pies.na.czarnych 21.03.20, 19:59 Kaczyński będzie chodził po kolędzie. Jak dożyje oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 20:01 Psychopata nie da się ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 20:04 Powinien zaproponować aby wojsko Macierewicza wypełniało karty do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 21.03.20, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 20:14 Łżesz jak pies. Za 10 tygodni jak twój miłosierny bóg pozwoli będzie dopiero ekstremum zachorowalności. Chińczycy już teraz mówią o drugiej fali epidemii. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 20:34 Jego bóg już produkuje następną dawkę wirusa przecież musi wyplenić elgebety gendery i całe lewactwo Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wybory będą dopiero w styczniu 22.03.20, 06:05 m.c.hrabia napisał: > Jego bóg już produkuje następną dawkę wirusa przecież musi wyplenić elgebety ge > ndery i całe lewactwo eneralnie ustroje wyglądają tak: – Maoizm: mam trzy krowy; rząd zabiera wszystkie, zabija i mięso dzieli po równo. – Komunizm: mam trzy krowy; rząd zabiera je do kołchozu, gdzie zdychają. – Narodowy socjalizm: mam trzy krowy; rząd zabiera dwie i zamienia je na armaty. – Faszyzm: mam trzy krowy; rząd ustanawia cenę maksymalną na mleko, a krowy każe zakolczykować, bym ich nielegalnie nie zjadł. – Socjalizm: mam trzy krowy; rząd odbiera mi pod przymusem mleko, które potem mogę kupić w państwowym sklepie na kartki. – Socjaldemokracja: mam trzy krowy; rząd skupuje ode mnie mleko i rozdaje za darmo w szkołach, gdzie dzieci wylewają je do zlewu. – Państwo opiekuńcze: mam trzy krowy; muszę sprzedać jedną, by starczyło na badania weterynaryjne i podatki od dwóch pozostałych. – Eurosocjalizm: mam trzy krowy; rząd każe mi zabić jedną, bo krów jest za dużo – i drugą, bo krowa sąsiada jest chora na pryszczycę. – Kapitalizm: mam trzy krowy; sprzedaję jedną i kupuję byka! Autor: Janusz Korwin-Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 20:53 pies.na.czarnych napisała: > Kaczyński będzie chodził po kolędzie. Jak dożyje oczywista oczywistość > > > > ] Będą w styczniu ale jak się Merkel i nasze " oczko" EU dostanie zgodę z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: zas ten Tusk,hehehehe 21.03.20, 21:04 panie Ziobro,wymien tego debila bo mu sie plyta zaciela Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: zas ten Tusk,hehehehe 22.03.20, 06:06 szwampuch58 napisał: > panie Ziobro,wymien tego debila bo mu sie plyta zaciela > Ciebie już nie da sìę wymienić .Jesteś cały skundlony. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: zas ten Tusk,hehehehe 22.03.20, 16:30 Lechutek1966, czy jak ci tam, już nie mam złudzeń, jesteś idiotą na miarę pismoherowej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 21:04 Kaczyński do domu starców powinien zostać odesłany a on chce chodzić z urnami. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wybory będą dopiero w styczniu 21.03.20, 23:08 rzewuski1 napisał: > Kaczyński do domu starców powinien zostać odesłany a on chce chodzić z urnam > i. Na pewno się okaże, że go źle zrozumiano, a on mówił o chodzeniu z urynami, nie z urnami. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wybory będą dopiero w styczniu 22.03.20, 06:08 man_sapiens napisał: > rzewuski1 napisał: > > > Kaczyński do domu starców powinien zostać odesłany a on chce chodzić z > urnam > > i. > > Na pewno się okaże, że go źle zrozumiano, a on mówił o chodzeniu z urynami, nie > z urnami. > > Tobie już trzeba niedługo będzie zmieniać pampersa gnocie .A jeszcze wojujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wybory będą dopiero w styczniu 22.03.20, 16:15 taniarada napisał(a): > Tobie już trzeba niedługo będzie zmieniać pampersa gnocie .A jeszcze woju > jesz. Marzysz o zmienianiu mi pampersa? Możesz już dzisiaj pocałować mnie w du.. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wybory będą dopiero w styczniu 22.03.20, 06:02 Kiedy więc zobaczycie w telewizji członka Platformy Obywatelskiej, lub zobaczycie jego komentarz w Internecie – nie dajcie się oszukać! To są frustraci i dewianci psychiczni, którym zależy wyłącznie na zdobyciu władzy w wyniku wywołanej paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i Belgia zamyka granice. 22.03.20, 06:12 pies.na.czarnych napisało: - jak zwykle bzdury. co zrobisz jak cie nie wypuszcza z tej belgijskiej klatki ? bedziesz nadal na foro smecil o Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś