paskudzbagien 10.02.20, 10:40 Komorowski miał o połowę większe poparcie niż Buda, a jednak przerżnął! No to moze i Duda przerżnie? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,143907,17977961,Wybory_prezydenckie_2015__Na_poczatku_Komorowski_mial.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k pesymistyczna wiadomość 10.02.20, 10:43 nie przerznie. z Pania nie-z-Plonska sie nie przegrywa ale ja jestem (historycznie) z Plocka. i do bratniego Plonska nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Stała tendencja spadkowa PIS 10.02.20, 13:58 Seweryn nie kojarzy wyborów prezydenckich z PIS, aż taki sprytny nie jest. Ale z czasem .... kto wie? Pewność, to mają pisie trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Optymistyczna wiadomość 10.02.20, 14:14 Co to za wiadomość, o której wszyscy wiedzą? Chyba że optymistyczne dla PISu ośmieszanie opozycji, wtedy to tak, pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Może i wiedzą, ale zapomnieli 10.02.20, 14:18 buldog2 napisał: > Co to za wiadomość, o której wszyscy wiedzą? Chyba że optymistyczne dla PISu oś > mieszanie opozycji, wtedy to tak, pełna zgoda. > To trzeba im przypomnieć, że Komorowski był większym faworytem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Może i wiedzą, ale zapomnieli 10.02.20, 15:26 Żeby się bardziej sprężyli? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Może i wiedzą, ale zapomnieli 10.02.20, 17:39 paskudzbagien napisał: > buldog2 napisał: > > > Co to za wiadomość, o której wszyscy wiedzą? Chyba że optymistyczne dla P > ISu oś > > mieszanie opozycji, wtedy to tak, pełna zgoda. > > > To trzeba im przypomnieć, że Komorowski był większym faworytem!!! Pamiętasz przypowieść o zakonnicy??? On nie miał poparcia. Miał pijar tak jak obecnie Kidawa Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Optymistyczna wiadomość 10.02.20, 17:48 Tak właśnie PO dzieli Polskę, ale mimo to, popiera ich 17 procent głosujących.Czyli 17 procent antypatriotów, komunistów, gejów, lesbijek, lgbt, ahmedów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Polaków podzielił sam Naczelny Idiota w Gdańsku!! 10.02.20, 17:53 taniarada napisał(a): > Tak właśnie PO dzieli Polskę, ale mimo to, popiera ich 17 procent głosujących.C > zyli 17 procent antypatriotów, komunistów, gejów, lesbijek, lgbt, ahmedów etc. A Frasyniuk zarzucił Kryptopedałowi kłamstwo: wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/300450,frasyniuk-ostro-jarek-piersz-nie-bylo-cie-tam.html Odpowiedz Link Zgłoś