Dodaj do ulubionych

Poseł Budka przebił dno

17.08.17, 09:58
Rozpowszechniania kłamstw.Wiadomości” TVP podały, że Stanisław Biernat – sędzia Trybunału Konstytucyjnego w stanie spoczynku nie złożył wymaganego oświadczenia majątkowego. Momentalnie zareagował sam Biernat, zarzucając redakcji kłamstwo. Tę samą strategię przyjął poseł Borys Budka z PO. Okazało się, że obaj ww. panowie byli w błędzie. Biernat wydał sprostowanie do swojego pierwszego oświadczenia, a poseł Borys Budka… skasował swojego Tweeta.Krytyki nie szczędził nawet polityk Platformy Obywatelskiej. Według senatora PO Filipa Libickiego Budka powinien przeprosić za to, że zarzucił „Wiadomościom” TVP kłamstwo.Borysław miał się lansować na Lidera Totalnej, w duecie z panią Pichowicz-Gasiuk.Dobry Boże ty nie grzmisz?
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:03
      Zamów msze u Rydzyka.
    • x2468 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:16
      Co to jest przy zarzutach kelnera od Ziobry Mularczyka wobec profesora Stępnia?
    • qwardian Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:17
      Budka skoczy Grzesiowi Schetynie do gardła przy pierwszej nadarzającej okazji. Libicki to padaczka, ale ładnie się tym razem zachował...
    • 99venus Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:19
      Nie da się przebić dna TVPiS.To jest fizycznie niemożliwe.
      Już wczoraj wyjasniono całe nieporozumienie i Borys Budka przeprosił.Ale opóźnieni w rozwoju mają problemy z nadążaniem.
      • basika001 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:23
        99venus napisał:

> Nie da się przebić dna TVPiS.To jest fizycznie niemożliwe.
        > Już wczoraj wyjasniono całe nieporozumienie i Borys Budka przeprosił.Ale opóźni
        > eni w rozwoju mają problemy z nadążaniem.
        >
        To takie ludzkie .Najpierw opluć ,a później przeprosić . Ale odrobina plwocin zostaje nieprawdaż ?
        • 99venus Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:30
          Nie,nie odrobina-PiS tonie w szambie i plwocinach.
      • szwampuch58 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:30
        Kur....wizja pisowska nie zna pojecia dno
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22240647,niemcy-chca-zburzyc-polski-kosciol-czy-na-pewno-glos-zabral.html#BoxNewsLink&a=66&c=96
    • basika001 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:19
      Dlaczego nie dostał że 100 pozwów od dziennikarzy z TVP za szkalowanie? I tu jest pytanie?
    • polski_demokrata Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:26
      Fizjonomię oraz intelekt PRLowskiego przywódcy już ma. Jeszcze tylko okulary powinien nabyć.
      • 99venus Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:31
        Uważasz,że przypomina Jurgiela?
        • f.a.q Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:36
          O tak bardzo a nawet bardziej niż Jurgiel. Rzekłbym kłamie prawie jak Tusk.
          • basika001 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:51
            f.a.q napisał:

> O tak bardzo a nawet bardziej niż Jurgiel. Rzekłbym kłamie prawie jak Tusk.
            >
            Nie żartuj mój drogi Tuska i jego syna nikt nie przebije . Sporo tam jest Nitrasów ,Szczerbów ,Pomasków ,Rabeji .Ale Tuska nie.
            • f.a.q Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 11:33
              No tak... popłynąłem....
    • f.a.q Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 10:33
      Zachował siętak jak przystało na obrońcę UBEKów. Czyli w normie...
    • sverir Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 12:50
      Tak, przeprosić powinien, ale - za przeproszeniem - szanujmy się, drogie bolszewickie pelikany. TVP grzmią na lewo i prawo o różnych bzdetach, a nigdy jakoś nie oczekujecie od nich przeprosin za kłamstwa. Od kiedy staliście się tacy - ekhm - wrazliwi na kłamstwa?
      • erka-4 Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 13:30
        Nie grzmią tylko mówią o POkomunistycznym złodziejstwie i wiem,że mówią najprawdziwszą prawdę.
        Miałem "przyjemność" pracować w dwóch takich zakładach,które strategiczni złodzieje rozkradli a zakłady upadły.
        • sverir Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 17:46
          " Nie grzmią tylko mówią o POkomunistycznym złodziejstwie i wiem,że mówią najprawdziwszą prawdę"

Mistrale za dolara.
        • x2468 Re: Poseł Budka przebił dno 19.08.17, 21:59
          Rozkradali czy uwłaszczyli siem niczym Kaczyńscy na Srebrnej?
      • f.a.q Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 13:32
        Ale zarzut kłamstwa w stosunku do TVP nie schodzi ze zdradzieckich mord członków ugrupowania zarządzanego z Berlina. Żeby to był pojedynczy wyskok, ale nie, ta polszewicka banda ze wszech miar stara się zdyskredytować informacje podawane przez publiczne media. To samo zresztą czynią media zarządzane przez żydowskie konsorcjum propagandowe - Agora, oraz Thomas Fuchs zarządzający tygodnikiem FoxWeek.
        Doszło do tego że żeby się czegoś dowiedzieć trzeba przejrzeć jak ten sam materiał wyjściowy został przerobiony przez żydowską maszynkę propagandową i niemieckie (polskojęzyczne) media których poziom jakoś specjalnie nie odbiega od tego jaki prezentuje "Sputnik.ru"
        • sverir Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 17:45
          Kłamstwa powtarza obóz rzadzący, za nim powtarza TVP (mistrale za dolara, hehe). Skoro nie oczekujesz od rządu i od TVP, że będzie przepraszać za kłamstwa, to dlaczego rażą Ciebie kłamstwa jakiegoś opozycjonisty?
          • matigrypl Re: Poseł Budka przebił dno 17.08.17, 18:54
            Budka to super gość i ja będę na niego głosował! Ma wygląd; tego szpiona z krainy deszczowców. zawsze mówi świętą prawdę a jak potrafi pokazać jak kocha trybunał, szwabów i unię to aż się łezka w oku kręci. Jest bezkompromisowy do tego stopnia że niektórzy już go widzą w domu bez klamek. Myślę że leciutko przesadzają? Najważniejszą z jego zalet jest umiłowanie do życia na kolanach wobec szwaba. Myślę o tym że nie jestem osamotniony bo w rankingach ma pierwsze miejsce na szefa peło. Te kilka milionów zwolenników to nie byle co!
            • sverir Re: Poseł Budka przebił dno 18.08.17, 06:42
              A co mnie obchodzi, na kogo będzie głosował bolszewik?
              • cossa.nostra Budka z wodogłowiem 18.08.17, 21:12

To ten z PO?
            • x2468 Re: Poseł Budka przebił dno 19.08.17, 22:05
              Ty myślisz Nie żartuj, przecież to niemożliwe, sam w to wątpisz.
      • camille_pissarro Re: Poseł Budka przebił dno 19.08.17, 13:23
        Borys Budka z fizjonomii przypominający jako żywo Władimira Iljicza Uljanowa do używania kłamstwa w walce politycznej przysposobiony został przez guru polskich neoliberałów Donalda Tuska, mistrza w fechtowaniu kłamstwami - vide jedno z naczelnych kłamstw tej kreatury : "po dojściu do władzy nie będziemy podnosić żadnych podatków" :-)
        • sverir Re: Poseł Budka przebił dno 19.08.17, 20:54
          Skoro tak wam Budka Lenina przypomina, to powinniście być zadowoleni. Lenin też bolszewik:))
    • x2468 Re: Poseł Budka przebił dno 19.08.17, 22:32
      Przebił dno, patrzy.. a tam narada pis, wuc na drabince, Jojo liczy adidasy, Kamiński jaja, Szydło smaruje chleb pasztetową a Blaszak wachluje kota. Tylko Zera nie widać, aaa siedzi za szafą i bawi si e gwoździem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka