buldog2 02.05.20, 11:53 Co zapracowałeś, to nie twoje. Czego nie zapracowałem to moje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:00 Dlatego czarni również to święto zmodyfikowali na swój użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:03 Oni mają święto czarnego robotnika raz na tydzień albo i częściej. A jeszcze im mało. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:06 pies.na.czarnych napisała: > Dlatego czarni również to święto zmodyfikowali na swój użytek. > Żeby go komuchy niezawłaszczyły towarzyszu.To takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:09 Tak samo czarni przywłaszczyli sobie pogańskie sweeta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:17 kolor napisał: > Akurat to czarni zawłaszczyli klecho Oj płazował szabelką naczelnik takich oj płazował . A Kasztanka kopytem poprawiała .Nie przegonił on wszystkich ,a szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:13 Na te czasy przydał by się Piłsudski.Pogonił by bolszewików za Ural. Najbardziej wkurzył sowietów i komuchów w PRLu. Swoją drogą, to ciekawe być musiało, jak zdzierali go ze ściany i deptali. Na klęczkach przed Ruskimi. Tych, wkurza do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Święto Lewicy 02.05.20, 12:22 > to ciekawe być musiało, jak zdzierali go ze ściany i deptali. Kogo? Piłsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Święto Lewicy 02.05.20, 13:24 taniarada napisał(a): > Na te czasy przydał by się Piłsudski.Pogonił by bolszewików za Ural. Naprawdę chciałabyś, żeby Piłsudski pognał pisiewiczów za Ural? Bolszewików w PRL w pewnym stopniu tłumaczyło to, że ustrój był narzucony z zewnątrz, przez Sowietów. Dla pisiewiczów nawet takiego usprawiedliwienia nie ma. Sołncewo to nie Armia Czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Święto Lewicy 02.05.20, 13:29 taniarada napisał(a): > Na te czasy przydał by się Piłsudski.Pogonił by bolszewików za Ural. Najbardzie > j wkurzył sowietów i komuchów w PRLu. Swoją drogą, to ciekawe być musiało, jak > zdzierali go ze ściany i deptali. Na klęczkach przed Ruskimi. Tych, wkurza do d > zisiaj. Pilsudski, z mownicy wyzywalby Was od durniów bo jak wiesz miał taki zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Święto Lewicy 02.05.20, 13:14 buldog2 napisał: > Co zapracowałeś, to nie twoje. > Czego nie zapracowałem to moje. > To raczek tak: Co zapracowaleś to Twoje, czego nie zapracowaleś to też Twoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: Święto Lewicy 02.05.20, 13:31 Na biednych i nieudanych życiowo mogę pracować. Tylko na bogatych nie mam ochoty . Odpowiedz Link Zgłoś