Gość: miki IP: *.gdynia.mm.pl 13.10.04, 16:53 litości, tyle pięknych kobiet w tym kraju, a tu dyplomatycznie "kontrowersyjnie" urodziwa Błochowiak co z tymi ankietowanymi ? co w niej jest sexy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Rzyg, rzyg, rzyg... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 17:59 Kto mi zwróci za obiad??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja wygląda jak póltora nieszczęścia 13.10.04, 18:21 jak pół dupy zza krzaka jak to mówi moja mama Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wygląda jak póltora nieszczęścia 13.10.04, 18:23 To Twoja mam wyraża się bardzo brzydko! FE! Wracając do tematu, ja wiem, teoją idolką jest nowa koleżanka, Renatka. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: wygląda jak póltora nieszczęścia 13.10.04, 18:26 Blochowiak chcialaby tak wyglądać jak Begierowa gdy będzie w jej wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
skabiczewski Re: wygląda jak póltora nieszczęścia 14.10.04, 08:23 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > Blochowiak chcialaby tak wyglądać jak Begierowa gdy będzie w jej wieku.. czy masz na myśli "wiek maturalny"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:34 Co z tym naszym społeczeństwem,gdzi oni wszyscy mają oczy Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Anita Błochowiak - zdjęcia 13.10.04, 19:35 Przeważnie tam, gdzie obiektyw aparatu lub "oko kamery" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Anita Błochowiak - zdjęcia 13.10.04, 19:41 na dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Anita Błochowiak - zdjęcia 13.10.04, 19:48 Stwierdzam, że schamiałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Szkaradzieństwo! Ta zwalista foka wzorem? IP: *.chcgilgm.covad.net 13.10.04, 19:36 Kto był tą osobą typującą to szkaradzieństwo? Jakiś A..b wyposzczony długim pobytem na pustyni bez dostępu do wielbłądów, kóz i owiec? Wtedy byłoby to do zrozumienia! Rozumiem, że nawet nie patrzył na urodę! Liczyła się pierwsza lepsza dzi.ra! A teraz poważnie - Robić wzorce urody ze zwalistych wielorybów fokopodobnych - ma to być potem w Polsce normą do której mają dążyć nasze dziewczyny? $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Przy waszych w "hameryce" to duch lekki... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 00:01 Tusza tu nie jest najgorsza i napewno nie najwieksza - gorzej z buzka w stylu "najpiekniejsza w calej wsi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 19:49 To snięta ryba. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium SLD przekupiło elektorów! 13.10.04, 19:54 inaczej kobyla morda by nie wygrała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Zaatakowała Michnika z GTW IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 13.10.04, 20:18 Ma teraz za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamar Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: *.tfkable.pl 14.10.04, 08:18 Fuj! Bezwarunkowy odruch wymiotny. Błochowiak wyglada jak pinda, bo ona jest pinda. Tyle uroczych niewiast jest w tym kraju, a wy lansujecie taka kuchte!!! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
falken Re: Anita Błochowiak - zdjęcia 14.10.04, 08:43 jak wypuszczona przed chwilą z domu wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
jerika Anita najpiękniejszą polityczną kobietą 14.10.04, 09:03 Prawda jest taka, że w Sejmie nie ma atrakcyjności wśród kobiet. P.Anita Błochowiak należy do najpiękniejszych kobiet - polityków. Zgadzam się z wynikiem sondażu. Ale nie uroda jest najważniejsza, lecz rozsądne myslenie, od którego ostatnio odbiegają nasi politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: 217.153.190.* 14.10.04, 09:21 taka krowiasta, nic subtelności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matan Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:45 obecność głupców w sejmie jest spowodowana głupotą wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Anita Błochowiak - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:42 podoba mi sie ta pani anita. Odpowiedz Link Zgłoś