Gość: Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:57 Juz pedze do mojej komorki. Po wegiel, bo jakos zimno sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bangi Re: SMS dla Papieża...... IP: 129.81.192.* 06.10.04, 20:23 A czy sam Papiez wie cokolwiek o tych "SMS-ach"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist Re: SMS dla Papieża...... IP: *.crowley.pl 06.10.04, 21:39 Raczej nie, bo on juz nie kontaktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Jak "SMS z życzeniami", skoro... 06.10.04, 20:25 ... treść jest z góry ustalona ("pokój")!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola ja tez! Zadzieram kiece i lece do komorki (mojej) IP: 5.2.1D* / 203.116.61.* 06.10.04, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adlapapytrumna a ja życzę panu papieżowi...... IP: *.net.autocom.pl 06.10.04, 20:48 miłej i relaksującej ....emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppyszna sprawa Re: SMS dla Papieża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:18 beton lubi jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle do wszystkich powyżej piszących IP: 195.116.149.* 06.10.04, 22:02 Próżnoś riposty się spodziewał nie dam ci prztyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cię j.b.ł bo to mezalians byłby dla psa. Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: do wszystkich powyżej piszących IP: *.chem.cornell.edu 06.10.04, 22:52 Brawo! Oni tego nie zrozumieją, więc dodam otwartym tekstem. Jestem ateistą, ale trzeba być absolutnym chamem, żeby pisac takie posty. Chcemy, nie chcemy, Karol Wojtyła jest uznany praktycznie przez wszystkich na świecie za wielkiego czlowieka, wielkiego Polaka i za to należy mu się szacunek. Osiągnął, to co nie wielu jest dane osiągnąć. To, że jest stary to nie jego wina. To, ze pracuje do samego końca swojego życia? Każdemu tego życze. Większości tu postujących życzę też choćby połowy mądrości jaką ma ten stary, schorowany człowiek. Myśle, ze nie musi znać SMS and nawet wiedzieć to jest. Wystarczy, że dał zgodę i podpisał te kilka ksiązek w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert i Anna P. A tu sie gleboko mylisz.... IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.10.04, 00:06 bo jakkolwiek mozna papieza cenic za rozne rzeczy, wielu z nas nie moze mu wybaczyc kardynalnych bledow (wieloletnie zaniedbywanie kwestii molestowania dzieci przez kler katolicki) oraz glebokiego konserwatyzmu, ktory nie pozwala Kosciolowi katolickiemu rozwijac sie inteletualmnie i dostosowywac do nowej wrazliwosci - wobec homoseksualizmu, wobec roli kobiet w kosciele, wobec zbytniego centralizmu Rzymu. Wielu katolokow w Holandii witalo go demonstracjami protestu i gwizdaniem, kiedy sie w Holandii zjawil. Nie zapominajmy o tym. A tak zwane "zyczenuia" z odgornie ustalonym tekstem co prostu niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibek niedrogie te ksiazki ... IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.04, 00:12 w sumie (2 zl + vat) * 40000 : 5 ksiazek ... Znaczy znowu ktos robi interes ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM A na... mi to ? IP: 158.75.31.* 08.10.04, 16:08 Nie macie o czym pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa i Ania Re: SMS dla Papieża IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 16:43 Błogosławieństwa Bożego i Opieki Matki Bożej z okazji jubileuszu życzą Ewa i Ania Odpowiedz Link Zgłoś