Dodaj do ulubionych

PiSdacka hekatomba aptek

07.08.17, 17:20
Przeszedłem się dzisiaj szlakiem kilku aptek w poszukiwaniu prostego leku, z nabyciem którego nigdy nie było żadnego problemu. Na cztery apteki dotychczas w moim bliskim zasięgu trzy zlikwidowane! W ocalałej i w dalej położonych (też przetrzebionych) aptekach prostego leku ani śladu, nie mają go też hurtownie, w niektórych są tylko jakieś podejrzane zamienniki. Ci, co mieli ocaleć, ocaleli i już nie muszą się starać, ponieważ jakieś byznesmęty, jakieś PiSdackie qrvy postanowiły suuusznie, patrocycnie (a jakże!) wesprzeć swoje szemrane rodzinne interesy eliminując ich konkurencję metodami administracyjnymi (złodziejską ustawą o aptekach) i skutecznie wsparły.
PiSdackie bydło niszczy Polskę na każdym kroku, ale ze wszystkich dobrych zmian ta jest chyba najlepsza. Najlepsza dla PiSdackich mend, qrev i złodziei.
Obserwuj wątek
    • inocom Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś :) 07.08.17, 17:35
      ukos napisał:

> Przeszedłem się dzisiaj szlakiem kilku aptek w poszukiwaniu prostego leku
      • ukos Re: Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś 07.08.17, 17:38
        inocom napisał:

> ukos napisał:
        >
        > > Przeszedłem się dzisiaj szlakiem kilku aptek w poszukiwaniu prostego leku
        >
        Tajemnica. To nie dla mnie, więc musi wystarczyć informacja, że to nic wyszukanego.
        • inocom Re: Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś 07.08.17, 17:44
          ukos napisał:

> inocom napisał:
          >
          > > ukos napisał:
          > >
          > > > Przeszedłem się dzisiaj szlakiem kilku aptek w poszukiwaniu prosteg
          > o leku
          > >
          > Tajemnica. To nie dla mnie, więc musi wystarczyć informacja, że to nic wyszukan
          > ego.

Carbo Medicinalis wycofali? :)
          A nie przyszło Ci do głowy, że jeśli nie ma w hurtowniach (nieopanowanych przez PiS), to w aptekach też nie będzie?

> W ocalałej i w dalej położonych (też przetrzebionych) aptekach prostego leku ani śladu, nie mają go też hurtownie,
          • xyz_xyz1 Re: Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś 13.07.19, 11:56
            Jeżeli kwestie zaopatrzenia farmaceutycznego puszcza się na żywioł czyli prywatyzuje się to mamy potem efekty. Czegoś nie am bo się nie opłaca bo na czymś innym większy zysk.
            • x2468 Re: Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś 13.07.19, 13:53
              W PRL pacanie kiedy chandel lekami byl w reku panstwa.w Polskim Radio codziennie oglaszano "dla ciezko chorego dziecka poszukuje sie leku..." i tu nastepowala nazwa. Takie zebracze komunikaty w I programie PR ukazywaly sie codziennie z nadzieja ze ktos z zagranicy dosle poszukiwany lek.
          • man_sapiens Re: Jeśli to nie tajemnica zdradź czego szukałeś 13.07.19, 12:01
            Wątek jest przede wszystkim o zamykaniu aptek a pisiewicz pisze o braku leków. Na złodzieju czapka gore?
    • pijatyka Stały... 12.07.19, 23:52

...postęp.

• wsk175 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 00:15
      ''PiSdackie bydło niszczy Polskę na każdym kroku, ale ze wszystkich dobrych zmian ta jest chyba najlepsza. Najlepsza dla PiSdackich mend, qrev i złodziei."
      A wydymani pisi wyborcy nadal nic nie kumają.
      --
      • taniarada Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 05:54
        wsk175 napisał:

> ''PiSdackie bydło niszczy Polskę na każdym kroku, ale ze wszystkich dobrych zmi
        > an ta jest chyba najlepsza. Najlepsza dla PiSdackich mend, qrev i złodziei."
        > A wydymani pisi wyborcy nadal nic nie kumają.
        Na tym forum to jesteś czolowym idiotą.Bo co ma wspólnego PIS do koncernów lekowych w Chinach.Głupszego już tu od ciebie nie ma.Ino ciągły bełkot.
        • wsk175 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 11:49
          To oficjalna ocena całego zespołu pisiej płatnej trzody forumowej, czy tylko taniej kiełbasy?
        • x2468 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 13:58
          Ma idioto, bo o tym ze koncerny z chin ograniczaja ekspotr niektorych komponentow wiadomo bylo od wielu miesiecy i rezym pis udawal ze to nie dotyczy Polski i nie zrobil niczego aby zminimalizowac skutki tego chinskiego posuniecia.
    • xyz_xyz1 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 11:54
      Prywatyzacja aptek i puszczenie tego na żywioł czyli Wolny Rynek przez PO i spółkę jak widać przynosi efekty. Dawniej była jedna apteka na osiedlu zarządzana centralne przez CEFRAM i było ok. Ale ta Apteka była APTEKĘ czy miejscem sprzedaży LEKÓW a nie drogerią sklepem zielarskim czy też sklepem z wszelakim odżywkami tzw. suplementami diety czyli czymś co nie jest lekiem. Czas powrócić do normalności.
      • marbor1 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 12:12
        Odpowiedz iksowaty, czy hurtownie leków też sprywatyzowano? Bo jeśli nie ma w hurtowniach, leków to skąd apteka będzie miała?
        • xyz_xyz1 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 12:27
          A jaka jest ta hurtownia? Niby państwowa? Wszytko teraz na nasze nieszczęście PO sprywatyzowało a PiS miał za mało czasu aby to naprawić. Może da rade w 2 lub w 3 kadencji swoich rządów. A tu jeszcze Eurosojuz rzuca kłody pod nogi.
    • j-k Nie PiSdacka - tylko europejska 13.07.19, 12:03
      bo to u mnie tez to jest w zwiazku z brakami towaru z Chin - wiec nie fantazjuj durnie.
      • m.c.hrabia Re: Nie PiSdacka - tylko europejska 13.07.19, 12:08
        a kogo obchodzi co jest u ciebie,
        • j-k Re: Nie PiSdacka - tylko europejska 13.07.19, 13:22
          tego obchodzi, ze obwinianie PiSu za brak lekow jest durne i mija sie z prawda.
          - bo przyczyny tego leza poza Polska i poza Europa.
          • buldog2 Re: Nie PiSdacka - tylko europejska 13.07.19, 15:06
            Tak może PISać wyłącznie miłośnik Borygo, o którego gust PIS dba i zapewnia potrzeby w 10.000%. Na tym polega wrażliwość społeczna PISu.
            Ale w przypadku lekarstw innych niż Bojarysznik i Borygo PIS nie wykazał się równą przezornością. Nawiasem mówiąc, Końcówka Alfabetu dałaby bardziej finezyjną wykładnię działań oraz braku działań PIS.
            • j-k ale powiedz, hloopcze, co mam tu zrobic... 13.07.19, 15:14
              bo mieszkam daleko od granicy PL i tu k... nie ma w sklepach Borygo.

masz jakies "zajawki" ?
    • praktykujacyateista Bingo! 13.07.19, 12:23
      ukos napisał:
      > PiSdackie bydło niszczy Polskę na każdym kroku, ale ze wszystkich dobrych zmian
      > ta jest chyba najlepsza. Najlepsza dla PiSdackich mend, qrev i złodziei.

To prawda, a za wszystko odpowiada jeden stetryczały nienawistnik, któremu na przyszłości tego kraju nie zależy, bo nie ma potomstwa.
      • x2468 Re: Bingo! 13.07.19, 14:04
        Kiedys ten tetryk wrzeszczal z trybuny sejmowej ze rzad odpowiada za wszystko, z zla pogoda wlacznie.
    • smith005 Re: PiSdacka hekatomba aptek 13.07.19, 15:19

cześć
      Moja Droga Alicja, i zainteresowałam się tobą, chciałbym też Cię poznać bardziej i chcę, abyś wysłał e-mail na mój adres e-mail, dzięki czemu dam ci moje zdjęcie, abyś wiedział, kim jestem to mój adres e-mail (smithalicia46@hotmail.com)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka