006ryjgnojonyjaknitras 20.08.18, 12:33 Aż tyle czasu PiSia Rada Sądownictwa przewidziała na tajne przesłuchanie każdego kandydata na sędziego Sądu Najwyższego. A niby dlaczego nie 30 sekund jak na wypowiedz posłów opozycji? Nowe PiSie standardy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xystos Re: 15 minut! 20.08.18, 12:42 znowu jakiś wstrętny atak na nasze forum nieotwierajcie tematów z chińszczyzną to trzeba zgłosić Policji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: 15 minut! 20.08.18, 12:45 xystos napisał: > znowu jakiś wstrętny atak na nasze forum > nieotwierajcie tematów z chińszczyzną > > to trzeba zgłosić Policji!!! > A najgorsze jest to, ze moderacja zamiast idiotę w kosmos to nim oślą zakorkowała Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: 15 minut! 20.08.18, 13:20 sea monster znowu pokazuje ze nie nadaje sie na moderatora,amatorka Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: 15 minut! 20.08.18, 16:44 szwampuch58 napisał: > sea monster znowu pokazuje ze nie nadaje sie na moderatora,amatorka > Mnie nie zapomnieli dzisiaj jako jedynego wśród kilku tysięcy postów spamera wypier...na osła. Witać ja im bardziej ością w oku niż ten spamer, który zablokował fora na pół dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: 15 minut! 20.08.18, 15:56 > A najgorsze jest to, ze moderacja zamiast idiotę w kosmos to nim oślą zakorkowała Nie mogą wysłać w Kosmos (czyli skasować), bo moderator widzi wykasowane wątki. I jego te zalewająca forum koreańskie kasyna wkurzają tak jak innych użytkowników. Albo muszą usunąć to badziewie z bazy, albo gdzieś przenieść - akurat trafiło na Osła. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras NAjważniejsze, ze w takim nawale pracy 20.08.18, 19:38 wariant_b napisał: > > A najgorsze jest to, ze moderacja zamiast idiotę w kosmos to nim oślą zak > orkowała > > Nie mogą wysłać w Kosmos (czyli skasować), bo moderator widzi wykasowane wątki. > I jego te zalewająca forum koreańskie kasyna wkurzają tak jak innych użytkownik > ów. > Albo muszą usunąć to badziewie z bazy, albo gdzieś przenieść - akurat trafiło n > a Osła. jak tysiące wątków nie zapomnieli o mojej skromnej osobie i jako pierwszy normalny forumowicz zostałem wypier...na osła. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: NAjważniejsze, ze w takim nawale pracy 20.08.18, 20:59 > jak tysiące wątków nie zapomnieli o mojej skromnej osobie i jako pierwszy normalny forumowicz > zostałem wypier...na osła. A co się dziwisz - to ćwiczyli i to potrafią nawet z zamkniętymi oczami. Spamer zaskoczył ich w weekend i musiał czekać do poniedziałku na kogoś, kto ma pomysł, jak skasować 100 tysięcy wątków. A to dopiero półmetek i jeszcze dużo do kasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.leming.land A co to cię obchodzi. 20.08.18, 12:59 Oni przecież bardzo dobrze wiedzą co robią. Przecież to już nie są ci zlemingowaceni sędziowie co przedtem tam urzędowali. Zupełnie Nadzwyczajna Kasta Ludzi jest już przecież kaput. Co nie zauważyłeś jeszcze tego??????? No chyba tak. Starasz się przecież jak tylko możesz aby niczego nie zrozumieć, gdyż prawda mogłaby cię powalić. Takie coś co ty masz to psychiatrzy nazywają wyparciem. Poczytaj sobie trochę przynajmniej o tym. Wiem oczywiście, że niewiele z tego zrozumiesz ale może jakiś przynajmniej jeden przebłysk świadomości pojawi się jednak u ciebie. Taką to oto mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: A co to cię obchodzi. 20.08.18, 13:08 anty.leming.land napisał: > Oni przecież bardzo dobrze wiedzą co robią. > Przecież to już nie są ci zlemingowaceni sędziowie co przedtem tam urzędowali. > Zupełnie Nadzwyczajna Kasta Ludzi jest już przecież kaput. Z tym akurat się zgadzam, to są podwładni Kaczyńskiego, tak jak mrr Julia Lewe L4 Odpowiedz Link Zgłoś
anty.leming.land To bardzo, bardzo fajnie!!!!!! 20.08.18, 14:10 Super, że w końcu się z tym zgadzasz. Oni przecież bardzo dobrze wiedzą co robią. Przecież to już nie są ci zlemingowaceni sędziowie co przedtem tam urzędowali. Zupełnie Nadzwyczajna Kasta Ludzi jest już przecież kaput. Odpowiedz Link Zgłoś
006ryjgnojonyjaknitras Re: To bardzo, bardzo fajnie!!!!!! 20.08.18, 14:32 anty.leming.land napisał: > Super, że w końcu się z tym zgadzasz. > > Oni przecież bardzo dobrze wiedzą co robią. > Przecież to już nie są ci zlemingowaceni sędziowie co przedtem tam urzędowali. > > Zupełnie Nadzwyczajna Kasta Ludzi jest już przecież kaput. CZytasz, ale nic z tego nie zrozumiesz. Może to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.leming.land Ja to bym jeszcze ten czas skrócił. 20.08.18, 14:41 Jak najszybciej należy Zupełnie Nadzwyczajną Kastę Ludzi dorżnąć, aby się już dłużej nie męczyła. Gdyż trwanie dalej w tym stanie wręcz nieludzkie już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: A co to cię obchodzi. 20.08.18, 14:09 Ty leszab, z logiką to u ciebie już tradycyjnie niedobrze, ale ostatnio twój stan stał się porażający. Było źle, a jest wręcz fatalnie. Panika przed Najwyższą Kastą Karającą PIS odebrała ci myślenie tymi resztkami mózgu, które wskutek zbytecznej pobłażliwości czy niedopatrzenia PLP po ostatnim patroszeniu zostały. Posiadanie mózgu przez krokodyle i pelikany znad Nilu i Eufratu jest przestępstwem, jest bardzo karate. Tak. Nie myślisz o rzeczywistości prawdziwej, a roisz sobie, że te zmiany to rozkwit prawa i sprawiedliwości. I roisz sobie, że nie, NKK PIS nie jest okrutna, jest okrutna, ale nie dla swoich, tylko tych obcych, spoza PISu. Tak. A tymczasem szykują się kolejne nocne ustawy, Komisja Nadzwyczajna z sekcji karającej NKK PIS, skład sędziowski złożony z prokuratora, już CzeKa. PIStolet CzeKa. A ty patrzysz i nie widzisz, leszab. Ale nie przejmuj się, to u was normalne, bieg wydarzeń i wszystko. Po prostu, żeby zrobić z tym porządek, PLP będą zmuszeni wszystkich was uśpić. I się skończy. Krokodylico. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.leming.land Ten Obłęd Indukowany to robi już z tobą 20.08.18, 14:18 Ten Obłęd Indukowany to robi już z tobą co tylko chce. Ja tam psychiatrą nie jestem więc skonsultuj się z kimś innym. Ja już na twój bełkot odpowiadać nie będę. A to dlatego, że nie chcę się przyczyniać to tego, że mogę jeszcze pogłębić twój stan o ile pogłębienie tego stanu jest w ogóle możliwe jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: A co to cię obchodzi. 20.08.18, 14:28 W praktyce wygląda to tak, że całkowity brak logiki plus wielki eksperyment społeczny PIS daje niesamowite efekty. Link: youtu.be/ajN5aAcBc28 Trochę dziwne to. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Twoi przodkowie pewnie mieli w zwyczaju 20.08.18, 20:15 przesłuchiwać tygodniami w ukrytych piwnicach. Tobie widać tez tak zostało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: 15 minut! 20.08.18, 20:30 tajne ,hołota ma klęczeć , jeść Kiełbasę za pińcet i liza rów rydzyka, oraz kaczy. Odpowiedz Link Zgłoś