janadam59 17.04.20, 15:47 Całe Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze na kwarantannie. A oni mówią o wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 15:40 Normalne , tradycyjne , 5-cio przymiotnikowe wybory odbędą się na jesieni . Teraz kulawy ściemnia jak w pokerze. ps Szumowski na prezydenta a Gowin na premiera . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 17:04 a po c....ja komu pogotowie na wybory, listonosz rulez Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 17:27 w 200 tysiecznych Kielcach normalnie dziala 1 szpital ale Andrzej Duda będzie rozkręcał kampanię? "Robimy wybory i idziemy do przodu" Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:45 Ministerstwo oficjalnie przyznaje, że liczby które podaje oficjalnie niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25881952,ministerstwo-zdrowia-tlumaczy-rekordowa-liczbe-zakazen-nie.html#s=BoxMMt1 stara lajera powraca: www.youtube.com/watch?v=I9OSlQHyimg Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:49 adaję sobie sprawę,że twoim marzeniem jest ilość zachorowań i zgonów na poziomie francji, wielkiej brytanii belgii czy też włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 21:56 moim marzeniem jest rzetelna informacja w moim kraju,kumasz kartofel,te wasze gebelsowsko-bolszewickie manipulowane dla ciemiakow pisowskich wiadomosci obrazaja moje poczucie bycia Polakiem XXI wieku,nie zgadzam sie by takie prymitywy pisowskie w pogoni za waaaaadza rujnowaly ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 22:11 o właśnie te wyzwiska i epitety to jest to co lubię. :-) czasy są nieciekawe, pracę mam stresującą więc nawet taka bzdura sprawia mi przyjemność. praktycznie nikt z tej waszej sfrustrowanej garstki nie potrafi na forum pisać merytorycznie i kulturalnie kolejny wątek, krótka na nim masturbacja waszej grupki i umiera szybko śmiercią naturalną. patrzę na to z zaciekawieniem ale i z satysfakcją- so far so good Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zaraza atakuje 19.04.20, 22:16 szwampuch58 napisał: > moim marzeniem jest rzetelna informacja w moim kraju,kumasz kartofel,te wasze > gebelsowsko-bolszewickie manipulowane dla ciemiakow pisowskich wiadomosci obraz > aja moje poczucie bycia Polakiem XXI wieku,nie zgadzam sie by takie prymitywy > pisowskie w pogoni za waaaaadza rujnowaly ten kraj Nie tylko TY , większość Polaków. > Odpowiedz Link Zgłoś