Dodaj do ulubionych

Co mi szkodzi

16.02.19, 18:36
Temat o podlizywaniu będzie, Oglądam se transmisję ze skoków, ładnie latali, znaczy skakali, gdzieś Stoch w okolicy podium, drugi. Oglądam przeważnie na Eurosporcie, tych z jedynki mało trawię. Transmisja na Eurosporcie dobiegła końca, więc przerzucam na jedynkę by zobaczyć dekorację, miło widzieć.
I tu lekki leciutki zgrzyt, sprawozdawca Szczęsny (raczej) na koniec studia jebn... - zapraszamy na oglądanie filmu - "Nocna zmiana", koniec relacji.
Szkoda, że nie dopowiedział - w reżyserii Jacka Kurskiego.
No nie przypuszczam, by klozetowy uwikłany też, nie może być, się stać.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Co mi szkodzi 16.02.19, 18:43
      ciesz sie ze dali skoki,mogli chodzic za ta trumna non.stop od rana live
      • behemot17-13 Re: Co mi szkodzi 16.02.19, 19:02
        Chyba nawiązujesz do mowy pożegnalnej. Kościół, ambona, Anton nieleczony jak mawia Zapijaczony Ryj. Anton z ambony nic o zmarłym, prawie nic o jego wielkości, , jego zasługach. Anton bolszewik pozwala sobie na tyradę o wielkości Antona nieleczonego. Na miejscu rodziny premiera wypierdoli... bym w ryj Antonowi, Antoniemu, Antkowi.

"po co iść tropem tego, co się już skończyło ?" <*> ci co weszli na szczyt, widzieli świat z góry. niestety, niektórzy zamiast zejść powoli, stoczyli się na łeb i szyję.<*> "Przód tej wypowiedzi leci do tyłu czyli bokiem w dół czy jakoś tak."
        • szwampuch58 Re: Co mi szkodzi 16.02.19, 19:10
          rodzina zmarlego na tej hupcy nic nie znaczy,to dodatek
          • teen69 Re: Co mi szkodzi 16.02.19, 19:43
            po cholerę włączasz 1 tv?

Dla przypomnienia i objasnienia. W Warszawie świat należy w sferze politycznej od 1945 roku w obrębie do 200 - 300 rodzin. Nazywają się po polsku , po żydowsku, znowu po polsku i się namnożyli jak Dzikuny czyli potomstwo much plujek. Teraz się nazywaja róznie ale to raptem ciągle te 200-300 rodzin. Opanowali Sejm, wszelkie partie , urzędy Sekretarze KC PZPR są posłami bo zięciami tow. Kani, i teraz PO kiedyś KC PZPR, i TW Rycerz kiedyś KCPZPR, potem Wprost a teraz dorabianie z głodu na prawej stronie., Wszystkie te rodziny się krzyżują pochlewaja na wspólnych rodzinnych okazjach a w gazetach i w sejmie walcza na niby ze sobą.Olszewski był przyjacielem J. Urbana a w każdym razie robili w gazecie o profilu obu odpowiadającym. Ile wódy razem dla Polski wychlali to teraz tylko Urban moze powiedziec. I jakie Olszewski miał poglądy też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka