Dodaj do ulubionych

A mówiłem ze PiSi są dziwni

12.01.18, 07:29
Tetaz jeden napadl na biuro PiSowr sam będąc sympatykirm tej bandy. Oni sie powystrzelaja z tej miłości do swoich. Nie dziwi ochrona dziada specjalnej troski.
Obserwuj wątek
    • nedelin A dlaczego wywalili trzech posłów z PO? 12.01.18, 07:54
      .
    • buldog2 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 08:18
      Czy mógłbyś zapodać coś w przedmiotowym temacie, bo nie słyszałem doniesienia.
      W ogóle to naprawdę tak jest - w poprzek i do środka.
      • buldog2 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 09:52
        Oni się tym przechwalają. Wszyscy wiedzą.
        • lech1966 Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 20:56
          buldog2 napisał:

> Oni się tym przechwalają. Wszyscy wiedzą.

Ale nie chwalą się że w Polsce ( pierwsi w świecie) upadła opozycja a nie rząd.
          • ultimate.strike Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 21:17
            Nie, w Rosji upadła wcześniej.
            • danillko Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 21:48
              ultimate.strike napisał:

> Nie, w Rosji upadła wcześniej.
              >
              W Rosji opozycja nie upadła, tylko została przewrócona przez KGB.
              Natomiast u nas właśnie sama j@bnęła o glebę. I to na prostej...
              • ultimate.strike Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 22:03
                A u nas nie została przewrócona przez KGB tylko przez GRU. Nieduża różnica.
              • lech1966 Re: A mówiłem ze OPOzycja to pajace? 12.01.18, 22:08
                U nas jeb..ła na własne życzenie i nikt jej nie pomagał..Już wcześniej potykali się o własne nogi ale się nie przewracali, a teraz,,,,,, pełne Niemieckie wsparcie, spływanie w głównym nurcie,,i do tego szef wszystkich szefów szefem Eurokołchozu a chłopaki z PO i Nowoczesne dziewczyny pierdyknęli w wielkim stylu. Niemcy powinni wziąć z naszych orłów przykład..
    • pkt4a Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:13
      propisowski Maryś beksalala - ha ha ha
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/marian-kowalski-poplakal-sie-przez-antoniego-macierewicza/b3e6xj9
      • lech1966 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:20
        Ale to nie na temat pkt, to nie pisi członek. Jego poglądy są jasno sprecyzowane,, tak jak to że wczoraj w Polsce upadła opozycja:))))))))))))))))))))
        • pkt4a Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:43
          oj 1966 ,
          przecież beksa Maryjan płacze po tym jak prezes PiS kopnął jego ulubionego /ulubionego przez Maryjana/ wiceprezesa PiS prosto w nabiał
          www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/marian-kowalski-poplakal-sie-przez-antoniego-macierewicza/b3e6xj9
          • lech1966 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:49
            Tylko to nie jest sympatyk PISich a członek RN,,nie widzisz różnicy?
            • danillko Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:54
              lech1966 napisał:

> Tylko to nie jest sympatyk PISich a członek RN,,nie widzisz różnicy?
              >
              U bolszewików z T.O. obowiązuje żelazna reguła: "Kto nie z nami, ten przeciwko nam"
          • taniarada Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:59
            Oj ty nieboraku. Czy ty musisz ciągle robić ściągę ?Aniele niebieski pkt4a.Odpisz tylko kto ci zrobił tego nicka. Bo sam czy sama kolpik byś na to wpadł.Dobry Jezu jak bym do Grodzkiej pisał.😍
    • taniarada Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 21:52
      Czan-dra tylko mi się nie rozpłacz .Wy z Peło to zawsze byliście kochający inaczej.W naszej bojówce mieliśmy spotkania z obywatelami Peło.Ale dobry Boże co to były za cymbały.Ani to nie wypiło, ani nie pogadało.
      • cogito50 Re: A mówiłem ze PiSi są dziwni 12.01.18, 22:05
        Lubie tych z PiS, jakieś ufarbowane Kloce, Tańce z ksiedzem z różą w tyłku. , człowiek z łupiezu, Królowa pierza z kaszub, a z tyłu 200 , którzy bez dowodu osobistego nie znają swojego nazwiska. Podoba mi sie Paluch. Pląsawica? Czy delirka? Same egzemplarze do opisania w medycynie klinicznej. A na czele , będę obrażał:doktor prawa.
        Czy to ta klinika z Lotu nad Kukułczym gniazdem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka