krzy-czy 07.04.20, 09:09 antonio de policmajster powiedział że RAPORT JEST GOTOWY. w obecnaj sytuacji trza tylko poczekać kilka dni na jego ogłosznie. no ucieszyłem się jak niewiem co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: radość. 07.04.20, 09:12 jeszcze większa radość w porządku dziennym 10. posiedzenia Sejmu, które odbędzie się 15 i 16 kwietnia, znalazło się miejsce na pierwsze czytania dwóch obywatelskich ustaw. Pierwsza z nich to projekt o zakazie przerywania ciąży w przypadku ciężkich wad płodu, autorstwa Kai Godek. Drugi to zaś projekt zmiany przepisów w celu "zapewnienia prawnej ochrony dzieci i młodzieży przed deprawacją seksualną i demoralizacją", którego wnioskodawcami są organizatorzy akcji "Stop pedofilii". Oba projekty pod obrady Sejmu przekazała marszałkini Sejmu Elżbieta Witek. to pewnie w ramach tarczy i pomocy dla ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: radość. 07.04.20, 09:37 Dziwi mnie, że są jeszcze głosy wstrzymujące się i przeciw. Informatycy nie mogą rozwiązać tego problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: radość. 07.04.20, 09:36 krzy-czy napisał: > > antonio de policmajster powiedział że RAPORT JEST GOTOWY. w obecnaj sytuacji tr > za tylko poczekać kilka dni na jego ogłosznie. > no ucieszyłem się jak niewiem co. ale "nie wiem" wykształciuchu pisz oddzielnie. Resztę odpuszczam bo pewnie Ci ręce z rana drżą jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: radość. 07.04.20, 09:42 niech ci bedzie jakniewiemco. z tem drżeniem łokrutnie domyślny jezdyś człowieczku. zwłaszcza z rana. Odpowiedz Link Zgłoś