czan-dra 12.01.18, 07:29 Tetaz jeden napadl na biuro PiSowr sam będąc sympatykirm tej bandy. Oni sie powystrzelaja z tej miłości do swoich. Nie dziwi ochrona dziada specjalnej troski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 08:18 Czy mógłbyś zapodać coś w przedmiotowym temacie, bo nie słyszałem doniesienia. W ogóle to naprawdę tak jest - w poprzek i do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 09:52 Oni się tym przechwalają. Wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 20:56 buldog2 napisał: > Oni się tym przechwalają. Wszyscy wiedzą. Ale nie chwalą się że w Polsce ( pierwsi w świecie) upadła opozycja a nie rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 21:17 Nie, w Rosji upadła wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 21:48 ultimate.strike napisał: > Nie, w Rosji upadła wcześniej. > W Rosji opozycja nie upadła, tylko została przewrócona przez KGB. Natomiast u nas właśnie sama j@bnęła o glebę. I to na prostej... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 22:03 A u nas nie została przewrócona przez KGB tylko przez GRU. Nieduża różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 22:08 U nas jeb..ła na własne życzenie i nikt jej nie pomagał..Już wcześniej potykali się o własne nogi ale się nie przewracali, a teraz,,,,,, pełne Niemieckie wsparcie, spływanie w głównym nurcie,,i do tego szef wszystkich szefów szefem Eurokołchozu a chłopaki z PO i Nowoczesne dziewczyny pierdyknęli w wielkim stylu. Niemcy powinni wziąć z naszych orłów przykład.. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:13 propisowski Maryś beksalala - ha ha ha www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/marian-kowalski-poplakal-sie-przez-antoniego-macierewicza/b3e6xj9 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:20 Ale to nie na temat pkt, to nie pisi członek. Jego poglądy są jasno sprecyzowane,, tak jak to że wczoraj w Polsce upadła opozycja:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:43 oj 1966 , przecież beksa Maryjan płacze po tym jak prezes PiS kopnął jego ulubionego /ulubionego przez Maryjana/ wiceprezesa PiS prosto w nabiał www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/marian-kowalski-poplakal-sie-przez-antoniego-macierewicza/b3e6xj9 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:49 Tylko to nie jest sympatyk PISich a członek RN,,nie widzisz różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:54 lech1966 napisał: > Tylko to nie jest sympatyk PISich a członek RN,,nie widzisz różnicy? > U bolszewików z T.O. obowiązuje żelazna reguła: "Kto nie z nami, ten przeciwko nam" Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:59 Oj ty nieboraku. Czy ty musisz ciągle robić ściągę ?Aniele niebieski pkt4a.Odpisz tylko kto ci zrobił tego nicka. Bo sam czy sama kolpik byś na to wpadł.Dobry Jezu jak bym do Grodzkiej pisał.😍 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:52 Czan-dra tylko mi się nie rozpłacz .Wy z Peło to zawsze byliście kochający inaczej.W naszej bojówce mieliśmy spotkania z obywatelami Peło.Ale dobry Boże co to były za cymbały.Ani to nie wypiło, ani nie pogadało. Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 22:05 Lubie tych z PiS, jakieś ufarbowane Kloce, Tańce z ksiedzem z różą w tyłku. , człowiek z łupiezu, Królowa pierza z kaszub, a z tyłu 200 , którzy bez dowodu osobistego nie znają swojego nazwiska. Podoba mi sie Paluch. Pląsawica? Czy delirka? Same egzemplarze do opisania w medycynie klinicznej. A na czele , będę obrażał:doktor prawa. Czy to ta klinika z Lotu nad Kukułczym gniazdem? Odpowiedz Link Zgłoś