Dodaj do ulubionych

Zaraza atakuje

17.04.20, 15:47
Całe Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze na kwarantannie. A oni mówią o wyborach!
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 15:40
      Normalne , tradycyjne , 5-cio przymiotnikowe wybory odbędą się na jesieni . Teraz kulawy ściemnia jak w pokerze.

ps
      Szumowski na prezydenta a Gowin na premiera .
    • m.c.hrabia Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 17:04
      a po c....ja komu pogotowie na wybory, listonosz rulez
    • szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 17:27
      w 200 tysiecznych Kielcach normalnie dziala 1 szpital ale Andrzej Duda będzie rozkręcał kampanię? "Robimy wybory i idziemy do przodu"
    • pkt4a Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 17:31
      Szumowski2020 ?
    • szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:45
      Ministerstwo oficjalnie przyznaje, że liczby które podaje oficjalnie niewiele mają wspólnego z rzeczywistością.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25881952,ministerstwo-zdrowia-tlumaczy-rekordowa-liczbe-zakazen-nie.html#s=BoxMMt1
      stara lajera powraca:
      www.youtube.com/watch?v=I9OSlQHyimg
      • hordol Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:49
        adaję sobie sprawę,że twoim marzeniem jest ilość zachorowań i zgonów na poziomie francji, wielkiej brytanii belgii czy też włoch.
        • szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:56
          moim marzeniem jest rzetelna informacja w moim kraju,kumasz kartofel,te wasze gebelsowsko-bolszewickie manipulowane dla ciemiakow pisowskich wiadomosci obrazaja moje poczucie bycia Polakiem XXI wieku,nie zgadzam sie by takie prymitywy pisowskie w pogoni za waaaaadza rujnowaly ten kraj
          • hordol Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 22:11
            o właśnie te wyzwiska i epitety to jest to co lubię. :-)
            czasy są nieciekawe, pracę mam stresującą więc nawet taka bzdura sprawia mi przyjemność.
            praktycznie nikt z tej waszej sfrustrowanej garstki nie potrafi na forum pisać merytorycznie i kulturalnie
            kolejny wątek, krótka na nim masturbacja waszej grupki i umiera szybko śmiercią naturalną.
            patrzę na to z zaciekawieniem ale i z satysfakcją-
            so far so good
          • rzewuski1 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 22:16
            szwampuch58 napisał:

> moim marzeniem jest rzetelna informacja w moim kraju,kumasz kartofel,te wasze
            > gebelsowsko-bolszewickie manipulowane dla ciemiakow pisowskich wiadomosci obraz
            > aja moje poczucie bycia Polakiem XXI wieku,nie zgadzam sie by takie prymitywy
            > pisowskie w pogoni za waaaaadza rujnowaly ten kraj

Nie tylko TY , większość Polaków.
            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka