Gość: fwsiok IP: *.lublin.mm.pl 11.10.04, 07:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu Re: Zmarł Christopher Reeve IP: *.master.pl / *.master.pl 11.10.04, 08:20 Christopher a nie Cristopher. Szkoda. Ktokolwiek zagra jeszcze Supermana, bohater i tak bedzie miał twarz Reeve'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIsu Re: Zmarł Christopher Reeve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 01:20 Nie ma co się rozwodzic Wiele zrobił dla innych i to jest ważne [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuditu Re: "SupermAn", nie "SupermEn"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:41 Ale kogo, czego? Supermena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka "Kogo, czego", a korekta śpi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 09:38 Halo, halo. Czy korekta GW juz po śniadanku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ nie, w GW nie ma korekty IP: 208.253.130.* 12.10.04, 20:54 funkcje ta berze na siebie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: "SupermAn", nie "SupermEn"... IP: 64.4.222.* 11.10.04, 14:43 SupermAn, ale SupermEna??? Cos sie tu komus powaznie pomieszalo. Po angielsku A zmienia sie na E, ale w liczbie mnogiej. A Superman w kazdym przypadku bedzie Supermanem. Chyba ze ich bedzie dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next pozdrawiam wsztstkich wybitnych językoznawców IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.10.04, 18:47 zaiste to najważniejsze problemy tej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saavage Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: 217.153.221.* 11.10.04, 08:24 Smutne to :( Był wspaniałym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop ale jestescie beznadziejnie prymitywni czy to ważn IP: *.chello.pl 11.10.04, 08:37 jest to z Mrożka supermen na wózku i umiera na serce jak kiedyś Kwiczoł - Bilewski z sercem jak dzwon po margarynie też kopnął w kalendarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek 567 walczyl do konca i tylko to sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:56 dzielny facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: walczyl do konca i tylko to sie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:18 Wielka szkoda.Ten człowiek to symbol wiary w niemożliwe .Dopóki żył był nadzieją dla innych w jego sytuacji. Niedawno czytałam, że znów ma zostać poddany kolejnym eksperymentom medycznym.Taki koniec takiej heroicznej walki. To niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludziki bozia ma fatalne poczucie humoru IP: *.client.comcast.net 11.10.04, 09:06 czy to nie ironia losu, ze facet ktory gral supermena, czlowieka o niezniszczalnego, od dziewieciu lat siedzial na wozku unieruchomiony? moze tak katopojeby sie wypowiedza na temat poczucia humuru bozi? Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 tylko i wylacznie bozia to bedzie dopiero w niebie 11.10.04, 09:52 tu na ziemi dziala tez diabel, ktory szkodzi ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekatolik Re: bozia ma fatalne poczucie humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:53 Bozi albo nie ma, albo jest szatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www A czy w "bozie" wierza tylko katolicy... IP: 208.252.134.* 11.10.04, 15:26 ...czy rowniez i protestanci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: bozia ma fatalne poczucie humoru IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 16:03 Nie bardzo wiem co ma do tego Matka Boska, choć katolikiem nie jestem. A tym bardziej jej poczucie humoru, o ile jakiekolwiek posiada. Za to wiem, że takich jak Ty należałoby izolować, bo na wyleczenie Cię z prostactwa i głupoty już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.chello.pl 11.10.04, 09:41 Gazeta napisala, ze Reeve spadl z konia na planie filmowym, a TVN24 ze w trakcie zawodow konnych. Czekamy co powiedza w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.10.04, 10:31 Czy był Polakiem? Bo wiadomość na forum Kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca WIELKA STRATA IP: *.provider.pl 11.10.04, 10:40 byla szansa ze jego finnasowane badania pomoga wszystkim osobom na swiecie z urazami rdzenia kregowego, smutno mi, mialem nadzieje ze mi tez pomoze to co jego fundacja wynalezie i odkryje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:04 Podziwiałam tego gościa za jego hart ducha, cierpliwośc, walkę i nie poddawanie się tak łatwe. Niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Wspaniały Człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:49 W prawdziwym życiu pokazał nam wszyskim że niepełnosprawny też jest SUPERMEN'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viwa Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.wroclaw.sa.gov.pl 11.10.04, 12:03 Szkoda, że tak wspaniali ludzie tak szybko odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superman a ja mialem wczoraj pogrzeb chrzestnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:46 ...i mam reeve'a w dupie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: a ja mialem wczoraj pogrzeb chrzestnego... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 16:04 Kogo to obchodzi kogo Ty masz w dupie żałosny pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚKA Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: 153.19.107.* 11.10.04, 15:01 nIGDY GO NIE ZAPOMNĘ Odpowiedz Link Zgłoś
knidyjka Re: Zmarł Cristopher Reeve 11.10.04, 15:15 wielka szkoda,to był wspaniały,dzielny i silny Człowiek (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.netinfo1.net.ubc.ca 11.10.04, 21:28 Na BBC wlasnie owtorzyli wywiad jaki z nim przeprowadzili wczesniej w tym roku. Nie zdawalem sobie wczesniej sprawy, jaki to inteligentny i wrazliwy gosc. Wielka szkoda, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: 208.252.134.* 11.10.04, 15:20 Po raz pierwszy widzialem film "Superman" w 1979 roku. I to gdzie - na pokladzie Pan American 747 nad Atlantykiem. To bylo dopiero zetkniecie sie z amerykanska kultura i cywilizacja dla chlopaczka z PRL-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwj moze byc ciekawie... IP: *.vnnyca.adelphia.net 11.10.04, 16:02 Smierc Cristopher'a Reeve moze miec wplyw na wynik wyborow prezydenckich. Reeve byl tu nieslychanie popularny i lubiany. Zrobil wiele i silnie popieral badania nad komorkami maciezystymi. Badaniom tym jest przeciwny Bush z powodu jego religijnego fiola. To moze obrocic sie teraz przeciw niemu... ot, takie moje poranne dywagacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: moze byc ciekawie... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 16:44 Bush i jego niedouczenie nic nie poradzą na badania nad regeneracją uszkodzonych komórek nerwowych. Ech, tylko idioci, którzy w życiu nie zetknęli się z prawdziwymi chorobami mogą się sprzeciwiać badaniom nad komórkami macierzystymi, które mogą pomóc nie tylko osobom z uszkodzonym rdzeniem, ale i w przypadku wielu innych schorzeń. A Reave był ambasadorem nie tylko wszystkich tetraplegików. Smutna to wiadomość, los znów sobie z kogoś zakpił. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS pierwszy i ostatni superman! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:23 nikt go nie zastapi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooksha Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:43 (*) Przy nim to ja jestem niepełnosprawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "podróznik" Zapomnieliscie o "Okruchach dnia" !!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.04, 18:35 Czesc, wiedzialem za bajka o "Supermanie" bedzie dominowala wiadomosci o smierci Ch.Reev. O jego roli Kongresmana Louisa obok Anthony Hopkinsa,Emmy Thompson i Edwarda Foxa w dramacie "Okruchy dnia" nie pisze nikt a szkoda !!! Film b.dobry - scenariusz(Europa w przeddzien wojny´39),kamera,muzyka i dekoracje SUPER !!! Oryginalny tytul filmu dla ciekawskich -> "Remains of the day" Pozdrawiam "podróznik" (prawdziwy a nie jakas tam podróba jakich na tym forum wielu !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: 80.53.227.* 11.10.04, 22:23 Szkoda go byl naprawde dobry w swoich filmach.Ale nawet Superman nie uchroni sie od smierci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zmarł Cristopher Reeve 11.10.04, 22:27 Nie On jeden ( zmarł ) . Sic transit...... O nas nikt nie napisze, ani tam, ani na innym Forum. Śmierć jest NAJSPRAWIEDLIWSZA. Ja już się NIĄ nie ekscytuję. PS. a to nie łatwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyc Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.nyc.rr.com 11.10.04, 23:01 Bohaterem dramaty zyciowegi Reeve byla jego zona. Zapomnieliscie o niej. Poswiecila dziewiec swoich najlepszych lat manekinowi na wozku. Nie wierzcie okladkom - uwierzcie komus, kto od dziewieciu lat musial znosic odyseje psychicznych zawirowan typowych dla kaleki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyar Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.autocom.pl 13.10.04, 06:53 > Bohaterem dramaty zyciowegi Reeve byla jego zona. Zapomnieliscie o niej. > Poswiecila dziewiec swoich najlepszych lat manekinowi na wozku. Nie wierzcie > okladkom - uwierzcie komus, kto od dziewieciu lat musial znosic odyseje > psychicznych zawirowan typowych dla kaleki. Ale to twój problem, niestety, i cokolwiek o tym myślisz, nie umniejsza w żaden sposób odwagi i woli przeżycia śp. Ch. Reeve'a. Zdrowy człowiek może odejść, może zrezygnować, może podejmować własne decyzje, choć niewątpliwie nie są to, najoględniej mówiąc, decyzje łatwe. W przypadku takiego kalectwa jest się zdanych na pomoc innych i własną odwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.new-york-08rh16rt.ny.dial-access.att.net 12.10.04, 04:14 Godspeed Chris, Godspeed Superman... Stay away from Kryptonite up there! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.nz.eds.com / *.ihug.net 12.10.04, 04:54 Do upadku doszło nie podczas zdjęć ale na zawodach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfd Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:03 maddox.xmission.com/c.cgi?u=creeve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: 168.143.113.* 13.10.04, 02:42 Cale zycie uwazal sie za wiekszego od Boga,czego przykladem sa te jego filmy.A wiec Bog pokazal mu gdzie jest jego miejsce jako "supermana". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyar Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.autocom.pl 13.10.04, 06:56 a ty, jak rozumiem, uważasz się równego Bogu, skoro znasz jego plany i potrafisz je zinterpretować. Hmm.... czy to się aby nie nazywa pycha? I co z chrzescijańską wartością cierpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk62 Re: Zmarł Cristopher Reeve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:17 Moja przyjaciólka ma SM i z wielkim zainteresowaniem sledzilam zmagania Reev'a i projekty Jego, czy jego fundacji z komorkami macierzystymi. Wlasnie dzis takze wspominalam jej o tym, a ona mowi, ze Supermen nie zyje. I faktycznie. Jestem w szoku. Mam nadzieje ze teraz, uwolniony z powlok cielesnych szybuje gdzies w chmurach.... Odpowiedz Link Zgłoś