buldog2 20.01.18, 09:20 Naucza o moralności. Odnalazła się w jednym miejscu z Czarneckim. -- Podstawowa organizacja partyjna PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa.nostra Media polskie 20.01.18, 09:36 Słuchajcie uważnie Trójki i oglądajcie z uwagą TVP:) Podnoście "słuchalność" i oglądalność:) Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Media polskie 20.01.18, 09:42 cossa.nostra napisał(a): > Słuchajcie uważnie Trójki i oglądajcie z uwagą TVP:) Podnoście "słuchalność" i > oglądalność:) > Alleluja! A co z mediami Rydzyka? Toć to sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Media polskie 20.01.18, 11:53 Słuchałem i oglądałem, zanim TVP ze stacji polskiej przemieniła się w agenturalną. Jak mam słuchać TVPutina, wolę w oryginale - pełniejsze informacje, pewniejsze źródła itp. W TVP była kompetentna codzienna audycja polityczna, nazywała się "Po dwudziestej". Ona nie zniknęła, nazywa się "Wywiad polityczny". My Polacy się nie poddajemy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dolniak w Trójce 20.01.18, 10:03 Nie słucham. Prowadzę nasłuch, podobnie jak w przypadku Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dolniak w Trójce 20.01.18, 10:07 Końcówka audycji była charakterystyczna - relacja ze spelunki, z właściwymi koszarowo-skatologicznymi dowcipami partii Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dolniak w Trójce 20.01.18, 09:45 buldog2 napisał: > Naucza o moralności. Odnalazła się w jednym miejscu z Czarneckim. Powinien do nich dołączyć sen. Kogut, z naukami o misji polityka PiS. :) opinie.wp.pl/list-do-senatora-koguta-6211311692621441a Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dolniak w Trójce 20.01.18, 11:54 Może za tydzień, ma szanse stać się gwiazdą PIS, jak Dubieniecki, Jackowski... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dolniak w Trójce 20.01.18, 12:44 Zastanawiam się czy "dojna zmiana" chroni Koguta na zasadzie złodziejskiej solidarności czy ochrona wynika z braku zaufania do konkurencyjnej grupy czyli prokuratury i sądów Ziobry? Odpowiedz Link Zgłoś