR, a tu, proszę bardzo, pomysł bardzo prosty. Jeszcze raz powtarzam, pomysł w dechę.
    • buldog2 PULL UP! 11.07.17, 22:53
      Zdrada o świcie...
      PULL UP!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka