ukos 09.12.17, 21:25 A przecież jeszcze tak się nie zdarzyło, żeby PrezesPan swojej pacynki, choćby nawet na najwyższym stanowisku, prędzej czy później nie sponiewierał, nie zeszmacił i nie wytarł sobie nią swoich brudnych buciorów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo2.0 Re: Szlochy lemingów 09.12.17, 21:43 ——————/´ ¯/) —————--/—-/ —————-/—-/ ———--/´¯/'--'/´¯`•_ ———-/'/--/—-/—--/¨¯\ ——--('(———- ¯~/'--') ———\————-'—--/ ———-'\'————_-•´ ————\———-- Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Szlochy lemingów 09.12.17, 21:54 cossa.nostra napisał(a): > Walcie się POzamiatani! Boze, Boze, jakze tes cyngielek obózony. No zeby takom fzpaniałom, kochanom, takom nasom, takom PiSoskom, wiency, PrezesPańskom(!) pacyneckem zdradziecka morda gorsego sortu nie cciła, to jom oberprekóratur do tiórmy i na narodowom cętralnom szóbienicem! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Szlochy lemingów 09.12.17, 23:03 Ile słów używa w swoich wpisach?Moim zdaniem nie więcej niż 30.Przecietny człowiek używa około 280 w mowie potocznej.Widać że jest tak tępe jak Suski albo Pięta.Niech idzie do szkoły i zażąda zwrotu pieniędzy za naukę,za te 5 klas nie bedzie wiele,ale niech próbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Szlochy lemingów 10.12.17, 00:09 Dzięki temu masz pewność, że prawdziwy żywy aktywista PIS, nie jaki bot z piwnicy przy Nowogrodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 00:25 ukos napisał: > A przecież jeszcze tak się nie zdarzyło, żeby PrezesPan swojej pacynki, choćby > nawet na najwyższym stanowisku, prędzej czy później nie sponiewierał, nie zeszm > acił i nie wytarł sobie nią swoich brudnych buciorów. To tak jak u was jak dostaliście Ewę za płemieła vel "przekopany metr ziemi" własnymi pazurami.. Ty mówisz o buciorach,,a ja o rękach.. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Czy Prezes zadeklarował, że przekaże Matiemu część 10.12.17, 01:25 choćby małą część swej władzy? Nie zadeklarował? To Mati, jak mawiano w II RP przed wojną: "Tyle znacy co Ignacy. A Ignacy gó_wno znacy" CBDO Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Czy Prezes zadeklarował, że przekaże Matiemu 10.12.17, 14:24 A czego można się spodziewać po starym nowym lokajczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kropka na czole to stan umysłu 10.12.17, 11:26 wiadomosci.wp.pl/awantura-w-studiu-scheuring-wielgus-w-koszulce-jaroslaw-kaczynski-jest-tchorzem-6196827907610241a Ważne, że ty się z kim identyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kropka na czole to stan umysłu 10.12.17, 11:41 inocom napisał: > wiadomosci.wp.pl/awantura-w-studiu-scheuring-wielgus-w-koszulce-jaroslaw-kaczynski-jest-tchorzem-6196827907610241a > Ważne, że ty masz się z kim identyfikować. Najlepsze jest to. twitter.com/twitter/statuses/939775717373603840 - Ryszard Petru głupek, to byłoby obraźliwe - Nie, to jest prawda. [Powiedziała kropka nowoczesna Scheuring-Wielgus, było nie było znająca dobrze Ryszarda Petru]. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Kropka na czole to stan umysłu 10.12.17, 13:11 inocom napisał: > Ważne, że ty się z kim identyfikować. Znamię występuje niezależnie od woli nosiciela, można je najwyżej operacyjnie usunąć. Natomiast żeby z zepsutymi zębami w cuchnącej gębie nie iść do dentysty, to trzeba być palantem pokroju PrezesPana. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kropka na czole to stan umysłu 10.12.17, 17:33 ukos napisał: > inocom napisał: > > > Ważne, że ty się z kim identyfikować. > > Znamię występuje niezależnie od woli nosiciela, Głupota również i nie można jej usunąć. Daga @daguuniaa 5 godz.5 godzin temu W odpowiedzi do @jakubiak_marek -p. Rzymkowski : Ryszard Pretru - głupek - Scheuring-Welgus : Ale to jest prawda twitter.com/jakubiak_marek/status/939775717373603840 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 12:43 Ja odnosze wrazenie, ze pisi nadal sa w stanie oszolomienia. Zglupialy pisiatka bo nie rozumieja kroku genialnego stratega. Swoja, taka czerstwa, wywodzaca sie z ciemnego luda premierzyce zastapil liberalem. W dodatku banksterem, ktory wyssal ostatniom krople krwi z frankowiczow. Jak tu kulson zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 12:56 Nie wiem co się dzieje z pisimi, ale widzę że ciamajdanowi puszczają zwieracze i zaczynają brzydko pachnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 12:59 > ale widzę że ciamajdanowi puszczają Niby czym mam sie przejmowac? Przeciez w EU i tak nikt nie wierzy, ze zmiana pacynek nagle zmieni kierunek polityki Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 13:28 Skoro identyfikujecie się z "takimi obrońcami demokracji" to trudno uwierzyć że macie dobre intencje,,, zwykli ludzie powinni jednak wybrać PIS. Benek50@Benek50 4 godziny temu Wiecie kim jest bandyta, która zaatakował dziennikarkę? Początkowo go nie poznałem z powodu tej brody, ale teraz kiedy podano publicznie jego dane mam 100% pewność. Franciszek Jagielski ps. "Farmazon" to były gangster z mocnymi koneksjami w komunistycznej milicji. Farmazon to jego ksywa z łodzkiego pólswiatka. Wzięła się od nazwy jego pubu, który prowadził w latach 2001-2005 na ul.Gościnnej w Łodzi, gdzie notabene mieszka przy parku. "Farmazon" miał bliskie powiązania z niezyjącą już legendą łódzkiego połświatka Edmundem R. "Popielina", a najbliższe z jego szwagrem Henrykiem L. , który siedział za udział w zorganizowanej grupie zbrojnej Popeliny w latach 90. Swojego czasu do "Farmazona", który prowadził pub przy Stawach Jana zjeżdżali się łodzcy gangsterzy, złodzieje samochodów, z którymi "Farmazon" prowadził rozliczne interesy. Kiedyś "Farmazon" przegiął pałę i został pobity przez jednego ze złodziei samochodów, który podczas bójki odebrał mu broń palną. Postępowanie w sprawie "Farmazona" prowadziła niegdyś łodzka prokuratura apelacyjna wydział przestępczości zorganizowanej.Wystarczy trochę dociekliwości i już macie "Farmazona" podanego na talerzu. wpolityce.pl/polityka/371047-ochroniarz-ktory-napadl-na-dziennikarke-tvp-to-franciszek-jagielski-chroni-min-walese-komorowskich-balcerowicza-wideo-zdjecia Nie wymaga to chyba komentarza,,,raczej szybkiej ingerencji prokuratury i sprawdzenia faktów.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 13:47 Sluchajcie Lesiu! Przeniescie sie na forum SF z tymi swoimi opowiesciami o ufokach. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Strasznie się PiSiory ekscytują nową pacynką 10.12.17, 13:56 Nie muszę się przenosić, wystarczy was poczytać,,,toż ta cała wasza twórczość to SF... Odpowiedz Link Zgłoś
eiran siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 14:10 ....umieszczają na portalu informację prawdziwą, że facet który ostro potraktował sprzedajną dziennikarkę to Jagielski (co nikogo nie dziwi, bo to nie pierwsza manifestacja w której bierze udział), a następnie, w komentarzach, pokazuje się wpis "anonimowego internauty" Benek50@Benek50, który do znanych faktów z życia Jagielskiego dokleja mu życiorys gangstera, powiązanego z bardziej znanym gangsterem. A lechIq66 posłusznie przekleja te rewelacje na forum gazety. > [i]Benek50@Benek50 > 4 godziny temu > Nie wymaga to chyba komentarza,,,raczej szybkiej ingerencji prokuratury i spraw > dzenia faktów.. Proponuję rozpocząć od sprawdzenia, czy Popelina jednak wciąż nie pozostaje wśród żywych. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 14:18 Ja podzieliłem się z wami wpisem kim może być ten stylizujący się na rambo czubek. Zobaczymy co stwierdzi prokuratura. Nie mówimy tu i teraz o Popelinie ale o wystylizowanym rambo któremu się wydaje że jest pępkiem świata i jest bezkarny bez względu na to co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 14:24 Podzieliłeś się wpisem, którego najbardziej "porażającym" przesłaniem jest gangsterska przeszłośc człowieka, który w dość ostrych słowach wyraził swoją ocenę zawodowej etyki "reporterki" TVP. Oskarżanie kogokolwiek o to, "kim może być" to potwierdzenie, po co PiS "reforma" sądownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 14:38 Ja nie znam tego jegomościa, przytoczyłem wpis osoby która widocznie go zna, a może nawet zna go bardzo dobrze. A ten brodaty jegomość nie zachowuje się jak stylizowany Rambo??? To nie był jego pierwszy raz. Ja oczekuje najwyższego wymiaru kary, odebrania koncesji i psychiatrycznego badania czy taki osiłek bez rozumu może nosić bron. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 15:17 Widocznie nie zna go w ogóle, zna natomiast świetnie odbiorców takich fejków. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 15:24 A skąd taki domysł? Ty go też znasz? Może to nie jego wiedza o nim a Twoja wymaga korekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 15:34 Naprawdę wydaje ci się prawdopodobne, że facet od wymuszeń gangsterskich prowadzi przez kilkanaście lat firmę ochroniarską, regularnie ma odnawianą koncesję MSWiA, niezależnie od tego czy rządzi sld, PiS, czy PO, a pierwszym który odkrywa jego mroczną przeszłość jest anonimowy internauta przypadkowo umieszczający komentarz tej samej treści na wpolityce.pl i niezalezna.pl? Być może źle postawiłem pytanie - jeśli komuś miałoby się to wydawać prawdopodobne, to jesteś bardzo dobrym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 16:04 Nie wiem co ile lat odnawiana jest koncesja MSWIA, może gostek jeszcze jedzie na leminżej?? Poza tym MSWIA nie będzie się zajmować i śledzić wszystkich byłych gangsterów nawet tych z Pcimia Dolnego. Wiesz co ayran,Tobie się wiele rzeczy wydaje być niemożliwe ale nie takie cuda widziałem które tobie nie mieszczą się w głowie. Nie mam tu gotowego dowodu na poparcie mojej tezy. Niech posłuży za przykład śmierć BB z Wawy. Sama się zawiozła sama się oblała i sama się spaliła nie posiadając ani pojemnika na łatwopalny płyn jak i zapałek ani innego źródła ognia. Gdybym wierzył w boga to napisałbym że być może zapalił ją piorun z jasnego nieba, tylko powód zupełnie nierealny. Tak samo ze sprawą I Cygan, po około 20 latach wyszło co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 16:12 To tak samo jak śmierć BB ze Śląska - sama się zastrzeliła a następnie starannie wytarła wszystkie ślady z pistoletu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 16:16 A tu cię pewnie zdziwię.. Bo tak samo i to powinno być wyjaśnione. Zauważam jednak że Tusk i PO z PSL przez osiem długich lat nic nie zrobiło aby sprawa była choć trochę bardziej oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 17:07 Masz rację - przez osiem lat Tusk z Kopaczową nie odzyskali szmat, w które zostały wtarte ślady z pistoletu Blidowej. Takie śledztwo powinno trwać nie dłużej niż rok - półtora - tyle ile trzeba żeby stwierdzić, że opona w BMW pękła bo na coś najechała. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 16:24 eiran napisał: > To tak samo jak śmierć BB ze Śląska - sama się zastrzeliła a następnie staranni > e wytarła wszystkie ślady z pistoletu. > A broń jej podali czy miała w domu? Jesteś totalnym kretynem Aryanku.Rozmowa z Tobą jak flaki z olejem jeść.Dziwne te twoje przekomarzania Eiranku.Przed świętami idź do spowiedzi bo sporo nakłamałeś.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Nowy sukces PiS! Pacynek zastąpi pacynkę! Hosanna! 10.12.17, 16:39 Pisiorki z zachwytu pisiają po nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 17:05 Kiedy, niedorozwoju, nadeślesz wreszcie propozycję spotkania 1:1? Obiecywałeś, że spuścisz mi mano. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: siostry Karnowskie znają się na tym.... 10.12.17, 17:28 eiran napisał: > Kiedy, niedorozwoju, nadeślesz wreszcie propozycję spotkania 1:1? Obiecywałeś, > że spuścisz mi mano. > o kulson! dawno tak się nie uśmiałem . Odpowiedz Link Zgłoś