Dodaj do ulubionych

Wracają "godziny dla seniorów " w sklepach!

10.10.20, 14:09
To bardzo dobre posunięcie, tylko dlaczego dopiero od 15go?
Dlaczego do 15 go senirzy mogą się zarażać od młodszych?
Wszystko co ten rząd wprowadza jest z opóźnieniem!
Pamiętam jak na początku epidemii ogłoszono zamknięcie granic, wtedy ogłoszono to chyba w piątek, ale z wejściem w życie od poniedziałku...
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Wracają "godziny dla seniorów " w sklepach! 10.10.20, 14:34
      Opinie na ten temat są podzielone, jeśli nie powiedzieć jednoznaczne:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,170603050,170603050,Powrot_godzin_dla_seniorow_.html

Ja też nie widzę sensu w tworzeniu przywilejów jak za komuny.
      A na marginesie, po co wykrzyknik?
    • motocyklista175 Re: Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia 10.10.20, 18:02
      A czy rząd wyznaczył już godziny prania zaszczanych gaci prezesa?
      Tak tylko pytam...
      • manhu Pijar 11.10.20, 01:02
        A ma to sens pijarowy? Raczej anty, tu zaś bardzo duży i jedyny.

Cel PIS-owskich oszustów to przypodobanie się emerytom (gdy jednocześnie drastycznie zaniżają liczbę zgonów - obecnie 10 razy, sugerując, że choroby współistniejące to coś niezwykłego).

Cel epidemiczny jest UJEMNY, jak wyjaśnione niżej będą chodzić cały dzień i trafiać na większy tłum. Emeryci robią zakupy wcześnie rano, chcieliby o 4:00, ale sklepy zamknięte. Teraz młodsze osoby nie będą mogły kupować od 9:00 do 12:30 (od 9:00 się nie wyrobią, o 12:00 jest kolejka).
    • taniarada Re: Wracają "godziny dla seniorów " w sklepach! 10.10.20, 18:17
      Super dla mnie ale jeszcze pracuję i to w Niemczech.Dla ciebie też.Pochwal ten rząd chociaż raz i Kaczora.
      • m.c.hrabia Re: Wracają "godziny dla seniorów " w skl 10.10.20, 18:19
        taniarada napisał(a):

> Super dla mnie ale jeszcze pracuję i to w Niemczech.Dla ciebie też.Pochwal ten
        > rząd chociaż raz i Kaczora.

a po Polsku ?
    • bardzo.cicho Re: Wracają "godziny dla seniorów " w sklepach! 10.10.20, 20:42
      Seniorom godziny 10-12 nie pasują, bo robią zakupy dużo wcześniej. Czyli seniorzy i tak nie przyjdą, a młodszym nie bedzie wolno wejść. Mądre głowy sztucznie zagęszczą tłum poza godzinami dla seniorów.
      • don.kichote Re: Wracają "godziny dla seniorów " w skl 10.10.20, 20:52
        bardzo.cicho napisał(a):

> Seniorom godziny 10-12 nie pasują,

Chyba w twojej wiosze!
        • szwampuch58 Re: Wracają "godziny dla seniorów " w skl 10.10.20, 21:09
          ten wolski "wynalazek" jak dla mnie jest kontrowersyjny.....nie ganie ale mnie nie przekonuje
        • behemot17-13 Re: Wracają "godziny dla seniorów " w skl 10.10.20, 21:43
          Bardzo. cicho trafił w dziesiątkę, bo tak było i teraz tak będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka