Dodaj do ulubionych

Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Polaków

12.09.19, 17:46
"Szwedzka policja opublikowała na Facebooku post, w którym ostrzega przed oszustami posługującymi się językiem polskim. Przestępcy wyszukują w książce telefonicznej polskie nazwiska, po czym dzwonią do Polaków, podając się za policjantów i namawiając ich do złożenia kosztowności "w depozycie"."

Co na to Pislamskie Minsterstwo Spraw Zagranicznych?
Tego nie mozna tak zostawic. Nie po to wstalismy z kolan, nie po to robimy różaniec do granic aby Muzulmanie wrabiali nas w oszustwa, tak jak kiedys Niemcy wmawiali nam ze Polak-katolik kradnie samochody
Mam nadzieje ze PIS teraz (przed wyborami) bedzie sie domagal od Szwecji reparacji wojennych.
Straty ze Szwedami byly potezne, w jakis sposob porownywalne z 2 wojna swiatowa.
Sa miasta ktore bardziej ucierpialy w wojnie ze Szwedami niz z faszystami niemieckimi (nie mylic z faszystami pisowskimi - oni niszczyli Polske kilkadziesiat lat pozniej)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,25183322,szwecja-policja-ostrzega-polakow-przed-polakami-przestepcy.html#a=66&c=159&s=BoxNewsImg5
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 17:50
      Paczpan, Kopaczowa chciała ich wpuścić do Polski. To by się dopiero działo, bo przecież w Polsce jest jeszcze więcej naiwnych Polaków.
      • ceppisowski Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 18:07
        Pisowskie katoliki na emigracji oszukuja tylko Polakow lewaków.
        Kosciol pislamsko katlolicki zabrania oszustw pisowskich katolikow przez pisowskich katolikow
        • pies.na.czarnych Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 20:17
          Kiedyś spotkałem u siebie dwóch Poloków. Siedzą tu od dwudziestu lat. Jeden z nich w tym czasie przepracował tydzień, drugi zero dni:(
          • nazimno Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 21:07
            Popatrz, cwaniaczku, jaka ci sie fucha na fk trafila.
          • ceppisowski Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 21:28
            ewidentne pisowce
          • lech1966 Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 22:21
            pies.na.czarnych napisała:

> Kiedyś spotkałem u siebie dwóch Poloków. Siedzą tu od dwudziestu lat. Jeden z n
            > ich w tym czasie przepracował tydzień, drugi zero dni:(

Czyżbyś pracował jeszcze krócej?
    • j-k wykluczone. 12.09.19, 17:51
      ani Szwed, ani Muzul nie wymowi poprawnie slowa "MaciuŚ"

- to jednak rodowici polscy przestepcy.
      • pies.na.czarnych Re: wykluczone. 12.09.19, 20:11
        Szwed może nie, ale Arab jest w stanie nauczyć się polskiego w przeciągu kilku miesięcy. Kiedyś pływałem do Safi, marokański port. Tam na bazarze prawie z każdym można było mówić po polsku.
        • ceppisowski Re: wykluczone. 12.09.19, 21:29
          Araby studiowali w Polsce, nasi pracownicy jezdzili tam budowac
          Oni po prostu mieli kontakt z Poalakami i sie tam czegos nauczyli
          • yoma Re: wykluczone. 12.09.19, 21:38
            Arabowie się mówi, polaczku.
          • pies.na.czarnych Re: wykluczone. 12.09.19, 22:13
            Kiedyś czytałem, że język arabski jest bardzo trudny i dlatego oni potrafią bardzo łatwo przyswajać sobie inne języki. Również ich wymowa pozwala im na dość łatwe uczenie się wymawianie głosek występujących w innych językach.
        • lech1966 Re: wykluczone. 12.09.19, 22:25

> Szwed może nie, ale Arab jest w stanie nauczyć się polskiego w przeciągu kilku
          > miesięcy. Kiedyś pływałem do Safi, marokański port. Tam na bazarze prawie z każ
          > dym można było mówić po polsku.

A moze to była ruska mafia stylizowana na Marokanczykow. Dziwne że ty pies tego nie wyczules
      • lech1966 Re: wykluczone. 12.09.19, 22:22
        j-k napisał:

> ani Szwed, ani Muzul nie wymowi poprawnie slowa "MaciuŚ"
        >
        > - to jednak rodowici polscy przestepcy.

Ale już Polak szykujący w szwecji wymówi. Znam z nazwiska jednego azylanta który spełnia warunki
        • pies.na.czarnych Re: wykluczone. 12.09.19, 22:29
          23h, a ty już zaczynać bredzić. PiS doprowadzi cię do alkoholizmu lesiu.
          • lech1966 Re: wykluczone. 12.09.19, 22:57

> 23h, a ty już zaczynać bredzić. PiS doprowadzi cię do alkoholizmu lesiu.

W tym wieku co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
            • sverir Re: wykluczone. 13.09.19, 07:57
              Dobre, Lechu:)
              • pies.na.czarnych Re: wykluczone. 13.09.19, 09:24
                Lesiu czyta Nietzsche.
    • weteran-czasu Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 18:18
      Polski katolik kojarzy się przecież z dobrocią, uczynnością, szlachetnością i miłością bliźniego,
      a polski katolik-polityk to wzór do naśladowania, promienieje empatią do wszystkich i wszystkiego dookoła np. Macierewicz, Ziobro, Sobecka, Kępa, Szydło czy Pawłowicz.
      • nazimno Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 21:08
        Zupelnie tak jak ty tutaj.
        • pies.na.czarnych Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 12.09.19, 22:14
          Człowieku zmuś się chociaż raz do nieatakowania uczestników forum. :(
    • rzewuski1 Re: Muzułmanie nauczyli sie polskiego i udają Pol 13.09.19, 08:20
      Jak tylko wyjeżdżasz za granice pierwsze co słyszysz to unikaj rodaków, uważaj na nich .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka