Dodaj do ulubionych

Geje grożą ujawnieniem polityków

• Gość: Super DidżeJ Heniu Cenzura gejowska? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.10.04, 20:40
      >Łukasz Pałucki, rzecznik Fundacji "LGBT" powiedział, że geje i lesbijki w
      >Polsce żądają uczciwości i nie pozwolą na to, żeby politycy, którzy sami są
      >homoseksualni krytycznie wyrażali się o ich środowisku:

Chwila chwila jakim prawem geje chca komukolwiek nie pozwalac wyrazac swoje
      opinie? Cos mi to pachnie cenzura
      • neceser Dobra taktyka. Dzialala w przeszlosci. 11.10.04, 20:55
        Gość portalu: Super DidżeJ Heniu napisał(a):

> >Łukasz Pałucki, rzecznik Fundacji "LGBT" powiedział, że geje i lesbijki w
        > >Polsce żądają uczciwości i nie pozwolą na to, żeby politycy, którzy sami s
        > ą
        > >homoseksualni krytycznie wyrażali się o ich środowisku:
        >
        > Chwila chwila jakim prawem geje chca komukolwiek nie pozwalac wyrazac swoje
        > opinie? Cos mi to pachnie cenzura
    • neceser [...] 11.10.04, 20:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • neceser [...] 11.10.04, 20:55
    • Gość: Cc Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:06
      > Hehehe. Czyli że same pedały uważają że bycie pedałem jest obrzydlistwem...

Tego czy jest czy nie jest nie oceniam... ale z tomsonowego wpisu jednoznacznie wynika, że jest on
      ...kretynem, który nawet krótkiego artykuliku pojąć nie umie. Myślenie inaczej w miejsce kochania
      inaczej?
    • Gość: aaa Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 21:06
      A tak mi się przypomniało, że ostatnio widziałem Romka ze Zbyszkiem, jak
      wysiadali z samochodu Jarka i Leszka... ale co do tych ostatnich to już nie
      jestem pewien, bo ile razy może być miło z własnym bratem, w dodatku tak
      podobnym...
      • Gość: wyborca NIECH WAS ZOBACZĄ :) : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:12
        transparentnie panie i panowie, po europejsku, ciemnogród szczeka - lokomotywa
        postepu sunie dalej :)
      • Gość: jeden z członków [...] IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 11.10.04, 21:13
        • neceser W Polsce rabini? Ksiezy za to duzo i lprakow 11.10.04, 21:22
          Gość portalu: jeden z członków napisał(a):

> Myślę że tak. Nasza partia nigdy nie spoglądała na napletki. No może z
          > wyjątkiem towarzysza Jaruzelskiego w 1968.
          • Gość: OLo Re: W Polsce rabini? Ksiezy za to duzo i lprakow IP: *.rene.com.pl 11.10.04, 21:26
            Szok. Nieźle - skoro chcą tego użyć do szatażu, to znaczy że sami uważają to za
            coś parszywego, niegodnego. Hipokryci
            • Gość: Europejczyk Re: W Polsce rabini? Ksiezy za to duzo i lprakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:15
              Nic nie rozumiesz! chodzi o hipokryzję setek księzy, i urzędnikow prawicowych
              wysokiego szczebla, ktorzy mają podobne sklonnośći , a publicznie potepiaja
              homoseksualim, który na świecie dawno jest normą uznaną,przez autorytety i
              bardziej światle spoleczeństwa!!!!!!!!!
          • Gość: milicjant Zapytam konkretnie:Czy wśród rabinów są pedały? IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 11.10.04, 21:59
            I czy są to same necesery?
        • Gość: starszy kolega gej problem edukacji... IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:27
          Gość portalu: jeden z członków napisał(a):

> Myślę że tak. Nasza partia nigdy nie spoglądała na napletki. No może z
          > wyjątkiem towarzysza Jaruzelskiego w 1968.

towarzysza Jaruzelskiego w 1968?

Na następnej lekcji historii nie graj w kółko i krzyżyk, tylko uważaj. I spytaj
          pani od historii, kiedy się zaczęła druga wojna światowa, bo inaczej będziesz
          głupiutki i inne dzieci będą się z ciebie śmiały. Bardzo dobrze, że już wiesz,
          co to napletek, ale o tym dopiero będziesz miał w szkole za parę lat, jak
          urośniesz.
          • kataryna.kataryna Re: problem edukacji... 11.10.04, 23:25
            Gość portalu: starszy kolega gej napisał(a):

> Gość portalu: jeden z członków napisał(a):
            >
            > > Myślę że tak. Nasza partia nigdy nie spoglądała na napletki. No może z
            > > wyjątkiem towarzysza Jaruzelskiego w 1968.
            >
            >
            > towarzysza Jaruzelskiego w 1968?
            >
            >
            > Na następnej lekcji historii nie graj w kółko i krzyżyk, tylko uważaj. I
            spytaj
            >
            > pani od historii, kiedy się zaczęła druga wojna światowa, bo inaczej będziesz
            > głupiutki i inne dzieci będą się z ciebie śmiały. Bardzo dobrze, że już
            wiesz,
            > co to napletek, ale o tym dopiero będziesz miał w szkole za parę lat, jak
            > urośniesz.

Bardzo śmieszne tylko nie na temat, jak się cudzych tekstów nie rozumie to
            bezpieczniej się nie odzywać. Jaruzelski w marcu 68, kiedy partia oczyszczała
            się z Żydów był wysoką szychą partyjną i wiceministrem obrony narodowej. I do
            tego nawiązywał post na który zechciałeś tak błyskotliwie acz bez sensu
            odpowiedzieć.
            • Gość: silesius Re: problem edukacji... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 23:30
              no wiec widzisz sama kataryna, jak wielu ludzi na tym forum nie ma podstawowej
              wiedzy, i pozwala gw soba manipulowac. uwazam, ze wiekszosc postow doskonale
              obrazuje stan wiedzy w spoleczenszwie, a tym samym obnaza system edukacji. ale
              to temat na inna dyskusje. ciesze sie, ze so ludzie, ktorzy wiedza, ze
              jaruzelski nie pojawil sie nagle w 1980/1981 roku, tylko, ze juz wczesniej dosc
              znaczna role odgrywal (takze w czstkach 1968 roku i w najezdzie LWP na
              czechoslowacje);
    • Gość: gaga Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.crowley.pl 11.10.04, 21:24
      Poniewaz kończy sie sprawa kanonika Jankowskiego , w ramach jesiennej akcji
      mobilizacji dewiantów róznej masci GW proponuje temat "Geje".
      Powodzenia !
    • Gość: Heraklit_z_Efezu Re: Do *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:41
      Większość ludzi jest bez wartości.
      • Gość: Sedes_z_Bakelitu Co Ty chranisz? Wiesz ile kosztuje jedna nerka? IP: *.dc.dc.cox.net 12.10.04, 01:39
    • Gość: silesius Geje a ubecka genealogia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 21:52
      No i doczekalismy sie tego, vzego sie juz dawno mozna bylo spodziewac. Poparcie
      szykowskiej i jarugi dla tego srodowiska nie moze dziwic: to takie zaplecze
      postkomuny. a teraz okazuje sie, ze geje stosuja ubeckie metody: albo
      przestaniesz wyglaszac swoje poglady, albo cie "zakablujemy". nie wiem czy tego
      nie da ise podciagnac pod kategorie "zbrodnie faszystowskie i komunistyczne", i
      czy prokuratura nie powinna natychmíast wszczac dochodzenia.
      Dla informacji: jestem hetero, i nie jestem aktywnym prawicowym politykiem.
      choc przyznaje, ze teraz jeszcze bardziej wzrosla u mnie pogarda dla srodowiska
      gejow: ot, wyszlo szydlo z worka.
      • Gość: Europejczyk O ciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:00
        Z Twojego takstu wyziera panika!!!!może nie jesteś jeszcze na liście
        gajowskiej? bo żeby moc wszystkich zarejestrować trzeba by sprowadzić mega
        computer z FBI, który by wszystko zarejestrowal!a Narazie spoko!spotykaj
        sięzfacetami po kryjomu!!! i juz!!
        • Gość: jasiu22 Re: O ciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:46
          Do "Europejczyka" Jesteś po prostu ciotą a to wstyd.
    • Gość: silesius roznica miedzy: "ujawnic" a "udowodnic" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 21:57
      GW w sparwie jankowskiego tez "ujawnila" (jak to wszesniej robila nieboszczka
      partia i ub) pedofilei jankowskiego, a niczego nie udowodnila. czlowieka jednak
      zmieszano z blotem. czy takie postepowanie maja na mysli gejowie. powtarzam ,
      komisja badania zbrodni faszytsowskich i komunistycznych powinna sie tym zajac.
      jakos nie slyszalem, ze w polsce gejow przesladowano. to, ze sie im nie pozwala
      na glupie przemarsze po warszawie, to nie dyskryminacja. po lazienkach moga
      sobie pospacerowac. kto im broni?
      • Gość: Lilia Re: roznica miedzy: "ujawnic" a "udowodnic" IP: *.adsl.pi.be 11.10.04, 22:01
        Masz chyba na mysli lazienki w domach?!
        • Gość: silesius Re: roznica miedzy: "ujawnic" a "udowodnic" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:28
          nie, mam na mysli zwyczajna ludzka przyzwoitosc. gdyby mnie ktos pulcznie
          okreslil np. pedofilem, a ciebie dla przykaldu k.... (damska czy meska), i nic
          by nie udowodnil? to jak? mozna tak sobie wszytsko o wszytskich powiedziec? i
          pozostac bezkarnym? no.. przypatrujac sie nagonce gw na jankowskiego, to chyba
          tak. oby ciebie to nie spotkalo
      • Gość: Europejczyk Rozumiem frustracje silesiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:05
        Nic nie powiem!!!!!śpij spokojnie!!!
        • Gość: silesius Re: Rozumiem frustracje silesiusa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:30
          jestes czlonkiem czarnych czy brunatnych koszul? a moze czlonkiem komsomolu?
          • Gość: Europejczyk Wiem o Tobie sporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:33
            A więc zamilcz prosze, i do kościólka pomodlić się !!!
            • Gość: silesius Re: Wiem o Tobie sporo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:38
              no to "ujawniaj" !! pewnie tatus albo dziadzius z ub cie metodyki szkalowania
              nauczyli. jesli nie, to wez do reki najlepszy polskojezyczny podrecznik
              szkalowania, pt: "Gazeta Wyborcza". juz przy okazji jankowskiego wzniesli sie
              wyzyny tego kunsztu
              • Gość: Europejczyk Re: Wiem o Tobie sporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:40
                Marsz do katechizmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                • Gość: silesius Re: Wiem o Tobie sporo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:45
                  a ty na czerwony tapczanik do psychoanalityka!!!
    • Gość: ponek Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:03
      I bardzo dobrze, walić w prawicową hołotę!
    • Gość: kok Czy kaczor jest lesbijką ?? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 22:06
      c
      • Gość: Europejczyk Re: Czy kaczor jest lesbijką ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:09
        Który???
        • numer11 NIE ZAUWAZYLAM GEJOW W SEJMIE 11.10.04, 22:18
          czy wy jakichs dostrzegliscie?
          • Gość: aaa Re: NIE ZAUWAZYLAM GEJOW W SEJMIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 22:40
            Roman, Zbyszek - geje nr 1. murowani.
            Lech, Jarosław (ten poza sejmem) - nieco już podstarzali i jakby nie w branży,
            ale zdradza ich charakterystyczny wąsik u Jarosławwa (?)
    • Gość: Giovanni Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.crowley.pl 11.10.04, 22:24
      Wreszcie!
      Czekam z utęsknieniem nna te informacje. Bo jakoś tak się składa, że ci którzy
      krzycżą o prawie i sprawiedliwości, o moralności itd. itp. sami w pokrętny
      sposób nabywają komunalne mieszkania pod wynajem póxniej. Prasa podawała
      nazwiska co najmniej dwóch polityków wojującej prawicy, którzy taki proceder
      uprawiają (o nie przypomniałem sobie jeszcze jednego) Z pewnością są też są
      wśród nich "ciepli bracia" i chciałbym poznać ich nazwiska, wtedy bardziej bym
      się bawił widząc i słysząc ich w telewizorze imć Dworaka (jak też tak można się
      nazywać w demokratycznym państwie?). Brawo inicjatorzy. Macie moje poparcie.
      • Gość: Europejczyk Hallo,Giowanni!! Dworakowa TV?(klerykalna)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:28
        Jeden z Tych braci mieszka obok mnie na Zoliborzu!!!ma gust facet!!!
    • Gość: Europejczyk Re: penis wam w odbyt ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:39
      Musialbys na to zasluzyć!!!!!!
    • Gość: Kokosal Pożar w burdelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:40
      Czyli gdy heteryk wytknie gejowi jego homoseksualność, to jest be. Ale gdy gej
      wytknie homoseksualność drugiemu gejowi, to jest cacy. Gdy Kali ukraść
      krowa ...
      Gej gejowi będzie gejostwo wypominał!
      Geje będą się od gejow wyzywać!
      Turlam się ze śmiechu.
      • Gość: Europejczyk Nachlaleś sie kokosalu i bzdury opowiadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:42
        lgucfy
    • Gość: Maltańczyk Re: penis wam w odbyt ! IP: *.crowley.pl 11.10.04, 22:43
      Rozumiem przez to, że wiesz o czym mówisz. Bo najlepiej mówić na podstawie
      własnego doświaczenia. Ciekawi mnie tylko w jakiej roli wystąpiłej? Incubus,
      czy subcubus?. Na drógi raz zastanów się robaczku, jak będziesz chciał kogoś
      obrazić. Obnażyłeś się bezwstydnie i powinno ci być wstyd. A fe!
      • Gość: xxx Re: penis wam w odbyt ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 16:41
        nikogo nie obraziłem. chciałem tylko życzyć jak najlepiej wzystkim gejom!
    • Gość: aaa Po zastanowieniu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 22:46
      Tak na serio i po zastanowieniu stwierdzam, że politycznie uderzenie jest
      kapitalne. I nie chodzi tu o żadnych gejów, tylko o podkopy SLD pod
      konserwatywną prawicą.

Przecież to jakiś czas temu Giertych się odgrażał, że ujawni homo na lewicy. To
      teraz niech robi w porty ze strachu, że go zaatakują geje (a tak naprawdę SLD)
      bronią, którą sam im podał - zasianą w ludziach homofobią.

Już turlam się ze śmiechu widząc jak Romuś "kategorycznie zaprzecza" a Kaczor
      wytacza powództwa sądowe, że "on nigdy nie miał nic wspólnego z tym zboczeniem".
    • ricob [...] 11.10.04, 22:46
      • Gość: aaa Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 22:47
        mnie nie mierżą, a jestem zdrowy psychicznie. Może to ty jesteś chory? Ale
        diagnozę pozostawiam learzom.
      • Gość: Europejczyk Ale zanim Pedalów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:51
        To najpierw Ciebie Ricobie w kaftan bezpieczeństwa, na dwa lata, aż przejdzie
        Tobie ten homofobiczny amok!!
        • Gość: silesius Re: Ale zanim Pedalów !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:54
          Amok??? chyba u gejow! no bo czy to nie amok jakis, kiedy geje gejow
          (przynajmniej w ich mniemaniu) chca denuncjowac?
          • Gość: Europejczyk Re: Ale zanim Pedalów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:56
            Czas na kompletę!!!!co powie Rydzyk???
            • Gość: silesius Re: Ale zanim Pedalów !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 22:58
              widze, ze dalej przebywasz na psychoanalitycznym seansie. czyzby terapeuta
              zaczal juz pytac o dziecinstwo?? zgroza !!!
              • Gość: Europejczyk Paszol won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:04
    • Gość: marek Z HOMOSEKSUALIZMU MOŻNA WYJŚĆ!!! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:58
      Homoseksualizm jest zaburzeniem, wynikającym przede wszystkim z emocjonalnego,
      a czasem również fizycznego braku ojca oraz nadopiekuńczości matki. Na całym
      świecie powstają organizacje pomagające osobom o takich skłonnościach w ich
      uzdrowieniu, które prowadzi do odblokowania odczuć heteroseksualnych. W Polsce
      taką organizacją jest Pomoc2002/ www.pomoc2002.org / działająca bardzo prężnie.
      Szczegóły terapii i wyjaśnienie przyczyn homoseksualizmu świetnie opisał
      Richard Cohen w książce "Wyjść na prostą". Są one również na poniższych
      stronach internetowych:
      www.peoplecanchange.com (strona prowadzona przez byłych homoseksualistów)
      www.gaytostraight.org
      www.homoseksualizm.abc.pl
      Przeczytaj, zanim powiesz, że leczenie homoseksualizmu to stek bzdur! Zajmuję
      się trochę tym problemem i SAM ZNAM OSOBY, KTÓRE WYSZŁY Z HOMOSEKSUALIZMU I SĄ
      W PEŁNI HETEROSEKSUALNE.
      • Gość: aaa Z GŁUPOTY JUŻ NIE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 22:59
      • Gość: Europejczyk Radiomaryjne bzdury!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:01
        Z wyzszej szkoly kultury medialnej i mediów, w Toruniu, pseuldonaukowe wypociny
        nieuka Kohena!!!
        • Gość: marek SAM ZNAM OSOBY, KTÓRE WYSZŁY Z HOMOSEKSUALIZMU IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:17
          Polecam strony, które podałem wcześniej. W Polsce blokuje się informacje o
          możliwości leczenia homoseksualizmu. Taka możliwość jest, sam znam ludzi,
          którzy byli homoseksualistami, przeszli terapię tego zaburzenia i teraz są
          heteroseksualni. Daleko mi do Radia Maryja. Skuteczność terapii homoseksualizmu
          jest potwierdzona przez naukowców i psychoterapeutów, na stronach, jak choćby
          www.peoplecanchange.com którą prowadzą BYLI HOMOSEKSUALIŚCI.
          • Gość: Europejczyk Rydzykowa propaganda o pólnocy, Panie Marku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:20
            Was trzeba wyleczyć z ignorancji,
            • Gość: marek POLECAM www.peoplecanchange.com PANIE EUROPEJCZYKU IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:29
          • wuk4 Re: SAM ZNAM OSOBY, KTÓRE WYSZŁY Z HOMOSEKSUALIZM 12.10.04, 18:53
            Gość portalu: marek napisał(a):

> Polecam strony, które podałem wcześniej. W Polsce blokuje się informacje o
            > możliwości leczenia homoseksualizmu. Taka możliwość jest, sam znam ludzi,
            > którzy byli homoseksualistami, przeszli terapię tego zaburzenia i teraz są
            > heteroseksualni

To zakompleksieni frustraci, nieszczęsne naiwniaczki, boże krówki w stylu p.
            Cohena i innych mu podobnych. Najczęściej to ludzie, którzy albo praktykowali
            homoseksualizm z powodu izolacji od kobiet - w wojsku, w więzieniu, w
            klasztorze. To są zachowania pseudohomoseksualne i można się ich oduczyć. Albo -
            to są po prostu ludzie biseksualni. Tylko część z nich to prawdziwi
            homoseksualiści, którzy wyparli się własnego popędu - i teraz próbują go
            zaspokajać na sposób hetero - więc w ICH przypadku niezgodnie z naturą. Są oni
            świetnymi kandydatami na agresywnych homofobów.
      • Gość: Europejczyk Klamiesz bezczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:02
        Z Tymi teoriami do Kruchty!!!!!!!
        • Gość: silesius Re: Klamiesz bezczelnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 23:05
          widze europejczyku, ze juz dotarles na seansie do wieku przedszkolnego, i
          pierwszych rozroznien miedzy plciami! masz dobrego psychoanalityka. tak
          trzymac! zapowiada sie ciekawy wieczor twoich zwierzen
          • Gość: Europejczyk Re: Klamiesz bezczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:07
            Po deklerykalizacji zapraszam na salony a teraz paciorek i raczki na
            kolderkę!!!!!!!!
            • Gość: silesius Re: Klamiesz bezczelnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 23:09
              o, to juz byl krzyk wieku adolescencji! dalej, dalej!! prosze!! i pozdrow
              psychoanalityka. naprawde fachowiec bez zarzutu
              • Gość: Europejczyk Polnocny belkot z "Brygidy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:15
                Idz spać dobry, nie zawistny,nie antysemicki mądry Katoliku
                • Gość: silesius Re: Polnocny belkot z "Brygidy" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 23:20
                  czyzby terapie juz przynosila owoce? tak szybko? to musi byc rewelacyjny
                  terapeuta? a moze cie tylko lustro przed nosem postawil? hm, czasami dzieja sie
                  jednak cuda na tym swiecie
                  • Gość: Europejczyk Co Ty bredzisz Bracie klasztorny??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:22
                    Gdzie Twoja polszczyzna???
                    • Gość: silesius Re: Co Ty bredzisz Bracie klasztorny????????????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.04, 23:26
                      no to juz faza najwyzszej ekstazy! ale, uwazaj, za chwile trzeba bedzie wrocic
                      do swiata realnego i zejsc z czerwonej kanapy. uwazaj, zebys nie spadl! jeszcze
                      sobie zebra potluczesz
                      • wuk4 Re: Co Ty bredzisz Bracie klasztorny????????????? 12.10.04, 18:43
                        To była prawdziwa Rozmowa Mistrza Polikarpa ze Śmiercią.

...

• Gość: aaa Re: UJAWNIAC KOCHANI KTO DAJE OD TYLU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 22:58
      moja dziewczyna, ale tylko mi, już starczy? jak nie to sex.go2.pl polecam, na
      długie samotne wieczory, a nie wtrynianie się w cudze życie intymne.
    • Gość: Freeman 60% polskich księży to geje, stwierdził w TVN były IP: *.pl / *.pl 11.10.04, 23:03
      kleryk, gej zresztą. Mozna mu wierzyć, bo jest w obu "branżach". A więc metoda
      będzie skuteczna, szczególnie do tych obłudników.
    • Gość: Edward Drugi [...] IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:04
      • Gość: aaa WIERZEJSKI, STRĄK, GIERTYCH homo? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:41
        oo, tu admin GRUBO przesadził zadziałał niemalże rewolucyjną czujnością, jeśli
        politycy LPR (Wierzejski) ujawniają listy gejów to niech się najpierw sami
        dadzą zlustrować - i ja niniejszym pytam bo na mieście się mówi, że panowie
        WIERZEJSKI, GIERTYCH, STRĄK mają coś wspólnego ze środowisiem gejowskim, jako
        wyborca mam prawo pytać i żądać odpowiedzi.
    • Gość: Bossss [...] IP: *.lv.lv.cox.net 11.10.04, 23:08
      • Gość: aaa Re: Jak moze facet wsadzac ku tasa w du pe faceto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:09
        siedź w swojej zadulszczałej ameryce i ciesz się ze możesz cenzurowaną tv w
        normalnym kraju oglądać.
    • Gość: adgam Re: Geje grożą ujawnieniem polityków IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:22
      Swietny pomysl! Gratulacje! Ciekawe kto teraz nagle zamilknie ;)
    • Gość: m [...] IP: *.crowley.pl 11.10.04, 23:28
      • Gość: Edward Drugi Protestuję... IP: *.pwr.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 00:04
        przeciw usuwaniu mojego pytania. Chodziło mi tylko o potwierdzenie czy Robcio
        Strąk, skądinąd straszny homofob i facet bardzo agresywny - wiem z wiarygodnych
        źródeł, że w Słupsku kazał pobić i wrzucić do stawu pewnego chłopaka, z którym
        się poróżnił, a który był przedtem członkiem jego Partyi LPR. Podczas procesu
        Strąk zastraszył świadków i go uniewinniono.
        Czy ów Strąk, który nie ma żony, nie jest homo? Może ujawnią się ci, którzy z
        nim spali? Ja mam stałego partnera i nie sprzedaję się takim kryptogejom...
        Ponoć mówią, że on nie tylko jest homo, ale i pedofil, ale co do tego nie mam
        pewności...
    • Gość: Euro Na co czekaja? IP: *.adsl.proxad.net 12.10.04, 00:04
      Ujawnijcie jak macie co! Po co ta zabawa w kotka i myszke?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka