Dodaj do ulubionych

Kaczyński prawie doszedł

11.02.18, 09:07
Szanowni państwo, jesteśmy już naprawdę bardzo blisko. To jeszcze rozumiem, chłopina prawie dochodzi, ale z tym mam kłopot, Pomnik św. pamięci Lecha Kaczyńskiego, prezydenta RP, będzie odsłonięty później. Ale 10 kwietnia w miejscu, w którym stanie, zostanie postawione coś w rodzaju cokołu, postumentu, który będzie symbolizował pomnik
czyli przez te wszystkie "miesięcznice" nie chodziło o wyjaśnienie "zamachu" a o postawienie pomniczka safandule, i to w formie "Stairway to Haeven", pomijam że to plagiat, bo dawno temu "Papcio Chmiel" wymyślił coś takiego w jednym z komiksów o Tytusie.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23008759,kaczynski-na-miesieczny-o-sporze-z-izraelem-diabel-podpowiada.html#Z_BoxNewsImg&a=167&c=96
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 09:14
      10 listopada postawią , oczywiście będzie to data przypadkowa.
    • bohgdan Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 09:26
      No sam widzisz że nie ma bata.Gdyby ci natemat lub wycinek z GW nie wrzucił artykułu .To sam bidulu byś nic nie napisał .Szlochy jak najbardziej wskazane.😂
    • zapijaczony_ryj On już dawno przeszedł to do czego ma dojść! 11.02.18, 09:40
      I wyprzedził prawdę!!!
    • 99venus Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 10:25
      Pomniczek będzie gustowny.Zupełnie jak Lenina lub Kim Ir Sena.To też byli wielcy przewódcy.
      • zapijaczony_ryj Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 14:49
        99venus napisał:

> Pomniczek będzie gustowny.Zupełnie jak Lenina lub Kim Ir Sena.To też byli wielc
        > y przewódcy.
        >

Przechodzimur i Schody do nieba!
    • szwampuch58 Re: u Kaczyńskiego "prawie" 11.02.18, 10:32
      oznacza nigdy....i dotyczy to nie tylko "schodow do nieba"
    • buldog2 Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 10:59
      Proszę nie umieszczać zdaniem wielu niedopuszczalnych określeń w temacie wątku. Zachodzi niebezpieczeństwao, że administracja usunie wątek, a policja z prokuraturą wszczną śledztwo w sprawie o nieobyczajność.
      • adria231 Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 11:11
        takiego faceta, co to przez tyle lat nie może dojść już dawno pogoniłabym z domu.
        • yoma Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 11:25
          www.sokzburaka.pl/show-mem/facebook-post/1452015088365848_2156643507902999
          • wsk175 Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 11:41
            jaro zapędził się w kozi róg.
            Kilka lat stopniuje napięcie i obiecuje cuda wianki.
            A zdziczała trzoda pisia czeka na ową "prawdę" i może się wcoorwić jak z igrzysk wyjdą nici.
            • yoma Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 11:46
              Jaro chce dociągnąć do listopada, potem potop. Chodzi o to, żeby były obchody pod hasłem "Od Piłsudskiego do Kaczyńskiego".
            • pies_na_czarnych Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 12:19
              Wskazal nowego wroga.
        • buldog2 Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 11:52
          On by w końcu doszedł, dopiero jakby go Putin wziął w obroty.
          Tak myślę, że to kobiety pogonią tę ferajnę z naszego polskiego domu.

--
          Podstawowa organizacja partyjna PIS
    • f.a.q Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 12:23
      Czy tobie się wydaje, że jesteś dowcipny? Dowcipny na baterie oczywiście.
      • czan-dra Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 12:26
        PiSie złotko, do mnie piszesz? A gdybyś słoneczko spróbował pohamować swoje obsesje seksualne, to byłby sukces, bąbelku.
        • buldog2 Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 12:52
          Daj spokój. Chce koniecznie na baterie, to nie ma...
          • f.a.q Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 13:09

Primo przeczytaj ze zrozumieniem post założycielski.,
            seksualne odniesienia i fantazje autora są aż nadto czytelne. Ja się po prostu wpisałem w konwencję.
            • czan-dra Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 14:41
              PiSiorku złocisty, tobie wszystko kojarzy się z ......, a było słuchać swego pana Jarosława K. gdy zapewniał że dojdą do prawdy, że prawie już doszli, ale tobie seks oczy zasłonił, głodnemu chleb na myśli, czy jakoś tak to szło.
              A o homoseksualistach, na twoim miejscu bambaryłko, bym się nie wypowiadał.
              • f.a.q Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 17:45
                Dureń! To pewnie kwestii diety.
                • czan-dra Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 18:13
                  Czan-dra, dobra przedstawiliśmy się sobie PiSiaczku, a teraz przytulanko PiSia powiedz co jest "KWESTII" diety?
                  Tuptusiu, daj sobie i mi spokój, i tak zaraz zaczniesz pluć jadem, a to szkodliwe jest dla zdrowia, więc odpuść.
        • f.a.q Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 13:05
          Zapytać o inklinacje dowcipne nie można, bo to furię wywołuje. Zatem model najwyraźniej ceniony przez homoseksualistów płci męskiej.
    • taniarada Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 13:20
      Co jest obywatelu Czan-dra.Kaczyński się nie podoba ?Powiesić zdjęcie nad łóżkiem i trzy razy dziennie czołem o podłogę.Lub przez lewe ramię na psa urok.🐕
      • czan-dra Re: Kaczyński prawie doszedł 11.02.18, 14:43
        Muszę ponownie zadać to samo pytanie, czuję się z lekka namolny, ale, polski język nie jest twoim językiem ojczystym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka