Dodaj do ulubionych

Limuzyny Mafii

04.04.19, 09:40
Dlaczego SOP wozi posłów beemkami serii 7 za pół banki sztuka, a ja nie moge wziąć w leasing samochodu droższego niz 150 tys. ? (Fiskus traktuje je jako auto luksusowe, zresztą i tak mnie na takie nie stać).
Dlaczego nie mogą jak inni ludzie jeździć w pracy passatami i octaviami tylko muszą za nasze podatki rozbijać Audi i BMW ?
Czy znajdzie się w Koalicji ktoś normalny kto wyjdzie i powie, że ukróci to Bizancjum, czy jaja ma tylko Biedroń, który po wygranych wyborach w Słupsku jeździł do pracy na rowerze ?
Obserwuj wątek
    • wkkr Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 09:57
      Bo by się pozabijali, biorąc pod uwagę ilość kolizji jakie powodują.
      • wolves-land Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 10:05
        Może właśnie w normalnych samochodach by jeździli normalnie.
        I nie chodzi o to, że im zazdroszczę, tylko moim zdaniem to trochę tak jakbyś za oszczędności żony kupił sobie mercedesa C-klasę, a żonie pokleił zderzaki w stukniętym Daewoo Tico i wsadził ją do tego z dzieciakami.
        • no-popis Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 16:28
          wolves-land napisał:

> Może właśnie w normalnych samochodach by jeździli normalnie.
          > I nie chodzi o to, że im zazdroszczę, tylko moim zdaniem to trochę tak jakbyś z
          > a oszczędności żony kupił sobie mercedesa C-klasę, a żonie pokleił zderzaki w s
          > tukniętym Daewoo Tico i wsadził ją do tego z dzieciakami.
          Twoim zdaniem POprzednicy jeżdzili innymi samochodami ? Gorszymi co do klasy ?
          • titerlitury Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 17:38
            Ale przecież miało być skromniej i uczciwiej
            • x2468 Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 19:08
              poprzednicy nie rozbijali limuzyn ktore sa wlasnoscia suwerena.
              • adria231 Re: Limuzyny Mafii 05.04.19, 19:54
                Mafia zawsze jeździ limuzynami. Tylko gorszy sort może poruszać pospolitymi pojazdami.
    • pies.na.czarnych Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 10:14
      Dodaj jeszcze kierowce i masz bizancjum do kwadratu. Czyzby wybrancy ciemnego luda nie posiadali prawa jazdy?
    • no-popis Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 12:52
      wolves-land napisał:

> Dlaczego SOP wozi posłów beemkami serii 7 za pół banki sztuka, a ja nie moge wz
      > iąć w leasing samochodu droższego niz 150 tys. ? (Fiskus traktuje je jako auto
      > luksusowe, zresztą i tak mnie na takie nie stać).
      > Dlaczego nie mogą jak inni ludzie jeździć w pracy passatami i octaviami tylko m
      > uszą za nasze podatki rozbijać Audi i BMW ?
      > Czy znajdzie się w Koalicji ktoś normalny kto wyjdzie i powie, że ukróci to Biz
      > ancjum, czy jaja ma tylko Biedroń, który po wygranych wyborach w Słupsku jeździ
      > ł do pracy na rowerze ?
      Pełne poparcie.
    • lech1966 Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 12:57
      wolves-land napisał:

> Dlaczego SOP wozi posłów beemkami serii 7 za pół banki sztuka, a ja nie moge wz
      > iąć w leasing samochodu droższego niz 150 tys. ? (Fiskus traktuje je jako auto
      > luksusowe, zresztą i tak mnie na takie nie stać).
      > Dlaczego nie mogą jak inni ludzie jeździć w pracy passatami i octaviami tylko m
      > uszą za nasze podatki rozbijać Audi i BMW ?
      > Czy znajdzie się w Koalicji ktoś normalny kto wyjdzie i powie, że ukróci to Biz
      > ancjum, czy jaja ma tylko Biedroń, który po wygranych wyborach w Słupsku jeździ
      > ł do pracy na rowerze ?

On akurat lubi pedałować.
      • no-popis Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 16:29
        lech1966 napisał:

> > ł do pracy na rowerze ?
        >
        > On akurat lubi pedałować.
        Tę homofobię macie w POPiSie wspólnie.
        • lech1966 Re: Limuzyny Mafii 05.04.19, 20:52
          no-popis napisała:

> lech1966 napisał:
          >
          > > > ł do pracy na rowerze ?
          > >
          > > On akurat lubi pedałować.
          > Tę homofobię macie w POPiSie wspólnie.

Jaką homofobię? Co ty opowiadasz Kłodawa?? Gdybym napisał że lubi jeździć na rowerze to też byś się przyczepił? Trochę dystansu do siebie by ci się przydało ( jak masz coś wspólnego z Biedroniem) Ja osobiście go lubię,,rozważam nawet oddanie na jego partię głosu w najbliższych wyborach, chciałem sobie troszkę zażartować a ty się napinasz. Nie miałem nic złego na myśli.
          Jestem pozbawiony jakichkolwiek fobii ( poza PO)
    • no-popis Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 16:33
      To też była BMW.
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/oficer-bor-nie-odpowie-za-wypadek-limuzyny-komorowskiego/ky812k5
      • titerlitury Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 17:40
        Prezydent to prezydent. Trudno, żeby majestat Rzeczpospolitej wozić autem średniej klasy. Ale czy szefowi MON, czy Min. Cyfryzacji naprawdę potrzebne pancerne limuzyny?
    • derff Re: Limuzyny Mafii 04.04.19, 16:45
      Oni tak musza w naszym interesie bo nam jest miło zobaczyc "broszkę" albo Macierewicza w porządnym aucie.
    • rzewuski1 Re: Limuzyny Mafii 05.04.19, 22:18
      Bo drogie luksusowe auto z kierowca i ochroną wzbudza prestiż i autorytet który jest im potrzebny do sprawowania władzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka