Dodaj do ulubionych

"Pan Bóg jest prawicowy"

16.06.19, 18:19
To cytat wypowiedzi oszoloma ONRowskiego.
To wlasnie takie myslenie sprawia ze PI wygrywa wybory
Prawicowiec ktory kradnie nie jest wiec zlodziejem

Pelny cytat przyglupa pisowskiego brzmi
" Pan Jezus nadstawiał drugi policzek. Ja nie nadstawiam. Bo ja jestem katolem i Polakiem. Ja oddaję"

To zas oznacza ze pisowski przyglup nie rozumie co w biblii jest napisane wiec jest idealnym kandydatem o manipulowania ciemnota przez Kurskiego
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 19:16
      pewnie sam osobiście, tym prymitywom zakomunikował.
      • biologiczny_zegar Wniosek:"Pan Bóg" to wytwór prawicy. 16.06.19, 20:06
        Wniosek:"Pan Bóg" to wytwór prawicy.

To rzeczowy dowód.
    • ultimate.strike Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 19:23
      Po prostu przyznał to co wiadomo od dawna, katolicyzm nie jest wyznaniem chrześcijańskim.
      • ukos Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 19:25
        ultimate.strike napisał:

> katolicyzm nie jest wyznaniem chrześcijańskim.

W obecnej formie to wytwór kontrreformacji.
    • m.c.hrabia Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 19:26
      A ostatnio widziany był w Mrowinach.
    • j-k Lewicowiec z definicji nie kradnie. 16.06.19, 19:28
      ceppisowski napisał(a):
      > Prawicowiec ktory kradnie nie jest wiec zlodziejem

Lewicowiec z definicji nie kradnie.
      On tylko dobro wspolne rozdziela. "pa swajemu uwazaniju"
      • ceppisowski Re: Lewicowiec z definicji nie kradnie. 16.06.19, 19:48
        Pislamisci kradna a w niedziele zapierd.... do kosciolka
        Wiec przyznasz chyba ze ci lewicowi sa uczciwsi
    • ktos_z_kosmosu Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 19:51
      Tak tak, oni oddają, ale gdy są w pojedynkę, to w portki.
      Z bratem jechaliśmy autem i taki jeden się wściekł, bo brat jechał autem wg niego za wolno (miasto), zajechał nam drogę i z furią wyskoczył łysiol oklejony tymi swoimi znaczkami.
      No i się pomylił. Brat drapnął go za gardło, ja trzymałem brata za rękę by mu nie walnął, a tamten blady trząsł się jak galareta. Gdy go puściliśmy, wigoru nabrał i zaczął nas obrażać. To był jego drugi błąd, centralnie na swoją buracką fizjonomię dostał mocnym gazem i było po bohaterze. Jak długo się wylizywał, tego nie wiem, pojechaliśmy w swoją drogę.
      • pies.na.czarnych Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 16.06.19, 20:04
        :D
    • inocom Rdz 34 16.06.19, 20:07
      25 A gdy na trzeci dzień doznawali wielkiego bólu, dwaj synowie Jakuba, Symeon i Lewi, bracia Diny, porwawszy za miecze, wtargnęli do miasta, które niczego nie podejrzewało, i wymordowali wszystkich mężczyzn. 26 Zabili mieczem również Chamora i jego syna Sychema i odeszli. 27 Wtedy [pozostali] synowie Jakuba przyszli do pomordowanych i obrabowali miasto za to, że zhańbiono ich siostrę. 28 Zabrali trzody, bydło i osły - wszystko, co było w mieście i na polu. 29 Całe ich mienie, wszystkie dzieci i kobiety uprowadzili w niewolę, zrabowawszy wszystko, co znaleźli w domach.
      30 Wtedy Jakub rzekł do Symeona i Lewiego: «Sprowadziliście na mnie nieszczęście, bo przez was będą mnie mieć w nienawiści mieszkańcy tego kraju, Kananejczycy i Peryzzyci. Jestem przecież małym liczebnie plemieniem i jeżeli oni wystąpią razem przeciwko mnie, poniosę porażkę - zginę ja i cała moja rodzina». 31 A oni mu na to: «Czyż [mieliśmy pozwolić na to, by] się obchodzono z naszą siostrą jak z nierządnicą?»
    • ckehard Re: "Pan Bóg jest prawicowy" 18.06.19, 14:29
      Hejeczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka