Dodaj do ulubionych

Jest konkretnie i inaczej być nie może...

09.03.18, 06:22
...skoro mamy być Państwem suwerennym.
Nikt obcy nam nie będzie dyktował treści polskiej ustawy.
Jeżeli już to możemy wsłuchiwać się w głosy ludzi Polsce życzliwych,a nie w głosy pełne nienawiści oraz obłudy.

Dlatego ja się żadnej zewnętrznej władzy podporządkowywał nie będę. Jeżeli ktoś oczekuje, że będzie inaczej, niech mnie nie wybiera, bo ja żadnej władzy ani z tej, ani z tamtej stroni, ani ze Wschodu, ani z Zachodu słuchał nie będę. Na szczęście tego doczekaliśmy, że można taką postawę mieć nie bojąc się konsekwencji.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 06:30
      On jest coraz bardziej śmieszny. Towarzyszu Duda najpierw myśleć, później mówić. Na religii tej zasady nie uczyli?
      • erka-4 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 07:01
        Dobrze to wszystko jest przemyślane,wojny się wygrywa albo przegrywa,ale Polska z cudów słynie nad Wisłą.
        • eiran Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 07:05
          To ile tych cudów było, poza tym jednym ewangelika Piłsudskiego? Nawiasem mówiąc, szmalcowniku - potrafisz sobie w główce wyjaśnić, kogo i dlaczego Dudyń prosił o wybaczenie?
          • erka-4 licz się ze słowami... 09.03.18, 07:15
            ...bo Prezydent Polski nie jest dla ciebie kolegą.

A prosił o wybaczenie,bo szmalcownik był członkiem narodu polskiego,chociaż mógł być równie dobrze w przedwojennej Polsce volksdojczem,Ukraińcem czy jakimś Rusinem,pełno takich w Polsce przedwojennej było,dziś także takich nie brakuje.
            Za komunistów czyny nie przepraszał na pewno,bo to nie była polska bajka.
            • eiran Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 07:18
              Dudyń nie jest dla mnie prezydentem, ale nie ma przeszkód, byś się, złodziejaszku, na mnie poskarżył.

Poza tym, Dudyń prosił o wybaczenie tych, którzy wyjechali w 1968, a z tym - o ile mi wiadomo - szmalcownicy nie mieli wiele wspólnego.
              • j-k dzidziu. 09.03.18, 07:26
                eiran napisał:
                > Dudyń nie jest dla mnie prezydentem,

zawsze mozesz emigrowac, lub udac sie "emigracje wewnetrzna" - jak w 1968
                ale polecam najjepsze rozwiazanie:
                pl.freepik.com/darmowe-zdjecie/bia%C5%82y-sznur_43390.htm
                Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                zwolennik LEWICY
                i uczestnik wydarzen marcowych 1968:
                • eiran Re: dzidziu. 09.03.18, 07:33
                  Tak, zapijaczony "doktorku", zawsze mogę, zresztą znaczącą część roku spędzam poza Polską.
                  Twoje powtarzane w kółko pijackie wklejki są kompletnie nieinteresujące dla kogokolwiek, poza może twoim terapeutą od uzależnień.
                  • taniarada Re: dzidziu. 09.03.18, 09:35
                    eiran napisał:

> Tak, zapijaczony "doktorku", zawsze mogę, zresztą znaczącą część roku spędzam p
                    > oza Polską.
                    > Twoje powtarzane w kółko pijackie wklejki są kompletnie nieinteresujące dla kog
                    > okolwiek, poza może twoim terapeutą od uzależnień.
                    >
                    Po co znacznie piszesz .Wynocha na stałe .Nikt nie będzie płakał.
                    • eiran Re: dzidziu. 09.03.18, 10:03
                      Zwróć się, niedorozwoju, do moderacji. Może spełnią twoja prośbę, żałosny donosicielu.
                      • j-k nadal dzidziu. 09.03.18, 16:26
                        nie interesuja cie moje porady - to nie reaguj na nie.
                        i podaj adres - to ten bialy sznur ci na "wsiakij pozarnyj" podesle.

i pamietaj, ze to tylko ja jestem tfoim doctorem.
                        • eiran Re: nadal dzidziu. 09.03.18, 19:01
                          Powinieneś, doktorku, zdawać sobie sprawę, że odzywanie się do obcych ci osób w trybie rozkazującym jest niegrzeczne. Ale ty nawet nie wiesz, co to takiego tryb.
                • buldog2 Re: dzidziu. 09.03.18, 21:22
                  Ruchadło nocne leśne pis nie jest prezydentem, jest autorem deliktu konstytucyjnego i jako takie coś bezprawnie wyłącznie bezprawnie bywa uważane za urzędującego pis-nibyprezydenta tech. ds. tech.
              • erka-4 Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 07:29
                Wszystkich Żydów prosił o wybaczenie za wszystko,co złego ich spotkało ze strony Polaków.
                Polaków i nikogo więcej.
                A na takiego kogoś jak ty to nie ma sensu się skarżyć,bo co znaczy zero w sądzie ?
                • eiran Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 07:35
                  W takim razie,m złodziejaszku i szmalcowniku, po co się głupkowato odgrażasz?
                  Nawiasem mówiąc - czy prośba o wybaczenie w imieniu Polaków dotyczyła też twoich oszczerstw, czy - jak to pisiactwo - nie masz sobie niczego do zarzucenia?
                  • buldog2 Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 09:45
                    karetkę coś gryzie (przecież nie napiszę że sumienie), że nie do końca spełnił swój socjalistyczny obowiązek w Czechosłowacji. Mógł lepiej i wtedy dostałby w nagrodę gramofon Bambino. Albo talon na motorower.
                  • erka-4 Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 10:34
                    eiran napisał:

po co się głupkowato odgrażasz?

- uważasz,że się odgrażałem ?
                    A niby za co ?
                    Za to,że ktoś jest dla mnie zerem totalnym,na którego wiesz co kładę ?
                    Bym ci napisał,ale nie zamierzam się skłaniać do twojego POziomu.

• erka-4 Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 13:24
                    Coś tam mam na sumieniu.
                    Matka ma,kiedy przed wojną mieszkała w Krakowie tramwajem do pracy jeździła często ze szwagrem,bywało że szwagier dla hecy żydowskiemu współpasażerowi podpalał papierosem pejsy.
                    No cóż,muszę wziąć odpowiedzialność za szwagra matki na swoje barki,w końcu był to mój wujek.
                    • m.c.hrabia Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 16:43
                      ,bywało że szwagier dla hecy żydowskiemu współpasażerowi podpalał papierosem pejsy.

dawno tak się nie uśmiałem , przedni kawał , naprawdę na poziomie, rozrywkową rodzinkę posiadasz.
                      • m.c.hrabia Re: ps 09.03.18, 16:54
                        zapominałem dodać ,niesamowicie inteligentną.
                • pies_na_czarnych Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 09:50
                  Czechów i Słowaków tez powinien przeprosić.
              • taniarada Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 09:33
                eiran napisał:

> Dudyń nie jest dla mnie prezydentem, ale nie ma przeszkód, byś się, złodziejasz
                > ku, na mnie poskarżył.
                >
                > Poza tym, Dudyń prosił o wybaczenie tych, którzy wyjechali w 1968, a z tym - o
                > ile mi wiadomo - szmalcownicy nie mieli wiele wspólnego.
                > Przestań tu wszystkich osłabiać.Bo coraz bardziej się pogrążasz.Zaraz pójdę po Giertycha i się skończy twoje cwaniakowanie na tym forum aryanku.
                • eiran Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 09:57
                  Osobiście uważam, niedorozwoju, że nie jesteś w stanie gdziekolwiek pójść, a już zwłaszcza, prymitywny donosicielu, do Giertycha.
                  • buldog2 Re: licz się ze słowami... 09.03.18, 10:17
                    Giertych ma obstawę z ogolonych z Młodzieży Wszechpolskiej. Pewnie wpuszczą.
    • tanebo2.0 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 07:16
      Pogadamy jak ruski zielony ludzik przyjdzie i powie:"idziesz modlić się po rusku do cerkwi albo kula w łeb"
      • erka-4 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 07:25
        tanebo2.0 napisał:

> Pogadamy jak ruski zielony ludzik przyjdzie i powie:"idziesz modlić się po rusk
        > u do cerkwi albo kula w łeb"

- szybciej dojdzie do tego,że będziesz cztery razy dziennie odmawiał pacierze.
        W cerkwi modlitwa nie jest hańbą dla chrześcijanina.
        • buldog2 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 09:26
          I wszystko jasne.
        • x2468 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 09:44
          Ty żołnierz radziecki jesteś chrześcijaninem?
    • wagonetka Duda nie odda ani guzilka 09.03.18, 09:56
      a potem tylko Zaleszczyki

• buldog2 Re: Duda nie odda ani guzilka 09.03.18, 10:19
        Żartujesz?
        Fanfary, salut armatni i bankiet na Kremlu, a potem honorowy odpoczynek na Krymu.
    • man_sapiens Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 14:04
      Skąd się bierze na FK i w PiSie aż tylu ludzi z kompleksem niższości: Duda, Szydło, Morawieccy, Kaczyński, Ziobro, Waszczykowski, Erka, itd.itp.? Przecież to niemożliwe, żeby w Polsce procent zakompleksionych był wyższy niż w Europie.
      • buldog2 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 21:16
        Z Tworek (Pruszków Wschodni), przede wszystkim tam, ale też w szaletach publicznych i pociągach w Zachodniopomorskiem pis prowadzi werbunek najlepszych kadr.
        Rozmawialiśmy o tym kilka lat temu.
    • buldog2 Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 19:30
      Jesteś konkretny pisowski matoł, karetka, i inaczej być nie może.
      A twój idol...

cdn29.se.smcloud.net/t/photos/t/503007/duda-kaczynska_25526635.jpg
      bi.gazeta.pl/im/6b/0c/14/z21021291IE,Andrzej-Duda-i-Doda.jpg
      rodaknet.com/IMAGES/biezaczka/2018_01_10_matros_z_aurory.jpg

pasuje do was, że hej! Dobraliście się jak w korcu maku.
      • m.c.hrabia Re: Jest konkretnie i inaczej być nie może... 09.03.18, 20:28
        erka-4 09.03.18, 13:24

Matka ma,kiedy przed wojną mieszkała w Krakowie tramwajem do pracy jeździła często ze szwagrem,bywało że szwagier dla hecy żydowskiemu współpasażerowi podpalał papierosem pejsy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka