Dodaj do ulubionych

Zesrała się bida i płacze

14.06.20, 17:17
Że wyrwane z kontekstu, że przecież przeciąg zniekształcił wypowiedź - wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,26030968,wybory-prezydenckie-2020-andrzej-duda-o-lgbt-wczoraj-neobolszewizm.html#s=BoxOpImg1
Obserwuj wątek
    • margit49 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:27
      jak zawsze- słowa wyrwane z kontekstu, brudna walka polityczna itp., no i odcina się od Czernka

wiadomosci.wp.pl/wybory-prezydenckie-burza-wokol-slow-o-lgbt-nowy-wpis-prezydenta-6521412398933633a
    • m.c.hrabia Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:29
      i taką mendę mamy za prezydenta, nawet własnych słów się wypiera, choć zarejestrowane na kilkunastu nośnikach,
      jemu się wydaje że żyje w czasach swego mimicznego protoplasty duce Mussoliniego

https://img.joemonster.org/mg/albums/092019/main_17andrzej-ty-to-potrafisz-rozbawi_.jpg
      • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:42
        Copperfield przy Dudzie to marny iluzjonista. Duda to dopiero jest gość, mówiłem, cyk, nie mówiłem.
      • no-popis Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 20:32
        m.c.hrabia napisał:

> i taką mendę mamy za prezydenta, nawet własnych słów się wypiera, choć zarejest
        > rowane na kilkunastu nośnikach,
        Masz żal bo żona jeszcze nie wróciła od Tuska ?
    • buldog2 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:30
      Tako rzecze Duda:

"Naprawdę wierzę w różnorodność i równość. [...] Wierzę w świat, w którym prawdy, takie jak MeToo, mogą mieć bezpieczną przestrzeń. [...] Wierzę w tolerancję na wszelkie poglądy, więc proszę przestać rozpowszechniać fałszywe wiadomości."

Znaczy ci, którzy myśleli, że Duda nie lubi LGBT, wszyscy prawdziwi patrioci, ksiądz Oko, profesor Pająk, profesor Pawłowicz, biskupi, kardynałowie, narodowcy, panny Krysie, Młodzież Giertycha, kibole i podobni niech wiedzą:

Duda jest za tolerancją LGBT.

Za tolerowaniem prezesa PIS.
    • man_sapiens Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:34
      Napisze krótko: szmata.
      • nazimno Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 17:43
        ...zszedłes na psy, definitywnie...
        • man_sapiens Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:01
          nazimno napisał:

> ...zszedłes na psy, definitywnie...

Jesteś z prezydentem Dudą na ty?
          • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:03
            Leśne ruchadło :)
      • taniarada Już za takie coś to ban 14.06.20, 20:08
        man_sapiens napisał:

> Napisze krótko: szmata.
        >
        Umiesz coś innego napisać.Tfu.
        • man_sapiens Re: Już za takie coś to ban 14.06.20, 20:49
          taniarada napisał(a):
          > > Napisze krótko: szmata.
          > >
          > Umiesz coś innego napisać.Tfu.

Może być też tfu. Ale żeby tania ... tak pisał o Prezydencie - nieźle Duda swoją nienawiścią i pogardą do homoseksualnych Polaków namieszał.
    • boblebowsky Żałosny tchórz. 14.06.20, 17:36
      Zawsze robi to co mu każą.
    • m.c.hrabia Re: mam chusteczki do nosa o wzorze LGBT 14.06.20, 17:42
      allegro.pl/oferta/borygo-koncentrat-plyn-do-chlodnic-5l-15l-9043950172?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Njk4ZGJmNDktYmIyNy00ZTIxLThmYWYtZmMxOWNiOGUyZTZhAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=cde73814-0173-4fc1-ab98-169749e5d3bb
    • behemot17-13 Re: mam chusteczki do nosa o wzorze LGBT 14.06.20, 17:44
      Oczarowany magią Dudy kup se prześcieradło.
    • pies.na.czarnych Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:11
      To wszystko przez tych komunistów, którzy wpajali w niego swoje idee juz w przedszkolu.
      • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:22
        Dorosły człowiek, prezydent, wykształcony przecież a nie umie się zachować jak należy. To takie proste, chlapnąłem niepotrzebnie, się wyrwało bo emocje jak to w kampanii. Takie proste - wycofuję się ze swoich słów i tyle i aż tyle. Ale nie, nie to miałem na myśli i w ogóle jakiś spisek wokół mojej wypowiedzi, po prostu tchórz.
        • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:25
          A nie, po prostu cykor.
        • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 19:09
          Behemot, bo on jest ciągle małym chłopcem. Tak bronił się przed rodzicami, tak broni się teraz.
          • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 19:23
            Ale kiedyś musi dorosnąć. Wiem wiem, najbezpieczniej być oportunistą, takim długopisem bez wkładu własnego. Bo nawet gdyby został prezydentem na jeszcze jedną kadencje, smród nie zmaleje. Nie wiem, żal mi pajaca, pajaca mi żal.
            • smutas13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 19:31
              Mnie go nie żal. Skoro brnie w bagno, sam musi z niego wybrnąć.
              • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 19:39
                Smutas 13, strasznie miło Cię zobaczyć, znaczy przeczytać, pozdrawiam że hej.
              • taniarada Zapisz sobie to w kapowniczku 14.06.20, 20:42
                smutas13 napisała:

> Mnie go nie żal. Skoro brnie w bagno, sam musi z niego wybrnąć.
                >
                500+ i pozytywne wyniki ekonomiczne nie mobilizują tak wyborców jak ideologia i emocje. Doradcy PAD doszli do wniosku że może dojść do demobilizacji prawicowego elektorat a do mobilizacji lewicowego elektoratu po ostatnich światowych zamieszkach. Wrzucenie tematu LGBT podzieli Polaków, czy jesteś za czy przeciw homoseksualistom, a że większość Polaków jest przeciw więc taki WRZUT przysporzy PADowi kilka punktów procentowych. Czy to jest dla was jasne obywatelu TW smutas?
            • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 19:47
              On już nie dorośnie. Będzie miał fajnie w więzieniu...
    • man_sapiens Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:30
      Według Andrzeja D. cytowanie jego wypowiedzi o LGBT to brudna walka polityczna
      I kto według Andrzeja D. prowadzi tą brudną walkę z Nim? Reuters, New York Times, Associated Press, Guardian, Financial Times... No patrz pan.
      Na szczęście Andrzej D. może jak zawsze liczyć na swoich. TASS, Cегодня, RAI, Правда -nie prowadziły i nie prowadzą z Nim walki, a co dopiero brudnej.
      • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 18:41
        Żeby było jeszcze śmieszniej, pan prezydent dał się podpuścić "dziennikarzom z TVPinfo. Taki jazgot i lament po wyrzuceniu Żalka, na tej stacji świat nie widział. Dał się podpuścić i wyszedł jak wyszedł.
    • eiran Nie będą nam tutaj w obcych językach 14.06.20, 18:44
      twitter.com/crsdavies/status/1272166202501140482?fbclid=IwAR1Y-jg-Bxxnq6p8TZ3ngTUCXQrgvkplchzF7xS-H_5F0y6p3YdBi7ZFwOA
    • taniarada Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 20:06
      Coraz lepsze wątki zakładasz ziomal.Brawo ty.Dzisiaj Platfusy szaleju się najadły.Piękna niedziela .Sport .Raków gra ,Żużel.A Platfusy jadą tu z koksem .A ty im jeszcze tu wtórujesz .Skończyłeś jakieś studia? Po twoim pisaniu to nie .
      • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 20:26
        I co z tego, nie skończyłem. Duda jakoś przebrnął, a rozumu jak nie miał tak nie ma. Tak, nie mam szkół, nie mam tym bardziej matury, studiów to już w ogóle bo przecież. Piszę bo lubię sobie coś tam coś tam.
    • taniarada Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 20:39
      Uważam, że Pan Prezydent Andrzej Sebastian Duda od czasu do czasu powinien dać mocnego klapsa dokazującej ponad miarę chamskiej hołocie, coby jej się całkowicie we łbach nie poprzewracało.Siema koleżko .
      • man_sapiens Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 20:55
        taniarada napisał(a):
        > Uważam, że Pan Prezydent Andrzej Sebastian Duda od czasu do czasu powinien dać
        > mocnego klapsa dokazującej ponad miarę chamskiej hołocie, coby jej się całkowic
        > ie we łbach nie poprzewracało.Siema koleżko .

Będzie ZOMO+? Pewnie tak. Skoro reaktywuje się nienawiść i pogardę dla homoseksualistów (zgadnij, tania ... po kim?) to i ZOMO po komuchach reaktywuje.
      • behemot17-13 Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 21:02
        O matko i ojcze weźcie sobie na wstrzymanie. Trzymam kciuki za tę niedojdę, jeśli gdzieś kiedyś Anżej wykrztusi choćby jedno słowo z własnej nieprzymuszonej woli, królu mój. Przegiąłeś.
    • sverir Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 22:20
      "A najlepszym dowodem na to, że to jest ideologia, jest to, że część osób, które mają preferencje homoseksualne, nie utożsamia się z tym ruchem i tą ideologią"

Komentarze pisze prezydentowi sam Jarosław Kaczyński, dla którego najlepszym dowodem na coś, jest brak dowodu. To samo twierdzi prezydent Duda: najlepszym dowodem na to, że jest to ideologia jest fakt, że nie każdy się z nią zgadza:))
      • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 14.06.20, 23:52
        Cóż, tak działa kaczyzm :)

Btw idę sobie dzisiaj, paczę, wtem!
        • sverir Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 05:39
          "Cóż, tak działa kaczyzm :)"

A najlepszym dowodem na to, że kaczyzm jest ideologią to fakt, że nie każdy jest kaczystą.
          • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 11:19
            I tego się trzymajmy 😎
      • eiran Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 11:27
        Jeśli to jest najlepszy dowód, to znaczy że inne dowody są jeszcze gorsze.
        • sverir Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 11:53
          To jest tak zwany porażający dowód.
          • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 12:04
            To jest tak zwany wist zamykający :)
    • pies.na.czarnych Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 00:07
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/104338760_10158156557743257_7954897883699145939_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wYXY7TbBo5AAX8pRXjv&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=c9d167d35781b996a9aca317a7fe5391&oe=5F0CEE75
      • pies.na.czarnych Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 12:26
        Zgodnie z artykułem 7 Traktatu o Unii Europejskiej "Rada, stanowiąc większością kwalifikowaną, może zdecydować o zawieszeniu niektórych praw wynikających ze stosowania Traktatów dla danego Państwa Członkowskiego, łącznie z prawem do głosowania przedstawiciela rządu tego Państwa Członkowskiego w Radzie", jeśli stwierdzi "istnienie wyraźnego ryzyka poważnego naruszenia przez Państwo Członkowskie wartości, o których mowa w artykule 2".
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,26031969,po-slowach-andrzeja-dudy-o-lgbt-unia-europejska-zamrozi-pomoc.html#a=168&c=100
    • pies.na.czarnych Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 12:27
      "Andrzej Duda zwrócił się za pośrednictwem Twittera do dziennikarzy czołowych zagranicznych tytułów prasowych i agencji informacyjnych - brytyjskiego "Guardiana", amerykańskiego "New York Timesa" oraz agencji Reutera i Associated Press. Prezydent napisał, że jego słowa o LGBT zostały wyrwane z kontekstu w ramach brudnej walki politycznej oraz zapewnił, że wierzy w równość i różnorodność. Dodał, że poglądy mniejszości nie mogą być narzucane większości pod przykrywką "fałszywej tolerancji".

Jak odpowiedziała "zagranica"?

"Każda z wymienionych przez pana redakcji chętnie wyśle reportera z kamerą do prezydenckiego pałacu, by dowiedzieć się, co pan miał na myśli, mówiąc że ideologia LGBT jest gorsza od komunistycznej indoktrynacji. Zgodzi się pan na taki wywiad" - zapytał Christian Davis, warszawski korespondent "Guardiana"

"Znamy język polski i słuchaliśmy dokładnie całego kontekstu. Ten kontekst jest paskudny - napisała Claudia Ciobanu, korespondentka również pisująca do "Guardiana".

"Z kolei Daniel Tiles - piszący m.in. do "Foreign Policy" uważa, że żadna redakcja słów Dudy nie przeinaczyła. "Przetłumaczyłem całą jego przemowę, by każdy mógł wyrobić sobie swoje zdanie."
      Biorąc pod uwagę, tzw. poziom owego stworzonego w jez. angielskim tweeta należy mieć nadzieje, ze "doktor więziennictwa" Jaki Patryk więcej AnZejowi w tym języku tekstów pisał nie będzie ..
      • yoma Re: Zesrała się bida i płacze 15.06.20, 12:37
        up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka