Dodaj do ulubionych

Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest

06.06.20, 12:05
Tak tłumaczy Kinol Matousz, a na poparcie swoich bzdur zacytował Tuska: Pamiętam sprzed paru lat jak Donald Tusk mówił, że nie da się żyć w jednym państwie z prezesem Kaczyńskim Ja nie będąc Tuskiem od dawna to mówiłem, czyli idąc tropem Kinola, odpowiadam za schamienie ledwo ugładzonego prymitywa, czy te omułki muszą tak pieprzyć. Natomiast pamiętam gdy cham Kaczyński postawił mnie i resztę Polaków tam gdzie stało ZOMO, macierzysta formacja pisiorów.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26008743,morawiecki-tlumaczy-kaczynskiego-z-chamskiej-holoty-czasami.html#s=BoxOpImg5
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 13:01
      Wygląda na to, że Matołusz niezbyt wysoko ceni refleks Kulawego, który parę lat temu usłyszał do Tuska, że nie da się z nim żyć w jednym państwie, a dopiero teraz pojechał "to chamskom hołotom".
      • witek.bis Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 13:03
        Inna sprawa, że choć refleksem Kulawy się nie popisał, to jednak słyszy i pamięta, czego zupełnie nie da się powiedzieć o Głuchej Jadwini.
        • czandra3 Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 13:10
          Ale o jednym damska wersja Smeagola powiedziała prawdę że, na pandemii zarobimy, i miała na myśli swoich współplemieńców z mafii Żuliborskiej.
    • no-popis wojna Tuska z PiS zaczęła się od dnia kiedy.... 06.06.20, 15:20
      ...kiedy Lech Kaczyński śmiał wygrać wybory prezydenckie z dotkniętym palcem bożym Tuskiem. Do dzisiak pozostała mu ta nienawiść w oczach.
      Wtedy właśnie Tusk okazał się człowiekiem niewychowanym i bez honoru bo nie pogratulował zwyciezcy Lechowi Kaczyńskiemu wygranej i ....wojna trwa do dzisiaj.
      Zresztą zobaczcie co na ten temat wtedy mówił jeden z wielu dwulicowców od Tuska :
      wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-do-dzisiaj-nie-pogratulowal-kaczynskiemu/t8f6l
      • eiran ależ ten ludzikow jest głupi 06.06.20, 17:03
        wiadomosci.wp.pl/tusk-pogratulowal-kaczynskiemu-6037508671427713a
    • pies.na.czarnych Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 15:28
      Pozwolę sobie zauważyć, że czandra nie jest posłem na Sejm, przedstawicielem dużej ilości obywateli, którzy oddali na niego swój głos. Nie jest nawet najzwyklejszym posłem.
    • j-k Honorny facet z tego Tuska jest... 06.06.20, 15:59
      czandra3 napisał:
      >cyt. Pamętam sprzed paru lat jak Donald Tusk mówił, że nie da się żyć w jednym państwie z prezesem Kaczyńskim [/b]

Honorny facet z tego Tuska jest...

jak powiedzial, tak zrobil i wyemigrowal.
      • no-popis Re: Honorny facet z tego Tuska jest... 06.06.20, 16:52
        j-k napisał:

> czandra3 napisał:
        > >cyt. Pamętam sprzed paru lat jak Donald Tusk mówił, że nie da się żyć w j
        > ednym państwie z prezesem Kaczyńskim [/b]
        > Honorny facet z tego Tuska jest...
        > jak powiedzial, tak zrobil i wyemigrowal.
        Jaki ludzki Pan. Dał szansę Kaczyńskiemu.
      • no-popis Re: Honorny facet z tego Tuska jest... 07.06.20, 08:11
        j-k napisał:

> Honorny facet z tego Tuska jest...
        >
        > jak powiedzial, tak zrobil i wyemigrowal.]
        Ale zostawił tu wyjątkowo sprawną ekipę :) : Schetynę, Komorowskiego, Kopacz i Kidawę.
        • j-k o cos sie boje... 07.06.20, 17:11
          no-popis napisała:
          > Ale zostawił tu wyjątkowo sprawną ekipę :) : Schetynę, Komorowskiego, Kopacz i Kidawę.

boje sie , ze oni wszyscy moga sie nie zmiescic do ich BUDKI...
    • m.c.hrabia Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 16:27
      szambiarz nawet w sobotę pracuje, i rozpyla kał po forum.
      • qinto Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 16:49
        m.c.hrabia napisał:

> szambiarz nawet w sobotę pracuje, i rozpyla kał po forum.
        >

Trzaskoś jest na forum? pod jakim nickiem?
    • jarekcda Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 06.06.20, 18:08
      Kaczyński miał rację nazywając ich hołotą. Wstyd na cały świat! Budka i reszta nie potrafi się zachować- to nie rynek.
      • oczyszerokozamkniete66 Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 07.06.20, 06:15
        bydło z pis weszło do sejmu
        • j-k PeOviecki zas wlasnie stamtad wychodza. 07.06.20, 06:38
          oczyszerokozamkniete66 napisała:
          > bydło z pis weszło do sejmu

zal mi ich (PeOviecek) ale takie (jest) zycie...
          .
          pl.dreamstime.com/zdj%C4%99cia-stock-nowe-owieczki-image2775253
    • taniarada Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 07.06.20, 11:56
      Nie wszyscy są jednak czytelnikami Gazety Wyborczej. Są tacy, co sprawdzają i analizują. Przyjrzyjmy się przeto zachowaniu Borysa Budki i Barbary Nowackiej w trakcie tego samego posiedzenia Sejmu. Na filmiku najpierw widać wyraźnie, jak Borys Budka stoi tyłem do przemawiającego Grzegorza Brauna i o czymś dyskutuje z Barbarą Nowacką. Potem wchodzi na mównicę wicepremier Jadwiga Emilewicz. Borys Budka odwraca się do niej twarzą, a następnie ostentacyjnie odwraca się, pokazując jej tylną część swojego ciała z odległości kilku metrów.

Czy tak wygląda kultura osobista człowieka, który poucza innych w identycznej sprawie? Ależ nie! Tak wygląda chamstwo i hipokryzja szefa PO. Nie widziałem przy tym żadnego posła PiS (lub innej partii, zwłaszcza PO), który zwróciłby Budce uwagę, że nie wypada odwracać się plecami do kobiety na jej oczach. Wniosek natury generalnej jest zaś taki, że dzięki kłamliwym, czerwonoróżowym mediom PRL-bis niesamowicie nagłośniono uwagę Jarosława Kaczyńskiego, którą szef PiS wysłowił po bezdennie głupim, personalnym ataku szefa PO. Natomiast chamskie zachowanie Borysa Budki wobec Jadwigi Emilewicz w tych samych mediach zostanie przemilczane.twitter.com/i/status/1269350239145689088
      • pies.na.czarnych Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 07.06.20, 12:02
        Nikt was nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
      • m.c.hrabia Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 07.06.20, 15:15
        Czy tak wygląda kultura osobista człowieka,

bo tak wygląda kultura knajpina

https://pbs.twimg.com/media/EZ5H-PjWkAECdUT?format=jpg&name=small
        • no-popis Re: Tusk winien tego że Kaczyński chamem jest 08.06.20, 05:18
          m.c.hrabia napisał:

> Czy tak wygląda kultura osobista człowieka,
          >
          > bo tak wygląda kultura knajpina
          >
          > https://pbs.twimg.com/media/EZ5H-PjWkAECdUT?format=jpg&name=small
          >
          POwtarzasz się więc i ja się powtórzę :

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka