Dodaj do ulubionych

Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie

19.08.18, 13:36
Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie wręcz druzgoczącą porażkę w nadchodzących przyszłych wyborach w Polsce. Jak np. można było Trzaskowskiego wystawiać na ubiegającego się o prezydenturę w Warszawie człowieka. Przecież Warszawa jest wizytówką niezależnej samorządności w Polsce i do tego wielkim kolcem w ciele PISu. A Trzaskowski przecież jak to widzimy kompromituje przecież nie tylko siebie a też przecież cały obóz demokratycznej opozycji.
A te bilbordy. Należy przecież pamiętać o tym, że każdy kij ma dwa końce. Wiem już np. o tym, że PIS szykuje zmasowany i druzgocący odwet bilbordowy, gdzie twarz Kaczyńskiego na naszych bilbordach okaże się o wiele przyjemniejszą niż twarze polityków opozycji na PISowskich bilbordach.
Ale jak się wsadza głowę w mrowisko to nie należy się dziwić, że cię mrówki oblazły.
Obserwuj wątek
    • wsk175 kolejny nick taniej kiełbasy 19.08.18, 13:53
      lub innego pisiego trola...
      • paranoja.indukowana.po Prosiliście, Prosiliście. No i wyprosiliście. 19.08.18, 14:02
        Ale wiadomo przecież.

Link:

Bez komentarza!!!!
        • riposton.pis No i wyprosiliście komentarz. 19.08.18, 15:35
          Komentarz:
          Wątki jawnie POtwierdzające ekspertyzę są usuwane.
          TO boi się pokazać, że nie ma mózgu bez korników.
          Dlatego lekarze specjaliści wywołują panikę w TO.
          A PIStolet rusza w bój:

Marsz zwycięstwa PIS!!!!!!
    • eiran Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 13:53
      Oho - pisiacki żołnierzyk zapowiada druzgocący (albo też druzgoczący - wojsko nie dostało wyraźnych wytycznych) "odwet bilbordowy". Mają być zdjęcia Tuska z pogrzebu z prześmiewczymi podpisami oraz wywiady z chłopczykami z Koszalina, którym Jaki podobno wysłał piłki.
    • paranoja.indukowana.po Też. 19.08.18, 14:04
      :D
    • alistair_p Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 14:08
      A Trzaskowski przecież jak to widzimy kompromituje przecież nie tylko siebie a też przecież cały obóz demokratycznej opozycji.
      Napisz coś konkretnego na ten temat.Na razie w wystąpieniach tego osobnika z Opola zobaczyłem Pragę (też stolica) Czeską i grecki śmietnik.Gdyby chociaż odzyskał dla miasta jedną kamienicę :-)
      • wsk175 Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 14:14
        pis "'odzyskał" już niejedną kamienicę. Ale nie dla miasta....
        • b.czarne.spojrzenie No właśnie. Takie kłamliwe gadki i to do sprawdzen 19.08.18, 14:35
          No właśnie. Takie kłamliwe gadki i to do sprawdzenia natychmiast tylko obniżają wiarygodność nie tylko twoją ale też demokratycznej opozycji. A więc widać tu od razu, że jesteś tu PISowskim trollem.
          • riposton.pis Tak. To prawda. 19.08.18, 16:07
            TO jest spenetrowana i w całości już pracuje na rzecz PIS.
            Widać to po owocach ich kampanii billboardowej kompromitującej TO.
            TO wzywają na pomoc psychiatrów!
            Ale na korniki w mózgach TO - PIStolet!
            Znikąd ratunku!

Z każdym plakatem TO bliżej zwycięstwa PIS.
            Link:
            Wielka przyszłość przed PISem!!!
    • ukos Fałszywa troska 19.08.18, 14:14
      b.czarne.spojrzenie napisał:

> Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie wręcz druzgoczącą porażkę

Ty się tego nie obawiasz, ty tego pragniesz, PiSSi trollu.
      • b.czarne.spojrzenie To, że stawiam prawidłową diagnozę to oznacza, że 19.08.18, 14:38
        To, że stawiam prawidłową diagnozę to oznacza, że jestem PISowskim trollem?
        Tylko taki PISowski troll jak ty może tak powiedzieć, rzucając takie fałszywe oskarżenia.
    • krystian71 Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 14:39
      Zrobili casting na Prez..
      Trwalo to ze dwa lata i nic madrzejszego sie nie znalazlo
      Skad mieli wiedziec zr Czaskoski az tak da dupy.?
      Tu nie chodzi o odwet bilbordowy
      Z tego co wrobelki swiergola wynika ze PIS szykuje inny odwet a praktycznie zaden odwet bo Kaczks jest juz trzy ruchy do przodu
      To POwskie nieudacznictwo nic innego nie potrafi. Raz okleili kraj bilbordami to juz do zssranej smirrci beda sie tego trzymac
      • tolerancja.represywna Ale nie mieli już innego wyjścia. 19.08.18, 14:55
        Trzaskowski to przecież ponoć jeden z najmądrzejszych z nich. :D
        I taki to gada Warszawiakom, że niepotrzebne im nowe lotnisko, gdyż przecież takowe w Berlinie już kończą budować. :D
        Albo, że nowe mosty w Warszawie nie ma potrzeby budować i kładka rowerowa nowa Warszawie wystarczy. :D
        Ludzie!!!!!
        Nie ma przecież lepszego dla PISu przeciwnika!!!!! :D
        Jaki powinien mu bardzo za te jego gadki podziękować.
        A jak Wojsku Polskiemu głupek się naraził. Wojsko i ich rodziny oraz bardzo wielu innych Polaków nigdy przecież mu tego nie zapomną.
        • krystian71 Re: Ale nie mieli już innego wyjścia. 19.08.18, 15:37
          GW BEDZIE PROMOWAC SPIEWAKA
          Spiewak wyrzuca Jakiemu rodzine w Opolu.
          Nic mi o tym nie wiadomo.
          Za to bratem Spiewaka jest wstretny malwersant co biedne fzievi z funfacji okradal by se ciuchy kupic
          Rzyg teczowy
      • 141288bs Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 15:01
        Badz troszeczke laskawy,krystianie,to jest ich wielki program na bilbordach ktory ma dac im wladze w kraju nad Wsla.
        - Tak,tak,oni nie znaja Polski...,Polska to kraj n/Wisla - taka jest ich programowa nazwa kraju w ktorym chca rzadzic.
        • tolerancja.represywna Ja to mam szczęście. 19.08.18, 15:15
          Ja to mam szczęście,
          że w tym momencie
          żyć mi przyszło, w kraju nad Wisłą…
          Ja, to mam szczęście…
          Mój kraj szczęśliwy, piękny, prawdziwy,
          Ludzie uczynni, w sercach niewinni…
          Mój kraj szczęśliwy
          Ja, to mam szczęście…
          że w tym momencie
          żyć mi przyszło w kraju nad Wisłą…
          Ja, to mam szczęście…
          Ja, to mam szczęście…
          że w tym momencie
          żyć mi przyszło, w kraju nad Wisłą
          Ja, to mam szczęście…
          • wsk175 Pisiorki w kościóle dziś były, wafelka zjadły, 19.08.18, 15:30
            i siadły do kompów by się za srebrniki coorwić.....
            • ta Re: Pisiorki w kościóle dziś były, wafelka zjadły 19.08.18, 15:37
              wsk175 napisał:

> i siadły do kompów by się za srebrniki coorwić.....

Nasłuchały się, to i małpować próbują, jeden w trzech osobach :)
              • xystos Re: Pisiorki w kościóle dziś były, wafelka zjadły 19.08.18, 16:01
                WSK175
                a ty z kim się margolisz? i za ile?
                za sesję czy za dobę?
                • wsk175 Re: Pisiorki w kościóle dziś były, wafelka zjadły 19.08.18, 16:05
                  wafelek ci się odbił?
            • buldog2 Re: Pisiorki w kościóle dziś były, wafelka zjadły 19.08.18, 22:58
              Spróbuj się ciut bardziej zastanowić...
          • buldog2 Re: Ja to mam szczęście. 19.08.18, 23:06
            Ty leszab, lepiej się przyznaj gdzie cię podrzucono - gdzieś nad Nilem czy Eufratem.
            Oczywiście, że nie w koszu, żeby ktoś wyłowił, tylko żebyś się wylągł.
    • xystos Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 15:27
      obóz opozycyjny podzieli losy UW,AWS,itp

będzie przejżyściej w izbie poselskiej
      to dobre dla polskiego Ludu.
    • m.c.hrabia Re: Obawiam się jednak, że obóz opozycji poniesie 19.08.18, 16:04
      rozczulają twe łzy krokodyle.
    • adalberto3 Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 16:44
      Tzw. opozycja w polskiej wersji zachowuje się dość nietypowo jak na opozycję w europejskim kraju. Schetyna et consortes - protoplaści nowej gałęzi politykierstwa ?
      • m.c.hrabia Re: Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 16:56
        obca agentura wygrała wybory i rządzi.
        • xystos Re: Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 17:05
          polska agentura więc dla ciebie obca
          • m.c.hrabia Re: Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 17:16
            wiem że obca , w mojej, skazani bandyci nie byli ułaskawiani aby zostać naczelnikami gestapo.
            • buldog2 Re: Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 17:51
              Tzw. ułaskawienie posiada wadę prawną i jest nieważne. Po poświadczeniu nielegalności wyboru trzech sędziów TK sam Duda pełni urząd nielegalnie. Jest winien co najmniej deliktu konstytucyjnego oraz uczestnictwa w zorganizowanej grupie przestępczej, jego decyzje nie mają mocy prawnej.
      • snajper55 Re: Opozycja czy obca agentura ? 19.08.18, 16:57
        adalberto3 napisał:

> Tzw. opozycja w polskiej wersji zachowuje się dość nietypowo jak na opozycję w
        > europejskim kraju. Schetyna et consortes - protoplaści nowej gałęzi politykiers
        > twa ?

W Polsce to obecna władza jest nietypowa. Czy znasz inne europejskie państwo, w którym u władzy są przestępcy? W którym rządy sprawuje organizacja przestępcza kierowana przez "zwykłego posła", dyktatora?

S.
        • gelati Spoko. Bez obaw 19.08.18, 17:08

PiS wygra miażdżąco.
          • buldog2 Re: Spoko. Bez obaw 19.08.18, 17:56
            Powinien wygrać, żeby dać czas na ukształtowanie się prawdziwej opozycji.
            To cena jaką musimy zapłacić.
            Musi powstać opozycja nie zblatowana z PISem, która będzie chciała rozliczyć funkcjonariuszy PIS ze wszystkich przestępstw.
            Obecna sytuacja nie daje szans na sukces, ani też na wypromowanie wiarygodnej opozycji. PO ze sfałszowanym procesem Jarosława Wałęsy nie jest warta wzmianki. Zapewne J.Wałęsa okaże się jednym z gwoździ do trumny PO, na jej własne życzenie.
          • suender Re: Spoko. Bez obaw 19.08.18, 20:12
            gelati 19.08.18, 17:08

> PiS wygra miażdżąco.

Tak jak DODA dostanie drugą kadencję.

Dzięki za uwagę ......
        • adalberto3 "...obecna władza jest nietypowa..." 19.08.18, 19:22
          Faktycznie nietypowa. Po raz pierwszy od 30 lat rząd, może czasami nieudolnie i pod naciskiem różnych grup lobbystycznych, dba o polskie społeczeństwo. Niemiecki kanclerz rozpoczynając nową kadencję składa przysięgę. Podobnie wygląda ta dla prezydenta - ”Przysięgam, że siły swe poświęcę dla dobra Narodu Niemieckiego, że będę pomnażać jego dobro, chronić od szkody, strzec i bronić Ustawy Zasadniczej i ustaw federalnych, że będę sumiennie wypełniać swe obowiązki oraz, że będę sprawiedliwy dla każdego. Tak mi dopomóż Bóg.” Zawsze na pierwszym miejscu dobro Narodu, konstytucja potem.
          • suender Re: "...obecna władza jest nietypowa..." 19.08.18, 20:14
            adalberto3 19.08.18, 19:22

> Zawsze na pierwszym miejscu dobro Narodu, konstytucja potem.

No, - Kornelu Morawicki, już się a tak nie wysilajcie!

Dzięki za uwagę .......
            • gelati PiS wygra kolejne wybory 19.08.18, 20:24
              suender napisał:

> Dzięki za uwagę .......<

Trzy kropki wystarczą. pl.wikipedia.org/wiki/Wielokropek
              Proszę, nie dziękuj.
              • gelati I następne 20.08.18, 16:42
                . Amen!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka